Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Lenkanabalenka (Ne, 9. 2. 2020 - 13:02)

Pěkná kombinéza, na hory i do města, na delší procházku v mrazivém počasí určitě zahřeje. Klidně bych si přes ní vzala ještě vestu. A samozřejmě doplnit pořádným rolákem nebo nákrčníkem s kulichem,případně kukličkou.Na nohy pěkné teplé boty a jste nádherně zateplené.

Fanda (Ne, 9. 2. 2020 - 19:02)

Zateplená nebo přiteplená ??? Myslím že jsi dosti priteplená.

Lenkanabal... (St, 12. 2. 2020 - 11:02)

Tvoje starosti bych chtěl mít...,na vinted jsem viděla na prodej /bohužel už je prodaná/ pěknou kuklu "ed hardy" je z pleteniny a má dva otvory pro oči,jinak kryje celý obličej,vypadá pěkně.Nevíte kde bych jí koupila?

KM (Čt, 13. 2. 2020 - 23:02)

"Tvoje starosti bych chtěl mít" - konecne je pouzity spravny, tedy muzsky, rod.

Jirka (Ne, 9. 2. 2020 - 14:02)

V mrazivém počasí nosím poměrně často kombinézu, jsem zvyklý být hodně venku, i v zimě sedavam v pergole a na to je nejlepší kombinéza, nenafoukam a je mi příjemne teplo. Mám 4 kombinézy, takže mám na výběr, jakou si vezmu. Nedávno jsem si koupil novou z alliexpres, nebyla ani dráha a je suprova a hodně tepla.

Jajda (Čt, 6. 2. 2020 - 07:02)

Ne!!!!!

Líba (Čt, 6. 2. 2020 - 07:02)

Funguje!

Jajda (Čt, 6. 2. 2020 - 07:02)

Nefunguje

Mirek (St, 5. 2. 2020 - 09:02)

Tady jedna slečna má moc hezkou kombinézu. Škoda, že je zadaná.
www.vinted.cz/forum/krasa-and-wellness/1016449-nosit-nebo-nenosit-slusi-nebo-neslusi

KM (Čt, 6. 2. 2020 - 23:02)

To samozrejme neni zadna slecna, ale presne to, co v uvodu co nejvic nahlas poprel :D
Proc by vas mel kdokoli na Vintedu udavat adminum? Pokud nakupujete a prodavate co chcete, klidne hromady bund a nikoho nepodvadite, nemaji proc.

Lukáš (Čt, 6. 2. 2020 - 07:02)

Vinted je dobrý obchodní bazarový portál ale některé dámy se chovají dost otřesně jestli si tam registrovaný tak si dej bacha na tomhle daném portálu je skoro samá udavačka a nemusíš udělat nic protože se tam občas stává že se nějaké uživatelce znelíbíš a nahlási tě administrátorum a klidně jim nakecá to co není pravda a admini tě zablokují třeba na třicet let a můžeš se hájit jak chceš nic je nezajimá jak si uděláš nový účet tak stejně na to příjdou a zablokují i ten druhý poznají to podle ip. adresy a také i z tvé rodiny si nemůže založit účet na vinted je to stavěné na hlavu mám s tímto portálem zkušenosti jinak je tam strašně moc bund.

Lenkanabalenka (Út, 4. 2. 2020 - 11:02)

V neděli jsem u nás v parku potkala jednu mladou paní s kočárkem. Měla na sobě krásnou asi péřovku v modré metalízové barvě s kapucí. Na hlavě měla bílého kulicha a k tomu bílý pletený nákrčník až k nosu. Vypadalo to moc hezky. Přes to,že padaly teplotní rekordy,byla jí asi zima...???

Jirka (So, 8. 2. 2020 - 10:02)

Ahoj Lenko, četl jsem zde v diskuzi, že se ti líbí perove bundy a kombinézy. Já v tom mám velkou zálibu a jestli se můžu zeptat, líbí se ti víc moderní perovky a nebo retro 80 a 90 let?

