Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Po, 24. 2. 2020 - 08:02)

Tady je malá ukázka z doby Eržiky, to ještě psala bez těch čárek. Dokonce jsem tam taky já (matouš). Tehdy jsem ještě nevěřil, že tahle diskuze je skutečná

https://diskuse.doktorka.cz/diskuse/romove-ziji-tu-s-nami?page=185

jaké (Ne, 23. 2. 2020 - 19:02)

štěstí, že má Miluna jen jednu pindu. Mít jich víc, tak se ani nenají.

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 19:02)

je nemocná sexuálně. Ta už v té hlavě nemá nic jiného jen sex a jak se uspokojit.

Milunko (Ne, 23. 2. 2020 - 17:02)

milunko,co je s Erzikou?

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 15:02)

Aha,dík.Proto říkal učitel něco nepřekládat a ono se to do té A4 asi teda vejde nepřeložený.No mam teď 4 přihlášky dohromady od obouch a teď ať to nepopletu něco.A jak ani nevim co kde zaškrnout u pár věcí budu muset aby mi radili děti.A máš pravdu že Sergej čeká ať mu s tim pomůžu,už se mi ptal ale mě nic nenapadá než nějaké věci do kuchyně tady co potřebuju.Je to strašný tak já kdybych byla prachatá tak ani vlastně nevim co s penězma.Mě stačí dobrý jídlo,nerozmýslet se tak jestli je to drahý nebo ne v potravinách,dál nějaký hadry (ale to Sergeje moc nezajímá) ,no a kdybych mohla sama bych ráda zase sexuální hračky ale už nějaký klidně i pořádný.Kdybych si měla podle sebe tak muj byt by byl sexuální ale to by mi u něj neprošlo a s dětma to taky stejně nejde.Takže jeho otázky jsou mi k prdu to co bych chtěla stejně nechce.Jo je to život ale mě je krásně jen jako včera.Achjo.

Miluno (Ne, 23. 2. 2020 - 14:02)

Ale to patří k životu, jaképak výmysly. Má peníze, tak ať koupí co chce, možná čeká, že mu v tom pomůžeš. I ta starost co máš ohledně dětí patří k životu, život není jen robertek, poštěváček, klídek a pohoda.

Miluna (So, 22. 2. 2020 - 21:02)

Jo už mi to začlo chybět hodně jak sem bez zásunu tak sem na to vlítla ještě před umytim a to nic Oto jen mi proběhlo hlavou jestli když se dráždíš nejdřív z venku neumytá a pak to zasunu dovnitř tak jestli si tam nemůžu něco zanést.Ale je to moje tělo a pak sem se umyla.No já to nepíšu jako hlášení anonyme,jen mi to udělalo radost že je ten vibrátor dobrej a napětí bez sexu to uvolnilo dobře.Dokonce se mi Otí povedl po delší době i ženský výstřik,tak jako skvělý uvolnění i když jen sama se sebou ale jo po dlouhý době dobrý že mi to bavilo i bez chlapa:-) On má docela silný vibrace a při zásunu uvnitř to bylo dost dobrý.Tyhle věci sem si zvyklá spíš svěřovat si s Aleškem ale nějak tu dlouho neni vidět.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

Se zamysli, proč tě Sergej nechce.

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

On někdy takovej je.Někdy to chce pomalu denně a pak stačí aby byl nemocnej nebo víc unavenej a dá si na 2-3 týdny pauzu.A jestli myslíš mytí tak před sexem se myju vždy pokuď teda na mě někdy nevleze v noci sám na neumytou.Ale mě to je teď jedno už,vibrátor pomohl.Takhle skvělej si dlouho nepamatuju.A to sem si myslela že nenabíjí a ono chtělo ty kontakty víc přimáčknout.Bylo to po dlouhý době kdy mi to od sebe dost bavilo.Já se vevnitř často nedělala protože sem neměla pomůcku která by mi tak sedla a tak mi to moc nebavilo.A uměláky bez vibrování už nechci.Dřív sem si dělala jen poštěváčka a uvnitř mi to pak chybělo když chlap nefunguje.Ale s poštěváčkem mi pomohl minule Ota a včera uvnitř ten vibrátor tak se teď cítim jak po dobrym sexu:-D ..ale už se mi kazí nálada že už je neděle.Nějak na Sergeje nemam náladu.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

A nemá nějakej vedelejšák? Mladý muž a 2-3 týdny bez sexu. Divný, ne?

