Reklama

Trestání kluků

Marty (Ne, 16. 2. 2020 - 08:02)

Tak snad si vzala ponaučení a když né, tak pár na holou ji zase na chvíli sklidní..

Marty (So, 15. 2. 2020 - 17:02)

V pohodě ono to tady není vidět hned, že jsem psal ..
Tak bude to její první výprask a bude vám utíká, tak bych volil vařečku a pěkně si ji ohnul přes jednu nohu a druhou si ji přidržel..
Levou rukou trup a pravačkou můžete v klidu vyplácet.. nebo naopak ..

Marty (Pá, 14. 2. 2020 - 19:02)

Zdravím napište mi raději na email : [email protected]. tady je to takové neosobní ..

Zbyněk (Čt, 13. 2. 2020 - 15:02)

A myslíš si, že je to uličnictví? Protože holce je 13

Vládík (Ne, 5. 1. 2020 - 15:01)

V deseti letech jsem byl ve škole od dětí potrestán za žalování, stalo se to začátkem 90. let. Nejdřív si mě připravili – o přestávce před poslední hodinou mě děti obklopily a donutily mě vypít dvoulitrovou coca colu. Pak během té poslední hodiny se mi chtělo strašně čůrat. Po vyučování začalo mé utrpení. Kluci i holky mě odtáhly na záchod, srazili mě na zem a položili mě na dlaždičky. Už se to nedalo vydržet, trochu jsem si ucvrkl do kalhot. Znehybnili mě, roztáhli mi ruce, klekli mi na ně. Pevně mi drželi i nohy. Pak mě začali dva kluci rozvazovat tkaničky u tenisek. Bylo mi jasné, že mě budou trápit, abych se počůral… Boty byly za chvíli dole a když mi kluci sundávali ponožky, tak jsem znovu čůrnul do kalhot, tentokrát víc. Mezitím mi dvě holky vyhrnuli svetr a košili. Kluci mi pak zatím trochu pošimrali holé paty. Už jsem myslel, že pustím všechnu moč naplno. Usykával jsem a zatínal prsty u nohou. A pak mě začali mučit naplno. Kluci mi důkladně vylechtávali bosý chodidla, holky mě lechtaly na žebrech a na břiše a taky mě po holém břichu plácaly, trochu mi stáhly kalhoty a plácaly mě i na podbřišek a tlačily mi na něj. Vřískal jsem smíchem, tekly mi slzy, byl jsem rudý v obličeji a tekl ze mě pot. Házel jsem sebou a pak to přišlo – zařval jsem a pustil naplno moč do kalhot. Teplá moč mi tekla po nohách, bylo jí hodně, kalhoty byly celé mokré a zemi se tvořila velká louže. Holky mi rozeply pochcaný kalhoty a stáhly mi je ke kolenům. Pak mi stáhly i pochcaný trenky. Stále jsem ještě čůral, všichni se dívali, jak mi z holého pindíku vytéká moč a ti dva kluci mi stále lechtali bosý nohy. Vzlykal jsem, zmučený, ponížený, počůraný.

Jirka (Ne, 5. 4. 2020 - 10:04)

Ahoj .To ti nikdo nepomohl,proč jsi nevolal o pomoc .Kdybis křičel ,tak by tě někdo slyšel

Vládík (Ne, 5. 4. 2020 - 17:04)

Nenechali mě křičet. To řvaní, jak popisuji, bylo tlumené. Nejdříve mi pusu zakrývaly rukama, ale kousal jsem, tak mi do pusy narvaly mojí vysvlečenou ponožku.

Abe (So, 28. 12. 2019 - 21:12)

