Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

luci (Ne, 1. 3. 2020 - 09:03)

Podle těchto příznaků jsi opravdu eunuch . Kastrací samců se velice sníží jejich agresivita a jsou dobře ovladatelní . To že jsi se po kastraci zklidnil je tedy normální .

Aďo (Ne, 1. 3. 2020 - 07:03)

Ako sa to da zistiť?

luci (Ne, 1. 3. 2020 - 09:03)

Rozborem krve v laboratoři .

Aďo (So, 29. 2. 2020 - 22:02)

To ja neviem čo spravila len viem ako sa citim teraz a ako vtedy no bol som pri lekarke tak neviem či by to bolo možne.A ani neviem ako sa to roby.

luci (Ne, 1. 3. 2020 - 00:03)

No hlavně ta co ti to udělala to ví , ale pokud jsou varlata zničená , tak jsi eunuch a nic s tím nenaděláš . Ale žij v klidu , náš soused je díky tomu podpantoflák a kundolízek a je spokojený .

Aďo (Pá, 28. 2. 2020 - 12:02)

Mne povedala žena že som kastrovany. Celkom ma to zmenilo . Najviac ma štve že neviem pri orgazme vystrieknuť vobec nič iba ak dlho honim pipik zvlhnem no pri orgazme nič nevide. A nestoji mi ako predtym je niekedy taky napol tvrdy no len kratko a potom zmekne . Strašne potrebujem sa prituliť a pohladiť a pomojkať slovom asi som debil no tak to odvtedy citim.A ešte zvetšili sa mi bradavky a teraz mi trčia v tričku.

luci (So, 29. 2. 2020 - 17:02)

Mohla ti nechat podvázat varlata , nejen chámovody . Pokud je doba podvazu několikahodinová , tak jsou varlata ochromena a dojde k zastavení jejich funkce . Neprodukují ani spermie ani testosteron , takže jsi vlastně vykastrovaný i když máš varlata v šourku .

Aďo (Pá, 28. 2. 2020 - 04:02)

Neviem kto je tu blbec, no Ty asi rozhodne si . Nechcem Ťa uražať no mal by si vedieť , ak si taky chytry ,že keď Ti odstrihnu cele chamovody tak a nenarušiš ďalšie cievne prepojenia tak určite Ti vajka neodumru no hormony sa do krvy dostanu iba uplne minymalne . Vykastrovať sa možeš aj urazom a vajka Ti ostanu no funkčne už nebudu a atd..... Nepiš tu keď o kastracii nevieš nič. Radšej nech pišu ženy a dyskutuju oni.Mi im už neubližime.

Hola hola (Ne, 9. 2. 2020 - 11:02)

psychiatr vola. Zpatky na ubikace uchylacci.

Martin (Ne, 9. 2. 2020 - 07:02)

Ještě pro Slováka:
Pokud označením "chámovody" myslíš celý semenný provazec (včetně obalů, cév a všeho) a v pytlíku ti nechala jen nekrotická varlata, tak jsi zase vedle. Protože potom by jsi tu na netu neseděl a nevymýšlel si pohádky...byl bys rád, pokud bys s tímhle po následné sepsi nezdechnul.
Jak je vidět, máš duto a vypatláno nejen v pytlíku, ale především v hlavě.

Martin (So, 8. 2. 2020 - 02:02)

Vy jste blbci, to je hrozný:-D :-D
Pro Slováka :
Pověz mi, jak můžeš být vykastrovaný, když ti koule zůstaly a doktorka ti vyndala jenom chámovody? Než začneš psát pohádky, tak si o tom něco nastuduj....hormony se z koulí nedostávají do těla přes chámovody, ale jdou rovnou do krevního oběhu. To by ti musela vytrhat i žíly a cévy. Navíc ani po kastraci nebudeš mít suchý orgasmus. Většina ejakulátu se tvoří v různých dalších žlázách v břiše. Z koulí je toho tak 30%.
A ty s tou tvou blbou bohyní:
Vy si spolu radši procvičte češtinu a i / y a pak něco piš. Nejspíš oba pořád v lihu, co? A pak to takhle dopadá.

