Reklama

masturbace v práci

Ja (Pá, 29. 1. 2021 - 09:01)

Rád se pridam

Návštěvník (Čt, 28. 1. 2021 - 08:01)

A na co?

Návštěvník (Út, 27. 10. 2020 - 14:10)

No a co jako?

Návštěvník (Ne, 25. 10. 2020 - 06:10)

V práci se masturbovat nemá.

Znám (Pá, 12. 2. 2021 - 20:02)

V práci se onanovat nemá, ale to se stane že to jde a když to jde, dá se prcat. Dá se prcat v kabinetu, ve skladu, každý kdo chce prcat a má s kým si místo najde. A není třeba nějaká postel, můžeš prcat na stojáka, ze zadu, když je deka můžeš prcat třeba na betoně, vkoupelně, na wc, v autě, třeba kamioňáci prcaj v kabině, výpravčí v tunelu, poslanec za komínem, kominík ve vikýři,

Návštěvník (So, 17. 10. 2020 - 07:10)

Vzrušuje Pohled na stoporeny penis
Má taky někdo takovou úchylku
[email protected]

Abe (So, 19. 9. 2020 - 23:09)

Sedíme s kolegyní v práci proti sobě, mezi námi kancelářské stoly. Byla pěkná a tak jsem začal pod stolem onanovat. "Co děláš?" Zeptala se. "Vzrušuješ mne, tak si honím ptáka". Za chvíli pípla "I já si to dělám". Postříkal jsem jí pod stoly semenem. Byla nadšená, že jsem dostříkl až na ní. Pak to chtěla vidět. Stoupl jsem si abych jí vyhověl. V tom tam vešla jiná kolegyně, vyjekla, vycouvala a oznámila nadřízeným , co viděla. Přeřadili mne na jinou práci. Stal jsem se vedoucím se šesti podřízenými ženami, od osmnácti do téměř důchodkyň. Hned při nástupní poradě, kdy jsme se představovali, se osmělila ta nejstarší. "Povídá se, že jste honibrk." Odvětil jsem, že už od mala a že si to zrovna dělám, protože jsou všechny moc sexy. Usmívaly se rozpačitě, ale pak mne ubezpečily, že z jejich strany mám pochopení. Když se rozešly, vrátila se ta nejstarší. "Chci to vidět !". Co jsem měl dělat. Udělal jsem to. Když jsem jí postříkal, chtěla to zkusit sama. Uměla to znamenitě. Za chvíli jsem stříkal zas. Pak jsem jí musel slíbit, že to bude jen mezi námi a před ostatními to dělat nebudu. Snažil jsem se, ale občas si to "nedopatřením" užily i ostatní a nezůstalo jen u onanie. Výborný kolektiv.

Steve (Pá, 5. 6. 2020 - 21:06)

Zase úchyláci tady otravujou a nechutně lákají ... Dejte s těmi nechutnostmi pokoj!

Abe (Po, 23. 3. 2020 - 23:03)

Dost často jsem onanoval i přesčas. Bylo to proto, že naše uklízečka stará, velmi kozatá dáma, mne velice vzrušovala. Vždy mne přistihla v pné parádě. Řekla: "Nenechte se rušit", uklízela a pokukovala. Když jsem se vystříkal, konstatovala: "Dílo se podařilo". Jednou už to nevydržela. Přišla v krátké zástěře bez kalhotek. Zaklekla a já jsem neodolal a spojil se s ní. Když jsem do ní pronikl, pravila: "Děkuju, už je tam a teď mrdej !" Úplně tekla. Za chvíli zaržála, padla ústy na hadr : "Už nemůžu. Bylo to pěkný, ale mám práci a ty se pěkně hoň dál". Opakovali jsme to často.

Žižkov (So, 22. 5. 2021 - 08:05)

Jirásek by to lepší nenapsal, ty jeho píčoviny to se nedá číst, zatímco tvé dílko mi hned nalilo inspiraci a hned jsem ojel starou Blažkovou, co je už 15 let vdova. Kam se na můj cep hrabou husity.

