Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

martin (Čt, 2. 4. 2020 - 08:04)

Zdravím je mi 17 let asi před rokem jsem měl nehodu při které jsem utrpěl nehodu v oblasti intimních partií z toho důvodu nrmohu mít děti. Avšak zranění způsobilo že jse pomočuju. Nosím proto pleny. Přrd jistou dobou jsem viděl v obchodě pleny drynites které jsou na pomočování. Bohužel jsou ale jrn do 15ti let a do 57 kilo ale já mám 17 let a vážím 80 kilo a jsem vysoký 197 cm a chci jse zeptat jestly se do těchto plen vlezu a jaké snina máte zkušenosti

stalevplence (Po, 4. 5. 2020 - 20:05)

jdi k doktorce napíše ti pleny na poukaz je mnoho firem Molicare, Depends, Id, Teny, Abeny na www strankách výrobců můžeš požadat o vzorky a pak jít s konkretním vyzkoušeným vzorkem k doktorce který ti bude nejlepe vyhovovat ke každému vzorku davají předvyplněný poukaz který doktorka jen doplní nepotřebuješ je kupovat případě dotazů piš na [email protected]

Já plenkar (Po, 23. 3. 2020 - 17:03)

Mne je 40 let a pleny a punčocháče také musím nosit.

Hana (Pá, 20. 3. 2020 - 17:03)

Hlavně jim dávejte roušky !!!!!

Ruda (Pá, 20. 3. 2020 - 03:03)

Ano, sám jako dítě jsem měl také problémy ( přetrvávají dodnes ) a v té době nebyly takové pomůcky jako dnes. Proto chápu rodiče a cítím s dětmi. A trable nejsou jen při cestě autem, ale i cesta městem. Dřív se. Mohli děti vyčůrat téměř kdekoliv, dnes už ne. A jako naschvál, když se chce nejvíc, WC nikde. Tak co, riskovat problém se strážníky nebo mokré šaty? Pleny to jistí. Pro klid a pohodu. Na ven jednorázové a látkové bych nechal na doma.

Dominik14 (Čt, 19. 3. 2020 - 08:03)

Začal som sa počuravať v noci. Mal som mokrú posteľ tak som si začal kupovať plienky. Dry nites boli skvelé aj pekný vzor mali, ale teraz sú mi už malé. Mám 17 rokov a nosím plienky lebo sa pomočujem. Na noc nosím Seni plus a cez deň pampers 7 alebo tena plienky. Je tu niekto taký? Kto tiež nosí? Prosím chcem si písať

Vojta (Čt, 19. 3. 2020 - 11:03)

Napiš na mail [email protected] jestli si chceš psát

Dominik14 (Čt, 19. 3. 2020 - 08:03)

Ja tiež rád nosím plienky. Dry nites mam rad. Dávam si na noc aj seni plus. Hľadám niekoho kto by si písal so mnou? Je tu niekto? Pocuravam sa v noci aj cez deň

P (Pá, 13. 3. 2020 - 15:03)

Jak komu záleží co chce samo dítě když je doma tak si nechá dávat látkové pleny ale nemusel by je nosit ale bohužel je na chce látkové pleny se vším všudy co k nim patří teď když nechodí do školy tak je má celý den a noc. Jendovi je 12 let a druhému je 4 roky ten musí do školky normálně a má jednorázové pleny a punčocháče každé ráno a dvě pleny má sebou a vždy ho vychovatel prebalil chodí do speciální školky kde pleny může nosit normálně a když přijde domů tak mu dávám také látkové pleny se vším všudy.

Jarda M (Út, 10. 3. 2020 - 06:03)

Natahovací měl tě začátku. Žel trpí těžkou inkontinencí a tak nám přestávali stačit kapacitou. Co se týče bavlněných plen, tak ty sme hned ze začátku vyloučili. Punčocháče nosí jen v mrazech a to na chatě. Nechceme a nehodlám ho ztrapňovat víc než je nutné. Když je doma a má na návštěvě kamaráda, tak když potřebuje zajde si do koupelny kde si v soukromý plenu vymění. Stejně to jeho kamarádi ví, že pleny potřebuje. Dělají, že o ničem neví. Dávat mu ještě body a další věci, by bylo jen ponižování kluka. Až bude plnoletý, tak se může rozhodnout zda půjde na operaci, bude mít cévku či dále pleny. To už bude zcela na něm. Teď se to musí řešit takto.

