Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

.. (Po, 24. 2. 2020 - 14:02)

Je asi rozrušená tak nadává.A v čem nemá úplně pravdu? Já v tom pravdu vidim i s Die souhlasim.

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 11:02)

Tak jí je 53. Ty vole, já jsem matematik :-)

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 11:02)

Tak to jsem Eržice hodně ubral. Letos jí je zhruba 56. A to jsem si celou dobu myslel, že je mladší než já.

https://diskuse.doktorka.cz/romove-ziji-tu-s-nami?page=190

Miluna (Po, 24. 2. 2020 - 11:02)

Jo je jí nějak k padesátce.Ale tak oni někdy šlapou i takhle starší.Ale mě nezajímaji už.Já se tady klepu z toho viru.Itálie začíná být zamořená a v práci nám jezdí Italové taky,tak je mi z toho nějak hnusně když to čtu jak se to rychle šíří.Furt Čína,Čína a najednou hups a máme to za kopcem a brzy i tady třeba,už se to rozleze všude a život zase v prdeli a peníze mi budou hovno platný.Teď když se mi tohle povedlo tak zase se musí kurva objevit takovej sráč kterej se rozlézá po světě!! Mam jít na odpolední ale mam problem se soustředěnim.Vy mi všichni přijdete v klidu,nevim jak to děláte??? Na mě to působí hnusně.

bianka (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

Nebuďme rasisti Milu, ale v tom máš pravdu. I když se najde vyjímka. Třeba Štefan.

Miluna (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

Teda koukam jak si nektěří pamatujete tu minulost.Jo anonyme je to babička Milana.Ale nepředstavujte si babičku v papučích a jak plete:-) Ta Eržika nejspíš někde šlape a je to něco jako moje pravá matka.Štefan se s ní rozhádal a tak o ní nemluví a myslim že se ani nestýkaji.A já už je neřešim.Víte jakej už mam názor že to s nima nemá cenu.Zajímá mě jen Milánek.Bianko ten Dežovo syn by měl být teď 11 letej protože si pamatuju že se narodil ve 2009..Hele třeba už by to semnou nic nedělalo kdybych ho teď viděla.Já když vidim ty cikány teď vrstevníky,kterym je 30+ tak vůbec se mi nelíbí.Ani už mi ta tmavost nic neříká.A ty mladší ze sebe dělaji černochy z gheta,jdou v tom stylu a samej rap a prostě mi připadaji vylízaně když je potkam.Už nechci s nima mít nic společnýho.Mě sedí víc ty lidi z práce jaký tam kolem mam.Jen mi je líto že Sergej depkuje ale před usnutim se mi za jeho chování omluvil.Neni to s nim lehký ale nedivim se po jeho minulosti že je takhle chytlavej.Jen se vždy bojim aby zase do něčeho nespadl.A tělo mu opravdu nefunguje teď takže žádný sex s nim nemam.Jo Andy a Fernando v nakupování je Sergej jako ženská.A já jako chlap-škoda.On rád nakupuje a rád věci prohlíží a mě to nebaví jako tebe Fernando a Andy tvého manžela.Věčně na něj pak někde čekam a nudim se u toho nakupování.Víc mi jdou oči po lidech než po zboží,což je pěkně blbý.Škoda že neni chlap jako ostatní které to nezajímá.

:D (Po, 24. 2. 2020 - 11:02)

Kdyby byl Sergej v nakupování jako pravej chlap, tak to byste byli v domácnosti dva chlapi :D

Miluna (Po, 24. 2. 2020 - 12:02)

To jo to máš pravdu:-) ..dík za rozveselení.Mě jinak je tak divně kvuli té situaci s virem.Nikdo jste mi neodpověděl jak to vnímáte vy? Já mam ve své situaci z toho divnej pocit,je to už blízko a jak sem psala do prace Italové taky jezdí.A celkově už to brzy může být i tady kdekoliv.Celkem to má náběh na pandemii.Už mi stačí ten jeden vir:' ,k tomu rodiče starší.Kdyby se neobjevilo tohle čínský svinstvo tak by mi v celku bylo teď dobře.Jen bych čekala až přejde Sergeje depkování a šla bych s klidem do práce ale co teď??? Je to hnusnej pocit.Nemam na nic náladu.

bianka (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Dežo též psal jak slyšel, kdoví kde je mu konec. :-)Měl synka a na něj si chtěla Miluna počkat, až trochu povyroste, teď snad bude ve věku Miluniných dětí.

