Reklama

Incest

Abe (Po, 27. 4. 2020 - 00:04)

Máš pravdu. Navíc onanie není incest, což je dobře, na prvopis nehledě.

Z (Čt, 23. 4. 2020 - 15:04)

Z

Lumir (Pá, 10. 4. 2020 - 08:04)

Stalo se to již před deseti léty ale mám to před očima jako by to bylo včera. Koupelnu máme vedla ložnice a jako pořád spím nahy,Ráno onoho dne slyším téci sprchu žena vedla mě není tak se sprchuje tak jsem ještě par krát projel karla ať pěkně stojí a hurá do koupelny. Vidím přes mléčne sklo postavu zády le mě oddělám jezdící dveře a tam tchyně,Krásná čtyřicátnice s chlupatou pindou a dvoječkami kozami. Chtěl jsem vycouvat ale vtáhla mě dovnitř že je tam pro dva místa dost. Karel už stál jako kláda chytla mě za něho a se slovy neboj Hanka přijede až za půl hodiny mi začla s ním jezdit mezi pysky a pomaličku přirážet a tisknout se na mě. Do ucha mi šeptala můžeš do mě já mám prášky.Můj dvacetidvoucentimetrový kája se nenechal pobízet a hned si našel dírku v těch chlupech a čelem k sobě jsme si to rozdali. Dlouho to netrvalo protože bylo to divoké a po chvilce přišel výstřik jak z hasičáku stačil jsem ho vytáhnout a slít celý klín semenem ,ona nemeškala a klekla si a ješte stříkajicího ho vykouřila a znovu si ho zasunula do pičky už zezadu tam to trvalo trošku déle ale taky jsem se udělal a Alena zároveň se mnou .Rychle jsme se umyli a osušili a šli si uvařit kávičku. Za pět minut přišla Hanka a říká co vy tu tak sedíte jak dva milenci a dala na stůl čerstvé pečivo se slovy co jste chrápali tak já jsem nezáhalela a už jsem nakoupila , tak jsme se na sebe podívali a dali se do snídaně. Občas jsem si to s tchýni zopakoval ale už u n ív klidku v bytě.Pak si našla přítele a zbyla mi jen Hanka.

Mirek (Út, 31. 3. 2020 - 15:03)

Je tomu už asi pět let vrátil jsem se z noční směny o hodinu dříve a vlezl jsem si do sprchy .A jak se sprchuji tak do koupelny vešla moje neteř už svlečená že se taky osprchuje v tom mě viděla tak si zakryla rukame prsa a pipinu ale to moc nešlo protože chlupatici moc nezakryla a pevné trojky taky ne zůstala tam stát jak opařená.Já jsem vyšel a říkám ji ať si tam vleze že se ještě u umyvadla které bylo hned vedle oholím jestli jí to nevadí. Vešla do sprchy a tam jsem si všiml že po očku mě sleduje. Můj gentleman taky nezůstal klidný a byl tak na půl cesty v pozoru.Doholil jsem se a nahy odešel do ložnice si lehnout do postele, to můj gentleman byl už v pozoru naplno. Neteř se dosprchovala a trochu z nejistotou přišla jen v ručníku se mi omluvit že tak vtrhla,do koupelny sedla si ku mě na postel a ručník se ji rozjel a já viděl z blízka tu krásu, krásné kozičky a chlupatici . Pohladil jsem ji po zádech a ruka zajela i na prsa to byla paráda, tvrdé a bradavky jak cumlíky. Ona taky uviděla že mám pod peřinou přetlak a odkryla ji. Se slovy to je taky krása mi ho začala honit ,ani já jsem nemeškal a zajel prsty do už řádně tečící chlupatice v tom si na mě vyskočila a krásně jsme si to rozdali. Když jsme skončili a spočinuli si tak mi řekla.Víš strejdo ale já jsem to už půl roku neměla tak se nezob že jsem byla tak hrrr. Ujistil jsem ji že mi to vůbec nevadí a sex jsme provozovali ještě spolu rok a půl.Ona byla rozvedená dvacetiosmiletá krásná žena a já čtyřicetilety taky rozvedený a bydlela umě protože ji její bývalý vyhodil.Pak si našla přítele a udstěhovala se dvěstě kilometrů daleko. Občas si zavoláme i na návštěvu přijela ale už ve vší počestnosti jen na sebe mrkneme.

Patrik (Po, 30. 3. 2020 - 11:03)

Jak svést a přesvědčit rozvedenou mamku k sexu?

***** (Po, 30. 3. 2020 - 22:03)

Jak na to? To bych taky rád věděl. Jsem rád že ji mohu koukat na nohy a do výstřihu. Vím že si to často sama dělá umělákem, ale nezbývá mi nic jiného, než o tom snít, a si honit péro. Zdar všem nemorálně honícím které to postihlo také.

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 12:03)

Jako kluk jsem našel u popelnic pornočasopis. Bylo mi šestnáct a fotečky nahých souložících žen se mnou dělali to co měli dělat, honil jsem si péro s časákem pořád. Jednou mě v mém pokoji u honění péra nachytala matka, zeptala se kde jsem to vzal, prolistovala časák, hodila ho na postel a odešla. Časem ten trapas vyprchal, hormony se mnou cvičili, a já si musel honit péro i s vědomím toho že matka asi tuší co dělám za dveřmi mého pokojíku. Tehdy jsem si vůbec neuvědomil že to mé onanování může vzrušovat i moji matku. Jen jsem poprvé poznal, že když žena říká ne, tak vlastně myslí ano.