Byl jsem trestán často a krutě, většinou nezaslouženě. Ale, když jsou zde excesy. Přidám též vlastní zážitek. Bylo mi asi 13 let. Byl jsem na rybách a najenou výskot. Opodál se koupaly čtyři "víly", které jsem dobře znal. Nejstarší bylo 16, pak 14 dvěma a nejmladší bylo deset let. Byly na "Evu" a pěkně si to užívaly. Líbaly se a osahávaly. Nejstarší byla velmi vnadná, jinak už pěkná holky. Vzrušil jsem se a schoval jim svršky, a plaval k nim. Když mne spatřily vypískly a honem na břeh. Když zjistily, že se nemají do čeho obléci, došlo jim to. Vytáhly mne z vody, roztrhaly mi trenky na pruhy a jimi mne přivázaly rukama vzhůru k větvi. Původně chtěly vědět kde mají oblečení, ale pak se to zvrhlo. Kousaly, štípaly, bily mne kopřivami. Pak je napadlo, že mne budou honit. Po prvním výronu jsem úkryt prozradil. Nejstarší , která se mučení neúčastnila, se oblékla a snažila se mne vysvobodit. Odehnaly jí a odešla. Holky pokračovaly v masturbaci dál. Nepamatuji se ani kolik jsem měl výronů. Nejvíc mne trápila ta nejmladší, protože to dělala poprvé a nejdéle. Penis jsem měl do krve odřený. Asi po hodině a půl holky zahnala stará sousedka, s kterou přišla ta nejstarší. Odvázaly mne, omyly, k přirození přivázaly hojivý jitrocel. Babka sundala si kalhotky, kterými zakryla mou nahotu a odvedla si mne domů. Umyla mi penis v heřmánku a vmasírovala mast. Představte si, že její laskavé ruce mne opět přivedly k orgasmu. Když jsem dostříkal, došla pro mou mámu. Moc jí prosila a by mne netrestala, že jsem již vytrestán dost. Nic platné. Doma opět do naha a krutý nářez. Jenom odřenému penisu se vyhýbala. Měla obavy, že nebudu moci delší dobu masturbovat. Nakonec jsem musel stejně předvést, že je pyj stále funkční. Přes bolest jsem to dokázal. Nelíbilo se jí, že mám málo sperma.

pan M (Ne, 29. 12. 2019 - 14:12)

Tak takové vyhoneni bych si nechal taky líbit. Já to zažil pouze od kluků a občas par zvedavych holek se zúčastnilo ale pouze přihlíželo samotnému aktu.

Peťan (So, 28. 12. 2019 - 18:12)

Jednou jsme si toho našeho kluka zase po škole vyčíhali a odtáhli jsme ho tentokrát do parku. Musel se tam zase úplně zout, ponožky do bot, boty do ruky a jít bos. Dovedli jsme ho mezi stromy a u jednoho jsme zastavili. Kluk si musel sundat bundu, svetr a košili. Pak musel obejmout strom a my jsme mu svázali ruce v zápěstí. Pak jsme vytáhli z kalhot opasky a začali jsme ho bít přes nahá záda. Červených pruhů na bílé kůži přibývalo a kluk naříkal, křičel, brečel. Když jsme ho pořádně zbili, tak jsme ho odvázali, položili ho na zem, vytáhli mu holého pindíka a zase jsme mu ho nahonili, pěkně pomalu, drbali jsme mu holý žalud, zase mu tekla taková voda.

pan M (Po, 23. 12. 2019 - 12:12)

Když mě zatáhli do vnitř, tak jsme se chvili přetahovaly a praly ale nakonec mě přeprali a skončil sem na zemi. Dva mi držely ruce, další nohy. Zpočátku sem čekal, že budu bit ale nakonec mi stáhly tepláky i se slipama až co to šlo. Přetáhly mi obojí na holinky, co jsem měl obuty. Takže pak stačil jeden na to, aby mi držel obě nohy na ráz. Pak už sem vedel, co bude. Další si ke me klekl, přetáhnul mi pindika a hrál si mi s žaludem. Pak mi ho na stridacku s druhým klukem honili. Měli z toho srandu, protože jak byl malý, tak ho honili jen třemi prsty. Kroutil sem se a chtěl ať už skončí ale místo toho sem citil jak mi vyzuly holinku a svlékly ponožku z nohy. Pak mi tu ponožku nacpaly do pusy, abych nemohl křicet a pokračovali v hrani si s pindourem. A kdyz už to na me slo, tak mi jeden honil pindoura a druhy pridrzel vedle tu holinku, abych vse nastrikal do ní. Pak mi ji obuli a ja v tom strávil zbytek pestitelek. Už je to par let zpět ale rozhodně už sem se potom neodvážil donaset učiteli.

pan M (Po, 23. 12. 2019 - 10:12)

Bylo to v 7 třídě o pěstitelky, kdy nám učitelka zadala práci na školním pozemku a pak už nás nechala a šla k sobě do kabinetu. Kluci, kterých se to týkalo mě potom, co jsme dostaly práci odtáhli do domku na nářadí, kde podobný tresty probíhaly nebo občas na šatně.