P (Po, 9. 3. 2020 - 11:03)

Látkové plenky bych dával pouze doma a ven pouze jednorázové pleny.... Takto to funguje unas doma mám klasické látkové pleny a navenek jednorázově pleny plus ještě co k tomu patří jako svrchnimi a gumové kalhotky a punčocháče když jsem doma v látkových plen tak je mi dáváno 3 látkové pleny svrchnimi a gumovimi kalhotky pak punčocháče a nakonec dostanu bodyčko je šité s firmy rubcova sijou tam jak plenky a gum kalhotky a zavazovaci pleny a jiné věci jako dřív flanelové dětské pyžamo kalhoty s kabatkem pro větší děti jako jsem já tak to je super. Teď jsem byl prebaleny a musím si lehnout na odpolední spánek.

Jarda M (Po, 9. 3. 2020 - 06:03)

Dítě od určitého věku, je schopno naplno ovládat svoje potřeby, tedy i zadržet na delší dobu moč. Jiná situace nastává, pokud je dítě postižené. Anebo trpí inkontinencí moči. V tom případě jsou pleny zcela nutné. He taky potřeba dítě neztrapňovat a vše řešit v soukromí. Náš kluk tímto, žel trpí. Je to zátěž pro celou rodinu. Máme předepsané pleny a k tomu dokupujeme. Přes den má Tena flex plus small. Ty mají pás který si dá kolem boku a pak na něj upne přední část pleny. Tyhle kalhotky si umí dát sám. Na noc má Abe a S4. Unich už potřebuje pomoc. Chodí do školy pro děti s více vadami, kde pleny nevadí. Pokud se někam jede, musíme vždy spočítat kolik plen bude potřeba a zjistit kde se dají na místě pobytu případně dokoupit. Rozhodně bychom kluka neztrapňovaly přebalováním někde venku a nebo používáním bavlněných plen. I tak tím dost trpí, že ve svém věku nosí stále pleny.

Návštěvník (Po, 9. 3. 2020 - 08:03)

Nezatěžujte ho plenkami, stačí natahovací plenkové kalhotky.

Návštěvník (Čt, 5. 3. 2020 - 09:03)

Ano klidně můžou, protože jsem to zažil na vlastní kůži,kdy jsem se v noci dost dlouho počůrával cca do 10 let a to mi dávali na spaní nebo do auta plenky a to nebyly jak teď jednorázové ale látkové a na to igel.kalhotky, takže pokud má dítě tento problém tak ty plenky můžou nosit.

Kdo bude chtít mi napsat a popovídat si na toto téma, e-mail: [email protected]

Q (Ne, 1. 3. 2020 - 16:03)

Já vím že toto jsem nepatří noseji vaše děti jak plenky tak i punčocháče a kombinézu zimní
A přes jaro nebo léto OBUV PRESTIGE DĚTSKÉ ANO nebo NE předem děkuji za odpověď. A nebojte nejsem uchyl ani ocas apod.

Otec 2 (Ne, 1. 3. 2020 - 16:03)

