Reklama

Podvazky a punčochy

Abe (Čt, 26. 3. 2020 - 01:03)

Jako kluk jsem se oblékal do máminých silonek, podvazkového pásu a vycpané podprsenky. Na podbřišku jsem si rtěnkou nakreslil štěrbinu s poštěváčkem, jak jsem to u mámy viděl. protáhl penis do zadu, díval se do zrcadla a onanoval za zadkem. Když mne takto máma přistihla moc se smála a vůbec se nezlobila. Měl jsem to dovolené, ale časem mne to přešlo, neboť máma i když úplně nahá, mne vzrušovala mnohem více, naž vlastní parodie.

Majo (So, 21. 3. 2020 - 12:03)

Všetko dobre prajem.

Počul som, že na korona vírus účinkuje
dámsky podvazkovy pás najlepšie čiernej farby, v spojitosti s čiernymi FF nylons.

Táto vražedná kombinácia ho vraj tak poblázni že zabudne ako sa volá a čo vlastne chcel...

Zadejte si (Ne, 15. 3. 2020 - 16:03)

erotickepradloxxl.cz a budete velmi mile překvapeni.

Přemek (Pá, 13. 3. 2020 - 20:03)

Diskrétní zasílání je standardem u všech sexshopů. Zadejte si na Heuréce porovnání cen zboží. E-kondomy řadím mezi předražený obchod. Stejné zboží koupíte u konkurence o desítky, možná stokoruny levněji. Někdo to tady přede mnou nedávno zdůraznil.

Jitka (St, 11. 3. 2020 - 16:03)

Mám osobně vyzkoušený a ne jednou eshop e-kondomy .cz, kde mi balík vždy přišel zabalený tak, že vůbec nebylo poznat, že by se jednalo o zásilku ze sexshopu, takže se nemusíte bát si cokoliv objednat, a to třeba až domů.

Lenka (Po, 9. 3. 2020 - 11:03)

Chtěla bych se zeptat, odkup objednáváte? a hlavně kam si to necháte posílat? je na těch zásilkách hodně poznat, že se jedná o sex shop? je tam třeba nějaké logo?

Jitka (Čt, 5. 3. 2020 - 10:03)

Mého manžela když si vezmu cokoliv z erotického oblečení dokáže hodně rozpálit, i když mu to chci třeba jen ukázat, tak to vždy končí dlouhým sexem. Objednala jsem teď i pouta, tak jsem zvědavá jestli to ocení.

Petr (St, 4. 3. 2020 - 18:03)

Hledám ženu která se ráda miluje oblečena v hezkém prádle-punčochy,podvazky,korzety a podpatky.Sám se také rád občas obléknu do dámského prádla(jen v soukromí) a hledám takovou,které by se to mohlo líbit...Hezký den

Lenka (Po, 2. 3. 2020 - 21:03)

Líbí se Vašemu manželovi / příteli podvazky? docela přemýšlím, že bych to zkusila na toho svého, jaký máte názor?

luci (St, 4. 3. 2020 - 22:03)

Podle mé zkušenosti jsou podvazkové pásy a punčochy pro spoustu chlapů fetiš , který je pěkně rajcuje a na výkonu je to znát . Důležitá je barva , mám dobrou zkušenost s černou a červenou .

Z pohledu muže. (Pá, 6. 3. 2020 - 12:03)

Klasické, černé, pravé, nylonové, pokud možno se švem. To oddělá každého chlapa, který má vercajk mezi nohama v pořádku. Pozoruhodné je, že to, co bylo v dobách mého mládí, tedy, padesátá a šedesátá léta minulého století, naprosto běžnou součástí dámského oblečení, se v této době stává tak vyhroceně erotickou záležitostí.
I když, abych byl spravedlivý. Znám případ, právě z této doby, kdy se zaměstnanec pohřební služby, v jednom malém městě na Moravě, doslova zbláznil. Svoji úchylku zdůvodňoval tím, že takřka denně viděl při pohřbech, dámské nohy ,právě v takovýchto punčochách. Jak ten čas letí...

