Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (St, 19. 2. 2020 - 15:02)

a ty hnusný rasista ,takže se v tom můžem doplnit apokud jsi neviděl černocha ani z rychlíku a to jsi ho tady v Česku teda neviděl,potom je ten tvůj rasizmus i diagnöza,ujetý rasistický demente!V USA by ti černá chasa za to tvoje rasistické plkání o negrech rozbila tu tvou bílou hubu,ani na ulici by ses tam po tom svém psaní neodvážil vyjít na ulici!

Rakato (St, 19. 2. 2020 - 17:02)

Děj se dohromady názorově i duševně, jinak tě tady každý bude litovat jako zaostalého chudáka. ----- Kdybys ty šel v USA do negerské čtvrti, tak tě negři zmlátí také, protože je svou přítomností provokuješ, a navíc okradou. A pokud by to bylo v noci, jen náhodou vyvázneš živý. ---------- Přečti si něco o "bílém útěku", jak vznikají negerské slumy, a budeš více v obraze. ----- Já nejsem na světě proto, abych obdivoval všechny negry nebo barevné, jako Američané, u mě jsou v úctě pracovití, chytří a čestní lidé, a mohou být klidně zelení.

Návštěvník (St, 19. 2. 2020 - 16:02)

Rakota, ví že to není žádná zásluha, nahonem si nechat udělat od Černocha dítě a pak se vydávat jako za bojovnici za lidská práva.

Shabbatot-Jahoda (St, 19. 2. 2020 - 10:02)

Již i ten blbej čínskej mobil mě sem píše békoviny a ještě se u toho opakuje .....,je to blbec

Shabbatot-Jahoda (St, 19. 2. 2020 - 10:02)

A ty jsi anonyme nekonečný zdroj veselí na tomto vláknu..

Shabbatot-Jahoda (St, 19. 2. 2020 - 10:02)

A vůbec ?! Film jsem celý neviděl, akorát ukázky na Aš 2 min. , létal tam dron a bouchala bomba a Policie někomu dávala přes tlamu,to je snad v pořádku,ne ? Že když létají drony a Policie dává pak někomu přes tlamu ...to je úplně to samý, když létají balónkové bomby z ruky islámských teroristů na Israel a IDF jim pak nakope a tak to ne správně,tak to má být !

Shabbatot-Jahoda (St, 19. 2. 2020 - 10:02)

A co má co do činění tvůj komentář s tím, že HDP Egypta je 20 x menší jak HDP Státu Israel ??!

jahodo (St, 19. 2. 2020 - 09:02)

ty jsi naše bohactví . Jinak se to píše bohatství, blbečku s maturitou. Asi nečteš. Jediný kulturní je asi tvůj kocour

aladin (St, 19. 2. 2020 - 06:02)

"CS Mystery
Když se měnil svět (Střídání a Mitterandova éra)"...A nabýt Mitteranda, tak by nevznikla ta zasraná, zkurvená FAŠISTICKÁ E U !!!

Jedovatej (St, 19. 2. 2020 - 05:02)

"Vypadá to jako špatný vtip nebo jako apríl, ale je to tvrdá realita - francouzská společnost EP Tender pracuje na powerbance pro elektromobily ve formě malého vozíčku. A není to první její projekt tohoto typu. ---

… je to prostě přívěs, který dokáže váš Renault Zoe nabít, a to za jízdy. Firma podle svého webu v současnosti pracuje na vozíčku, v němž je uložena baterie o kapacitě 36,5 kWh. Cílem vývoje je dostat se na 60 kWh. ---
Už těch šestatřicet není vůbec špatné číslo, třeba Hyundai Ioniq Electric má baterie o 38,3 kWh a zmíněný Renault Zoe měl před faceliftem 40kWh baterií, po faceliftu je k mání s 52kWh baterií. Podle efektivity přenosu energie z vozíčku do baterie vozidla tedy můžeme odhadovat, že bude znamenat nějakých 200–250 km dojezdu."

(https://www.novinky.cz/auto/clanek/trapi-vas-nizky-dojezd-elektromobilu-zaprahnete-vozicek-s-dodatecnou-baterii-40313888?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) --------- Za socíku běhal takovej vtípek vo sovětskejch digitálních hodinkách… chlápek s těžkým kufrem si je sice pochvaloval, ale ta baterka v kufru k nim byla docela těžká… a tohle je dost podobný. Tahat za auťákem přívěsnej vozík, aby ten elektrokrám prodloužil dojezd? Fakt šílený… a kolik těch vozejků za sebe zapojenejch by asi muselo bejt, pokud by hrdej majitel takovýho krámu vyrazil na dovču třeba přes půl Evropy? Nejspíš povícero, a za něma navíc ještě připojenej karavan… takovej docela vláček by vznikl, majitel by si moh upravit známou písničku třeba takhle: „Jede, jede mašinka --- nekouří se z komínka… ale celý to stojí za …" (doplňte dle svýho uvážení).

