Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Mr.voyeur (Čt, 20. 2. 2020 - 20:02)

Sorry, jistě 2017,mám blbou klávesnici

Mr.voyeur (Čt, 20. 2. 2020 - 19:02)

Sorry, jistě 2017,mám blbou klávesnici

Klára (Čt, 20. 2. 2020 - 17:02)

Dnes nemám moc času na psaní. Jdeme s Nikou a mamčou na domeček a lehce uklidit po řemeslnících, ikdyž oni na to mají své přístroje a ve smlouvě úklid, ale budem to ještě dávat do pořádku. Libor přijede zítra a oficiálně to bude převzato a bude to připravené. Bibi já bych se taky dokázala blbě vyčůrat před klukem, kterýho bych neznala nebo mi nebyl blízký. U kamaráda by to možná šlo ,ale asi taky pomalu jako tobě a chápu tvé pocity. Honiči já jsem taky přemýšlela, že ti navrhnu ,aby sis nick změnil a je to dobře žes to udělal. Dnes jsem nečůrala venku, protože mi mamča napsala, že je v Lípě a že mne vezme a tak jsem čůrala ve škole na záchodě a pak až doma.

Bibi (Čt, 20. 2. 2020 - 15:02)

Tohle je lepší, ten Honič byl směšný. Já bych s opravdu styděl . Jednou na mně koukal kamarád ze školy, prostě byl zvědavý a já byla plná a nemohla to pustit,jen po kapičkách s až později jsem rezignovala a uvolnila všechno. Víš jak jsem se asi musela cítit? Dost blbě. A byl to kamarád.

Student (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

A Miško ty bys se mnou opravdu to nezkusila?
Tobě se přece líbí i koukat jak čůrá kluk a já bych ti to ukázal.

Miška (Čt, 20. 2. 2020 - 11:02)

Ano za Klárkou se moc těším . Před chvilkou jsem šla ze školy předat materiály a venku jsem se vyčurala,protože jsem to nestihla o přestávce . V jedné vedlejší ulici jsem zapletla do kouta a rychle stáhla kalhoty a už jsem hned čurala a hned rychle proudem. Nikdo nešel a baculka udělala dlouhou louži, která tekla chodníkem až na hlavní cestu.

Bibi (Čt, 20. 2. 2020 - 11:02)

To by asi nešlo. Styděla bych se. Honiči nechceš používat jiný název, tenhle je takový puberťácký.

Student (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

Máš pravdu,dal jsem si jiný nick než Honič. Ale stydět se přece vyčůrat s klukem nemusíš.

Bibi (Čt, 20. 2. 2020 - 08:02)

Lákalo mne zjistit kolik udělám ráno a tak jsem to pustila do odměřovacího plastového hrníčku a vyčůrala jsem 450 ml. Byla jsem plná a kdybych se nevyčůrala , nevydržela bych. Taky to bylo rychle a chvíli širokým proudem jak tady píšou,že to dělají i jiný holky,když musí .

Honič (Čt, 20. 2. 2020 - 08:02)

Bibi , neuděláme čůrání společně? Mně se to líbí a moc bych to chtěl s tebou vyzkoušet.

Klára (St, 19. 2. 2020 - 21:02)

Dnes se nám nějak nechce spinkat a Niki ještě šla za mamčou, tak odpovím ještě na to, čeho jsem si nevšimla. Jestli pojedeme na výlet na safari nevím ani jestli je to v programu, ale zvířátka by mne lákala a Masajové taky, Honiči, taky si myslím, že tímto způsobem jak špehuješ holky sice dosáhneš toho, že se uvolníš a uděláš si to při tom třeba, ale myslím si taky, že bys potřeboval holku spíš nejen na čůrání, ale hlavně na vztah. Třeba to probereme na té dovolené a poradím ti, jak to jako já vnímám jako holka. Na dotaz, jestli když budeme bydlet s Liborem v budoucnu, tak samozřejmě se budeme o domácnost starat a rádi pozveme na oběd nebo večeři mamču a NIkolku nebo zase naopak ony nás. To by asi neměl být problém, ale je pravda, že dokud nedodělám školu ,tak mi bude pomáhat s tím mamča, ale pak si už budu vydělávat sama a starat se sama s Liborem.

