Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

Beruska (Ne, 15. 3. 2020 - 21:03)

Co mas rad, kdyz je rozdrceno? A CIM? PROC ne PODPATKEM ? Ja RADSI podpatkem!! U hlemyzde, slimaka nebo zabicky, je to JEDNO, konec je RYCHLY STEJNE!! U zaby nebo ptacete vypadleho z hnizda, NE!! Tomu ptaceti jsem se "trefila" na hlavu, bylo to RYCHLE!! Zabu jsem musela "dorazit"!!:-) :-) STRASNE mne VZRUSOVALO, kdyz jsem na ni "zamerovala" podpatek, na hlavu, prenasela moji HMOTNOST :-), a cekala na to "krupnuti" jeji lebky!! Kdyz praskla, byli to UZASNE!!! :-) :-)

Luke (St, 8. 4. 2020 - 15:04)

Berusko, dokázala bys to udělat znovu? A poslat/prodat mi to videjko na mail? Nejvíc moc mě vzrušuje ta představa, že něco rozšlápneš :-* Můžeš rozšlapat cokoliv, klidně zprvu ovoce, ale při nejlepším šneky, atd.. kdyžtak mail .. [email protected]

Marsey (Ne, 15. 3. 2020 - 18:03)

Beruska: No jo vlastně. Ono taky hodně záleží na výšce podpatku, nejen na jeho ploše. Je to vlastně jasný. Kdyby byl podpatek třeba 20 cm vysoký (čistě teoreticky), tak by vlastně veškerá tvoje HMOTNOST ! :-) působila už jen v přední části Tvé božské nožky. Samozřejmě neřeším ten esteciký bizár takových bot :-) Ale moc díky za doučení něco mála z fyziky. Tyhle pokusy s tlakem mi připoměly jedno doporučení z války. Když si posádka německeho Tigera nebyla jistá jestli se tank na určitém úseku neproboří, tak si průměrný německý tankista Hans stoupl snožmo na inkriminovaný terén a druhý průměrný tankista Herman mu vylezl na ramena. Pokud se Hans nezačal propadat, tak Tiger projede :-) Ale je to bez záruky, tak pokud v rodině vlastníte Tigera, tak bych to nejdřív odzkoušel na nějakém bezpečném místě :-) Co se týká žab. No, ty to mají při rozšlapávání hodně těžké. Viděl jsem hodně videí s rozšlapáváním žab a ty mají bohužel hodně tuhý kořínek, takže si to "vychutnávají" opravdu dlouho. Podle mě nejkvalitnější kulturní zážitek poskytují šneci a raci. Ale jako bych nic neřekl, jelikož raci jsou jistě u Tebe tabu.

Beruska (Ne, 15. 3. 2020 - 19:03)

Jak jsem jiz MNOHOKRAT psala: MIMO tech ORANZOVYCH hajzlu, nezaslapuji zviratka SCHVALNE!!! K te zabe: Moje "jehla" ji propichla BEZ PROBLEMU!! :-) Jen byl problem, ze MIMO pater, jen zadama a brichem. Tak jsem udelala neco SHVALNE, abych ji zkratila utrpeni!! Namirila jsem ji podpatek na hlavu a doslapla. KRASNE to "kruplo", "cukla" s sebou a byl KONEC!! To "krupnuti" mne VZRUSILO, NEMELA SANCI!!! :-) :-) Jenze to bylo dobre pro OBE!! Ona nemusela chcipat s rozdrcenymi organy, DLOUHO!! Ja se VZRUSILA, kdyz pod mym podpatkem PRASKLA jeji lebka!! Neodolavala DLOUHO, mela ji "na kasi" HNED!! Jako, kdyby Ti hlavu prejel TANK!! ;-) :-)

Marsey (Ne, 15. 3. 2020 - 16:03)