Jedovatej (St, 19. 2. 2020 - 05:02)

„Evropská unie chce uvalit mohutnou uhlíkovou daň na hovězí, vepřové a drůbeží maso, aby EU vykryla drastický propad unijního rozpočtu po odchodu Velké Británie z Evropské unie! Londýn odváděl do EU každý rok přes 20 miliard liber a bankéři ECB v utajeném dokumentu varují Evropskou komisi, že bez zvýšení evropských daní, anebo bez zavedení nových daní, začne mít sedmadvacítka v blízké době velmi zásadní fiskální problémy! Uvalení karbonové daně na maso tak má vykrýt díru v rozpočtu EU po Brexitu, nemá to nic společného s ochranou klimatu!“ ----- tohle je úvod článku na aeronetu, https://aeronet.cz/news/evropska-unie-chce-uvalit-mohutnou-uhlikovou-dan-na-hovezi-veprove-a-drubezi-maso-aby-eu-vykryla-drasticky-propad-unijniho-rozpoctu-po-odchodu-velke-britanie-z-evropske-unie-londyn-odvadel-do-eu/… a bez vohledu na to, že nejméně jeden příslušník zdejší nepočetný komunity má voproti aeronetu výhrady, stojí to za zamyšlení… Britský prachy pochyběj, to je celkem jistý, nesmyslný zelenorudý nápady s vochranou klimatu (požadovanejch 25% unijního rozpočtu na boj s klimatickejma změnama je naprosto šílenej) musí někdo zacálovat… a Ježíšek to nebude. Kde ty prachy má eurobolševický náčelnictvo furt brát? Jasně, prachy je třeba sebrat chudejm… mají jich málo, ale zato je jich hodně…

Rakato (St, 19. 2. 2020 - 12:02)

Kdy i na západě lidem dojde, že Brusel je rodící se totalita a právě utahuje šrouby? Chtěli jsme svobodu, a máme tunu zákonů z Bruselu, které ji omezují.

Návštěvník (St, 19. 2. 2020 - 00:02)

Ještě mne napadá, jestli jedovatý není jedovatá a nepatří do řádu bosích karmelitánek, které také stávají asi v 5h, jenže se pak hodinu modlí, to on asi nedělá, tím to asi padá.
Každopádně raní ptáče, to si zas cením, všechna čest, nazdar v šest.

Jedovatej (St, 19. 2. 2020 - 05:02)

Vopravdu nepatřím do řádu bosých (a tím méně bosích) karmelitánek, který "stávají asi v 5h", vstávám brzo, to zase jo, nejspíš nepotřebuju chrápat nějakejch vosm, devět hodin... No, a jestli to ráno je "obzvláště hustý"... to dost závisí i na tvejch příspěvkách, hrubej pytel, hrubá záplata... vo tom si snad někde něco zaslech...

Návštěvník (St, 19. 2. 2020 - 00:02)

Dnešní ráno bylo obzvláště hustý od Jedovatého , vyloženě takhle zostra to zítra nečekám.
Jestli to bude zas v C-dur? Necháme se překvapit, každopádně již mu to rychlostí větší než v stavu bdělém vrtá, vrtá hlavou.

Návštěvník (Út, 18. 2. 2020 - 22:02)

A co ženy na mužích nejvíce milují. Postavení. Postavení v mládí pro sex a postavení později pro zajištění.A co pro to udělají a předstírají? Nosí krátké šaty,aby získali dlouhý jazyk. Předstírají krátký rozum a dlouhými vlasy aby získali dlouhý prachy a nemuseli předstírat krátký rozum.

Rakato (Út, 18. 2. 2020 - 21:02)

Přiznávám, že někdy používám také další nicky. Kdo ostatně ne, že...

Rakato (St, 19. 2. 2020 - 12:02)

Nepsal jsem to já, to se jen tak jednoduše baví jednoduchý skřet. Ale ať, nebudu nadávat.
Já se chovám k postiženým slušně.

19.2. (St, 19. 2. 2020 - 12:02)

Copak,raději kravatu,nebo motýlek.

Rakato (St, 19. 2. 2020 - 14:02)

Nebuď tak krvelačná, Datumko. Uškrtit nasezením kravaty nebo podříznout skládacím nožem, tzv. motýlkem? Tebe bych nechtěl potkat na ulici.

Reklama

Přidat komentář