Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Andrea (Po, 24. 2. 2020 - 03:02)

Fernando,to jsi klasický chlap, manžel to dělá jako ty.Sergej chtěl možná udělat Milce radost když teď pracují oba

Fernando (Po, 24. 2. 2020 - 02:02)

To mě Sergej překvapil s tím nakupováním. Vždyť se vám snad ještě ani nesešly oba platy? Já na to teda nijak nejsem (ani v cizině) - když naše holky vymetají obchody, většinou počkám venku, ani mě nebaví prohlížet si zboží.

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 21:02)

Tak už je Sergej doma a stojí to za hovno.Je pořád divnej,chová se mrzutě a přenáší to na mě.Je mi na hovno z toho,nevim co dělat.Sem z toho nějaká nervozní.A když si jdu číst zprávy tak jen ten zasraej vir jak už je v Itálii:'( ..a to u nás v práci taky byli nějaký Italové.Do toho zase vichr jak kráva venku.Já nevim co mam dělat je mi najednou na brečení.Co mam dělat? A jak se cítíte vy??? Vždyť ten vir se týká nás všech akorát já to mam asi horší tim co mam.A na sex teď nemyslim vzalo mi to všechno náladu a on stejně nic nechce,je jen mrzutej tak ať si je.Se doprdelu klepu a to beru Ad.a stejně už se zase klepu:'(...Je to strašný uvnitř cítim strach a špatný ale je tam blok těma Ad.a pláč mi to nepustí ven ale stejně uvnitř mi to všechno žere to co sem napsala.A jak se ptáš jestli myslíš Eržiku Štefanovo matku tak o ní nevim.Proč?

Ty (Ne, 23. 2. 2020 - 22:02)

nevíš o babičce svých tří dětí? Co když je na tom špatně a potřebovala by pomoc?

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 23:02)

Nějak se pleteš.To neni žádná babička tří dětí ale babička jen Milana.

Co???? (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Erzika je babička Milana, Juliány a Terezy Miluniných dětí

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Ono je to složitější. S nima je to trochu jako v latinskoamerický telenovele, protože Miluna má dvě děti ještě s Mariánem, což je taky, jako Štefan, syn Eržiky. Ona má určitě těch vnoučat tolik, že je ani všechny nezná. Jinak Eržika mě bavila, ona sem psala tak jak vyslovovala, takže v každým slově měla čárky nad písmeny, tak jak uznala za vhodný. Taky byla, jako správná žena, minimálně jednou v kriminále. Pamatuju si že za to, že si tiskla doma na kopírce peníze :-)

die (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

To teda nejsem správná ženská když jsem ještě neseděla :-) Je fakt že oni se za to nestydí a berou to jako součást života. A kolik je Eržice roků že pořád ještě šlapat?

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 10:02)

Die, to jsem myslel ironicky. A máš pravdu, oni pobyt za mřížemi neberou jako svoji chybu, ale pro ně je to něco jako být zajat nepřítelem. Taky mě překvapilo, že by Eržika ještě měla šlapat, vždyť jí musí pomalu táhnout na padesát. Ale jestli je dobrá, tak si svoje zákazníky určitě najde, protože dobrých prostitutek je málo.

Ona (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

se pořád snažila pracovat ne vždy legálně, ale vtipný bylo, když někde vyráběla bagety a na té bagetě muselo být vždy jméno výrobkyně. No a aby na to lidi blbě nekoukali, tak si psala jméno Erika místo Eržika

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Tady je malá ukázka z doby Eržiky, to ještě psala bez těch čárek. Dokonce jsem tam taky já (matouš). Tehdy jsem ještě nevěřil, že tahle diskuze je skutečná

https://diskuse.doktorka.cz/diskuse/romove-ziji-tu-s-nami?page=185

jaké (Ne, 23. 2. 2020 - 19:02)

štěstí, že má Miluna jen jednu pindu. Mít jich víc, tak se ani nenají.

