Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (So, 15. 2. 2020 - 08:02)

Ještě se s Nikolou pelíškujeme, tedy ona odešla na záchod udělat obojí a tak mám chvilku napsat a pak půjdeme na snídani. V noci jsme čůraly, ale ne do nočníku, normálně jsme si došly a v pohodě to vydržela a čůrala až na záchodě. Teplotu nemá a mamča ji snad s námi pustí na chaloupku. Koupat se ale do Schandau nepojedeme, protože jsme po chřipce ,mamča ale říkala, že by nás sauny mohly utužit, ale v bazenéch asi ne, protože tam je i venkovní nebudeme riskovat, že se nám to vrátí a budeme muset zůstat doma a tu cestu na Zanzibar zrušit. Miška skutečně jak psala přijede o víkendu a já bych si přála, aby zůstala i déle, když mají prázdniny a mamča není proti tomu a já bych se na ni těšila a pospíchala ze školy a nebo bych si třeba jeden den ukradla a byly bychom spolu doma. Já ji mám taky moc ráda a včera jsme spolu telefonovaly a moc se obě těšíme. Ségra mne volá na snídani, Tak jdu a pak se ještě, vlastně chtěla jsem napsat zavrtáme do pelíšku, ale je průšvih! Já nemám pro ptáčky slunečnici a koule! Hned jak se najím, pofrčím je koupit. Úplně jsem na to zapomněla a navíc jestě musím čůrat. Jak šla Nikola teď, a jak jsme byly v noci, tak nemám pipinku až tak plnou, ale teď se mi ozvala a tak ji půjdu vypustit. To že jsem zapomněla koupit pro ptáčky krmení, to mne mrzí, protože na ně myslím každý den, ale ta jednoduchá praktická stránka věci mi unikla. Snad je budou mít, kdyby ne tak zavolám Liborovi a on je koupí v Liberci, tam je budou mít určitě.

Návštěvník (So, 15. 2. 2020 - 02:02)

Nočník - dobrý retro.Ale jinak seš vymaštenej

Návštěvník (Pá, 14. 2. 2020 - 23:02)

To by odpovídalo těm detailům nebo je to jen sranda někoho.

LIbor (Pá, 14. 2. 2020 - 23:02)

Nejsem urolog, jsem majitel nočního klubu

Tak (Pá, 14. 2. 2020 - 21:02)

mě napadlo, jestli Libor není urolog.

Miška (Pá, 14. 2. 2020 - 20:02)

Já to Klárce moc přeju a za týden o víkendu pojedu za ní, protože nám začíná týden prázdnin. Dnes jsem taky čurala jen doma a nebylo zajímavý čurání, jen ráno ho bylo hodně a nemohla jsem se dovyčurat, protože to pořád šlo ikdyž pak jen slabým pramínkem. Měla jsem po celé noci močák plnej a baculku napnutou,ale taky jsem to vydržela nepustit ani kapičku dříve než jsem seděla na záchodě

Martina (Pá, 14. 2. 2020 - 20:02)

Opravdu si to hezky užij a té Afriky se neboj, tam kde budete jsou samozřejmě WC a jestli pojedete na výlety, tak se dělají bezpečnostní zastávky a určitě vás nevyženou za keř,ale zastaví tam,kde bude třeba čerpací stanice a podobně. Jen si přibalte prášky na kakání, na průjem, protože změna stravy může způsobit, že ne to vepředu dole ,ale vzadu může být exponované. Ale to asi dostanete v pokynech k odjezdu a maminka to ohlídá. Myslím na vás a přeju hezkou a klidnou noc a ten nočník dam dej tajně jak jsme si psaly. Páčko.

Klára (Pá, 14. 2. 2020 - 17:02)

Návštěvníku, neboj se,že bych chodila v Africe čůrat ven. Tam určitě budou záchody na hotelu a kdyby to bylo nutné,tak si najdeme bezpečné místo.

