Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ota (St, 19. 2. 2020 - 09:02)

To mohlo být cokoliv Miluško.To nepoznáš.Třeba by jsi se divila co tam má celkově za fotky kdyby mu šlo vlézt do mobilu.Ale horší jen kdyby to byl někdo koho zná tak pak by byla otázka proč tam tu ženskou má.Ale i kdyby jsi se zeptala,kde je jistota že by odpověděl pravdu? Nejlepší by bylo kdyby jsi se citově od něj odpoutala a brala ho jen jako finanční výpomoc a spolubydlícího a ať si dělá co chce.Stejně když jsi s nim delší dobu hodně často tak už chceš svůj klid a být sama.On je na tebe fixovanější než ty na něj co jsem viděl ale může mít dvojí tvář a třeba něco skrývá,nějaký jeho tajemství.Do nikoho nevidíš.Snaž se tim netrápit.Nikdo nikdy ve vztahu nemá jistotu protože existuje plno lidí kteří jsou tichá voda břehy mele.Na oko a pro rodinku slušňáčci ale v jejich nitru nemilé tajemství nebo rovnou dřív či později dělaji ať fyzicky nebo jen myšlenkou něco co druhý partner může být rád že to neví.A ten co neví ti řekne jak má spokojenej vztah.Lidi jsou lidi,myslim že se tak jmenuje i písnička od Aleše Brychty a má v textu pravdu.Snaž se to vypustit z hlavy ať ti neni špatně,aspoň se o to pokus.

Oto (St, 19. 2. 2020 - 12:02)

Máš pravdu, vždyť i Miluna se tváří před Sergejem jinak a pak jde skotačit s tebou. Třeba to má tak i Sergej a nemají si co vyčítat. Bude se muset zaměřit na to, že má kde bydlet, finance, sex a víc nepátrat.

Miluna (St, 19. 2. 2020 - 07:02)

Jenže nejhorší je že nevim jak zjistit pravdu??? Do mobilu se mu nedostanu abych se podívala líp co to bylo.Že mi vůbec to ukazoval! Akorát mi to navrtalo a budu to mít v hlavě jako stín.Lepší kdybych nic nezahlédla.U mě si může být aspoň jistej že já jinýho nemiluju.A kdyby mi nezanedbával tak bych si to od Oty nenechala.Ale to je jedno prostě jinýho v hlavě nemam a styk s nikym dlouho taky ne.Kdyby tam měl nějakej akt cizí ženský tak je mi to ukradený.Ale jak to vymáčkl nevim co to bylo.Jen vim že ženská ale nepřišlo mi že by to byl někdo svlečenej a nepoznam jestli jí zná nebo náhodná fotka.Do teď sem neusla,já nevim co mam dělat.

Miluno (St, 19. 2. 2020 - 06:02)

on si třeba taky myslí že jsi jiná než jsi a máš tajnosti ale ty si poradíš

Miluna (St, 19. 2. 2020 - 06:02)

Otí to sem dopadla.Noční sem přetrpěla.Jak to bylo až do 4h tak to moc neutíkalo a chtělo se mi spát,docela hrůza.A teď sem ráno doma se Sergejem mluvila když sem dojela a ukazoval mi fotku ale o to nejde ale jak tam máčkl v mobilu galerii fotek tak tam měl nějaké fotky přírody a nějaký věci a vedle mi praštilo do oka fotka jako nějaký ženský nebo holky,nevim co to mělo být,byla to rychlost,on pak z toho vyjel tak sem nestačila vidět víc.Ale chlap to nebyl a moje fotka nejspíš taky ne.Teď už odjel a mě to leží v hlavě.Přerušilo mi to usnutí:-( Je mi z toho nějak až špatně protože nevim kdo to byl a nic sem mu neřekla aby zas nebyl vzteklej.Je teď nějakej divnej prostě,tak mu nic nechci říkat co by ho mohlo vytočit.Ale teď přemýšlim co když je třeba jinej než si myslim,co když má tajnosti.Je mi nějak nevolno z toho.Nevim co dělat Otí, chytla mi nervozita,nevim jak usnout.Jak sem psala poslední dny ho mam dost ale tohle taky nechci,co když se mu někdo líbí nebo tak.No já nevim.Ani spolu nespíme přes týden od doby co byl nemocnej jak sem ti říkala tak do teď nic.Mam zas všeho dost a je mi teď blbě i přes prášky.

