Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

A tebe to vzrušuje?? (Pá, 15. 5. 2020 - 06:05)

Co si představuješ když to Krupe?a něco živého??hm??Jirka.drtikol

Renata (Pá, 15. 5. 2020 - 15:05)

Vzrušuje mne to!!!!!! To, že když mne někdo nasere, tak mu rozdrtím prsty, jako ty kamínky. Případně ho zabiju,"prošlápnu" mu hlavu. :-) To se mi "honí hlavou", když slyším praskot kamínků. Jinak, ten zvuk je podobný, jako když rozšlápnu hlemýždě. Hodně to připomíná, když rozdrtím podpatkem žalud, myslím ZE STROMU!! :-) Jsem z Budějc, rostou tam v parku vedle stadionu. Cestičky jsou vyasfaltované, není kam bych ho zašlápla, třeba do půdy. Dostane se mezi podpatek a asfalt, nezbývá mu, než "křupnout"!! :-) :-)

Pěkné (So, 16. 5. 2020 - 06:05)

A kolik ti je let?kolik vážíš?vel.nozky??ukážeš mi ty lodicky?? [email protected]

Renata (So, 16. 5. 2020 - 20:05)

K čemu Ti to bude???

Pro renatku (So, 16. 5. 2020 - 21:05)

Reni prosím na ten mail.pokud máš odvahu.dekuji

Renata (Čt, 21. 5. 2020 - 00:05)

Predikuji, ze Te bude zajimat, jak jsem se citila, kdyz jsem drtila hlavu zabe.Pritel ji drzel, abych nasmerovala podpatek na jeji hlavu. Jak jsem doslapovala, POMALU, rikala jsem si:"Ted zalezi tvuj zivot na mem rozhodnuti", coz mne VZRUSILO!! Kdyz jeji hlava "krupla", tak jsem "zvlhla"!

Crusher (So, 7. 11. 2020 - 10:11)

Ahoj Reny rád bych si s Tebou o zažitcích povídal jestli chceš napišmi na [email protected] Díky Hezký víkend!

Pro renatu (Čt, 21. 5. 2020 - 06:05)

Myslím,že každého který je takto zaměřen by to lákalo,,a nejen žáby !!!! Jak toho tvůj přítel zneužil???dal to na net??nechápu.podivej já bych tě chtěl seriózně .poznat.zadne zneuzivani,co myš???hm??měla bys na to??chceš se mnou prožít nejčernější fantazie??můj mail jsem ti poslal.staci jen...............

Renata (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Mysku NE, je ROZTOMILA!! Rozdrtila bych hlavu hadovi, hady NENAVIDIM!! Nejlepsi by byla krajta, trvalo by dele, nez by ji moje "jehla" projela hlavou. Memu podpatku by jeji hlava kladla odpor. Ale ZBYTECNE!!! :-)

??? (Pá, 22. 5. 2020 - 06:05)

Písní mi na mail a probereme to...bez mailu se nikam nepohneme dále.

Renata (Čt, 21. 5. 2020 - 18:05)

Na internet to nedal, ukazal to znamym. Uz NEVERIM, NIKOMU!!

Renata (Čt, 21. 5. 2020 - 00:05)

Nezapomen, ze jsme SLEDOVANY!! HLAVNE od nasich "americkych pratel"!,!! Navic se uz nepodivas treba na kraby rozdrcene podpatkem, je to ZABLOKOVANY!! "Byvaleho" vzrusovalo, ze donesl zabu, ja ji rozdrtila hlavu "jehlou". Uz se to NESMI!! Kdyz si toto prectou nasi "americti pratele", mohu rict, ze jsem si to vymyslela!! :-) MOHOU MI HOVNO!! Stejne je to narod IDIOTU,,!!!

Renata (St, 20. 5. 2020 - 23:05)

Co z toho budu mit ja?? NEMYSLIM penize!! Jednou jsem poslala byvalemu, jak rozslapavam sneka. V mini a bez kalhotek. ZNEUZIL TO!!!!!!!!!

