Reklama

poštěváček, čistota, délka předkožky

Barča (Po, 16. 3. 2020 - 10:03)

Já jsem se svým poštěváčlem nadmíru spokojená . Je schovaný v kapuci a když je žádáný tak se jde podívat co se děje. Nejlepší je to při orálku tam je venku okamžitě a líbí se mu sání do pusy ale i při sexu a masturbaci kouká ven. Tak že paráda , užívám si to.

Janina (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

Priznam se ze se divym jako tele kdyz se bavim s mladíkem o sexu co on vsechno po mne chce,v predstavach se trochu bojim ale nestydim se,verim mu a hlavne vim ze to co rika mysli vazne a umi to,uz jenom kdyz mi vysal postevacek zpod kapucky,vedela jsem ze ho mam ale nikdy jsem se ho nedotkla,necylezl tak jsem to nejak neresila a ted lituju ze jsem to meudelala aspom o dvacet let driv..

Patricie (St, 11. 3. 2020 - 15:03)

Jsem asi holka štěstěny od puberty kdy se mi zvětšil poštěvák ho mám tak že v klídu je hlavička poštěváčku zároveň s krajem kapuce a když se vzruším tak je i centimetr a půl ven s kapuce. Svou funkci plní tak jak má.

Janina (Čt, 12. 3. 2020 - 07:03)

Takze mas jako malickeho pindika nebo je spojeny s malima pyskama,mne
vykoukne samotny a je to legracni ale krasne

Janina (Po, 9. 3. 2020 - 16:03)

Ale je to krasny pocit ten orgasmus,nenahraditelnyyyyy

Hela (Po, 9. 3. 2020 - 03:03)

Já si "přetáhla" poštěváka nedávno. Nejdřív jsem se bála že přijdu o to krásné svědění pod kapucí, ale i když si teď poštěváka pod kapucí omývám, občas v něm mívám takové to lechtání. Pořád mám ovšem poštěváka hodně citlivého. Přímý dotyk je hrozně citlivý, prostě to štípe. Zvláštní je že nejvíc stipe ne když se to ho obnaženého dotknu, ale když z něho prst sundám. To se úplně předkláním jak to chvíli štípe

Marika (So, 7. 3. 2020 - 07:03)

Už v sedunmácti jsem zjistila že mi nejde poštěváček ven s kapuce, v té době jsem měla přítele o pět let staršího a tak mi zkoušel při milování stáhnou kapuci ale vždy to skončilo jen bolestí a nic nevykouklo. Až jsem jednou ráno chytla nervy a šla s tím na gyndu. Sestra mě ochotně vyslechla a poslala za lékařem tam jsem už měla trošku strach co se bude dít.Vylezla jsem na kozu doktor mi kapuci natček nějakým lubrikantem a pomaličku mi ji stahoval a dovnitř mezi kapuci a poštěváčka mi strkal placatou tyčinku z plastu vše jsem viděla v zrcátku která mi dal ať to vidím.Chvilkama to bolelo nebo tak štípalo ale zase občaš to bylo příjemné až jsem se málem udělala. Když už byl tou tyčinkou na konci tak mi tu kapuci potáhnul nahoru a poštěváček byl venku .Já celá červená jsem si ji ještě vedle na bidetu umyla a poděkovala a odchazela z radou že každý den ve vaně si mám kapuci přetahovat a mazat takovou mastičkou co mi dal. Je už to dvacet let a od té doby mi to funguje na sto procent jak při sexu tak při masturbaci je poštěváček přítomen.

Janina (Út, 3. 3. 2020 - 07:03)

A postevacek si uz nahmatam,asi jsem hloupa nebo naivni ale usmivam se stestim kdyz si sahnu na pipi a citim co jsem nikdy nemnela

Janina (Út, 3. 3. 2020 - 07:03)

Mi saje delohu,oprava

Hela (Po, 2. 3. 2020 - 11:03)

Janino, napiš pak jak se to povedlo

Janina (Út, 3. 3. 2020 - 07:03)

Asi jo,snazil se dlouho az jsem mnela pocit ze ni sajedelohu ale najednou prislo neco,studeny pot,chveni,trosku paleni a potom uz jsem jenom kricela,holky to bylo snad o infarkt,rikal ze jsem i strikla,musim uznat ze teda umi,fakt super

Janina (Pá, 28. 2. 2020 - 08:02)

Jsem uz trochu starsi ale mam dost mladsiho pritele ktery miluje lizani a ja vlastne taky a rikal mi ze mi vubec nekouka klitoris,ze ho neciti jazykem,ze ho pry bude muset vysat,tak se moc tesim az to bude zkouset,je pravda ze mi dlouho trva nez se udelam a myslim si ze to bude lepsi

Hela (Po, 2. 3. 2020 - 11:03)

Řekni pak jak se to povedlo.

Staňa (Pá, 21. 2. 2020 - 12:02)

Můj poštěváček je od puberty asi centimetr pořád vez z kapuce. v obobí měsíčků to byl problém když jsem nosila vložky to se o ni otíral až jsem se někdy udělala. Ale pak jsem začala používat tampony tak už to je v pohodě. Je v klidu jen při sexu plní svou funkci znamenitě.

Maja (Út, 18. 2. 2020 - 11:02)

Mne ho pritel doslovne vysal z kapucky az jsem kricela vzrusenim a od te doby vim ze je nejlepsi sani usty

Nikola (Pá, 14. 2. 2020 - 09:02)

Zkus vakouvou pumpu mi se to tak podařilo ho dostat ven a pak už to šlo samo

Irena (So, 8. 2. 2020 - 07:02)

Já mám to štěstí že mi narostly malé pysky jen takové závojčky jeden centimetr ale poštěváček ten se urodil dobře. V klidu je mu vidět jen špička ale při sexu nebo musturbaci vykoukne s kapuce cenťák a když si prsty potáhnu kapucku tak ho mám tak dva centimetry venku. Měla jsem obavy že se to nebude klukům líbit ale opak je pravdou.Při orálku to je mazec, udělám se i několik krát za sebou a frajtr stojí jak voják a chce ještě ale to už jsem úplně vyčťavená .

Nikola (St, 5. 2. 2020 - 09:02)

Já mám to štěstí že mi v pubertě když mi dospívaly pohlavní orgány mamka ve vaně když jsem se koupala pořádně namydlila pipinu a ukázala jak si mám přetáhnout kapuci a pořádně omýt tak jsem to dělala př každá koupeli a frajtřík se naučil ven z kapuce. Teď mi je osumnáct a při sebe menčím vzrušení je aspoň hlavička ven a když si na něj pár krát sáhnu tak vykoukne i dva centimetry. Věřím tomu že je to výsledek máminy prevence z puberty.

Niky95 (Ne, 19. 1. 2020 - 17:01)

Já mám malý postevak a docela velkou kapucku moc mi nejde se vzrusit. A když se tak po strašně dlouhým hraním. Někde sem slyšela nebo snad i četla že ta kapucka jde snad rozpulit nebo odstranit. Která máte stim zkušenost?

Maja (Čt, 13. 2. 2020 - 11:02)

Jestli mas pritele tak at ti ho pořádně saje a on vyběhne,jen se neboj,taky jsem to mnela ze byl stale v kapuci a citila jsem jenom malou spicku ale castym a dlouhym sanim mi je videt pri vzriseni skoro dva centaky

Reklama

Přidat komentář