No, (St, 19. 2. 2020 - 06:02)

jestli Sergej uvažuje jako ty s Otou, tak asi dělá to co ty s Otu nebo někým jiným. Žádný problém přece

Fernando (Út, 18. 2. 2020 - 17:02)

To víš, Miluno - anonymové jsou hned se vším hotovi. Vždyť jsou takoví i na tebe.

Miluna (Út, 18. 2. 2020 - 18:02)

Tak sem si na tebe Fernando vzpoměla jak si psal že si učil na Průmyslovce jak sem teď s dětma řešila přihlášky na střední.

Fernando (Út, 18. 2. 2020 - 20:02)

To je od tebe Miluno hezký, že si to pamatuješ :) Ať to dětem dobře vyjde a budeš z nich mít radost.

Miluna (Út, 18. 2. 2020 - 23:02)

No díky,kéž by se děti dostali tam kam si napsali na první místo.Tak sem na noční a nějak sem unavená už teď a musim to vydržet do 4h..A doma jsme se Sergejem zase nějak nepohodli.Nějak to teď vybočilo a moc to nefunguje.Nevim co dělat jak to zase s nim spravit.Leze mi i nějak na nervy,pořád čekam kdy si od něj na pár dní chvíli odpočinu.

Anonym (Út, 18. 2. 2020 - 14:02)

Když se mu to nelíbí,tak ať jde zpátky na Ukrajinu,co by chtěl.Nemocny a bez škol

Miluna (Út, 18. 2. 2020 - 16:02)

Fakt nevim co to do něj včera vjelo,pokazil mi tim večer.Někdy je to s nim těžký a na Ukrajinu se chce občas jen podívat.

Miluna (Po, 17. 2. 2020 - 23:02)

Otí nejradši bych zas utekla, je nesnesitelnej dneska.

Návštěvník (Po, 17. 2. 2020 - 17:02)

Škoda že je Milča v práci,pak nemůže psát.

Ota (Po, 17. 2. 2020 - 16:02)

Já už jsem z práce doma.Tak na tebe Miluško myslim jak zrovna pracujete.Ještě ti zbývaji 4h do konce směny.Strašně chybíš.

Miluna (Po, 17. 2. 2020 - 22:02)

Zítra jdu Oto na noční od 22-4h.

Miluno (Út, 18. 2. 2020 - 10:02)

copak jsi v práci vyvolala za konflikt, že tě dali na jinou směnu, než má Sergej? Není on mrzutý z toho, jak ses zachovala nebo ho přímo zesměšnila?

Miluna (Út, 18. 2. 2020 - 11:02)

Vše je obráceně.Co vim tak trochu se nepohodl on.A jemu taky změnili směnu.Jeho potřebovali dnes na ranní.Takže sotva večer včera dolez tak ráno šel zas.Byl mrzutej a vzteklej nedalo se na něj koukat.Za to že ho to v práci nasralo za to si to přinesl domu.Já v pohodě.Fyzicky vcera teda práce trochu horší,trochu přitvrdili a šest hod sem dělala pořád to samé dokola,tak třetí až čtvrtou hodinu sem toho měla už dost ale já konflikt s nikym.Naopak spolukolegové u mě dobrý.

milunko (Po, 17. 2. 2020 - 14:02)

milunko a do kdy chces delat v robote? do leta?

Miluna (Po, 17. 2. 2020 - 22:02)

Už sem doma a já ještě nevim,podle jak budu zvládat a dokuď budou potřebovat na 6h.Ale sem teď zas smutná ze Sergeje že se mu změnila nálada a je mrzutej.

Reklama

Přidat komentář