Tak když jsme tam dojeli tak syn mi usnul a po spánku byl durch mokrý tak jsem ho u známé prebalil do čistého a známá se hodně divila že to přebalování zvládnu na jedničku jelikož jsme byli na horách tak jsem synovi vzal i dvě zimní kombinézy a když jsme šli společně s dětmi ven tak jsem svému synovi dal jak punčocháče a plenky jednorázové ale silnější a pak dostal i dětskou kombinézu zimní a známá se divila že syn Daniel se nechá takto obléci já mám sním takovou dohodu že když se o něj starám já jako je dávání plen tak ho oblekam já osobně když plenky nemá tak se obléká úplně sám ale většinou ty pleny má a známé děti plenky nenosí pod kombinezou. Mají jen punčocháče. A danikovi jsem vzal i ven plenky náhradní mám vždy větší batoh aby se vešlo vše do vnitř jak podložky a pleny a náhradní punčocháče kdyby náhodou nemělo by jse nic stát jelikož má přes plenky i gumové kalhotky... A co jse nestalo dítěti známé jedno z děti se omylem pokadilo ale i pocuralo tak ona co stim budu dělat a já dostal nápad že se na půl vysvlece a dáme mu hold pleny a ona prohlásila to ty pleny nosis i v batohu ano přesně tak nosím a máš štěstí že mám vše úplně i čisté punčocháče ano jak punčocháče tak i plenky. Tak jsme šli do restaurace v hotelu a na recepci jsme se zeptali jestli namaji dětskou prebalovnu že potřebuje jedno dítě prebalit a když na to dítě koukali tak řekli ano máme ale co stim oblečením mokrým budeme dělat to přeci když bude mít pleny a punčocháče tak nepůjde jen tak k autu to bylo daleko a z recepce se ozvalo že mají rychlou pradelnu kde se to oblečení může vyprat tak jsem známé dal batoh a šla své dítě prebalit a poslal jsem i danika aby se na něj také koukla jestli nepotřebuje také prebalit do čisté plenky. A paní až své děcko sundate s mokrého oblečení tak přímo v té přebalovací místnosti je rychlo pračka se sušičkou takových děti tady je více nejste jediné komu se děcko pocuralo či pokadilo tak známá šla do koupelny ho prebalit vše dala do pračky a dítě si umyla pak pod něj dala pleny s gum kalhotky a punčocháče a syn tam měl i tepláky dětské tak je dostalo její děcko a pak jsme čekali v restauraci až se vše vypere a vysuši pak jsme vše zaplatili a dítěti dali zpět zimní kombinézu přes punčocháče a tepláky a ostatní věci do batohu a poděkovali jsme a odešli. A milé děti a dospělé pohádky je konec.

Flek (Ne, 1. 3. 2020 - 10:03)

Naše holky nosí na cesty plenky preventivně. V nouzi je použijí, plenky absorbují všechno bez průsaku . A to když je použijí jedná se asi o jejich vydatné vymočení ,když nelze zastavit u cesty apod.

M Králík (So, 29. 2. 2020 - 16:02)

Já a sestra pleny dostáváme jak doma tak i na cesty krátké či dlouhé mne je 12 let a ségře 14 let je sice starší že by pleny nemusela mít ale má je za trest jelikož se mi posmivala že jsem batole tak mamka jí na to upozornovala že když se mi bude posmivat že pleny bude také dostávat upozornila jednou i po druhé a po třetí už je měla a nosí je od 13 let a já dostávám pleny od 10 let jednoho dne jsem se začal počuravat tak jsem poprosil mamku jestli by mi nemohla dávat pleny a ona řekla stejně jsem ti plenky chtěla dát ale ty jsi byl rychlejší něž já tak jsem zase nosil plínky a když nikam jedeme tak mám pleny už normálně a ségra občas také?

Otec 2 (Pá, 28. 2. 2020 - 12:02)