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 19:02)

je nemocná sexuálně. Ta už v té hlavě nemá nic jiného jen sex a jak se uspokojit.

Milunko (Ne, 23. 2. 2020 - 17:02)

milunko,co je s Erzikou?

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 15:02)

Aha,dík.Proto říkal učitel něco nepřekládat a ono se to do té A4 asi teda vejde nepřeložený.No mam teď 4 přihlášky dohromady od obouch a teď ať to nepopletu něco.A jak ani nevim co kde zaškrnout u pár věcí budu muset aby mi radili děti.A máš pravdu že Sergej čeká ať mu s tim pomůžu,už se mi ptal ale mě nic nenapadá než nějaké věci do kuchyně tady co potřebuju.Je to strašný tak já kdybych byla prachatá tak ani vlastně nevim co s penězma.Mě stačí dobrý jídlo,nerozmýslet se tak jestli je to drahý nebo ne v potravinách,dál nějaký hadry (ale to Sergeje moc nezajímá) ,no a kdybych mohla sama bych ráda zase sexuální hračky ale už nějaký klidně i pořádný.Kdybych si měla podle sebe tak muj byt by byl sexuální ale to by mi u něj neprošlo a s dětma to taky stejně nejde.Takže jeho otázky jsou mi k prdu to co bych chtěla stejně nechce.Jo je to život ale mě je krásně jen jako včera.Achjo.

Miluno (Ne, 23. 2. 2020 - 14:02)

Ale to patří k životu, jaképak výmysly. Má peníze, tak ať koupí co chce, možná čeká, že mu v tom pomůžeš. I ta starost co máš ohledně dětí patří k životu, život není jen robertek, poštěváček, klídek a pohoda.

Miluna (So, 22. 2. 2020 - 21:02)

Jo už mi to začlo chybět hodně jak sem bez zásunu tak sem na to vlítla ještě před umytim a to nic Oto jen mi proběhlo hlavou jestli když se dráždíš nejdřív z venku neumytá a pak to zasunu dovnitř tak jestli si tam nemůžu něco zanést.Ale je to moje tělo a pak sem se umyla.No já to nepíšu jako hlášení anonyme,jen mi to udělalo radost že je ten vibrátor dobrej a napětí bez sexu to uvolnilo dobře.Dokonce se mi Otí povedl po delší době i ženský výstřik,tak jako skvělý uvolnění i když jen sama se sebou ale jo po dlouhý době dobrý že mi to bavilo i bez chlapa:-) On má docela silný vibrace a při zásunu uvnitř to bylo dost dobrý.Tyhle věci sem si zvyklá spíš svěřovat si s Aleškem ale nějak tu dlouho neni vidět.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

Se zamysli, proč tě Sergej nechce.

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

On někdy takovej je.Někdy to chce pomalu denně a pak stačí aby byl nemocnej nebo víc unavenej a dá si na 2-3 týdny pauzu.A jestli myslíš mytí tak před sexem se myju vždy pokuď teda na mě někdy nevleze v noci sám na neumytou.Ale mě to je teď jedno už,vibrátor pomohl.Takhle skvělej si dlouho nepamatuju.A to sem si myslela že nenabíjí a ono chtělo ty kontakty víc přimáčknout.Bylo to po dlouhý době kdy mi to od sebe dost bavilo.Já se vevnitř často nedělala protože sem neměla pomůcku která by mi tak sedla a tak mi to moc nebavilo.A uměláky bez vibrování už nechci.Dřív sem si dělala jen poštěváčka a uvnitř mi to pak chybělo když chlap nefunguje.Ale s poštěváčkem mi pomohl minule Ota a včera uvnitř ten vibrátor tak se teď cítim jak po dobrym sexu:-D ..ale už se mi kazí nálada že už je neděle.Nějak na Sergeje nemam náladu.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

A nemá nějakej vedelejšák? Mladý muž a 2-3 týdny bez sexu. Divný, ne?

Reklama

Přidat komentář