Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Magda (St, 25. 3. 2020 - 13:03)

Neber to tak tragicky, trochu smůla byla, že tě u toho viděla puboška, ale zase musel být docela zajímavý až trochu vzrušující pocit přiznat se malému dítěti, že zatímco ono je suché a čisté, tak ty dospělá žena a ještě k tomu mamka, kterou zatím považuje za dokonalou, ses pokadila nechtěně do kalhot. Ale nic si z toho nedělej, já jsem se podělala před sestřenkou a jelikož se mnou chodila do stejné školy, tak to všude rozkecala, takže taky nic moc být do maturity za pokakánka. Ale když se na to dívám zpětně, tak se mi to vlastně i líbilo a pak jsem to několikrát zkoušela, ale už raději o samotě.

Bea (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Příbuzenstvo je někdy hnusný. Mně se to stalo v sedmé třídě před příbuznýma a dvě sestřenice také chodily do stejné školy co já a bohužel si to nenechaly pro sebe. Myslela jsem si, že devítkou to skončí, ale jedna spolužačka šla se mnou na stejnou střední a nevím proč, ale vykecala to. Vcelku to bylo jedno, protože ve třeťáku se mi to podařilo znovu. Tak až po maturitě mám klid. Je to zvláštní pocit, když se to stane. Chtěla jsem to vyzkoušet doma potají, ale pořad nebyla vhodná příležitost. Teď to možná v blízké době vyjde. Budu zvědá, jaké je to bez svědků.

Kikina (Čt, 26. 3. 2020 - 17:03)

Pokud tě to láká a je možnost to provést bez ostudy tak jdi do toho. V karanténě se toho stejně moc dělat nedá ale kreativní dívky si zábavu najdou :0)

Bea (Pá, 27. 3. 2020 - 14:03)

Naši šli dnes na odpolední. Většinou to mají rozdělené, takže je jinak někdo furt doma. Včera jsem nebyla, tak jsem toho měla v sobě docela dost a hecla jsem se, že to vyzkouším. Vzala jsem si fest těsný rifle. Myslela jsem si, jak jsem kadila, že se roztrhnou. Naštěstí se nestalo, ale mám to skoro na zádech a na pupíku. Je to zvláštní a zajímavý pocit. Hlaně že není ostuda. Chvíli v tom ještě zůstanu a pak se již raději půjdu vyspršit a vyprat. Ségra přijde v 18 hodin, tak to určitě stihnu v pohodě. Ví o obou mích nechtěných nehodách, ale toto bude moje tajemství.

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

No hurá! Aspoň někdo :0) já teď holt musím být hodná a trpělivě čekat na další příležitost.

Prdný (Po, 23. 3. 2020 - 09:03)

Často se tady píše že když se to stane je to malér, nehoda, pro někoho určitě ano, ale kdo to dělá schválně protože se mu to líbí nebo mu to alespoň nevadí tak to žádné neštěstí není. Když jsem někde mimo, na městě, chce se mně a není kam jít tak to pustím do kalhot a je to vpohodě. Možná je to lepší než jít na veřejné záchody které bývají často špinavé. Např. ve vlaku jsem chtěl jít na záchod, ale vypadal hrozně, tak jsem se vykálel do kalhot. Zbytek cesty jsem zůstal na chodbě protože se mně nechtělo jít si sednout do kupé, někomu by mohlo vadit jak jsem smrděl.

Kikina (Ne, 22. 3. 2020 - 16:03)

Ou tak to je hodně nepříjemná situace ale je to důkaz že se to může stát opravdu každému a v každém věku. No já to nechci zakřiknout a nic slibovat ale možná že se mi zítra ráno naskytne příležitost k tomu zase něco spáchat uvidím jak to dopadne. Jestli zítra něco provedu tak eventuálně napíšu.

Lucka (Ne, 22. 3. 2020 - 22:03)

A o to nepříjemnější, když člověk v nedávné době před tou nehodou vysvětluje té mladší, že počůrání je ostuda a té starší klade na srdce, že lhát se nemá. Já vím, že tady si tyto nehody spíš užíváte, ale v tomhle případě, když jsem před oběma a ještě k tomu za bílého dne na veřejnosti stála pokaděná jako malé dítě a ještě kvůli své vlastní hlouposti, kdy jsem si prostě jen nedošla včas na WC, jsem si říkala, že moje rodičovská autorita je v háji a vlastně mi to patří. Navíc asi neznám nikoho jiného, kdo by se takto znemožnil před svými dětmi, tak mi to dodnes leží v hlavě a mám trochu obavy, že si mě po tom ponížení moje starší dcera ani neváží.

Vašek (Ne, 22. 3. 2020 - 23:03)

V klidu. Svět se točit nepřestane a chleba taky nebude ani levnější ani dražší. Prostě ses posrala, nejsi první ani poslední. Kamarádovi se stalo něco podobného, když šel z hospody a nedošel. Tedy došel, ale měl to málem až v botách, jak se zesral. A když se pár měsíců na to stal malér jeho asi desetileté dceři, tak jí totálně ubrečenou babička uklidňovala, ať si ztoho nic nedělá, že to se stane i dospělému. Tak k tomu bezelstně poznamenala, že i tatínkovi.

