Reklama

poštěváček, čistota, délka předkožky

Iveta (Ne, 31. 5. 2020 - 08:05)

Je mi 13 poslední rok jsem pořádně dospěla narostly mi pysky a i poštěváček se mi hodně zvětšil tak že mi asi centimetr čouhá ven sté kožní řasy co ho má krýt. Už jsem zjistila že při masturbaci se hodně dřive udělám když si po té špičce jezdím prstem a pak i mám pod sebou mokro to se mi dřive když jsem měla ho schovaný nestávalo. Je to holky normální ? Mámě se to stydím říct že si ji honím.

Lenka (Po, 1. 6. 2020 - 23:06)

Je to normální Ivet, každá jsme tam dole trošku jiná, některé poštěváček kouká z kapucky jiné ne. Já ho mám schovaný, ale když jsem vrušená a kapucku ohrnu vykoukne krásně celý ven. Za masturbaci se nemusíš stydět. Také si ji honím a nemám jedinou kámošku, která by si ji nehonila....

Mama (St, 8. 4. 2020 - 09:04)

Proc sem pisu,memu 10ti letemu synkovi nesla stale stahnout predkozka,pritel mi tvrdil re az bude mit prvni souloz tak se jakoby odpani,ale ja moc neverila a kdyz spal a byl v klidu tak jsem mu ji pretahla a podrzela,okamzite se mu postavil a ja ji stale drzela,je to blbe ale cukalo mu v nem a on spal az najednou mala kapicka vzruseni asi,potom jsem ho uz nechala a rano pribehl za mnou do loznice se stoporenym pindikem a stastne ukazoval ze uz mu to jde pretahnout,chudinka kdyby vedel,ale jsem spokojena.

Radka (Pá, 3. 4. 2020 - 08:04)

Taky jsem měla problém s tím jak stáhnout kapuci z poštěváčku . Ale poradila jsem si sama .Přišla jsem trošku domů s přítelem ovíněná a že jsi jdu dát vanu ať přijde za mnou .Tak jsem se tam rochnila a sprchu jsem si pustila na poštěváčka až mi ztvrdnul přítel nikde tak jsem si sním začala hrát sama a cítila jsem že je hodně napřímený. Tak jsem ho pomaličku začala honit jako penis , když jsem cítila že to na mne jde tak jsem chvilku počkala až to přejde a zase jsem pokračovala a čím dál více jsem stahovala kapuci , až najednou vykoukla hlavička tak jsem přes bolest potáhla více a bvl venku celý tak dvaapůl centáku až jse mi zatmělo před očima. až to přebolelo tak jsem si to konečně užila naplno jsem se udělala jako nikdy před tím když byl v kapuci. Po půl hodině jsem vylezla z vany že se pochlubím příteli co se mi povedlo ale ten už byl tuhý jak límec od košile. Tak až ráno když to viděl tak jsme to hned vyzkoušeli a funguje skvěle.

Hela (St, 1. 4. 2020 - 23:04)

Když jsme u těch zážitků. Já si nedávno poprvé odkryla poštěváček a tak jsem o to víc tlačila na přítele který má fimozu aby s tím taky něco udělal. No a dnes jsem to vzala do svých rukou. Když jsem si mu s ním hrála, hezky jsem mu ho naslinila a pak silně stáhla. A jeho žalud poprvé spatřil denní světlo. No asi ho to muselo chudáka hrozně bolet, ale já se přiznám že jsem asi trochu ujetá, protože jsem snad nikdy nebyla tak vzrušená.

Hela (Pá, 16. 10. 2020 - 16:10)

Když jsme u těch zážitků. Já si nedávno poprvé odkryla poštěváček a tak jsem o to víc tlačila na přítele který má fimozu aby s tím taky něco udělal. No a dnes jsem to vzala do svých rukou. Když jsem si mu s ním hrála, hezky jsem mu ho naslinila a pak silně stáhla. A jeho žalud poprvé spatřil denní světlo. No asi ho to muselo chudáka hrozně bolet, ale já se přiznám že jsem asi trochu ujetá, protože jsem snad nikdy nebyla tak vzrušená.

Veronika (St, 1. 4. 2020 - 08:04)

Stala jse mi taková věc. Včera ráno jsme se chtěli z manželem pomilovat ale problém byl v tom že jsem tam měla sucho jak na sahaře a nešla tam zasunout ani špička prstu natož penis i když jsem si ji natřela lubrikačním gelem. Ale vyřešili jsme to. Penis jsem si vložila mezi pysky a prsty si na něj tlačila, penis jezdil tam a zpět až po poštěváčkovi a do chvilky jsem měla orgasmus ale jiný než při sexu s penisem v pochvičce ale taky to bylo fajn i manželovi to vyšlo zároveň se mnou tak že jsem měla plnou ruku i piční štěrbinku semene. Tak že když je sucho v dírce tady je jedno řešení.

