Reklama

odběr sperma u chlapce

Podobně (Po, 3. 2. 2020 - 16:02)

Já z důvodu neprůchodnosti cév v míšku. Jednoho dne jsem najednou dostal silné bolesti varlat. Jelo se na pohotovost, pak na urologii. Tam mne uložili na lehátko. Kalhoty vyzléct, nohy od sebe, hlavu otočit, nedívat se. Řekli mi abych se nebál, jen budu čůrat, že mi to vyvolají, že to musí být. Jen jsem slyšel zvuk, jako holíci strojek, přiložili to na penis v místě uzdičky. Nejdřív to nebylo nic a pak jsem měl pocit, že budu čůrat a ten pocit byl stále silnější. Ono to přcházelo ve vlnách, pak se mi napnuly snad všechny svaly a já se vyčůral do nádobky, co mi přidrželi. Ani jsem nevěděl o co šlo.

Lena A. (Čt, 6. 2. 2020 - 10:02)

Zdravím. Náš kluk taky prodělal tuto preceduru. Ve 12ti měl úraz varlat a tehdy nám řekli, že bude nutno sledovat jejich funkci. Tehdy prodělal elektroejakulaci. Měl před tím strach, ale taky mu bylo řečeno, že bude močit, aby se nebál. O tom, že mu odebrali ejakulát, ani nevěděl. Co víme od něj, tak mu zavedli elektrodu do konečníku a prý dostával několikasekundové impulsy na prostatu v průběhu přibližně 5-10 minut. Též udával pocity na močení a že to nebolelo, jen že bylo nepřijemné jen to, že to provázela silná erekce. Nakonec mu ty impulsy vyvolali křeč, pri které močil. Říkal, chtělo se mi čůrat, ale nešlo to... "Myslel jsem, že se to nepovede, ale nakonec jsem dostal křeč do břicha a vyčural jsem se"... Taky nám lěkaři vysvětlili, že se vlastně vyšetřuje přítomnost spermií v moči a né přimo v ejakulátě a že ta procedura není bolestivá, jen jsou při tom pocity, ako když se močí a kaká. No a tu vibrostimulaci mu udělali ve 14. Tam se ale přímo vyvoláva ejakulace. Lékař nám řekl, že ejakulace bezbolestná a bez orgasmu. Jenom stahy bude cítit. On nám o tom nechtěl mluvit, přecejenom puberta a bylo mu to trapní.

Anonym (Út, 23. 10. 2018 - 08:10)

Děkuji , mám sexu dostatek...Ok. V poho. Měj se.

luci (Po, 22. 10. 2018 - 23:10)

A odkud zhruba jsi Luci?...Děkuji , mám sexu dostatek a o peníze už vůbec nejde.

Miki v plenkach, (Po, 22. 10. 2018 - 19:10)

Na me by uz pusobilo to...rád by som videl toho človeka,ktorý ti uverí.Si obyčajný psychopat.

Miki v plenkach (Po, 22. 10. 2018 - 16:10)

Onkologické onemocnění...Na me by uz pusobilo to lekarske prostredi, jak me sestra uz v nasazenych vysetrovacich gumovych rukavicich kurtuje a rozepina mi gumove kalhotky, odhrnuje pliny pridrzuje mi penis se shrnutou predkozkou a pred zaludem odberni nadobku. A doktor s vibrostimulatorem mi ho zacne drazdit a ja zacnu vzrusenim vzdychat a hned strikam. Museji mi odebirat ejakulat kvuli prehrivani varlat tesnymi plinami a sledovat spermiogram kvuli budouci mozne neplodnosti.