Návštěvník (Pá, 14. 2. 2020 - 20:02)

tak to tě brzy chytne místní policie. Žádná sranda

Klára (Pá, 14. 2. 2020 - 17:02)

Dnes mi nakonec Nikolka pomáhala s obědem a udělaly jsme si kaši a smažený obalený hermelín a já pak ještě odnesla jednu porci mamče do krámku a ta byla ráda a byla překvapená. Niki chtěla jít se mnou, ale radši jsem ji nechala doma a tak se nafoukla a trucovala chvilku,ale nebulila. Ale je dobrá a teplotu nemá a tak to bude snad všechno OK. Čůráme dnes jen normálně na záchodě a tak není o čůrání moc psát a přeji si, aby noc byla taky v pohodě. Libor má hodně práce a přijede zítra na oběd a pojedeme ma chaloupku na otočku a nakrmíme ptáčky. Ségra by chtěla jet taky a je natěšená a tak když jí bude dobře tak to mamča asi dovolí, protože jinak by byla ubulená celou dobu než bychom se vrátili. Martino máš pravdu, jestli bude Niki brzy chrnět, tak jí tam dám tajně nočník až potom, aby to nevěděla a aby byla nucena si dojít, kdyby se vzbudila, ale kdyby to bylo jako dnes takový,že to šlo hned, tak ji ho samozřejmě dám pod pipinku, ale nechci, aby si na něj zvykla. Tak se večer přitulíme a bude nám v pelíšku zase hezky a zítra se těším na Libora a pokud se neozvu,tak je to jen proto, že jsem s ním šťastná a napíšu potom. Martino a ostatní holky taky si užijte hezký konec týdne. I já na tebe myslím a myslím si, že se stejně nakonec brzy potkáme.

Jana (So, 15. 2. 2020 - 08:02)

Ahojky,a dobré ránko Klárko,jak dopadla noc?v pohodě? věřím nebo aspoň doufám že ano,s tím nočníkem,jsi udělala dobře, že jsi ji dala tajně k postýlce,ono je to fakt jistota, zvlášť když ještě není v pohodě,napadlo mě ještě jedna věc, když tak chodí v noci několikrát čůrat,tak jestli nemá něco s močákem, třeba hyperaktivní nebo něco podobného,je sice ještě malá,ale i tak.ptám se, protože mi taky dělá starosti a píšu taky ze své zkušenosti, já jsem ho měla taky hyperaktivní ale k tomu se pak přidala ještě enuréza, což naštěstí Nikolka nemá.není to opravdu nic příjemného.jinak co se týká mě,tak já jsem dneska čůrala normálně i když fakt velkým proudem a to byla taková krásná úleva a hlavně ten pocit, že jsem si to musela potom udělat.

mr,Nick (Pá, 14. 2. 2020 - 16:02)

Líbí se mi jak holka čůrá. Která mi to umožníte? Tábor, CB, Písek,Bechyně, jsem 30 /bez partnerky

Host (Pá, 14. 2. 2020 - 10:02)

Holky budu mít sebou nočním.

Návštěvník (Pá, 14. 2. 2020 - 08:02)

Klárko, tam je nebezpečný chodit na záchoddvenku. Půjseš za strom a kousne tě had do zadku nebo tě sežere lev nebo tě uvidí nějakej Afričan a znásilní tě !

Klára (Pá, 14. 2. 2020 - 07:02)

Nikolka prožila celkem klidnou noc,ale kolem čtvrté se chrula až mně vzbudila a tak jsem jí vzbudila taky, ale byla taková napůl a je řekla chci čůrat. Nějak mně napadlo, že by to mohlo skončit nehodou a tak jsem ji jestě v pelíšku rychle stáhla kalhotky a honem jí dala pod pipinku a zadeček nočník a ona opravdu okamžitě čůrala proudem, že načůrala skoro půlku, takže to prostě zaspala a probouzelaa se na poslední chvíli. Teplotu teď ráno nemá a už je normální. Ráno jsme už čůraly obě na záchodě a udělaly jsme jen takový normální čůrání, protože jsme byly po tom nočním už málo plné. Mamča nám připravila snídani a já udělám pro nás čaj s medem a zázvorem a budeme lenošit a já pak uvařím oběd. Nikolka si mohla zvolit na co má chuť a tak řekla, že bramborovou kaši se smaženým sýrem. Ona to má hodně ráda a mně to občas taky nevadí a tak budu kuchtit. Jestli nebude zase chrnět tak jí zapojím do obalování a škrábání brambor. A´t se trochu snaží. A nočník jsem ji schovala. Ale jsem ráda, že ho tam mamča na noc ještě dala, protože to vypadalo, že by se skutečně asi počůrala cestou na WC, jak byla rozespalá a hodně plná. Já se jí na to totiž teď ptala, jestli by to na záchod vydržela a ona si to ani moc nepamatuje kde čůrala, jen prý šlyšela jak jsem jí řekla, rychle, čůrej a ona to stejně už pustila. Takže mohla být nehoda. Ale já to neberu tragicky, stát se to může komukoliv a není to zase ostuda. Jak tady teď psala jedna holka, že byla nastydlá a musela ikdyž ji očumoval kluk, tak to je prostě tak a s tím nic neuděláš nebo jak ta další šla z plesu a kluci ji nenechali vyčůrat tak to už je ale na pár facek a ne o úctě k dívce. Honiči, ty nedepkuj. Já jsem se na ty stránky ještě nekoukala, nevím, neláká mně to ,ale to přece není nic strašnýho. Třeba ze zvědavosti se tam podívám a zjistím jestli mi to něco říká nebo se mi to nelíbí. Buď v klidu a já se na tebe těším až se setkáme ale musíš respektovat, že jsem zadaná a budu tam mít kluka a tak žádný čůrání nebude a jestli mně budeš tajně šmírovat, kdybych šla čůrat venku tak budu naštvaná. Ale jinak budu ráda, že tě potkám a přála bych ti taky holku.