Lucka (Po, 23. 3. 2020 - 14:03)

Děkuju za podporu, alespoň měl kamarád štěstí, že ho u toho dcera neviděla, nicméně taky dost nepříjemné, ani já jsem se podobným poznámkám nevyhnula.

Andrea (Ne, 22. 3. 2020 - 19:03)

Kikino, ty ses koukam taky uplne vsude, kde se cura nebo kadi :D No ja, jak uz jsem psala na vedlejsim vlakne jsem potrebovala uz dneska po ranu trochu na velkou, ale vydrzela jsem to. K obedu jsem se jeste poradne nacpala a pak se naladovala projimadlem. Uz to zacina pusobit. Brzo se asi nekontrolovatelne poseru, tak doufam, ze plina to pobere :D Tak mnoho zdaru a drzim ti palce, aby to zitra vyslo.

Lucka (Ne, 22. 3. 2020 - 14:03)

Jednou jsem to nechtěně pustila, když jsem šla s dcerami domů. Byla jsem s 13 ti letou dcerou u zubařky, kde už se mi trochu začalo chtít, ale nebylo to nijak dramatické a neměla jsem moc času o tom přemýšlet, protože jsem letěla pro druhou dcerku do školky a pak honem na nákup. Malá samozřejmě při převlékání zdržovala a já už jsem cítila, že bych na to WC už opravdu potřebovala, ale věřila jsem, že nákup ještě zvládnu a to byla chyba. Asi 20 min. od domu jsem najednou za neustálého dohadování a popohánění holek stála na ulici, v jedné ruce plné tašky s nákupem, za druhou ruku jsem vedla mladší dcerku a .... no neudržela jsem to a pokadila jsem se do kalhot. Vůbec jsem nevěděla co mám dělat a jen jsem vnímala ten obrovský průšvih, který mě hřál v kalhotách. Mozek mi pracoval na plno, ale nevěděla jsem co mám dělat. Malá se hned ptala, co se stalo a proč stojíme a i přes mé ujišťování že se nic nestalo, se to té starší nezdálo a po chvíli i zřejmě kvůli odéru to moje tajemství odhalila a hned té mladší oznámila, že se mamka pokakala do kalhot. Asi nikdy jsem se tak nestyděla, jako když jsem své dceři musela přiznat, že je to pravda a já to nestihla na záchod a mám opravdu plné kalhotky, za dovětků té starší, jaký to je šílený trapas. Asi jen dodám, že jsem z toho měla ještě dlouho pěknou ostudu.

Scatter (Ne, 22. 3. 2020 - 12:03)

Si skvělá Renčo, pak napiš jak si dopadla ať můžu pohonit.

Rakato (Ne, 22. 3. 2020 - 03:03)

Koblihu v gatích jsem měl naposledy asi před 14 lety v Londýně. Menší usrání nepočítám.

Petr (So, 21. 3. 2020 - 14:03)

Kikino a prdíš taky někdy?

Kikina (So, 21. 3. 2020 - 17:03)

Tak asi jako všichni ostatní tak i holky si musí občas ulevit ale musíme se při tom tvářit jako dámy a zachovat dekorum i když zrovna za nás mluví náš zadeček :0) už se mi stalo i že s prdíkem vyšlo i něco navíc. No co už nikdo není dokonalý :0)

Anonym (St, 18. 3. 2020 - 15:03)

Ahojte,jsem teď doma sama a napadlo mi že bych se mohla skusit pokakat. Mám to udělat? Zajímalo by mě jaký je to pocit? Už se mi chce dost tak nevim.

Kikina (St, 18. 3. 2020 - 16:03)

Jestli je to bezpečný a nehrozí ti žádná ostuda a láká tě to tak jdi do toho. Vezmi si akorát silonky přes kalhotky aby ti to podrželi na zadečku zatlač a uvidíš sama jaký je to pocit :0) já mám teď na nějaký čas utrum. Holt je teď moc lidí kolem mě a nemám soukromí tak by jste mě mohl někdo zastoupit :0) pak napiš jestli jsi to provedla nebo ne.

pavel (Ne, 15. 3. 2020 - 12:03)

Ahojte , všechny vás zdravým , teď co zavřeli hospody , musím zústat doma , tak si to pořádně užívám , pleny mám na sobě pořád a jsem neštastnej z toho , že musím zítra do práce , asi si vezmu volno , no nic budu tlačit , tak se mějte .

Prdný (So, 14. 3. 2020 - 13:03)

Co myslíte, když je teď ten koronavirus a nemělo by se chodit mezi lidi a budete venku na městě, je lepší to pustit do kalhot než jít někam na veřejné záchody? Už jste v takové situaci byli a napadla vás taková myšlenka?

Reklama

Přidat komentář