Aďo (Pá, 31. 1. 2020 - 20:01)

Jednu vec by som veĺmi rad vedel a to , čo sa skutočne pači vam ženam na nas ktory sme kastrovany! Lebo mi svoje pocity vnimame celkom inak asi ako normalny chlapi !

Alan (Út, 28. 1. 2020 - 17:01)

Ak by sa našla žena ktorá by chcela kastrovat tak nech sa ozval na [email protected]

Doporucuji (St, 15. 1. 2020 - 08:01)

mistnimu moderatorovi, ktery tu rozmlouva sam se sebou skrz smyslene postavy, aby urychlene navstivil psychiatra. Cim drive, tim lepe.

Simon (Út, 7. 1. 2020 - 23:01)

Nechápu že ty ve svém komentáři který je mířen proti předsudkům používáš slovo buzík.
Jsem gay máš problém?!

Eunuch pro Bohyni. (Čt, 2. 1. 2020 - 19:01)

Luci Má překrásná Bohyně Mě na nový rok mile překvapila v šest večer Me vzala do ložnice jako muže měla nádherné erotické prádelko nailonky a botičky na podpadku podala Me viagru a řekla at si naposledy užiju sexu ať mám naco vzpomínat ze rok 2020 je poslední v mém životě kdy soulozim lizal jsem Ji její nádhernou kundičku pak My ho pusinkou postavila a nasedla si na mého pinďoura byl to nezapomenutelný zážitek trvalo to asi čtvrt hodiny než jsem dospěl k jakému si uspokojení v sedm večer přišla ještě kamarádka tak ji Má Bohyně řekla zá to mám dnes naposledy v životě tak My ho začala také kouřit a nastavila svoji kundičku už se My tolik nepostavil jako poprvé s MADAM ale chvíli jsem projížděl i její kundičku pak zvadnul byl to nádherný zážitek na který do smrti nezapomenu pak Me oblekly do dámského prádla a šatiček a o půl deváté Me vzali sebou do baru na silvestra byla to bujará noc skoro az do rána měl jsem tam několik ctitelu a pro Svou prekrásnou Bohyni od nového roku budu jen prodejnou křivou a vydělávat penízky pro MADAM a na Mý preoperovani pohlaví.

Tomas (Ne, 19. 1. 2020 - 21:01)

Ahoj. Kolik Ti Tvá paní pumpovala toho alkoholu do kulek a jak často? :-)
Tom

Eunuch pro Bohyni. (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

Ahoj Tome Má PANÍ Me dávala ze začátku dvakrát týdně a pak už asi po měsíci třikrát týdně 2ml 90% lihu do každé koule spotrebovala za ten rok co me kastrovala 0.5 litru 90% lihu čurák se rapidně zmenšil a koule scvrkly teď si našla nového otroka kterého začíná kastrovat jako Me Má Bohyne ze Me delá poddajnou kurvu až si nato vydělám jako devka ca osmdesát tisíc tak Me nechá preoperovat na ženu v roce 2020 jsem přestal fungovat jako muž ale ničeho nelituji na silvestra jsem si se Svou MADAM naposled zašukal s viagrou se My postavil a dosáhl jsem touzebneho uspokojení Má překrásná Bohyně za to stojí a nesmírně ji miluju.

luci (Út, 7. 1. 2020 - 23:01)

Tak ať se kšefty hýbou , přeji hodně solventních klientů .

Abe (So, 28. 12. 2019 - 23:12)

Maminka mi často vyhrožovala, že když si na ní dovolím, (strčím do ní penis) že mne nechá vykastrovat. Nikdy k tomu nemohlo dojít. Potřebovala moje semeno. Ale dosáhla svého. Ke koitu došlo až po klimakteriu. A to jen jednou, ale pořádně.

Reklama

Přidat komentář