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 11:02)

Tak já nevim jestli se třeba jen nevyhoní když semnou neni ale naposled říkal že na to nemá chuť celkově že necítí potřebu a říkal to po té nemoci jak byl unavenej.Já na tom nevidim nic divnýho i mě se to někdy stane ale tak týden a zbytek když se mi nechce s nim tak se udělam sama.No ale co teď sem četla zprávy jak je to špatný s tim koronavirem.Už se to rozlézá i v Itálii,už bez Číňanů.A tak si tak zase říkam že co je všechno platný,všechny ty prachy a tak když se ve světě posralo tohle a za chvíli se budem bát vůbec někam vylézt.A jak teď máme víc prachů tak Sergeje chytlo celkem utrácení,už mi volal jak prolézal obchody a co vše by koupil a tak a mě s tim trochu sere ale nahlas sem mu to neřekla zatim.

nerozumím (Ne, 23. 2. 2020 - 14:02)

Proč by neutrácel, když si vydělal? Nebo tě sere, že ti to říká?

Miluna (Ne, 23. 2. 2020 - 14:02)

Jo sere mi že mi to říká že už pak mluví jen o tom a zatahuje do toho mě do jeho výmyslů a utrácení.Sem ráda že má peníze,že se zajistí ale to co ho pak z toho chytá mě nebaví.Do toho budu muset jít řešit ty přihlášky dětí,letět k doktorce pro potvrzení,vyplnit přihlášku,pak jí odeslat.Bojim se abych něco nepokazila,pár věcem nerozumim.A při odesílání prý potřebuju obálku A4 a teď nevim jestli to mam přeložit do ní nebo jak.Do toho mam zítra odpolední od 14-20h..už mam nalomenou svojí pohodu tak už mi mizí pěkná včerejší nálada.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 15:02)

Když chtěj A4, tak asi nepřekládat, ne?

Ota (So, 22. 2. 2020 - 22:02)

Tak si měla krásný odpoledne Miluško.Já vim že s Alešem jste si to občas psali.Ale já bych si tak hrál rád někdy s vibrátorem s tebou.A co děláš teď? Já byl venku s košem a je zase hnusnej vítr.Teď si jdu lehnout.

Návštěvník (So, 22. 2. 2020 - 20:02)

No, dík za večerní hlášení, bez toho by většina neusla.

Ota (So, 22. 2. 2020 - 20:02)

Tak chuj bude asi něco jako kokot co!? Milu je to cvok! Tak už mu o mně neříkej.A ty tam takhle sama dovádíš;) tak to je krásný.Už si to asi nevydržela že jo? To se někdy stane že nakonec zjistíš že nejlepší je to co nepoužíváš.A co to píšeš jestli z toho něco nechytneš? Jako co neumytá z vibrátoru? Nechápu? Promiň jestli se ptám blbě ale nevim co vy ženský máte:)

Miluna (So, 22. 2. 2020 - 19:02)

Smlouvu mam ale ne tady u sebe,nechala sem si ji v praci ve skříňce a ještě sem jí ani pořádně neviděla proto nevim přesně.A je mi to jedno,hlavně že těch šest hod vydržim,nikdo mi tam nedělá zle a zbytek uvidim na účtu.A teď sem si hrála s vibrátorem a to sem byla neumytá ,snad z toho něco nechytnu ale už sem se umyla.Ten vibrátor je ještě jedinej co se mi povedl zachránit a teď sem zjistila že je skvělej a to ho mam pár let ale nějak sem ho moc nepoužívala protože sem myslela že nenabíjí a já dnes zjistila že sem ho tenkrát nabíjela špatně.

Návštěvník (So, 22. 2. 2020 - 19:02)

A proč by jí smlouvu nedali?

Návštěvník (So, 22. 2. 2020 - 18:02)

to je přece Ota

Reklama

Přidat komentář