Elena (Út, 11. 2. 2020 - 15:02)

Já nosím taky tyto podvazky a nikdy jsem takové problémy neměla.Zapnuté punčochy mám nad půlkou stehen a drží krásně.Samodržky jse přestala nosit,protože ty staále sjížděly a kolikrát jsem musela někam do ústraní je natáhnout.

Dášeňka (So, 8. 2. 2020 - 23:02)

Tak se musím pochlubit, jak dlouho nosím podvazky, tak jsem se nechala napálit. Manžel chtěl, abych si vybrala k narozkám taky něco krajkového, že to koupí. Určitě ne takové nic, co nedrží, našla jsem na netu docela dobře vypadající vysoký pás z krajky až nad pupek, aby to trochu skrylo špíčky, ale končící na bocích, dolů už jenom delší pruženky. Včera jsme šli do divadla, a poprvé si ho vzala pod pouzdrovky kousek nad kolena, spíš jsem zvyklá na delší sukně. Než jsme MHD dojeli do divadla, přesto, že pás seděl dobře, punčochy jsem měla nad koleny, protože ty zkracovátka vůbec nedržely a kouzaly dolů, jenže jak si s připnutými punčochami je můžete pod sukní povytahovat? Navíc za pár kroků jsou zase níž. Ze šatny jsem vlítla na WC, vytáhla je co nejvýš ale po přestávce, už zase byly dole, mohly mi koukat lemy punčoch. Takže znovu, čím častěji jsem to vytahovala, tím rychleji to lezlo dolů. Zpátky jsem si myslela že půjdu bez punčoch, ale vzali jsme si taxíka a punčochami u kolen jsem dorazila domů. Horší scénku jsem zažila už jen se samodržkami, které mi několikrát za sebou úplně spadly. Jak tohle někdo může někdo prodávat za skoro 800 Kč, když je to nepožitelné. Dodávám, že jsem měla tenké strečové punčochy, které vůbec netáhnou a s normálním pásem je neupravuju celý den.
Zajímalo by mne, zda máte nějaké zkušenosti s podvazky od Riwwa Nerony, které nejdou přes boky a jdou na WC stáhnout kalhotky zpod nich bez rozepínání. Potřebuji lehčí pás na jaro, punčocháče nenosím.
Díky D.

Pavla (St, 12. 2. 2020 - 16:02)

Punčochy nosím skoro denně a s podvazkovými pásy od Riwyy jsem velmi spokojená. Mám od ní dva modely, Dlouhý podvazkový pás bezešvý a odlehčený model Liz, a nedám na ně dopustit. Oba jsou velmi pohodlné, a spolehlivě udrží punčochy celý den na svém místě, protože na svých pásech používá Riwaa kvalitní pruženky s kovovými zkracovači, které opravdu drží a neposouvají se, a kovové sponky. Osobně nemám s kalhotkami na WC problém, protože je nosím přes pás. Jestli potřebujete lehčí pás tak by Vám mohl vyhovovat model Ingrid, koukněte na stránky
Riwaa-nerona.com určitě si tam vyberete. S těmi zkracovátkami jsem měla na krajkovém pásu stejný problém, vyřešila jsem to tak, že jsem pruženky nastavila na potřebnou délku a prošila je. Celkem to drželo, ale raději jsem přešla na spolehlivější pásy.

Dášeňka (Pá, 14. 2. 2020 - 18:02)

Děkuji za odpověď, opravdu si asi objednám u Riwy podvazkový pás, na jaro bude Ingrid vhodný. Vzhedem k tomu, že jsem zatím nosila jedině pásy se 4mi podvazky, a někde jsem četla, že u šetstipodvazkových pásů se ty zadní špatně zapínají, Ještě by mne zajímalo, zda jsou vhodné i na denní nošení. Zapínat si řadu háčků a 6 podvazků v ranním spěchu do práce asi něco trvá. Teď v zimě jsem zvyklá si natáhnout bokovku bez zapínání a 4 podvazky mám zapnuté skoro stejně rychle jako bych se nasoukala do punčocháčů. Kalhotky nosím pod, protože na WC se bokovka stáhne jako kalhotky. U úzkých pásů, mám dva z Polska, samozřejmě kalhotky přes. Nikdy jsem neměla problém s 4mi podvazky, punčochy mě drží celý den dobře. Určit líp, než kolegyně co nosí punčocháče a pořád si je povytahuje. Moc by se mi také líbil vysoký pás Beth nebo Nymph na úpravu postavy pod společenské šaty, ale ty mohou být jen přes kalhotky a to si na toaletě neumím představit, rozepínat a zapínat všechny podvazky.

