Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (So, 22. 2. 2020 - 15:02)

Jsme tu všichni. Zavřela jsem se na záchodě a rychle píšu. Čůrala jsme společně u viaduktu a najednou,protože jsme měly plné pipinky a nejvíc Miška a měla to předržený a tak dlouho a ne prudce. Nikolka jen trochu,protože se bála, že to nevydrží a došla si dopoledne ještě doma a já taky hodně ale rychle. Miška ale byla nakonec taky rychlá,zatlačila a hned jí to šlo hodně taky. Prý si došla ve vlaku jednou a čůrala tak normálně. Teď už budeme dělat jiný věci ukážeme ji domeček a mamča se mnou připravila uvítací večeři a na chaloupky pojedeme zítra až se vypelíškujeme

Návštěvník (So, 22. 2. 2020 - 15:02)

Honič je dost sám a nemá sebedůvěru. Ale to chcaní ho láká u holek,ale co dál? Máš nějaký kámoše!?

Martina (So, 22. 2. 2020 - 14:02)

Myslím že ses tady na holky moc upnul a na jejich malou potřebu. Vezmi kamaráda a zajděte někam do společnosti a seznámíte se s holkama. To může být pro tebe daleko užitečnější a třeba to vyjde.

Student (So, 22. 2. 2020 - 12:02)

Už jsou asi vyčůraný, ach jo.

Majka (So, 22. 2. 2020 - 10:02)

Mně je nepříjemné, když cizí chlapi šmírují když musí holka na malou, to se mi taky někdy už stalo a vždycky jsem stačila utéct pryč a potom v bezpečí si ulevit. Máme takovou malou partu tří kluků a holek a tam to vůbec nevadí. Kluci jsou trochu normálně zvědaví, ale nedělají z toho problém. Když musíme, tak jdeme většinou na malou všechny holky a kluci taky a prostě si sedneme a čůráme klidně vedle nich a nikdo to neřeší. Asi se podívají nebo okomentují stylem, teda tobě to moc nejde, nebo ty máš ale vodotrysk a tak ale v legraci. Mám kluka z té skupiny, který to řeší, ale když jsme spolu sami, tak má hodně podobný chování jako tady ukazuje Klára o Liborovi. Ale to je v soukromí. Když jsme na společné párty nebo akci a musíme na malou mimo záchod, nedělá z toho nikdo vědu a bereme to jako normální potřebu si ulevit a tam cítím bezpečí a nebojím se vyčůrat se.

Student (So, 22. 2. 2020 - 09:02)

ale tam je placená reegistrace

Sedmnáctý (So, 22. 2. 2020 - 09:02)

na voyeurpissing Studente jsou teď nová hezká čůrací videa viz. Premium

Bibi (So, 22. 2. 2020 - 08:02)

dnes jdu s holkama na ples,možná budeme čůrat taky venku. Ráno jsem vyčůrala 480 ml ale bylo to kritický a musela jsem intenzivně hned.

Klára (So, 22. 2. 2020 - 07:02)

Miška si dala budík a jede a bude v Mimoni před polednem a tak ji půjdu se ségrou přivítat na nádraží a pak přijede i Libor a bude to prima. Napadlo mne, že bychom mohly všichni spolu jít čůrat pod viadukt, protože Miška pojede vlakem dlouho a taky nechce čůrat ve vlaku a tak bude asi potřebovat až vystoupí i kdyby si třeba cestou došla. Tak si nechám pipinku nevyčůranou a Nikole to taky navrhnu. Dnes jsme čůraly hodně na záchodě, protože jsme vydržely do rána. Ségra se pozvolna probouzela a tak jsem čůrala jako první a hodně a Niki to celkem vydržela a jen trochu přešlapovala, ale šlo jí to z pipinky jen chviličku rychle ale pak nic a ona jen řekla, že bude i kadit a tak jsem ji nechla samotnou aby se vykakala v klidu. To se mi taky někdy při tom stává, že kakání mi stopně moč a pak se dovyčůrám až když je to zase volný. Nikola se těší, že bude Miška spinkat s ní a to je dobře. Libor nakonec navrhl, že sice budeme na domečku, ale budeme spinkat u mne. Mamča nás volá na snídani, dnes bude asi hodně zážitků, pokusím se najít chvilku napsat,když to půjde.

Návštěvník (So, 22. 2. 2020 - 11:02)

Hm,tak to si holky asi napsaly,že půjdou na uvítání čůrat a to bude s plnýma píčkama velká louže pod viaduktem.

Student (So, 22. 2. 2020 - 08:02)

Jé, já bych čůral s vámi strašně rád taky-Kdyby mně Miška chtěla, hned do Mimoně přijedu. Klárko tebe respektuju ,že máš kluka a Nikolka je malá,ikdyž taky musí čůrat moc hezky.Ale nic víc bych po ní samozřejmě nechtěl. Ale Mišku bych chtěl moc.

Šišmiš (Pá, 21. 2. 2020 - 21:02)

Klárko a odpolední potřeba pod viaduktem nebyla nebo někde v koutě?

Klára (Pá, 21. 2. 2020 - 22:02)

Ještě jsem to nevymyslel.Strácim nápady.Už mám toho psaní dost

Návštěvník (Pá, 21. 2. 2020 - 23:02)

Jardo co kradeš Klářin nick, seš trapnej.

Znalec (Pá, 21. 2. 2020 - 20:02)

Hele najdi si voyeurpissing a tam jsou krásný videa s holkama,co vykonávají malou potřebu venku za rohem, u stromu a tak a zblízka. Jestli máš v sobě puzení, tak se u toho rychle vypustíš a není to žádná slabost. A opravdu si najdi normálně holku a nedávej důraz jen na čůrání,ale ano se to ukáže postupně a když se budete mít rádi a budou tam sympatie,tak to společně zkusíte a pak už o tobě tady skoro neuslyšíme a to bude znamení, že jsi zakotvil a i s holkou na piss.