Beruska: No samozřejmě, sekunda. Jak jsem jen mohl takhle pochybit :-) Asi možná ta vteřina působila v tu chvíli poněkud víc beletristicky :-) Každopádně ale, pokud Tvé pocity, i když zvlaštní, přesahují spíš do té příjemné části pocitového spektra, tak je to pro nás, milovníky rozšlapávání, moc dobrá zpráva :-) A co se týká toho, co se šnekovi prožene hlavou ? :-)) Nádherná ukázka super situačního humoru :-) I když já bych spíš preferoval rozšlápnutí přední částí nožky než patou/podpatkem. Podpatkem je to už spíš probodávání. Teď mě napadá, že Ty, jako fyzikářka bys mohla vypočítat, co je ještě rozšlápnutí a co probodnutí. Při rozšlápnutí dojde k destrukci celé ulity, při probodnutí kolabuje jen malá část ulity, ale zbytek zůstává zachován. Asi to bude nějak záležet na váze ... pardon hmotnosti :-) a velikosti drtící plochy. Vida, ono to rozšlapávání má i vědecký základ :-)

Beruska (Ne, 15. 3. 2020 - 18:03)

Pocitam to s faganama: Tlak, presneji TLAKOVOU SILU!! p = F\ S. Je trosku problem s vyskou podpatku. ZHRUBA plati, ze pri vysce podpatku 4 cm , se hmotnost na patu a chodidlo rozklada: Pul na pul. Priklad: Pokud je moje hmotnost 70 kg, mam podpatek o vysce 4 cm a plose 1 cm ctverecny, tlak pod mym podpatkem je 3 500 000 Pa!!! Ja nosim podpatky vyssi, lec tenci. Tlak sice klesa s vyskou podpatku, pusobi tam mensi sila. JENZE na plose 0,5 cm cverecnyho!! Kam se "hrabe" slon!! :-) :-) Jsem presvedcena o tom, ze jestli "projede" muj podpatek "hlavou" sneka, nebo "zadama" zaby, je to JEDNO!! Byt musim priznat, ze kdyz jsem "napichla" zabu, HNED nezdechla!!

Crusher (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Ahoj Beruško a co takový králíček?toho by zašlápla?

Marsey (Ne, 15. 3. 2020 - 10:03)

Beruska: Přesně tak jsem to myslel :-) Velmi sexy je to pro toho, kdo by mohl takovou nádhernou podívanou sledovat. Šnek ? Upřímně. Záleží ti, jako jeho exekutorce, co si myslí ? Jeho životním úkolem bylo tě na pár vteřin pobavit. A to splnil :-) Moc by mě ale zajímaly tvoje pocity a emoce jaké máš při rozšlapávání. Myslím tedy ty případy, kdy rozšlapáváš schválně, nikoli omylem :-)

Beruska (Ne, 15. 3. 2020 - 14:03)

Jen mne napadlo: Co se, VETSINOU, "prozene" snekovi "hlavou", nez je usmrcen, to nevim!! NEKDY ano: Muj jehlovy podpatek!! ;-) :-) :-)

Beruška (Ne, 15. 3. 2020 - 13:03)

Šnek toho asi moc neuvidí!! :-) A nejsou to VTEŘINY, nýbrž SEKUNDY!!! NEZAPOMEŇ, že jsem učitelka M + F!!! :-) Musíme chodit do práce, i když jsou ZAVŘENÉ!!! Pocity mám "ZVLÁŠTNÍ"!!! :-) :-)

Marsey (So, 14. 3. 2020 - 11:03)

Beruska: Popisuješ to moc krásně. Je vidět, že tě to opravdu baví a vzrušuje, což je úžasný. Myslel jsem, že s radostí rozšlapáváš jenom slimáky, ale teď píšeš i o hlemížďovi. Ten má už ulitu, takže pod tvojí nožkou musí nádherně křupat. Samozřejmě, že nakonec podlehne. A navíc jeho odchod z tohoto světa je velmi .... sexy :-)

Beruška (Ne, 15. 3. 2020 - 10:03)

Jestli to hlemýždě baví, když "křupne" a pak se změní v beztvarou hmotu, případně mu to připadá sexy, to nevím!! :-) :-) Mne docela ano. :-) :-)

Marsey (Pá, 13. 3. 2020 - 09:03)