Pavla (St, 19. 2. 2020 - 10:02)

Šesti podvazkové pásy od Riwyy jsou pevné a podle mých zkušeností také příjemné na nošení a vhodné k celodennímu nošení. Ingrid je kratší verze Liz, vzadu se zapíná jen na tři háčky, a šesti podvazků se také bát nemusíte, na ty zadní to chce sice trochu cviku, ale zapínání mi netrvá o moc déle než u čtyř podvazkového.

karolina (So, 22. 2. 2020 - 06:02)

ja nosim dokonce 8 tahounu silonky drzi jak pribite a zapinani mi trva kolem dvou minut u zadnich se prohnu v zadech a uz tam dosahnu

luci (Pá, 14. 2. 2020 - 23:02)

Tak jdi pod společenské šaty dole bez , přece to není vidět . A kdyby se zábava zvrtla , tak už je to jedno .

Milka (So, 11. 1. 2020 - 17:01)

Sháním dámské štrample v jakékoliv barvě ve větší velikosti

Libuše K. (Čt, 9. 1. 2020 - 18:01)

Dobrý den, už jsem déle sem nepsala. Patřím mezi ženy, které nikdy nezradily sukně a kalhoty nosí tak akorát na ,,chalupu do lesa". Nemá si smysl vysvětlovat těm, které si šaty vezmou 2x do roka, třeba na večírek nebo do divadla, aby si pod sukni vzaly podvazky. Punčocháče sice svou nepohodlností je utvrdí v tom, že nejlepší jsou zase kalhoty, ale kdyby si vzaly punčochy, určitě je to nepřesvědčí nosit sukně, spíš naopak. Když ale nosíte sukně denně do práce, pochopíte výhody punčoch proti punčocháčům. Tolik žen vám řekne, že sukně nosí jenom v létě, kdy nemusí mít silonky, protože je to nepohodlné. Kolegyňka která je v kanceláři se mnou od léta v práci nosí sice víc kalhoty, ale na rozdíl od ostatních dost i sukně i teď v zimě a nosí pod ně samodržky. Má štíhlejší úplně rovná stehna, a narozdíl ode mne jí docela drží. Taky narozdíl ode mne, každé uteklé očko skoro opláče, jako, to jsem si mohla radši koupit flašku vína. Opravdu 200 Kč za pár a jedna punčocha v háji. Když jsem jí vysvětlila moje malé tajemství proč si nikdy silonky při odchodu z kanceláře nepovytahuji, protože mi je celý den drží podvazky, nechtěla věřit, že se tohle nenosí jenom do postele. A samozřejmě, že by to na sebe do práce nikdy nevzala. Navíc se mi odměnila na předvánočním večírku, kdy se přiopila a když mě trochu starší garnitura pánů taky ovíněná začala obdivovat, přiběhla a zvedla mi sukni, co pod ní nosí paní Libuška. Já si osobně myslím, že asi se nedá za ty roky co tam pracuji utajit nějaké vykouknutí lemu punčochy a že to není zas taková novinka, ale bylo to dost natvrdo, v reálu. Strašně se mi druhý den omlouvala, já jsem to vzala, o to nejde. Kolegyně se mi pak ptaly, jak často nosím punčochy, já jim odpověděla že v šatníku řadu let punčocháče vůbec nemám, byly skoro v šoku. Prostě nechápou, že punčocháče lze nahradit na běžné nošení punčochami na podvazky.
Hezký nový rok v punčochách! Tahle teplá zima je pro ně super!

Reklama

Přidat komentář