Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Skutečný Hvězdoslav (Ne, 16. 2. 2020 - 22:02)

Ověřuji si co chceš. Pro mě je Kuffa buzík. A takový ten zbabělý buzík. S pokřiveným deformovaným charakterem. Toli se oženil, aby skryl homosexualitu, schoval se za manželku. Kuffa se schoval pod farářský hábit a celibát a náboženské kecy. Jsou to sráči. Kdo nedokáže žít čestně, je pro mě sráč. Pro tebe je to vzor. Je to tvůj problém, bobku.

Návštěvník (So, 15. 2. 2020 - 16:02)

Marian Kuffa, slovenských katolický farář. I když nejsem katolík, doporučují jeho kázání na YouTube si poslechnout.

Tony (So, 15. 2. 2020 - 12:02)

A teď si dám žluváka, pořádnýho!

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 12:02)

Tolimu jsem napsal na osacr, že je eurohujer bez páteře, že půjde s každým, kdo mu dá více. Napsal jsem mu, že by mu měli místo mrtvička říkat kurvička. Je to oportunista a pravá améba. A už jsem mu to tam psal ještě dříve, než tak alkoholik začal chodit. Ale nemůžu psát tolimu to samé, co ochlastovi. Ochlasta mě žádá, abych tolimu psal to, co jemu, ale to není možné. Na ochlastu a prase má výhradní autorská práva jen tady místní předkožkový úchyl.

Tony (So, 15. 2. 2020 - 12:02)

A co? Hitler byl abstinent a Jan Masaryk chlastal a přesto Volá Londýn poslouchali za války skoro všichni

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 12:02)

Knihu podivná smrt Evropy jsem nečetl, ale cítím to podobně. Už podle názvu. Západní Evropa 80. let a současná západní Evropa - to je něco úplně jiného. Kdysi to pro nás bylo vzorem. Teďka už ani omylem.

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 11:02)

Olympic https://www.youtube.com/watch?v=q5bM2jXMbRQ

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 11:02)

na keyboardu se dá imitovat jak disco, tak rock, nebo country, nebo cokoli dalšího, jsou tam různé styly, dělám i rock https://www.youtube.com/watch?v=q5bM2jXMbRQ

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 11:02)

Alkoholik napsal: "Tos mu ale na videu, ty zbabělče, nevmetl. Jen jsi tam žvanil o politice." ---------------------- na osacr jsem mu napsal, už tam mám přístup. To, co je z nicku sumitko, je moje. Nejsem zbabělec. Ty jsi zase chlastal. Ty jsi zbabělec. Nevydržíš bez flašky. Slabochu.

Tony (So, 15. 2. 2020 - 12:02)

Pokud jsem něco pil, tak nikdy ne z flašky-------pouze točené nebo z plechovky-------ale to je jedno, žádný psychopat nedokáže pro své psychické ustrojení pochopit, že jsou lidé, kteří si dokáží udělat legraci i sami ze sebe, patřil k nim i nedávno zesnulý předseda senátu a já též mezi ně patřím. Také jsem si tu občas na doktorce udělal legraci sám sebe ale chápu, že ty to pro své psychické ustrojení nejsi schopen vzít jinak, než smrtelně vážně,---------------přestala sem chodit Mare, přestal sem chodit didus a mnozí jiní a pokud sem náhodou nakouknou, tak se zhrozí a raději utečou, než by sem něco vůbec napsali a tak to tak vypadá, že sem přestanu chodit také, jako už nechodím na vlákno Ježíš Kristus, Boží Syn, kde mě otrávili ti dva. Ono nestačí, že mě tu otrávil Rakato, tys to dodělal. Rakato je proti tobě ale slušný člověk, ty však pomlouváš a nactiutrháš kde jen můžeš, i tam, kde ti lidé vůbec nechodí. Pak se nedivím, že jediný prostor, kde můžeš ventilovat svou psychopatii je tato doktorka. Jen se divím, že i na tom Grano Salis ti to trpí, asi se po křesťansky s tebou cvičí ve ctnosti trpělivosti.-------------Takže končím zde. Co tu bude napsáno pod jménem Tony budou pouze fejky.

Mulťák (So, 15. 2. 2020 - 10:02)

Jeho kniha Podivná smrt Evropy je super. Jinak já tam teďka nějaký čas nepůjdu na osacr. Sem uvidím, dám si asi pravidelný oraz, ne vše "fejkové" je ode mě, to je paranoia některých zdejších lidí, protože toho opravdu dokážu vyfejkovat hodně, ale ne vše je ode mě. Zdar, zdravím i žluváka!

Mulťák (So, 15. 2. 2020 - 10:02)

Hele, já jsem to s tou hudbou asi ani nemyslel, viz. co píšu o aktivistických homosexuálech jako toli. Třeba Douglas Murray je můj oblíbený myslitel a je to gay. Konzervativní ateista.