Peťan (Po, 23. 12. 2019 - 11:12)

No ale co vám pak konkrétně udělali? Svlékali vás tam, honili vám pindíky, nebo co se dělo?

pan M (Po, 23. 12. 2019 - 08:12)

Taky jsem zažil ne až takove ale podobne potrestání od spolužáků za bonzovani učiteli. U nás se tomu tehda říkalo vybrabčeni.

Peťan (Po, 23. 12. 2019 - 09:12)

Jak to probíhalo?

Peťan (So, 21. 12. 2019 - 11:12)

Po nějakém čase jsme opět toho našeho klučinu táhli na záchod k potrestání. No a cestou jsme přibrali jednoho menšího kluka, který na nás něco pokřikoval, nějak se mu asi nezdálo, co děláme. Tak jsme ho vzali taky. Dovlekli jsme je na ten záchod a tam jsme toho našeho favorita položili na zem. Ten malý mu musel kleknout k nohám a řekli jsme mu, že ho musí zout do bosa. Poslechl, bál se. Rozvázal mu tkaničky, zul mu tenisky a sundal mu i ponožky. Pak mu musel trochu zvednout bosý nohy, pořádně vypláznout jazyk a lechtat ho špičkou jazyka na chodidlech. Mučený kluk vřeštěl, kroutil prsty u nohou a smál se. Pak si to otočili. Ten náš musel zout bačkory a sundat ponožky malýmu a taky mu jazykem polochtat bosý nohy, malej se při tom pochcal. Pak museli jeden druhýmu rozepnout kalhoty, vytáhnout nahýho pindíka a pořádně vyhonit. Leželi za dlaždičkách vedle sebe, na boku, oba bosí a dělali si to. Každýmu jsme strčili do pusy ponožku toho druhýho. Oba se postupně udělali, tomu našemu vyteklo trochu řídké vody, ten malej se pak znovu pochcal. Oba jsme je potom ještě zbili.

Peťan (So, 14. 12. 2019 - 17:12)

Pak jsme toho kluka chvíli nechali a asi za měsíc jsme si ho po škole znovu odchytli. Už na chodbě si musel vyzout bačkory a sundat si ponožky. Ponožky strčil do bačkor, vzal je do ruky a vedli jsme ho na ten záchod k dalšímu trestání. Položili jsme ho na břicho, zase mu stáhli pod zadek kalhoty i slipy a pak jsme mu do nahého zadečku strkali tužku, tedy kulatým koncem napřed, ale hodně hluboko a pohybovali jsme s ní sem a tam. Dělali jsme to pomalu a dlouho. Začal se svíjet a postavil se mu pindík. Dlouho a pomalu jsme mu ho zase honili, až se udělal. Pak jsme ho ještě píchali špendlíkem pod nehty na prstech u nohou, zase řval, takže zase dostal ponožku do pusy. Ještě jednou jsme mu pak pomalu vyhonili pindíka.

Peťan (So, 14. 12. 2019 - 17:12)

Asi za týden jsme toho kluka znovu trápili. Odtáhli jsme ho zase na ten záchod. Už po cestě naříkal a třásl se strachy. Zase dostal nařízeno vyzout se do bosa. Třesoucíma rukama si rozvázal tkaničky u tenisek, zul si je a sundal si ponožky. Pak jsme ho kružítky píchali do bosých chodidel, až tam měl kapky krve. Řval bolestí, tak jsme mu zase strčili ponožku do pusy. Mučili jsme ho pomalu a dlouho. Pak jsme ho otočili břichem dolů, stáhli mu kalhoty a slipy a dostal páskem výprask na holou zadničku. Zase plakal, počůral se. Nakonec byl zase vyhoněn. Hráli jsme si s ním. Stahovalo mu kůžičku, drbali ho na žaludu a co nejdéle to protahovali…

Quido (So, 14. 12. 2019 - 17:12)

Nejsi ty ten samý pedofilní fantasta, který se tu občas stylizuje i do role úchylného trestajícího otce a strýce?

Peťan (So, 14. 12. 2019 - 17:12)

Já jsem Peťan. Když se ti mé příspěvky nelíbí, tak je nečti ty vole!

Reklama

Přidat komentář