Anonym (Po, 22. 10. 2018 - 14:10)

A víš ,že docela jo.A odkud zhruba jsi Luci? Třeba by byl zájem. Za fin. odměnu a diskrétně.

znalý (Po, 22. 10. 2018 - 09:10)

Onkologické onemocnění...No a já jsem jako pacient prodělal hned 2 metódy. Elektroejakulaci a PVS vibrátorem.

znalý (Po, 22. 10. 2018 - 09:10)

Je to celé nesmyslné....Onkologické onemocnění není jediná příčina odběru ejakulátu u kluků. Další důvody jsou traumata a hormonální poruchy. Metod odběrů je několik. V odběrové místnosti onánií co zvládne jen určitá část kluků, pokud to nejde, tak jsou ješte 4 metody. 1. Tese - odběr přes punkci varlat u velmi mladých jedinců, kteří ješte neprodukují ejakulát, ale sperma už ano.2 biopsií a odběrem tkáně u dětí neprodukujících ani sperma.3 Elektroejakuce co je elekrická stimulace prostaty přes konečník elektrodou. Používa se u pacienů po úrazech chrbtice, kde už nejde vyvolat ejakulaci stimulací penisu a taky u pacientú, kteří nemohou onanovat z různích příčin (nejčastěji psychické). Dělá se to většinou pod narkózou, ale někdy taky bez ní.4. metóda je PVS (penilní vibro stimulace). Použije se špeciální lékařský vibrátor, který vyvolá masívní ejakulaci během 10 až 60 vteřin. Tento způsobb se většinou doporučuje nejvíc pro jeho jednoduchost a nenáročnost.

luci (Ne, 21. 10. 2018 - 22:10)

To ty bys ráda Luci co?...A víš ,že docela jo.

Bobrik (Ne, 21. 10. 2018 - 07:10)

To je až příliš...Dám před to nulu.

Hanz (Ne, 21. 10. 2018 - 01:10)

Pokud ti ho doktorka vyhonila...To ty bys ráda Luci co? Odebírat chlapům sperma.

luci (So, 20. 10. 2018 - 23:10)

Já měl vyšetření...Pokud ti ho doktorka vyhonila tak to jsi měl opravdu VIP servis, to se normálně nedělá.

Vojta (So, 20. 10. 2018 - 23:10)

Já měl vyšetření spermatu na preventivní prohlídce. Dala mi kelímek a řekla ať jdu na záchod a ať se tam vystříkam. Byl jsem tam 10 minut a nic, pindikovi se nechtělo. Přišel jsem do ordinace a doktorka tak co? Já nejde mi to. Tak doktorka ať si lehne na lehátko, stáhla mi slipy a hladila pindulina až se postavil, potom ho drazdila až to bylo k tomu a sestra přinesla kelímek a bylo to.

vyzitýr (So, 20. 10. 2018 - 08:10)

Je to celé nesmyslné. Odběr semene u zdravých chlapců ve 14 je nesmyslná věc. Jedinou výjimkou je snad to, pokud by prodělal onkologické onemocnění tak před zahájením léčby. Jinak tu popisujete fantasmagorie

luci (Pá, 19. 10. 2018 - 23:10)

To bys musel mít tlak aspoň...To je až příliš ,takovému podržet to by pěkně bolelo.

Bobrik (Pá, 19. 10. 2018 - 22:10)

Vy ženy musíte cítit ve...To bys musel mít tlak aspoň 20 kp ..

Honza (Pá, 19. 10. 2018 - 20:10)

To si teda piš,že...Vy ženy musíte cítit ve vagíně ty prudké střiky mladých chlapců

@@ (Út, 11. 7. 2017 - 21:07)

Steve, stejne jako dnesni...Retard Plenkar.

Plenkar (Po, 10. 7. 2017 - 11:07)