V pátek jsem se synem jel k jedné známé na hory a syn Daniel se mne zeptal jestli mu na cestu nemohu dát plenky plus co k tomu patří já se chvilku rosmysloval jestli to mám tak udělat máme ho ve střídavé péči a když je doma u mamky tak mu dává pleny každý večer na noc ale i na cestu krátkou či dlouhou vždy když přijde ke mně tak už má pleny na sobě plus i balíkem plen jak jedno rázový tak i látkové pleny. Tak jsem tedy prohlásil ano dám ti pleny na cestu ale podmínky budu klást já že pleny budeš mít až do neděle ale jak přes den tak i noc ale se vším všudy co k tomu patří a o souhlasím. Tak zalehni na postel ale nahý dal jsem mu 3 látkové pleny a přesně gumové kalhotky a bavlněné punčocháče a polokombinezu to je pro děti co nosí plenky a punčocháče aby bylo lepší přebalování tak jsem mu řekl aby počkal v posteli abych připravil pleny sebou a různé věci a pomůcky na přebalování došli jsme k autu a chtěl si sednout vedle mne ale kdepak půjdeš na zadní sedadla a dětskou autosedačku ale tati já nechci do sedačky když si malé dítě které nosí plenky tak musíš sedět v autosedačce tak si doni nakonec sedl a pripoutal jsem jak sedačku tak i jeho a bonus jsem mu dal ještě dudlík s řetízkem a do stojanu na lahve měl 2 kojenecké láhve s cajikem a sunarem ale v sunaru bylo i něco jiného. Bývalá manželka mi řekla že po každé ráno sundala jenom pomocenou plenku tak jsem zvolil trochu projimadla... Pak my volala známá že se její děcka oba pomocuji že nosí na noc plenky aby se můj syn jim neposmival že mají pleny a já nani posmivat se nebude jelikož má pleny taky jak na noc a den a ona ok. Tak jsem zajel na odpočinek na 2 hodiny jsem zastavil u lesa a syn se vzbudil že se mu chce kadit tak jsem ho odpasoval ze sedačky a pak vylezl sám a sotva co vylezal tak i kadil a cural do plenek. Tak tato můžež mě prebalit to vize tě prebalim do čistých plenek tak když jsem byl v tom lese tak jsem na zem dal deku a přebalovací podložku tak si lehni a koukneme se na tebe co máš v plence nadelano sotva jsem ho svlekal tak volala známá kde jsme a já jí řekl že jsem na chvilku zastavil a že musím syna prebalit do čistých plenek a ona ok nebudu tě zdržovat v přebalování tak jsem zase přišel k synovi abych mu sundal pleny a on se ještě jednou pocural ale skrze pleny to už šlo ale jenom do podložky tak jsem ho otřel vlhčenymi ubrousky a dal podnej 4 látkové pleny a gum kalhotky a špinavé pleny do kýble a pak chtěl už jenom bavlněné dětské punčocháče a bodyčko a pak nasedl zpět do autosedačky vzal si dudlík a pak jsem ho pripoutal a mohlo se jet vše se kolem uklidilo aby nebylo poznat že je přebalováno větší dítě ve dvanácti letech. A když jsem odjížděl tak šla rodinka asi tak s deseti letym synem a to bylo celé mokré a jeho maminka se dusovala že mu bude dávat pleny aby se náhodou nepomocil měli tam také auto u lesa tak se chudák celý musel vysvlect do naha a řekla mu že bude muset být nahý až dojedou aspoň k nijakemu obchodu aby aspoň koupila punčocháče aby nebyl nahý já vystoupil a šel za paní a pak jsem ji řekl paní mohu vám nabídnout jednorázové pleny pro syna aby neseděl v autě úplně nahý ráda bych si ty pleny od vás vzala ale nevím kde mu jí dát stačí aby vylezl s auta tak na něj zavolala aby šel ven dám vám pronej ještě dvě plenky to snad bude stačit ta jedna plinka to je číslo jaké te plenky prosím největší dětská č. 6 to mu nebudou a než to paní dorekla tak už jí měl mezi nohama ale i zalepenou kolem sebe a já koukám že mu jsou co vám dám za tu plenku nic nemusíte mi dávat můj syn co sedí v autě tak má také pleny ale dostává normálně 4 látkové pleny a přes ní jednorázové pleny a gum kalhotky a bavlněné punčocháče s bodyčkem a pak jsem šel k autu a paní se šla kouknout také na mého syna jak je plenkách a v punčocháčích a bodycku no to koukám že vašemu synovi je více let ano je mu 12 let a je takto v plenkách plus co k tomu patří a syn odpověďel paní že se v noci pomocuje a na dlouhé či krátké cesty má normálně plenky. A tati co si měl diskuzní hovor o plenkách tak jsem se asi třikrát počural a chceš ještě prebalit ano chci protože mne to studi tak zase deku a přebalovací podložku a pojď tedy ven s auta tak syn si lehl na podložku a já odepul body a vysvlekl punčocháče a gum kalhotky a špinavé pleny a koukám že jsi byl i pokadeny tak jsem ho otřel a dal podnej 2 látkové pleny s jednotlivými pleny a gum kalhotky a punčocháče jsem vytáhl co nejvíce na horu a pak stáhl bodyčko dolů a pak jsem ho nedal zpět do autosedačky ale sedl si vedle mne pripoutal se a vzal si dudlík a vyjeli jsme konečně. Rodina s dítětem byli už také pryč.

Reklama

Přidat komentář