Ale proč (Pá, 21. 2. 2020 - 11:02)

se do toho tak ženeš? Jsi hodně mladá, sex je pro tebe nejvíc, ale co když to po nějaké době soužití nepůjde, co když se neshodnete třeba ve vedení domácnosti, financích... Z vlastní zkušenosti ti říkám promysli si to, ale to už je asi pozdě. A taky o čem pořád psát, co?

Markéta (Pá, 21. 2. 2020 - 12:02)

Já jsem Markéta z těch Roztok a Klárku znám osobně. Ona se podle mne do toho nežene,je to Liborova iniciativa ale ona ho má velmi ráda a to není pouze o sexu jak jsem poznala a souhlasím s její maminkou,že by si to měli vyzkoušet na víkendy a pak postupně a nemyslím,že by to měl být problém. Snad jen Nikolka si může stýskat ale vždyť budou kousek od sebe, hlavně asi večery pokud bude Klára na víkendy tam budou pro Niku smutnější.

Martina (St, 19. 2. 2020 - 20:02)

Klårko jen pozdrav na dobrou noc. Jsem ráda, že jste už v klidu. Tak se hezky přitulte a vyspinkejte.

Klára (St, 19. 2. 2020 - 20:02)

Už se přitulíme. Mluvila jsem s Miškou,v sobotu přijede za mnou a může zůstat do úterý. Paráda!

Honiči, (St, 19. 2. 2020 - 20:02)

tímto způsobem sice ukojíš svůj sexuální přetlak, ale holku si nenajdeš. Nebylo by lepší se normálně seznámit a pak by se vidělo? Tohle je zoufalé.

Klára (St, 19. 2. 2020 - 18:02)

Jsme s Nikolkou doma a dnes jsme se byly podívat na domeček a už je to moc hezký a snad si ségra přivykne, že se budu občas vyskytovat i zde a ona tady bude mít taky svý . Tak už i u večeře byla veselá a za to jsem ráda. Odpoledne jsem dnes čůrala pod viaduktem sama a přotože pršelo tak jsem potřebovala rychle a udělala jsem hned rychlou loužičku a pospíchala domů. S Nikolou jsme se pak poprvé v novém domečku vyčůraly na novém záchodě a Niki ikdyž se jí chtělo dost tak měla takový trochu blok, že si ani nesedla na záchod a čůrala trochu nad mísou a šlo ji to až za chviličku a pak už čůrala normálně hodně. Já to měla naopak rychlý, ale taky jsem ze solidarity nechala zadeček nepatrně výš, ale mně to šlo hned a rychle, protože jak jsem se na ségru dívala jak čůrá, tak mi to čůrání do pipinky tlačilo víc a víc a já to držela jak jsem mohla a pak to vystříklo hned rychle. Budeme se tulit a chci, aby dnes byla Niki u mne v pokojíčku v pelíšku. Já ji miluju a nedám na ni dopustit. Kdyby se tím trápila opravdu moc, tak budu radši bydlet s ní a Libora navštěvovat, ale myslím, že to nakonec půjde, když si tam bude moci zařídit svůj druhý pokojíček. Měla by ho v patře, kde jsou dvě místnosti a jedna zatím nedodělaná a hlavní bydlení by bylo dole,kde je nová kuchyň , koupelna, záchod, obývák a ložnice. Snad se nahoře nebude sama bát. Nahoře je taky záchod a jednoduchá kupelna nově udělaná.

Honič (St, 19. 2. 2020 - 16:02)

Povedlo se,ale u druhý holky, co se šla vyčůrat za roh jsem to nevydržel a bylo to hotový.

Znalec (St, 19. 2. 2020 - 16:02)

A kde jsi ty holky vyzkoumal?

Honič (St, 19. 2. 2020 - 19:02)

u nás ve městě za střední školou,kam choděj holky kouřit a když musí tak i chcát. je tam místo,odkud je vidět přímo ke zdi, kam by mohly chodit a taky tam byly, vůbec o mně nevěděly a u druhý holky jsem se udělal,protože chcala hned a bylo jí vidět všechno,protože byla otočená zády a zadkem ke mně a píčku měla zvednutou a z ní šel překrásný široký proud a já byl hotovej. U tý první jsem byl taky skoro vyteklej,ale vydržel jsem to,protože jsem si říkal,že přijde další a přišla. Čekal jsem tam asi půl hodiny.

Reklama

Přidat komentář