Maja (Po, 30. 3. 2020 - 07:03)

Hygiena je fakt dulazita,ja mnela v puberte zazitek,asi jsem si neumyla ruce a snedla jsemnanuk a olizovala jsem si prsty a pry z toho jsem mnela takove ty malicke bile cerviky v zadecku a strasne to svedilo a prelezli mi az do pipki a to byl mazec ze jsem byla asi stale vzrusena,tak strasne to svedilo az jsem se vlastne pri myti pripravila o panenstvi,vim ze jsem tam tak dloukotlacila prsty abych ty svedivky vytahla az to zabolelo a ja trosku krvacela,musela jsem to rict mamce a ta mi ukazala jak se spravne umyt,jak si odhalit postevacek az jsem zrudla a potom si vzala svuj robertek a pomalu mi ukazale co a jak kdyz uz jsem se odpanila,pribeh za ktery se trosku stydim i ted kdyz uz mam svoje deti a na ne poradne dohlizim.

Vlasta (So, 28. 3. 2020 - 07:03)

Je třeba dodržovat hygienu pohlaví u kluků stahovat předkožku a mýt 2 i3 x denně ať se tam netvoří takový ten sýreček to pak smrdí. A u holek je to ješrě více zapotřebí protože my tam máme těch záhybu více.Nutné je si mýt pindu když to jde po každém močení a při koupeli stáhnout kapuci a vymýt poštěváčka toaletním mýdlem,vím je to někdy i nepříjemné ale zase která to umí tak si i udělá dobře jako já to dělám když jsem sama doma.

Ahoj (Út, 24. 3. 2020 - 17:03)

Nekdo tady zminoval predkozku,tak chci napsat ze jsme blbli s braskou(12),mne je 15 let a dopadlo to ze jsme zustali nazi v pokojiku uz jakoze spime a zkoumali jsme se a ja mu stahla predkozku,v ten moment mu ztvrdnul ale takovou spinu co tam mnel a smrdelo to strasne a on rekl ze ja to mnela v pipine taky to je strasne a to si myslim ze se meju dobre a od te doby se kontrolujeme a bavi nas to,je to zvlastni ale hezke.

Janina (Út, 24. 3. 2020 - 10:03)

No ted kdy je ta epidamie tak mame oba smulu,ja ze mam tady vnoucata a on ze ma doma zenu,chyby mi ten jeho jazyk jak je rychly a jak dokaze nezne a pritom sylne sat postevacek,co bude dal boze

Dana (Po, 23. 3. 2020 - 14:03)

Janino je to úpně něco jiného než předtím . Ale taky jsem si nestěžovala ale teď je to bomba.

Janina (Po, 23. 3. 2020 - 17:03)

Dano a mivas mokry orgazmus?kdyz se mi to stalo poprve myslela jsem ze jsem neudrzela moč,ale to ne,byl to vystrik a vazne jsem byla chvili v limbu.

Janina (Po, 23. 3. 2020 - 17:03)

Ted se tesim na kazdou chvili kdyz prijde a pusti se do mne,dela se mnou zazraky,nikdy jsem nic tak hezkeho nezazila,je to pravda.

Dana (So, 21. 3. 2020 - 18:03)

Taky jsem ho s přítelem vydolovala až ve věku kdy by už měl být s kapuce na svobodě.Bylo to skoro až náhoda,Přítel mi dělal orálek a začal mi ho sát až to bolelo ale byla jsem už tak rozparáděna že jsem to skoro nevnimala, až najednou cítím takový moc příjemný pocit a v zápětí parádní orgáč a to se dostal frajtřík ze zajetí kapuce.Teď už je plně pohyblivý a s kapuce vykoukne hned jak se něco děje.

Janina (Ne, 22. 3. 2020 - 20:03)

Taky jsi poznala tu velkou silu orgasmu pozdeji ale predce a je to nepopsatelne ze..

Mamka (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

Mam synka a pri koupani mu nesla stahnout predkozka,myslela jsem si ze to proste povoli ale v desiti letech si uz muj bratr co si pamatuju stahoval a ukazoval mi zalud,tak jsem sla ka koupeny kdyz byl ve vane a vystihla jsem chvilku a pri myki zad jsem mu rachle stahla predkozku a drzela az se mu postavil a oz nesla spet,byl chudacek rudy az na prdelce ale musela jsem to udelat a dnes az mu jde staknout i pri ztoporeni,jeste ty varlatka at se mu zacnou plnit a budu spokojena,zatim je ma jeste nahore.

Janina (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

Mam pocit ze poznavam nepoznane,jako kdybych neznala ani sama sebe,co vsechno se mi libi a je moc fajn.

Sadie (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

Janino, svědil tě poštěváček občas když jsi ho nestahovala? Já si ho začala stahovat hlavně kvůli tomu. A orgasmy mám jako bonus.

Janina (St, 18. 3. 2020 - 08:03)

No prave ze nestahovala,nikdo nas nepoucil a jako holky jsme spis probirali modu a kluky,o prirozeni jsme se bavili jen jako o"te dole",a to bylo vsechno

Reklama

Přidat komentář