Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Návštěvník (Pá, 20. 3. 2020 - 13:03)

Je někdo kdo by si psal se mnou o incet,dost mě to vzrušuje

(Pá, 20. 3. 2020 - 12:03)

Alkohol a ženská osamělost funguje dobře, dospíval jsem s ovdovělou maminkou. Jinou ženu jsem pak už nkdy neměl a nelituji toho.

Chlupatá Marta (So, 21. 3. 2020 - 14:03)

Škoda že jsi nepoznal ještě mě, na maminku by jsi honem rychle zapomněl.

Jirka (Pá, 20. 3. 2020 - 21:03)

Moje ovdovělá není, jen to potřebuje

Jirka (Pá, 20. 3. 2020 - 21:03)

Sexovat

Darek (Út, 17. 3. 2020 - 14:03)

T&Z ty jsi buď jeden velkej pedofilní píčus nebo pometenec s chlupatejma dlaněma.

tohle (So, 21. 3. 2020 - 15:03)

kdysi probíhalo na prodávání maturit, taky to tam někdo značil a pak diskuze zmizela

Tonda (Po, 16. 3. 2020 - 20:03)

Nevím co je na tom špatného, když synovi ukážu jak vše funguje a on si to může vyzkoušet.

Transka (Po, 16. 3. 2020 - 15:03)

Tonda=Zdeněk. Už sis při psaní těch slátanin vyhonil?

Zdeněk (Po, 16. 3. 2020 - 16:03)

Já mluvím za sebe, je vidět že tomu vůbec nerozumíš,pokud nemáš děti. A pokud máš, asi jsou to děti ulice.

,,, (Po, 16. 3. 2020 - 11:03)

Fujj, to je hnus

Zdeněk (Po, 16. 3. 2020 - 05:03)

Souhlasím plně s Tondou, děti se to musí učit při domácí sexuální výchově. Máme dvě malé děti (kluk 5,holka 7 let) a už přes dva roky znají vše, mají vše vyzkoušeno, umí vyhonit i vykouřit penis, semeno ochutnali, každý den si hrají s matčinými prsy, umějí matku vylízat i prstit v orgasmu. Bez studu mohli ochutnat i matčiny čůránky přímo do úst. Zkusily si vše také mezi sebou.
Také si myslím, že není třeba v tom hledat něco špatného, naopak to posiluje důvěru a porozumění v rodině. Nemusíme se před sebou stydět, můžeme být třeba nazí, hlavně v létě.

Z. (Po, 16. 3. 2020 - 21:03)

Z.

Transka (Po, 16. 3. 2020 - 04:03)

Tvl fotr, který touží po tom,aby ho honil vlastní syn nebo dcera. Hochu, tak ty to tady vedeš. Na tebe by si měl někdo posvítit.

Tonda (So, 14. 3. 2020 - 16:03)

Některé příspěvky jsou naprosto nesmyslné, ale pak tu jsou některé, které jsou k uvereni a naprosto s nimi souhlasím! Já jsem muž a souhlasím s tím, že děti by měli znát nahotu z domova! Měli by od mala vědět rozdíly mezi mužem a ženou. A pokud už děti mají rozum, tak jim vysvětlit a názorně ukázat jak vše vypadá a funguje a klidně ať si to zkusí. Je jedno jestli kluk nebo dívka, oba by měli vědět a vidět jak se tátovi postaví, proč to tak je, jak se co jmenuje. Pak dětem ukázat jak se penis honí, jak ho držet, jak si s ním hrát. Vše jim nejprve ukázat a pak ať si to zkusí sami a objevují co a jak! Pak by měli otce přivézt k vystriku, vše vidět na vlastní oči, vysvětlit jim co je sperma, poznat jak vypadá. Určitě bych se nebál ani toho, aby sperma ochutnali, stejně tak ochutnat už i preejakulat! Samozřejmě nemusí vše spolikat, ale stačí jen trochu na ochutnání, aby děti věděli, že na tom nic není, že to neublíží. A to samé platí pak i o matce, kde by také měli vše vidět a vše si zkusit až do matčina orgasmu! Až poznají jak fungují rodiče, přešel bych na to aby objevili také vlastní tělo, s tím že jim rodiče poradí a pomůžou ukázat jak a co mají dělat, že je to stejné jako dělali rodičům, jen to teď dělají se sebou. Takový je můj názor na to a nevidím na tom nic špatného!