Student (Pá, 21. 2. 2020 - 20:02)

Klárko tak blahopřeju. Dnes jsem neměl žádný úspěch,protože holky asi odjely ze školy brzy domů. Asi bych si měl najít opravdu normální holku. Mám trochu depku.

Klára (Pá, 21. 2. 2020 - 19:02)

tak je domeček v základě ošetřen, postupně jej vybavíme do detailů. Kuchyň jsme dovybavili nádobím a máme jednoduchý obývák a ložnici. Jaké jsem měla pocity? Budete se divit, ale cizí. Nejsem připravena tam bydlet ze srdíčka, chce to čas, na víkendy ale ano. Nikolka byla si prohlédnout tu svoji místnost a dovybavíme ji taky a bude tam mít své druhé království, Libor přijel odpoledne i s tatínkem a večer s ním odjel domů a přijede zítra na oběd a budeme spolu. Miška přijede taky a to přímo do Mimoně a ona si vymyslela ,že vlakem přes H.Brod,Kolín a Č. Lípu a když se ráno vzbudí bude tady v poledne a když ne tak ve dvě. Moc se na ni taky těším.
Zůstala jsem tady ještě sama s Nikolou v domečku a povídaly jsme si a ptala jsem se na její pocity a i jsem ji řekla to,že se tady zatím cítím jako na návštěvě třeba na víkend,ale jinak budeme spinkat spolu doma a za to byla ráda a pak jsme šly domů. Vlastně nešly hned Niki a i mně se chtělo hodně na malou a tak jsme se šly vyčůrat, ale ne na záchod ale na dvorek k trávníku a obě jsme tam z pipinek vypustily dost prudké loužičky. Niki čůrala už skoro s nestaženýma kalhotkama, ale nepočůrala si je, jen to pustila okamžitě a prudce a já o trochu pomaleji, ale taky hned se mi udělal prudký proud protože jsme měly plná bříška jak jsme to držely celou dobu,co jsme byly tady. Tak se teď budeme pelíškovat spolu a zítra bude asi ségra spinkat s Miškou a když to půjde ,tak já s Liborem na domečku nebo u sebe. Přemýšlíme, jestli to máme na tu jednu noc vytopit nebo počkat až bude tepleji na ty víkendy a jít se sem jenom mazlit a milovat a já bych to hodně chtěla takhle v soukromí a pak se vrátit třeba ke mně a spinkat zatím u mne v pokojíčku. Uvidíme. Ale určitě zajedeme nakrmit ptáčky a možná vememe Mišku do Schandau. iška se asi nebude stydět čůrat venku když tam bude Libor. Už takhle taky čůrala,sice trochu stranou od nás vždycky, ale kdyby Libor chtěl, tak by asi viděl jak čůrá, ale on je v tomhle solidní a chce čůrání jenom se mnou. Nikolka se u něj taky nestydí a když zjistila, že se na ni při tom nekouká, tak už taky čůrá normálně třeba blízko něj, ale na opačný straně ,protože ví, že Libor kouká na mé čůrání a kdyby čůrala hned vedle mne, tak by nás viděl obě, ale on ji nešpehuje taky. Vlastně jednou to nějak neřešila a čůraly jsme spolu vedle sebe a Libor čůral taky vedle mně ,ale nic se nedělo. Prostě v pohodě. Libor není na malý holky a ani na velký, když má mně a má mně rád.

Gabina (Pá, 21. 2. 2020 - 21:02)

Ty pocity ,co máš ty jsem měla taky,když jsme si koupili chatu. Toužili jsme po ní dlouhé roky a když jsme ji měli ,tak trvalo snad dva roky nez jsem se tam cítila ,že je to moje a jsem tam ve svém doma. Tak se toho neboj. Ty pocity jsou normální. Proto jsem se na to ptala. A také blahopřeju!

Martina (Pá, 21. 2. 2020 - 20:02)

Chápu Klárko tvé pocity, to se srovná postupně. Krásný víkend!

Jana (Pá, 21. 2. 2020 - 16:02)

Konečně pátek odpoledne,od školy na chvilku klid.taky přeji klárce ty víkendy aby si to užila,sice spolu s nikolkou se jim bude možná stýskat, Klárka to určitě zvládne,ale spíše Nikolka aby to zvládla.klarka ji byla velkou oporou a když najednou zjistí že není přes noc doma, může ale taky nemusí být problém.mamka by v této situaci být ve střehu a zastoupit Klárku.nevim co se může stát, když třeba nikolce nebude dobře,nebo se v noci vzbudí na čůrání a Klárka tam nebude,kdo ji v tomto pomůže.ale snad to zvládne, nejhorší budou asi první dny a snad to zvládne bez nějakých problémů nebo nehod.co se týká mně,tak mívám hroznou touhu to zkusit čůrat venku před někým,ale prostě to zatím nejde, strašně se totiž stydím,ale snad se mi to jednou povede.škoda, že nemám takové zkušenosti jako Klárka,jako není problém se venku vyčůrat to jsem si zvykla od mala, prostě jak to na mne přijde,tak se prostě vyčůrám, maximálně ještě před mamkou, protože ona ví že mám ty noční problémy,ale jinak asi před nikým jiným.nemá někdo nějaký tip,jak se toho strachu zbavit? takže ještě jednou Klárko přeji ať to vše dobře dopadne aji nikolce

Reklama

Přidat komentář