Anonym (Ne, 2. 2. 2020 - 13:02)

No, co tu popisujete o českých vypatlaných holkách nemusí být vždy pravda. Je to už půl roku co jsem se rozešel s mojí první a zároven aktuálně poslední holkou. Byl do do určitých dob krásný vztah, milovala mě za mé nedostatky. A já ji. Po roce vztahu zjistila že mě vzrušují kožichy (Ttrošku jiný fetish než je téma, ale nevadí :D )Ale i péřové bundy trošku. Zjistila to z mého počítače, kdy si prohlížela historii v den, kdy jsem nebyl chvili doma. Měsíc dělala jakože nic. Až pak se mě tuším vzpomínám nějak zeptala. Přiznal jsem se jí a ani nevím proč, rozbrečel jsem se jí do náruče, jeliokož mi to bylo trapné. Uplně vidím její pohled a slyším jak tehdy řekla :"Však jsou horší věci, budu tě milovat vždycky, nehledě na to, co tě vzrušuje". Od té doby nám to výrazně zlepšilo sexuální pouto a vztah. Že jsem se priznal byla jedna z nejlepších věcí co jsem mohl udělat. A to jsem to nikdy udělat nechtěl. Bál jsem se, co by bylo.
Zkrátka od té doby jsme začali experimentovat. A jí se to líbilo. Často jsem až nechápal, že jíá to vzrušuje. V čem jsme měli sex, to tady psát radši nebudu :D ale bylo to nádherné.
Tím chci říct, že pokud Vás ta dotyčná opravdu miluje, bude milovat i to co milujete Vy. Ale ano, většína holek by to nepochopila.

Jiří (So, 8. 2. 2020 - 13:02)

Já mám s něčím podobným též zkušenost, i když já jsem zastáncem punčochového a vlněného oblečení ve spojení s wool nebo sweater bondage a předchozí přítelkyni jsem se to též bál říct. Nakonec jsem udělal dobře, že jsem jí to neřek, protože jsme se nakonec stejně rozešli z jiných důvodů a potom jsem poznal, že ona v sexu uznávala pouze klasiku a všelijaká další jinakost, byla v tomto pro ni nepřijatelnou úchylkou. Když jsem se jí předtím jen tak mezi řečí zmínil, že by si mohla před sexem vzít na sebe třeba punčochy či legíny, postavu na to měla, tak si myslela, jestli jsem normální a co to po ní vůbec chci. Nynější přítelkyni jsem se tak trochu přiznal, co se mi líbí a vzala to tak nějak normál, i když jí to tak nebere jako mě. Občas máme na sobě nějaký takový obleček spojený s jejími vlněnými podkolenkami, protože já to prostě ke svému vzrušení potřebuju, když se můžu s ní mazlit takto vyparáděnou. Ano, má mě ráda jako takového.

MM (So, 8. 2. 2020 - 16:02)

Legíny jsou skvělé a když se roztrhnou v rozkroku, tak je to něco, žádné zdržování se svlékáním. Džíny jsou taky dobré, ale díra se dělá hůř. Tu moji to dost vzrušuje a u džín, kdy to trvá déle se skoro udělá už při tom. Ještě při tom má na sobě džínovou bundu.

Lukáš (Po, 3. 2. 2020 - 03:02)

To si měl fakt štěstí já měl štěstí jednou v pubertě jak jsem popisoval že to byla náhoda byly tam tenkrát tři holky a dvě si mě lehaly mezi nohy a vrtěli se a řehtali se jak pominutý vzpominám si jak mě jedna udělala péřovkou podobné naf naf když si vzpomenu jak byla hladká a měkká taková něco jako vysokohorská smích se měl u prdele no co hlavně že já si užil holky se pobavili. Jinak proč si se rozešel když tě tak milovala ? jestli se můžu zeptat?

Anonym (Ne, 2. 2. 2020 - 13:02)

Vyjímka potvrzující plavidlo. Asi máš stěstí, člověku.

Lukáš (Pá, 31. 1. 2020 - 21:01)

Tak vypatlaný jsou hlavně české holky myslel jsem jen některé a pak první zkušenost s ošukáním bundy pubertálních holek já v ty době byl sám v pubertě když dvě holky si lehaly zádami mezi nohy tak se smáli jako pominutý mě to bylo stejně fuk hlavně že jsem si užil stejně mě neznali dnes je jiná doba a to tím že každý má dnes dotykový telefon v devadesátých letech takové telefony neměl dnes by si mě natáčely a umístili třeba na fb ani nechci pomýšlet na tu ostudu lidi se změnili dnes bych nemohl takto ošukat péřovku cizí babě a kdybych měl tu možnost tak bych do toho šel řehot bych měl u prdele ale nechtěl bych se objevit někde na sociální sítí YouTube z toho bych měl obavy.

Dtox (Pá, 31. 1. 2020 - 22:01)

Úchyle

Reklama

Přidat komentář