Martina (Pá, 14. 2. 2020 - 09:02)

Holky zdravím. Hele víš co udělej. Dej NIKOLE na večer noçník k posteli ale tajně, aby o něm nevěděla a kdyby bylo nejhůř byl by po ruce, ale ona měla v hlavě, že si musí dojít sama.
Ten návštěvníků v bonmot neber vážně. Ns ostrově tě, žádný lev nesežere a hadí budou spíš na africké pevnině. Ale nějaký Afričan kdyby tě viděl čůrat někde, ten by mohl být divoké a nebezpečnej .

Návštěvník (Čt, 13. 2. 2020 - 21:02)

Klára tě ale neodsoudila,naopak je velkorysá. Přečti si to zpět o pár dní.

Zz. (Čt, 13. 2. 2020 - 21:02)

V pohodě.

Honič (Čt, 13. 2. 2020 - 20:02)

Klárko je moc všechno hezký jak se staráš o Nikolu a jak čůráte, ale já se bojím vůbec napsat, abys mne neodsoudila za ty moje návštěvy na těch vedlejších stránkách. Až se uvidíme na Zanzibaru poznáš, že jsem normální, citlivej kluk. To odhalení zde ve mně způsobilo strašnou depku a pocit viny, že jsem nebyl upřímnej.

Klára (Čt, 13. 2. 2020 - 19:02)

Nikolka se přes den trochu zhroršila a stoupla ji večer teplota na 37,8. Ona byla trochu divná už dopoledne, protože znovu usnula a byla bez energie. Večeři si dala ale s chutí a až pak si šla zase lehnout. Tak půjdu za ní. Zíta přijede Libor nebo v sobotu a pojedeme nakrmit ptáčky na chaloupku. Já bych ségru vzala taky, ale tak uvidíme, jestli bude zítra nebo v sobotu lepší. Teď jsem byla u ní a asi bude brzy zase chrnět, protože má skleněný oči a teplý čelo a tak dostane paralen. Mamča jí dovolila na noc nočník k pelíšku, ale stejně jestli to půjde tak ji budu směřovat na záchod, kdyby se vzbudila na malou, a to asi při horečce se vzbudí. Jinak jsme dnes čůraly normálně a bez problémů. Mamča říká, že jí ještě zabalíme dole nožky na chvíli do studeného obkladu , aby se jí ta horkost stáhla, ale to pak bude čůrat několikrát za noc, takže jestli neusne tak jak jí nohy rozbalím pošlu ji preventivně ještě na záchod než usne. Jano s těmi měsíčky je to asi tak, že ona ví, že když mám holčičí dny, tak si do pipinky něco dávám a mám větší hygienu a tak. Já jsem jí vysvětlila, že kdyby jí z pipinky někdy tekla krev tak že se nic neděje a je to normální a tak ať přijde za mamčou nebo za mnou a vyřešíme to. Je jí jedenáct, ale ještě to nikdy neměla, ale to může už být brzy nebo taky třeba až ve třinácti. Ale mluvím s ní někdy o tom, protože kdyby to neznala, tak by mohla být vyplašená, ale ona už ví jak to funguje u mne a tak to snad zvládneme.

Reklama

Přidat komentář