Z. (Po, 16. 3. 2020 - 21:03)

Z.

Radek (Pá, 13. 3. 2020 - 06:03)

Je tu matka která opravdu zažila hezke chvíle v rodině nebo je to tu samej lhář a honič? Rád bych popovidal o me zkušenosti. Napiš prosím do soukromí, [email protected] Radek

Martina (Pá, 13. 3. 2020 - 15:03)

Kolik je ti prosím

Jarek (Čt, 12. 3. 2020 - 09:03)

S mámou jsem nikdy nic nezkusil, ale podělím se o zajímavou zkušenost.

Když jsem byl ještě puboš tak vždycky velmi brzo ráno v létě obcházela náš dům a otevírala okna, aby se vyvětralo než bude pařák. No a já se takhle jednoho rána ještě než přišla vzbudil s erekcí. Tak jsem si nahý lehnul na přikrývku (protože fakt bylo teplo), že si ulevím. No nestihl jsem to a máma už otevírala dveře. Stihnul jsem jenom sundat ruku z údu a zavřít oči a dělat že spím. Nevím teda co se odehrálo dál, byl jsem úplně zkoprnělý a neodvážil se otevřít oči a nejspíš jsem i zrudnul jako rak. Ale máma normálně otevřela okno, pak se chvíli nic nedělo a pak normálně odešla. Mě to ještě víc nakoplo a představoval jsem si co se všechno mohlo stát, že by mi ho třeba vsála do pusy nebo že by na mě jen tak naskočila, prostě nereálné, ale v tu chvíli velmi rajcovní věci.

Během toho co jsem si ho u těchto představ dělal dobře jsem slyšel dosud neslyšené a to tlumené stény a občas takové jako když vyjeknutí do polštáře. Táta byl s kamarády v zahraničí a přisáhal bych, že si to máma vedle v ložnici sama udělala jako nikdy v životě a já jak jsem ležel dole na patrové posteli, zkropil horní šprušle. Je to jeden z nejsilnějších zážitků v mém životě a vděčím za to právě mámě a ani jeden nemáme čeho litovat. Myslel jsem na to ještě několikrát, ale jakmile se udělám vrátí se moje myšlení k tomu, jak by bylo odporné, když by jsme spolu něco takhle měli. Ale pokud to má někdo jinak, tak to neodsuzuji.

Maruška (Út, 18. 2. 2020 - 14:02)

Před hodně lety jsem zkusila pracovat v malém penzionu v Německu. V kuchyni vařila Němka a její syn jako pomocný kuchař. Ona rozvedená čtyřicítka, jemu bylo kolem sedmnácti let. Bydlela jsem v malém pokojíčku v podkroví, hned vedle měli o něco větší společný pokoj oni. Jednou v noci jsem zaslechla přes stěnu jakési vzdechy a hekání. Napřed jsem si myslela že ona pláče, nebo naříká, ale z dalších zvukových vjemů bylo jasné že se tam souloží. Řekla jsem si, no Němka tam má nějakého amanta a rozdávají si to, trvalo to snad dvacet minut a pak ticho. Říkám si konečně, jde se spát, když jsem zaregistrovala že někdo vstoupil na jejich balkon a kouří tam. Zvědavost mi jasně nedala spát, přikradla jsem se k oknu že si toho borce prohlédnu. Nevěřila jsem svým očím, podlomila si kolena, spadla mi brada. Na balkoně stál a kouřil její nahý syn. Byl to docela šok, tohle jsem prostě nečekala, říkala jsem si to není možné, to se mi snad jen zdá. Zapadla jsem do postele, v hlavě zmatek, musela jsem na to pořád myslet, matka souloží s vlastním synem. Silně mě to vzrušilo, cítila jsem jak vlhnu a skončilo to masturbací. V penzionu jsem vydržela dva měsíce a slyšela je souložit mockrát, tiše jsem jim ten sex záviděla. Od té doby jsem propadla představám incestu se synem, přivádí mě to k nejkrásnějším orgasmům

Reklama

Přidat komentář