Milunko (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

ja se jenom ptala na Erziku, jsem si spomnela na ni,jenom tak

Andrea (Po, 24. 2. 2020 - 03:02)

Fernando,to jsi klasický chlap, manžel to dělá jako ty.Sergej chtěl možná udělat Milce radost když teď pracují oba

Fernando (Po, 24. 2. 2020 - 02:02)

To mě Sergej překvapil s tím nakupováním. Vždyť se vám snad ještě ani nesešly oba platy? Já na to teda nijak nejsem (ani v cizině) - když naše holky vymetají obchody, většinou počkám venku, ani mě nebaví prohlížet si zboží.

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 21:02)

Tak už je Sergej doma a stojí to za hovno.Je pořád divnej,chová se mrzutě a přenáší to na mě.Je mi na hovno z toho,nevim co dělat.Sem z toho nějaká nervozní.A když si jdu číst zprávy tak jen ten zasraej vir jak už je v Itálii:'( ..a to u nás v práci taky byli nějaký Italové.Do toho zase vichr jak kráva venku.Já nevim co mam dělat je mi najednou na brečení.Co mam dělat? A jak se cítíte vy??? Vždyť ten vir se týká nás všech akorát já to mam asi horší tim co mam.A na sex teď nemyslim vzalo mi to všechno náladu a on stejně nic nechce,je jen mrzutej tak ať si je.Se doprdelu klepu a to beru Ad.a stejně už se zase klepu:'(...Je to strašný uvnitř cítim strach a špatný ale je tam blok těma Ad.a pláč mi to nepustí ven ale stejně uvnitř mi to všechno žere to co sem napsala.A jak se ptáš jestli myslíš Eržiku Štefanovo matku tak o ní nevim.Proč?

Ty (Ne, 23. 2. 2020 - 22:02)

nevíš o babičce svých tří dětí? Co když je na tom špatně a potřebovala by pomoc?

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 23:02)

Nějak se pleteš.To neni žádná babička tří dětí ale babička jen Milana.

Co???? (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Erzika je babička Milana, Juliány a Terezy Miluniných dětí

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Ono je to složitější. S nima je to trochu jako v latinskoamerický telenovele, protože Miluna má dvě děti ještě s Mariánem, což je taky, jako Štefan, syn Eržiky. Ona má určitě těch vnoučat tolik, že je ani všechny nezná. Jinak Eržika mě bavila, ona sem psala tak jak vyslovovala, takže v každým slově měla čárky nad písmeny, tak jak uznala za vhodný. Taky byla, jako správná žena, minimálně jednou v kriminále. Pamatuju si že za to, že si tiskla doma na kopírce peníze :-)

die (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

To teda nejsem správná ženská když jsem ještě neseděla :-) Je fakt že oni se za to nestydí a berou to jako součást života. A kolik je Eržice roků že pořád ještě šlapat?

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

Die, to jsem myslel ironicky. A máš pravdu, oni pobyt za mřížemi neberou jako svoji chybu, ale pro ně je to něco jako být zajat nepřítelem. Taky mě překvapilo, že by Eržika ještě měla šlapat, vždyť jí musí pomalu táhnout na padesát. Ale jestli je dobrá, tak si svoje zákazníky určitě najde, protože dobrých prostitutek je málo.

Ona (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

se pořád snažila pracovat ne vždy legálně, ale vtipný bylo, když někde vyráběla bagety a na té bagetě muselo být vždy jméno výrobkyně. No a aby na to lidi blbě nekoukali, tak si psala jméno Erika místo Eržika

Reklama

Přidat komentář