Rejpal (Čt, 16. 4. 2020 - 09:04)

Pěkné. Jak od Erbena.

Dana (St, 11. 3. 2020 - 11:03)

Mám v práci kolegyni a kolegu se kterým už dlouho vedeme diskuze nad rámec běžné komunikace, někdy úplně na hraně. Často spolu jezdíme na služební cesty a jednou na večer jsme se vraceli , vedli naši diskuzi, já už to opravdu nemohla vydržet a ruka mi vklouzla mezi nožky a začala jsem se pomalu uspokojovat. Kolega se začal otáčet asi tomu nevěřil, ale nemohla jsem přestat a chtěla se dokončit. Po chvilce zastavil a začal taky masturbovat. Oba jsme neřekli ani slovo jen se na sebe dívali. Po chvilce úžasu se ke mě naklonil a udělal mi to ještě jednou, pak vzal moji ruku položil pod volant a už jen slyšela jeho vzdychy. Zbytek cesty nepadlo ani slovo, já absolutně v šoku z předchozího zážitku jen občas vzájemné pohledy. Zavezl mě k domu a zmizel. Nemohla jsem vůbec uvěřit co se stalo, byl to můj nejlepší orgáč v životě. Ráno v práci jsem s kolegyní čekala na jeho reakce. Po jeho příchodu následovala otázka, jak se máme a s malým úsměvem, kdy máme plánovanou další cestu. V ten okamžik jsem se uvolnila a naše první potěšení si občas zopakujeme.

Patrik (St, 4. 3. 2020 - 14:03)

Masturbuji casto v praci

Patrik (St, 4. 3. 2020 - 14:03)

Masturbuji casto v praci

JirkaM (Pá, 21. 2. 2020 - 11:02)

Ach tak to uz se dnes neda vydrzet, musel jsem vybehnout z kanclu a ted jsem na wc a v ruce tvrdy pero a honim. Prstite se ?

Martun (Út, 18. 2. 2020 - 14:02)

Já už se vystrikal z zoho

JirkaM (Út, 18. 2. 2020 - 09:02)

To by me zajimalo, jestli to takhle delaji i jine ucitelky. Moje manzelka je ucitelka a o zadne nevi, ale je pravda, ze na sex moc neni. Ja naopak hodne, takze to je slozite. Vcera jsem pricetl tuto diskuzi a musel jsem jit v praci strikat na WC. Nektere historky jsou skutecne vzrusujici. Pozoruju kolegyne, jestli nestrkaji ruku pod stul, ale zatim nic. Jedna me docela vzrusuje, ma nadherny prsa a vsiml jsem si, ze se mi casto diva do rokroku. Sedim vedle ni a casto mam bouli mezi nohama. Jednou mi i rekla, ze se mi tam diva nekolikrat denne. Chtel bych si s ni zamasturbovat, ale nevim, jestli ji to rict. No nic asi budu zase strikat.

Eva (Út, 28. 1. 2020 - 12:01)

Myslím si, že ženy v práci masturbují úplně stejně jak muži, jenom o tom nemluví. Moje známá dělá ředitelku ZŠ a ve dnech kdy má "horší" třídu si zavádi Venušiny kuličky. Prostě si výuku zpříjemní.

Elena (St, 4. 3. 2020 - 13:03)

Já tedy nemasturbuji v práci,ale doma.Jsem vdova a zatím bez vztahu a tak si to potěšení udělám sama vždy si udělám orgazmus,což s mužem kolikrát nebylo.

Marcela (Čt, 5. 3. 2020 - 11:03)

Pokud žiješ sama tak to máš bezva. Já jsem vdaná, mám dvě děti a doma o nějakém soukromí se mně může jen zdát. Já mám na tohle potěšení kupodivu víc klidu v práci. Je se mnou v kanc. kolegyně, má 60 let, je taky vdova jako ty a občas k ní ráda zajdu "na kávu".

Reklama

Přidat komentář