Reklama

masturbace ve škole

Krystof (Ne, 2. 2. 2020 - 06:02)

Taky jsem si ve škole honil

Návštěvník (Út, 14. 4. 2020 - 11:04)

Honil každý strikal sem na lavici po tělocviku sem vždy poslední odcházel a přál si aby mně učitelka načapala ta slast a ukojeni a ten výbuch semene prostě mazec

Milan (Po, 3. 2. 2020 - 13:02)

Já jsem si ve škole, když byla aspon trochu možnost, taky honil a to ještě "nasucho". Jen chlap ví, jaký to byl hezký pocit na čurání. Dnes je mně šedesát, jsem ženatý, ale honím stále. Masturbace je nejsvobodnější sex.

Jes (Út, 9. 4. 2019 - 12:04)

Jsem v devítce a skoro neustále. Při hodině si pomůžu rukou a dodělám se na záchodě. Radši chodím v černém, protože jsem to už párkrát na záchod nedala a tak ten flek není tak vidět. A po škole to už řeší můj kluk a jeho kamarád. Kousek od školy máme takové místo, kde nás nikdo nevidí a tam mě to udělaj rukou, až mám rozkrok celý mokrý. Někdy mě to tak rozruší, že se až počůrám, že to mám až v botech, ale chodím pěšky, tak to domů dojdu. Rodiče v tu dobu nejsou doma, tak je to v pohodě. Asi se od nich nechám i odpanit.

Kubko (St, 10. 4. 2019 - 07:04)

Napis mi tvoj ig alebo fb kuknem si ta;)

Kubko (St, 10. 4. 2019 - 06:04)

Ja bych ta najradšej odpanil

Arnest (Po, 8. 4. 2019 - 22:04)

Holky bejvate nadrzene ve škole?

M (Po, 1. 4. 2019 - 17:04)

Ja sedaval vetsinou az vzadu a vzrusovalo me jak byla ze zadu holkam krasne videt podprsenka a rajcovaly me jemne silonove puncochace, protoze holky vetsinou chodily v minisuknich, tak jsem ocima hltal jejich nozky a taky me vzrusovalo, kdyz jim nad pasem sukne a vykasanou halenkou byl videt zesileny pas tech silonovych puncochacu i s tim svem, jak byly sesite. To se nedalo vydrzet a musel si ho opatrne drazdit, ale ne az k vystriku. Ten jsem si uzil az doma s mymi fetisi, katalogy damskeho pradla a pritom jsem strikal nekdy mozna i pres metr daleko. Jo krasne casy.

Jitka (Po, 1. 4. 2019 - 14:04)

Dělala jsem si to v devítce na začátku školního roku. Jeden kluk to poznal, ale byl zticha až o přestávce mě to potichu řekl, co viděl. Slíbil, že si to nechá pro sebe a tak jsem ho zdržela po škole a šla s ním na záchod a tam mu ho nejdřív rukou a potom pusou udělala až do konce a před ním spolkla. Ten byl z toho totálně vedle a tak jsem ho nechala šáhnout a chtěla jsem, aby mi ji pořádně projel, až se udělám. Moc mu to nešlo a tak jsme se sbalili a šli společně pěšky tam kde by nás nikdo nevyrušoval a zaučila jsem ho. Prostě jsem chtěla mít mokro v rozkroku a u černých džínsů to není tak vidět. U sepraných modrých a šedých to bylo vidět parádně a moc se nám to líbilo. Měla jsem je jen rozepnuté, aby tam strčil ruku, občas jsem to nevydržela až jsem se z toho počůrala. Když měl on světlé džíny, tak jsem mu ho schválně třela přes ně, až vystříknul do nohavice a měl mokrý flek. Vydováděli jsme se parádně a mámy měly asi radost z toho praní. Asi něco přes rok jsem spolu chodili a navzájem si to dělali. Budu končit střední a ráda si na to vzpomenu, na ty začátky.

George (Po, 1. 4. 2019 - 09:04)

Holky klidne si s vama o tom budu dopisovat napiste mi sem vas mail nebo cislo

Větší děcko (St, 24. 10. 2018 - 09:10)

Já masturbují skoro pořád jak doma tak i občas i ve škole na doma musím nosit pleny aby to semeno nešlo do trenek ale rovnou do plen vždy když dostávám pleny látkové pod zadek tak si to udělám tak dvakrát až šestkrát a potom vše vypustim do mich plenek prostě to tak je a bude já se hlavně udělám s plenek a také s puncochaci které mám teď na sobě Zn Roko jsou to pro dospělé ale já mám tu nejmenší velikost jsou hlavně bavlněné 72 den a stáčejí mne.

Natka (Út, 23. 10. 2018 - 23:10)

Dneska jsem byla na diskotéce a bylo to skvělé i s pocuranim,měla jsem na sobě bíle kalhotky key a na nich černé rifle a tílko, hodně jsem pila a když se ni zachtělo jít čůrat, byly záchody mimo provoz, tak jsem šla ven ucvrknout si do kalhotek, vyšla jsem ven a dost silně si ucvrkla a pak se vrátila zpátky uzivat si zábavu, to jsem zopakovala asi pět krát za večer, na zadku jsem měla linky od kalhotek, a mezi nohama mokré kolo, nakonec jsem se udělala v lese a šla domů

Návštěvník (Po, 1. 4. 2019 - 10:04)

Seš moje krevní skupina, ach jo mít takovou holku s mokrým rozkrokem.

Natka (Pá, 5. 10. 2018 - 19:10)

Dneska jsem zkusila něco nového, vzala jsem si bílé tanga, na to plenku pampers 6,zelene maskacove puncochace a leginy, hodně jsem se napil a vzala si projimadlo gutax a šla si zaběhat, doběhla jsem na louku, kde jsem si cvrkla do kalhotek a pak běžela dal a u potoka se úplně pocurala, pak jsem se prdla a pokadila se do kalhotek a plenky, měla jsem tanga, tao to proteklo do plenky, pak jsem se udělala, bylo to skvělé

To (St, 3. 10. 2018 - 14:10)

Mě se na skole libila jedna holka ale vubec o me nestála. Jednou sem si sel o hodinu do satny pro kapesniky. A pritom sem to nevydzel a ze sacku na boty sem ji vytahl holinku, ve kterych ten den přišla do skoly. Uz rano kdyz prisla a zouvala je me vzusil pohled jak z holin vyzula nohy v uplych leginach s kotnikovymi ponozkami. A pri myslence na ni sem se do ty holiny vystrikal. Pak sem vse peclive utrel.

Pepa (St, 3. 10. 2018 - 07:10)

Já jednou fakt potřeboval masturbovat, tak jsem šel o velké přestávce na záchod k mušli vyndal jsem si ho a hned to bylo

Ano (Út, 2. 10. 2018 - 23:10)

Ty pičo, tady jsou samí...je jich tu koncentrace jinde nevídaná

Doktor (Út, 2. 10. 2018 - 23:10)

Ty pičo, tady jsou samí úchylové. Svěrací kazajku a elektrošoky na vás!

Natka (Pá, 7. 2. 2020 - 15:02)

Na tebe taky

Nepovim (Út, 2. 10. 2018 - 09:10)

Ráno jsem se pokadila do...Jsi trapný

Reklama

Přidat komentář