Tony (So, 15. 2. 2020 - 10:02)

Jinak tu už nemá smysl chodit, všechny příspěvky tu jsou off topic a celé vlákno je pokažené.

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 09:02)

Jo a ty ses, multinicku, sekl v jedné věci: Kdo produkuje taneční hudbu, nemusí být gay. Ani ten, kdo produkuje pomalé melodické věci. Není pravda, že by heterosexuálové apriori poslouchali metal a gayové disco. Já znám gaye, co poslouchají metal, hip ho, rap a znám heteráky, co poslouchají taneční věci. A naopak samozřejmě. To s tím fakt nemá nic společného. Karel Svoboda byl heterák jako poleno. A jakou hudbu skládal... silně melodickou. Nebo Jiří Zmožek nebo Ladislav Štaidl, Michal David nebo v poslední době Richard Krajčo. Většinou ti lidi mají přesah. Mě taky baví někdy rock, někdy spíše pomalé a tklivé. Jak kdy. Nálady se mění. A když se podíváš do historie, tak si lidi obecně napříč populací nejvíce pamatují stejně ty nejmelodičtější věci od Mozarta jako je třeba Malá noční hudba nebo Turecký pochod. Hudební sluch a smysl pro melodii nijak nesouvisí s orientací. Je pravda, že Elton John je sice gay, ale třeba jeho německá alternativa Dieter Bohlen je heterák. Takže by to bylo střílení od pasu určovat podle hudby orientaci. Stejná pitomost jako určovat orientaci podle auta, kterým jezdí nebo podle preference jídla a já nevím čeho. Je to esoterika a předsudky.

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 09:02)

Ale neříkejte mu hned, že to píšu já. Doufám, že mu to nevykecá ten místní opilec, co vždycky všecko vyslepičí jako žena. No pokud bude vědět, kdo mu to napsal, tak je jasné, že chodí i tady na doktorku.

Tony (So, 15. 2. 2020 - 10:02)

Slepičíš a pomlouváš ty, a to i tam, kam já vůbec nechodím, to zase vyslepičil ten Tolo. Nemusíš mít obavy, Toli není vůbec můj šálek kávy, s ním se neshodnu vůbec v ničem, až na to, že tě správně oklasifikoval jako psychopata. Tos mu ale na videu, ty zbabělče, nevmetl. Jen jsi tam žvanil o politice. S tím by se dalo i souhlasit, jenže životní zkušenost mě naučila, že i když v něčem s nějakým psychopatem souhlasím, že s ním jít do holportu nesmím. To samé s Okamurou, ten akorát ukradl myšlenky jiným, protože je bezohledný lišák.

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 09:02)

Ostatně oženil se taky kvůli výhodám, aby měl lepší život, i když věděl, že je gay a správně mu píšeš, že tím svoji ženu podvedl. Je to prospěchář, vychcácek. V politickém žargonu se takovým lidem jako je toli říká oportunisté. Oportunismus je způsob jednání a rozhodování, které se neřídí vlastními zásadami, nýbrž se přizpůsobuje vnějším okolnostem, příležitostem a výhodám z toho kterého rozhodnutí. Toli je pravá améba!

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 09:02)

Jinak sorry, multinicku, že jsem ti psal, že jsi hloupější než toli a hraničář. Už si to nemyslím. Hraničář žije jen dokola katolíky, kde celá léta žil a nedokáže se od toho odpoutat a toli - to je eurohujer bez páteře. Kvůli prospěchu, ekonomické výhodě udělá cokoli. Je to děvka. Myslím obrazně. Půjde s každým, kdo mu dá víc. Klidně i Hitlerem. Místo mrtvička bych mu říkal kurvička.

Skutečný Hvězdoslav (So, 15. 2. 2020 - 09:02)

Jo, multinicku, díky za radu, dostal jsem se tam přes https://zend2.com/# dal jsem si nick šumítko. Páč mi včera přišly nové klávesy - Roland. Není to synťák, ani keyboard, ty už mám. Je to jiný třetí stroj, je to elektrické akustické piano. Zvuk klavíru má prvotřídní. Jako skutečný klavír. Ale bohužel ve sluchátkách šumí. Proto mu říkám šumítko. Je prostě slyšet zesilovač. Tohle Roland nevychytal. Yamaha je naprosto tichá. Zase neumí takové zvuky. Je to dilema, no budu Rolanda vracet, já nechci žádné šumítko. Tak jsem se těšil... kurva... tolik peněz to stálo... doufám, že mi to vrátí... prý se dá dneska vrátit zboží do 14 dnů.

Tony (So, 15. 2. 2020 - 00:02)

Nesmysl.

Reklama

Přidat komentář