To je jen zdejší pohádka...Steve, stejne jako dnesni holky dostavaji drive menzes/dcera kamaradky uz pred 12 rokem/, tak i klukum driv odchazi semeno. Oni treba jeste ani neonanuji a uz maji nocni poluce a velke zlute skvrny na pyzamu, nebo na povleceni a matky se tomu divi, ale vetsinou nevi, jak to klukovi vysvetlit. Nechavaji to proste byt,ze se to jejich syn dozvi od kluku ve skole, nebo, ze to budou mit v sexualni vychove.
A to, ze se klukum odebira ejakulat a vysetruje na plodnost, mnozstvi, atd je pouze pro jejich dobro. Treba pri sportu si narazi varlata, pred rodici i lekarem to zataji a pak kdyz je mu 25, je zenaty a chteji rodinu, tak zjisti, ze nemuze manzelku oplodnit a to jen diky tomu, ze se na ten banalni uraz vykaslal.
Ano je tu spousta ruznych pohadkaru a honicu, ale to uz je dane tematem a laka je to.
Ja byl na odberu a vysetreni ejakulatu asi ve 14ti, protoze jsem jeste v tomto veku dostaval pliny na noc. No a pod plinami se varlata prehrivaji a nevytvari se kvalitni spermie, ktere oplodni zenske vajicko. Kvalitni spermie moho dozrat jen ve varlatech, ktera jsou o 2-3 stupne chladnejsi, nez telo. V trenyrkach, v boxerkach, ale ne v plinach a tesnych kalhotkach, ktere pritlacuji varlata k telu. Ja musel prijit na vysetreni a mit na sobe ty pliny, ve kterych jsem spal, mama zustala v cekarne. V ordinaci se me doktorka vyptavala na ruzne veci okolo tech mych plen. Musel jsem se svleknout jen do plinek, doktorka me prohlizela a pak mi setra zezadu trochu odtehla gumove kalhotky a pliny, aby mi doktorka mohla prohmatat sourek a varlata. Pritom mi vysetrila i penis a zkousela mi nekolikrat pretahnou predkozku. To uz se mi zacinal toporit. Pak se me doktorka ptal, jestli si pliny beru dobrovolne, jestli se v nich citim dobre a jestli se v nich rukou vzrusuji. Ja odpovidal jen ano a tak mi pomohli si lehnout na vysetrovaci luzko, abych jim ukazal, jak si to delam, ale ze tesne pred tim, nez mi bude odchazet semeno jim to rekl. Tak jsem pokrcil kolena, zavrel oci a zacal pres ty svoje milovane pliny onanovat. Trvalo mi to dele, nez doma v klidu, ale nakonec jsem zacal hlasite vzdychat a to mi jedna rychle stahla gumove kalhotky i s plenkami, tak aby obnazila penic a druha mi nastavila pred zalud odberni zkumavku a druhou rukou mi krasne drazdila penis, ze jsem se za par vterin vystrikal do zkumavky. Obe me chvalily,jak jsem sikovny kluk a pomahaly mi zpatky urovnat pliny a vytahnout gumove kalhotky. Po obleceni jsem sel do cekarny a potom s mamou do cukrarny. Mama se na nic neptala, asi vedela predem, co mi budou vysetrovat. Bylo mi v tech plinach moc hezky a tak jsem se opatrne zeptal mamy, jestli bych je mohl dostavat i pres den, treba kdyz jdeme do mesta. Ona ale rekla,ze azpodle toho jake budou vysledky vysetreni, protoze pry doktorce vadi, ze stale dostavam pliny na noc a chce po ni, aby mi je prestala davat uplne. Ale mamca rekla,ze budu muset mit 30 suchych noci v rade za sebou a pak by o tom uvazovala. Ale, ze na cestovani autobusem do vzdaleneho mesta budu dostavat pliny vzdycky. To me moc potesilo a jeste vic, kdyz jsme navstivili drogerii a mamka mi tam koupila asi desatery ty nejvetsi gumove kalhotky. Jeste je na me premerovala az se prodavacka divila,ze tak velky kluk jeste dostava pliny. Pak jsme sli koupit balik plen/asi 20-25/ a jeste do damskeho pradla. Tam mamka koupila dvoje teplejsi a dvoje slabsi damske silonove puncochace se slovy, ze me je nauci spravne oblekat a ze je budu nosit jak doma, tak na ven, kdyz bude chladno. Ja byl z tech novinek v sedmem nebi a to se psal rok 1972.

Reklama

Přidat komentář