Reklama

Obřízka

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 23:02)

Za prvé, když jsem prováděla kastrace, tak jsem v žádné církvi nebyl. A s ŘKC jsem se vnitřně rozešel několik let předtím, než jsem se stal intaktivistou. Když jsem byl ještě náboženským fanatikem, tak jsem ještě vůbec ani netušil, jakým zlem je cirkumfetišismus. Za čtvrté, na zcela jiných stránkách jsem těžce zkritizoval zaostalost české urologie, sexuologie a andrologie v této oblasti, protože zcela ignorují nové vědecké poznatky. Na špici jsou v ní Dánové. Je naprostá hovadina, že orgastický prožitek je věcí svalu, ten je věcí erotogenních zakončení a při radikální obřízce jich muž na 5/7 nenávratně ztratí. Při takové logice by obřezané ženy neměly mít s dosahováním orgasmu potíže. Mé věcné příspěvky nejsou žádné spamy. Chápu, že pro agresivního cirkumfetišistu jsou jak červený hadr pro býka a tak v nich ve své rozzuřenosti spamy vidí.

Rada (Pá, 28. 2. 2020 - 09:02)

no vidíš, "luci" se z tebe přeci jen ozvala, když píšeš , kopčím tvé citáty: " za prvé když jsem prováděla kastrace"...." Když jsem byl náboženským fanatikem", takže teď ses posunul na jiný level od náboženského na intaktivistickeho fanatika" ! to sedí - fanatikem jsi byl a jsi dál , jinak proč jsi fanatikem u nás, když zde zároveň cituješ profesora Weisse?::: " U nás je ta obřízka spíše raritní, jak píše profesor Weiss " a zároveň "těžce" kritizuješ lékaře???
" na zcela jiných stránkách jsem těžce zkritizoval zaostalost české urologie, sexuologie a andrologie v této oblasti, protože zcela ignorují nové vědecké poznatky. """ Takže o co ti jde?? A ještě si říkášz že jsi "zavilý masožravec "v noci čilý jako rybička"--gine z tebe jde STRACH! Vůbec není už divu že na Klukách Jirka psal, že gin je šílený úchyl... Takový sláty zde může vyplodit jen totálně nemocné individuum , nebo nebezpečný a šílený člověk. Meleš páté přes deváté , vyhledej raději psychiatra nebo psychologa pro svoji nemocnou duši.

Martin (Čt, 27. 2. 2020 - 19:02)

Aje, už zase luci a kastrace :-D

Martine (Čt, 27. 2. 2020 - 22:02)

to je ginovo druhé já, když si zapomene pastilky na bipolarní poruchu s obsesivně kompulzivními poruchami a objeví se sydromy a je z něho Luci puci.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 23:02)

Multinicku, zase píšeš sám sobě. Luci není žádné mé druhé já. Ale jako multinickovi se tvé fixní idee nedivím. Pravděpodobně si spletla vlákno a vlepila to omylem sem.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 19:02)

Nové vědecké poznatky.

Návštěvník (Čt, 27. 2. 2020 - 18:02)

nejlepší je v klášteře, tam by ponocování netrpěli. A ráno ve tři pěkně vstávat.

Návštěvník (Čt, 27. 2. 2020 - 18:02)

Pokud aktivista psal pravdu, tak jedna paní nechala syna obřezat preventivně, aby tolik nemasturboval. Pokud ovšem si to celé nevymyslel, aby měl na co reagovat.

Návštevník (Čt, 27. 2. 2020 - 22:02)

Je více než pravděpodobné, že si to domělý intaktivista vymyslel, zrovna tak jako si vymyslel že intaktivistou. Jednoznačně o tom svědčí jeho okamžitá reakce argumentací 150 let starými příběhy z doby vývoje medicíny, které zoufafe vyčmuchává, jako by v té době žil a všem je pro smích. Sám napsal, že si může cokoliv vymyslet, když ho to admin nechá. Takové příběhy se jiste mohly odehrát a on si je vyčetl ve viktorianské literatuře a napasoval do současnosti a teď tím tady straší.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 23:02)

Já nic nevyčmuchávám, vyčmuchávají to mí němečtí intaktivističtí kolegové, bez nich bych vůbec neměl šanci takové věci nalézt, díky nim vím, co se v této oblasti kde ve světě šustne. http://intaktiv.de/

luci (Čt, 27. 2. 2020 - 19:02)

Není to až zas tak nemožné . Před lety jsem četla o Polce , která nechala syna vykastrovat , aby si zachoval vysoký soprán a byl zpěvákem v chrámovém sboru .