Beruska: Moc díky za odpuštění, Madam :-) Tak vida, přeci jen existuje něco živého, čehož rozšlapávání tě vzrušuje. Navíc jsi to popsala moc hezky. Je fakt, že slimák má při rozšlapávání jednu estetickou nevýhodu, která jeho rozdrcení trochu kazí výsledný umělecký dojem. A to, že při rozšlápnutí nekřupe. Ale co, důležité je, že tě to vzrušuje, jak jsi psala. Co říkáš na ten pocit, kdy pod podrážkou lodičky cítíš jak jeho extrémě napjaté "tělo" klade podrážce odpor a najednou dojde k uvolnění, on praská a tvoje nožka v tu chvíli o pár milimetrů poklesne k zemi ? Na něco takového bych se dokázal dívat do nekonečna :-)

Beruška (Pá, 13. 3. 2020 - 11:03)

"Křupne" to a "začvachtá", když je "macatej", tak i klouzne.:-) Pocit je to ZVLÁŠTNÍ, NEDÁ se popsat. Myslím hlemýžď. Ten zmetek odolává déle, než slimák!!! :-) :-) Leč nakonec PODLEHNE!!! :-)

tublík (Pá, 13. 3. 2020 - 22:03)

Beruško, kolik vážíš?

Beruška (Ne, 15. 3. 2020 - 10:03)

Něco k "sedmdesáti", nevím přesně. Myslíš, že to hlemýždě nebo slimáka, případně žabku a žábu zajímá???? :-) :-)

Marsey (Čt, 12. 3. 2020 - 18:03)

Beruska: V pohodě, není nutné mě CapsLockovat :-) Jen jsem Tě špatně odhadl. Toto politování hodné nedorozumění se mi stává maximálně jednou ! za deset .... dní :-)

Beruska (Čt, 12. 3. 2020 - 22:03)

Budiz Ti odpusteno! :-) OPRAVDU to nedelam SCHVALNE!!! NEKDY se to stane, NEVYHLEDAVAM TO!!,!!!!! Zaslapla jsem i par hlemyzdu, NECHTENE!! Co mne OPRAVDU bavi, je zaslapnuti tech "ORANZOVYCH HAJZLU" ze Spanelska!!! :-) Sice si "zasvinim" lodicky, nekdy to i "klouzne", kdyz je "tucny". :-) Je to INVAZIVNI druh, NEMA tady co delat!!!!! Na zahrade je "solim"!! :-) To mne NEVZRUSUJE!!! Kdyz ho rozslapnu, to ANO!! :-))

Návštěvník (So, 7. 11. 2020 - 10:11)

Ahoj Berušlko mám jich pár macatych slimáku,chceš si je rozslapat?písni na [email protected] jestli chceš:)

Marsey (Čt, 12. 3. 2020 - 11:03)

Beruska: OK, jak jsem psal, tak můj příspěvek rozhodně nebyl útokem v osobní rovině. Pokud je vše tak, jak píšeš, tak je to naprosto úžasný, protože holek, jako jsi ty je jak šafránu. Drsňaček, co jsou při tramplingu schopný chlapa docela zle potrhat je dost, ale jakmile před nimi zmíníš, že by svůj talent mohly projevit třeba na žabkách, nebo myších, tak tě div neumlátěj Srstkou :-) Kolikrát jsem už slyšel : "Tebe bych klidně rozšlapala na kaši úchyle, ale zviřátko nikdy !! " :-) Zajímavé, takový sadismus s ručením omezeným :-) Ale teď zase zpět k Tobě. Sice po žabkách nešlapeš schválně (zatím :-) ), ale pokud tě to, když už k tomu dojde, vzruší, tak jsi na nejlepší cestě začít si to opavdu užívat. Otázka už pak jen je, kde máš pomyslnou hranici. Pro nás, milovníky slečen Tvého typu je dobrá zpráva, že ta pomyslná hranice se neustále posouvá výš a výš. Tak do toho jdi naplno. Můžeš se stopro spolehnout, že ti to přinese nádherné zážitky. No a pokud se o ně podělíš, tak nám taky :-)

Reklama

Přidat komentář