Pro Ivanu (St, 13. 5. 2020 - 15:05)

Aboj odepisovala jsem ti na tvoji odpoved ze muzi ublizujou zenskym to neni tak jak ti to pises ale je to otom ze mi zeny si podavame inzerat prevazne ja osobne jsem si podala inzerat ze si necham za financni obmenu mucit prsa ? A ozvala se mi zena jak jsem ti psala ze jsme se domluvili kdy a kde jse sejdem a leja jsem tam a dosli jsme na barak kde mi od odvedla do sklepa kde mi mu cila prsa a prirozeni a docela bolestive , dik za odpoved Marketa

Renata (Út, 12. 5. 2020 - 20:05)

Chodim normalne. Nejdrive dopadne podpatek, pak predni cast chodidla, pak se pata zveda. Dulky v podlaze? To zalezi na podpatku. Pokud je tam "patnik" z umele hmoty, poradny dulek neudelam. Ta umela hmota se jakoby "roztahne", podlaha odola. Pokud je patnik kovovy, to uz je jine. ;-). Ty umelohomotne udelaji dulek tak do asfaltu, kdyz trosku "roztaje". :-)

Beruska (Po, 16. 3. 2020 - 22:03)

Mrknu se na to. Jen mi napis, co Te vzrusuje, kdyz je, treba potkan, POMALU rozslapavan chodidlem!! Proc Te nevrzusi, ze by mu podpatek zeny "projel" hlavou?? To je take KRASNE! A NETRPEL BY!! Upozornuji, ze potkana jsem NEZASLAPLA, VIDELA bych ho!!

Marsey (Ne, 15. 3. 2020 - 21:03)

Beruska: No podle toho jak to popisuješ ..... paráda, ale vůbec se v tobě nevyznám :-) Jsi pro mě fakt záhada. Podle všeho bys měla být pěkně krutá crusherka, ale vím, že spousta věcí je u tebe tabu. Co mám rád ... no myši, potkany a jiný chlupatý mazlíčky. Jasně, vím co asi napíšeš :-) Tak to prosím radši nepiš :-) Jo a ještě, pro mám radši rozšlapávání plochou nožky, než podpatkem. Sám nevím :-) Ač jsem velmi velký milovník dámských nožek, tak zrovna vysoké podpatky nepatří do mé nejoblíbenější podmnožiny footfetishe. A hlavně na rozšlapávání se mi líbí to drcení, hodně pomalé (opět prosím nic nepiš :-)) Podpatky probodávají a vůbec žena se při drcení podpatkem musí tak divně nakrucovat, aby se trefila. Při rozšlapávání přední částí nožky s úsměvem sleduje utrpení oběti.

Beruska (Po, 16. 3. 2020 - 13:03)

Tobe se libi, kdyz potkan DLOUHO trpi?? To se mi NELIBI!!! Kdyby byl ZRANENY, tak mu trapeni ukoncim: Rozslapnu mu hlavu podpatkem, ma to za sebou HNED!! Ale POMALU ho uslapavat, TO NE!! :-( :-( :-(

PP (Po, 16. 3. 2020 - 15:03)

Beruško, dokážeš si představit, jak by celou váhu tvého těla pocítila například živá kočka, když se té kočce pomalu postavíš na hrudník celou tvou váhou? Na nohou budeš obuta v plochých teniskách, a budeš na té kočce celou tvojí váhou stát. Jak to bude ta kočka asi cítit, když celá váha sedmdesátikilové dospělé ženy bude stlačovat její hrudník?

Beruska (Út, 17. 3. 2020 - 00:03)

Berusce se NELIBI Tvoje NAPADY!! Beruska je HODNA!! Kdyz zaslapne zviratko, tak NECHTENE!! Ze ji to VZRUSI, nekdy "zvlhne", je vec JINA!!!!

Reklama

Přidat komentář