Návštěvník (Čt, 27. 2. 2020 - 22:02)

Já třeba chápu, že dosti žen uráží, když muž nebo syn masturbuje. Vadí to pravověrné katoličce, ale vadí to i mnoha ženám, které to vnímají jako nezájem o ženy, sexuální pud je pak ventilován tímto způsobem. Kterou manželku potěší, když o ni manžel nemá zájem a místo toho pravidelně masturbuje u porna? Pro ně to je výraz nezájmu až pohrdání. Jinak co tu psal, tak o té paní četl někde na rodina.cz, klukovi snad už je nyní 14 let nebo tak nějak to bylo. Tady to pak nekopčil, aby bylo proti čemu bojovat. Tak to vidím já, ale můžu se mýlit.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 23:02)

Pleteš si roky. Vím o plno mužů, které za to své rodiče nenávidí. Mnozí postižení psali, že to byl pro jejich psychiku otřesnější zážitek než zneužití pedofilem. Já jsem se stal intaktivistou až poté, co jsem na rakouském netdoktorovi narazil na tyto věci. Až na to, že jsou ty příspěvky poměrně krátké, tak mi jejich styl připomíná pokryteckého evangelikála.

Návštěvník (Čt, 27. 2. 2020 - 22:02)

Tak toto byla dřív docela obvyklá praxe. Mladí chlapci zpívali v klášteře soprán, aby se jim nepokazil hlas, tak podstoupili kastraci, soprán jim pak zůstal. Citace: "
Vznik opery jako hudební formy znamenal častější obsazování žen do pěveckých
rolí. Mnohé sólové party ženských postav byly nejprve prezentovány falsetisty nebo
kastráty, ale mluvíme-li o vzniku operních sborů, pak byly již v době baroka obsazovány
i ženy. Obliba kastrátů v sólových rolích byla zejména v Itálii (například ve francouzské
opeře se kastráti nevyskytovali). Dnes mohou být kastráti nahrazeni kontratenory, ale
charakterickou barvu jejich hlasu naprosto stejně nepodobit nelze. Hlas kastrátů měl stejné
rozsahové možnosti jako hlas ženský, ale zachovával si mužskou sílu, neboť kastráti
nepoužívali pouze falsetový tón. Nejznámějším kastrátem byl italský zpěvák Carlo Maria
Broschi, zvaný Farinelli (1705 – 1782), o němž byl v roce 1995 natočený stejnojmenný
film. Zajímavostí je, že aby se dosáhlo hlasu kastráta, byly árie nazpívány sopranistkou
(Ewa Mallas Godlewska) a kontratenorem (Derek Lee Ragin) zároveň, a poté byl ještě
zvuk digitálně upravován. Kastrace byla římskokatolickou církví zakázána až v 19. století,
takže poslední kastráti působili ještě začátkem 20. století. Za posledního kastráta je
označován Alessandro Moreschi (1858 – 1922), který byl ale nedlouho po narození
kastrován ze zdravotních důvodů."

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 18:02)

Určitě bych si to nevymyslel, Sard na její adresu napsal: "Gine, zbav mě té kr.ávy"

Martin (Čt, 27. 2. 2020 - 13:02)

To je dobře.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 12:02)

Tento týden mám volno.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 12:02)

Tento týden mám volno.

Martin (Čt, 27. 2. 2020 - 09:02)

A to s tím, jak v noci nespíš a někde se blomcáš, to se mi vůbec nelíbí. Jak pak můžeš být do práce v docích odpočatý? Takže to, jak jsi tu plísnil Zkoumala, že kvůli němu jsi si neodpočinul a přivodil si zranění, byly zase kecy?!
Nakonec při tom svém přístupu ještě způsobíš nějakou vážnou nehodu, velkou škodu anebo těžké zranění někomu jinému.

Tonda Vlas (Čt, 27. 2. 2020 - 13:02)

V tomto jsem tu neplísnil Zkoumala ale pokryteckého evangelikála.

Reklama

Přidat komentář