Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 19:03)

Ukazují, jak se mají správně mýt ruce, být v klidu. Kašlat do rukávu a stále dokola. Jenže lidé jezdí také do práce hromadnou dopravou a tam nemají čas na důkladnou očistu. Apod. Navléknou třeba montérky a musí být u stroje v určitý čas.

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 19:03)

Možná budeme muset bonzovat, jestli soused nekašle.
Podle mě, mají ihned zavřít a kontrolovat hranice. Už dávno měli. Armáda, policie a pod. To, že budou opakovat pořád ty stejné slova lidi neuklidní.

Andrea (Ne, 1. 3. 2020 - 18:03)

Milu, nebuď z korony tak vystrašená,neboj,jak to přišlo,tak to odejde,chce to absolutní čistotu.Ja se fakt nebojím, zásoby nedělám,jo a v práci máme roušek a respirátorů, že bychom je mohli prodávat, stejně jsou neúčelné.Takze,Milu klid nebo se to rozjede migréna

Lalla (Ne, 1. 3. 2020 - 18:03)

//hotel-lippert.click2stream.com/

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 18:03)

Nechápu tak jako Aleš, ty lidi jak šli demonstrovat. V dnešní době. Nic tím nevyřeší, od toho jsou přece volby. Jsou jako ovce. Jeden na tribůně zakřičí heslo, stádo opakuje. No, Milu mě chytá zlost a to je špatně. To se začínám bránit.:-)))) Ale v tomto případě můžu tak jen zavřít pc a tv a jít si luštit sudoku.

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Božíínku, ten Babiš kecááá na ČT 24.

die (Ne, 1. 3. 2020 - 18:03)

Já myslím Bianko že Babiš nekecá :-)

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 19:03)

Oni to budou zítra řešit, není tak nějak pozdě? Slovy nic nevyřeší. Chce po hoteliérech kontrolovat hosty, učitelé se mají dětí vyptávat. Nějak mě napadá, jestli nebudou prodavačky chtít ukázat umyté ruce, jinak mě do obchodu nepustí, řidiči při jízdě sledovat, jestli někdo nezakašle......Zase ulítávám....uááá.....

Miluna (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Fuj mě je z toho divně,mam z toho všeho divnej pocit.

die (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Nechápu že ti cestovatelé nesedí pár měsíců doma. Kolik ti tři co to mají už stačili zbytečně nakazit.

Miluna (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Jo přesně jak jsme psaly.A teď co lidí v té Itálii bylo plus tyhle co už mohli nakazit.Pak se to bude jen rozlézat.Nechápu proč jsou takový šmejdi a to cestování si na nějakou chvíli neodpustí.

Lalla (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

To víš, die, to je dnes taková doba. Lidi mají rádi adrenalin a nebezpečí v nich adrenalin probouzí. Také nezodpovědnost a nezkušenost s ne úplně bezpečnými situacemi. Rozum, rozvaha, klid. Nejde samozřejmě zdaleka jen o tento virus

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Teda nemám nic proti samotné Praze, byla jsem tam loni, před dovolenkovou sezonou a byla tam hlava na hlavě a všude. Cizinci. Jestli se brzy nezavřou hranice, bude tady zavirováno, a také se sem a hlavně do Německa tlačí Syřani. Nevytvářím paniku? Ale klídek, jsme přece podle našich ministrů připravení. No nevím, jestli zítra ten náš obchůdek bude ještě zaplněný potravinami, tak jako včera.

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Ona tam ta estráda vlastně teprve začíná.

bianka (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Kolik jich tam bylo na Staromáku, nebo je?
Nepsali? Doufám, že se rozprchnou domů pro roušky.

-Aleš- (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

Všude ve světě se v souvislosti s virem ruší hromadné venkovní akce, jenom u nás si parta komediantů udělá demonstraci na nejfrektovanějším náměstí plným turistů. Snad se Pilsnerka nadopovala vitamínem C, aby neskončila na infekčním.

Lalla (Ne, 1. 3. 2020 - 17:03)

No nešla jsem tam. Zaprvé se tentokrát neshoduji se vším proti čemu je tam demonstrováno. Ale hlavně jak píšeš, blbá doba. Myslím že demonstrace jaksi mohla počkat. Sice to má, jak jsem psala, mám to od manžela z letiště (stejně jako asi Andrea) z první ruky, ale přece jen...Ovšem můj muž si pivo v hospodě neodpustí ani dnes:(

Lalla (Ne, 1. 3. 2020 - 16:03)

Tři případy, ČT24:((

Miluna (Ne, 1. 3. 2020 - 12:03)

Březen ještě nepomůže,nestabilní počasí,bývá hodně nachcípaných i tak.to by chtělo aspoň květen.Minulej rok byl do půlky května ještě i tak studenej.No přála bych si teď horka kolem 30,aby se už poznalo jestli to tenhle vir nevydrží.Taky si Bianko říkam že i když někdo přijde domu a ruce si umyje doma ale co během času trávení venku nebo kdekoliv mimo domov?? Já to třeba teď nosim v hlavě ale nedělam si iluze že děti a Sergej to dělaji.Já třeba si říkam ať se dotknu čehokoliv venk nebo někde nesmim pak zapomenout a nesahnout si na oko,do nosu,pusy.Kdo tohle udělá tak už je mu prd platný že si doma umyje ruce:-( Je to hrůza jak si pořád na to myslet a hlídat.Já už sem zase z toho zase nesvá.Četla sem i zahraniční weby a je to horší než chřipka a rozhodně to neni tak jednoduchý jak to někdo zlehčuje a zvlášť pro ty rizikový kdo už má právě jiné problemy.Achjo,bylo by mi jinak teď hezky psychicky ale kvuli tomuhle svinstvu to nejde.Navíc jsou pořád dementní školy a lidi co pořád jezdí do rizikových oblastí.Takže kdokoli tomu jede naproti,nachytaji to a za dva týdny to uvidíme tady.Kačo tak se drž.Jo v posteli sem včera byla spokojená.Stejně to nechápu.Už to tak bylo několikrát že když se mi líbil jinej tak Sergej je pak v posteli divokej a snaží se.Včera mi dělal vše co sem chtěla a sám od sebe.Přitom on neví nic že se mi líbí jinej,neříkam mu to tak nechapu že už to takhle bylo víckrát.Jo a jak píšes tak on doma dlouho nevydrží tak stejně zase někam asi pujde.Tak si děláte na domě,to je dobře.Sem ráda že už si se ozvala.A Pils vy už se s Lallou setkáváte? To mi překvapilo.

Návštěvník (Ne, 1. 3. 2020 - 12:03)

Spis se svolavaj na demonstraci.

Reklama

Přidat komentář