Nikola (So, 28. 3. 2020 - 07:03)

S bráchou jsme se jako malí koupali společně ve vaně a zůstalo nám to po dnes. Mi je šestnáct a brachvi čtrnáct vlezeme si do vany nebo do sprchy a v pohodě jeden druhého namydlíme a umyjeme i intimní partie tam to vezmema důkladněji. Bráchovi se líbí můj porost na pipině a mi jak se mu ve chvilce postaví .Už se nám i podařilo jeden druhého udělat .Já když jsem mu pořádně myla žalud tak najednou jsem měla dlaň plnou semene a brácha když mi stáhl kapuci a mýl poětěváka tak jsem to nevydržela a udělala se. To ale provozujeme když rodiče nejsou doma a máme oba čas i náladu na sebe .

Abe (St, 25. 3. 2020 - 23:03)

Incest je vážná věc, protože z něj může vzniknout defektní potomstvo. V některých státech je za to trest smrti. U nás se to toleruje, pokud se o tom "jako neví". Znal jsem incestní rodiny, kde se pářili nejen rodiče s dětmi, ale i děti mezi sebou. Mne matka důsledně vedla k onanii a tím se snažila zabránit pohlavnímu styku. Často jsme tomu byli velmi blízko, ale nestalo se, a to je podstatné.

Parus (Ne, 26. 7. 2020 - 15:07)

Co to je za mámu když nutí syna si ho honit a kouká se na něj.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2020 - 18:03)

Z nečekané situace jsem jel s ma..... na dovolenou k moři místo jejího přítele. Napřed mi to přišlo trochu nepříjemné, ve dvaceti letech sdílet letiště s ma...., ale jinak to prostě nešlo. Jednoho večera jsme to s oba trochu přehnali s vínkem, ma.... ještě o něco více než já. Ma... mi toho večera řekla, a co pusa na dobrou noc ? Nevinná pusa se ale asi díky vypitému alkoholu zvrhla ve francouzký polibek, začali jsme se vášnivě líbat a osahávat. Cítil jsem se nejistě ale ona to opravdu chtěla a k sexu mezi námi došlo okamžikem chvíle. Bylo to spontánní, samovolné, živelné, nešlo to zastavit. Ráno mě probudil ma.... pláč. Cítil jsem se taky hrozně, litoval jsem toho ale vrátit už to nešlo. Nakonec nám nezbylo než se uklidnit a promluvit si o tom našem vzájemném faux pas. Zbytek dovolené nestál už za nic, bylo nám trapně a pomalu jsme se báli na sebe podívat. Po příjezdu domů se to mezi námi trochu zlepšilo ale nebylo to jako normálně, pořád dusno a jakési napětí. Pro mne bylo nejhorší že jsem na tu noc nemohl zapomenout a začal jsem toužit po dalším sexu s ma...... Dva měsíce od návratu z dovolené se to mezi námi stalo znova, zamilovali jsme se do sebe a trvá to pořád.

David (Čt, 26. 3. 2020 - 22:03)

Asi to neni k chlubeni ale znam takovych spolecnych dovolenych víc, kdy matka se synem odjedou.. Ja sem spal vedle matky v doslelosti jednou ale ne na letišti bylo to večer po svatbě v rodině... Když se napije je uplne jiná a můžu si k ni víc dovolit, neumim si představit kdyby ty postele byli spojené..

Pepa (St, 25. 3. 2020 - 23:03)

Zavidim ti. Tohle bych si tak moc pral. Jsi stastny muz ze ti to s tou nejblizsi osobou jakou je maminka vydlo a trva stale.

25-45 (Út, 24. 3. 2020 - 10:03)

Život občas přinese nečekané události. Chata, parná letní noc, opuštěná žena, bílé víno, povídání které se proměnilo v milování. Tu noc jsme byli jen mužem a ženou. V následující době jsme to vzali jen jako jeden velký úlet. Nic to mezi námi nezměnilo, jen na to nemohu zapomenout.

T (Pá, 20. 3. 2020 - 17:03)

Když to chtějí oba dva tak proč ne. Některé lidi to může velmi uspokojovat a upevnit jejich vztahy.

Návštěvník (Čt, 5. 3. 2020 - 12:03)

Však je to ta nejkrásnější činnost.

Jo (Čt, 5. 3. 2020 - 10:03)

Žádný virus nemůže zastavit mrdání, mrdat se bude pořád. Kdyby vymřelo 50% lidí tak by politici ještě lidičky k incestu naváděli.......

luci (Čt, 5. 3. 2020 - 10:03)

Máš pravdu , mrdalo se vždycky , podle pamětníků i v koncentrácích . Boj o přežití je tvrdý .

Helena (St, 4. 3. 2020 - 16:03)

Kdo neměl ještě koronavirus tak ať si počká na lyžařské závody ,kde si onemocnění zaručeně přinese.

Renča (Čt, 5. 3. 2020 - 12:03)

Je známo že na takovéto akce se sjíždí kurvičky nejenom z celé ČR ale i že zahraničí. za víkend si vydělají co jindy za měsíc. Nezastaví je ani žádný koronavir stejně tak jako jejich zákazníky.

Reklama

Přidat komentář