Reklama

Pás cudnosti

Jan (Ne, 16. 2. 2020 - 12:02)

Jsme spolu 26 let a jsem rad ze ma obcas nejaky ten napad a fantazii poridila mi pas cudnosti silikon bon4 od te doby se s ni rad mazlim hladim masiruji a libam nozky konecne se nenudim doma, ted jsme jeste objednali kovovy k tomu pouta obojek a tak dal uz se oba tesime zas na nove hracky..........

Martin (Ne, 16. 2. 2020 - 00:02)

Zdravím všechny uzamčené i ty co o tom sní. V mém případě se sen proměnil ve skutečnost. Začátky byly pozvolné, kdy jsme s manželkou zkoušeli různé typy CB a různé velikosti kroužků, tak aby se dalo vydržet i dlouhodobé nošení. Co se týče manželky, tak v běžném životě není dominantní, ale co se týče sexu, tak má ráda nadvládu. Včera večer, po třech týdnech permanentního uzamčení, kdy po celou dobu jsem mohl uspokojovat pouze já mou paní a to ať už jazykem, prstama, případně vibrátorem, mi byly předány klíče, abych mohl provést řádnou hygienu a že mě čeká překvapení. Paní pořídila lis na varlata, takové ty dvě desky s plexiskla a jako bonus v místech, kde jsou stlačované kulky, tak jsou elektrody a na přední stěně ovládání. Vydržela si s tím hrát teda dlouho, kdy sám jsem byl překvapený, že jsem dosáhl menšího orgasmu. Byl to takový menší zkažený orgasmus, něco málo ze mě vyteklo. Potom mi řekla, ať si ho zase zamknu, že má pro mě na zítra další překvapení. Dneska večer mi před koupáním řekla, ať se připravím na anální hrátky. Poté co jsem vyšel ze sprchy, tak jsem uviděl mou paní, jak sedí na gauči v červeném latexovém catsuitu s bičíkem v ruce. Řekla mi ať jdu blíž. Když mě měla u sebe, tak mě chytila za mého uzamčeného ptáčka a stiskla kulky, podlomily se mi kolena. Potom to začalo, nejdřív menší výprask, střídavě přes zadek a přes koule. V mezi pauzách mě kousala do bradavek, hladila a vzrušovala. Následoval strap-on a potom milking. Nejdřív jedním prstem, pak přidávala a nakonec mi udělala fisting. Potom co skončila se mnou, tak mi řekla, že tím to nekončí, že když nedovolila orgasmus ona mě, že to neznamená, že ona ho mít nebude. Musel jsem na kolena, ona roztáhla nohy, rozepla zip a nechala se vylízat. Když se udělala, měl jsem takový pocit jako bych se udělal s ní. Jsem zvědav jak dlouho mě ještě nechá zamčeného a kdy mi případně dopřeje orgasmus, nebo se se mnou pomiluje. Každopádně, CB používáme cca půl roku a můžu jen doporučit. Oba nás to baví. Za vyzkoušení nikdo nic nedá.

láďa (Pá, 21. 2. 2020 - 19:02)

Dotaz jak jste přišli na to že něco takového vůbec je ???? U nás to byla náhoda a mrzí mě že mě to potkalo až v 53 letech.

Návštěvník (Po, 24. 2. 2020 - 00:02)

v době vašeho mládí nebyl internet, tam moje přítelkyně k tomu čuchla a už ho dva roky s přestávkama díky tomu musím nosit.

láďa (Po, 24. 2. 2020 - 09:02)

A jak si to užíváte baví vás to oba??

Návštěvník (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

už ani ne, začalo to hrou, pak challange jak dlouho vydržím, (po několika pokusech jsem vydržel týden) , a pak se to jen protahovalo, dnes ho mám měsíc, nijak nepřekáží a žádný feministický akce žena nedělá. sex nemáme a žijeme běžný život.

luci (Út, 25. 2. 2020 - 18:02)

To je manželka sexuální anorektička a ty impotent ? Pro takto orientované lidi je to běžný život .

láďa (Po, 24. 2. 2020 - 12:02)

Tak že žena a internet jak k tomu přišlo??Jak ti to zdůvodnila?

láďa (Ne, 16. 2. 2020 - 09:02)

Krásný příběh jsou to pro mě informace které mi dávají dohromady náš příběh s pásem cudnosti který přišel náhodou a nikdy za 30 let manželství jsem nepoznal svojí paní dříve manželku takovou jaká je dnes samé překvapení.

láďa (Čt, 13. 2. 2020 - 17:02)

Nějaká žena co má zkušenost pocity??

láďa (St, 12. 2. 2020 - 07:02)

No taky by zajímala nějaká zkušenost ženy v cudnosti ale podle omezené nabídky na trhu s ženskými pásy asi moc respondentek nebude.

Hanina (Út, 11. 2. 2020 - 06:02)

Ahoj, koukam tady je to asi jen o panskych pasech co? Nebo ma nekdo zkusenosti i s damskyma? Pro holky?

birdlocked (St, 12. 2. 2020 - 12:02)

spíše z doslechu. S dámskýma je potíž v ceně a konstrukci (pokud se bavíme o delším zamčení), běžné u mužů jsou klícky, levné a dostupné. Pas který upevněn v pase a pokračuje do rozkroku je třeba uzpůsobit na míru postavě a od toho se odvíjí cena na zakázku (platí pro pánské i dámské). Pokud je řeč pro nošení jen po krátkou, dobu pak s tím není problém, jsou varianty z pásků atp.

XT (Út, 11. 2. 2020 - 14:02)

Nejsou ženy, které by vyhledávali dobrovolné uzamčení do pásu cudnosti - ať již k vůli pohodlí a nebo hygieně. Spíše je to mužská parketa. A nebo se mýlím a máš na to jiný názor? A nebo tě popohání zvědavost?

birdlocked (Pá, 7. 2. 2020 - 14:02)

měl by si to šetřit pro svou milou.. škoda že je málo žen které na to přijdou a doma zavedou..

láďa (St, 5. 2. 2020 - 13:02)

Nerad ale musím zasáhnout holytrainer jsem jako první ale po roce užívání jsem přešel na CAPTOR a mě sedí líp díky širšímu kroužku,

Marwel (St, 5. 2. 2020 - 16:02)

Captor PVC jsem měl také, ale víc škrtí a cca po roce se rozpadl, Holytrainer sedí líp, ale je to individuální

láďa (St, 5. 2. 2020 - 16:02)

Omlouvám se ale já měl oba v kovu a delší což mi rozmlouvali že kratší je lepší ale oba se osvědčili i při močení ve stoje a nemohu si stěžovat CAPTOR mi sedí líp kvůli šířce a tvaru kroužku je i o málo těsnější a váha pásu přináší další rozměr z pocitů zamčeného alespoň pro mně .

Sen (Po, 3. 2. 2020 - 08:02)

Taky doma používáme pás cudnosti a je to super když musím škemrat o uvolnění ....ale většinou jednou týdně máme sex a super.

George39 (Po, 3. 2. 2020 - 09:02)

Nejlepší je sex max 1x za 14 dní a soulož se zkaženým orgasmem 1x měsíčně.
Pak už tě uspokojí orgasmy manželky a ty už je tolik nepotřebuješ.

Reklama

Přidat komentář