Reklama

TRITICCO

Sedmikráska (Pá, 28. 2. 2020 - 18:02)

Mám teď na spaní také Trittico AC 150. S nechutenstvím problémy nemám,právě naopak. Spéše bych potřebovala trochu zhubnout. Po Lerivonu se sice přibírá, ale u Vás těch pár kilo navíc bude určitě spíše žádoucí. Přeji Vám moc, ať se Vám v životě daří.Chodíte do práce, nebo berete invalidní důchod?

b

y

č

i

Jiřina (So, 1. 2. 2020 - 20:02)

Děkuji za odpovědi. Našla jsem lékařku, která má denní stacionář pro psychicky nemocné, do kterého teď docházím a hodně mi to pomáhá. Hned první den, mi byl Prolong vysazen a trittico AC sníženo na dvě třetiny, plus mi byl nasazen lerivon 10mg, rivotril po týdnu taky vysazen. Od té doby je mi konečně dobře, začala jsem jist, a spím jako mimino. Testy jsem odložila.

jiri (St, 23. 9. 2020 - 19:09)

dobry den,prosim vas,mohla by jste mi poskytnout kontakt na lekarku,ke ktere chodite na ty stacionare? jsem momentalne na triticcu a nechci se k tomuto ,,leku"ani vyjadrovat,triticco je uz v rade treti lek,ktery zkousim na moji nespavost a zatim nejhorsi vedlejsimi ucinky..chci ho vysadit a uz se hlavne nadale temto dobrotam vyhnout.Byl bych stastny,kdyby se nasel nekdo,kdo mi ukaze cestu,jak z toho ven...diky

Vlasta (Čt, 24. 9. 2020 - 08:09)

Dobrý den,taky mam problemy se spánkem a úzkostma,brala jsem půl roku mirtazapin a hodně jsem přibirala tak mne doktor nasadil tritico 150,jenže nevim,zdali mám vydržet,úzkosti přetrvávaji a nespavost taky.Možná o trošinku je to lepši,ale nevim zdali má cenu tyhle leky brat.Jak dlouho je berete a co jste předtim bral:,?

Návštěvník (St, 23. 9. 2020 - 19:09)

Vysadit Tritt je otázka jednoho týdne, v tom problém není.

Max (Út, 14. 1. 2020 - 18:01)

Dobrý den nejlepší je pokud nemáte psychiatra jít na psychiatrickou ambulanci bez zadanky nikdo nemusí vědět že jste tam byl/a tam vám pomohou obvodaci to v drtivé většině neumí správně vybrat.Dobre je se objednat do spánkové laboratoře aby se vyloucily třeba apnoe, srdeční choroby atak. Přeji hodně štěstí.

Jiřina (Čt, 2. 1. 2020 - 18:01)

Jelikož jsem se do toho stavu dostala po aplikaci kortikostereoidy, tak mám teď astma, které neléčim, protože jinak prý to nejde. Můj stav se proto moc nelepší, co se týká stresu, protože nevim, jestli se mi špatně dýchá z toho astma nebo z trittica. 10.1 mám jít na bronch. provokační test. Strašně se bojím na to jít, když jsem ve stresu, aby to nějak neovlivnilo to působení. Jak to mám překonat.

Jiřina (Ne, 29. 12. 2019 - 10:12)

Beru trittico AC 150mg a trittico Prolong 75mg, k tomu půlku rivotrilu 0,5 dvě hodiny před tritticem, které si dávám v 20.45, měla jsem těžkou depresi po aplikaci kortikostereoidu, kdy mi zjistili astma, protože se mi občas špatně dychalo. Trittica beru 2 měsíce a jsem z toho už zoufalá, nemůžu pořádně jíst, žaludek na vodě, pořád chodím na stolici, třesu se, bušení srdce. Dva dny spím a třetí už ne. Nevím co mám dělat. Poraďte prosím někdo, jestli je to normální. Mám 55kg, 165cm a sotva se držím na nohou.

Hanka (Ne, 29. 12. 2019 - 14:12)

ja brala tritico půl roku a udělalo se mne v těle vic škody než učinku.Ja už vyzkoušela na nespavost všelicos,bylinky, čaje, ruzně dostupne leky,pak hypnotika,ale jelikožjsem se bala zavislosti, tak mne dr.napsala tritico,vychvalovala ho, ale mne bylo pořad blbě,všechno mne bolelo.Takže jsem to pak pomalu vysazovala a tedka si občas vemu zolpidem,tak jednou týdně,ale i po něm nespim moc dobře,ja mam problémy s klouby a častym nočnim chozenim na WC,takže toho moc nepospim.Ale je to hruza ta nespavost,kdyby aspoň mne tak nebyvalo špatně,když nemohu spat.
Vy jste měla těžkou depresi, tak to nevim zda je to na to vhodne

Semtam (Pá, 21. 6. 2019 - 17:06)

Tritittico.. Bral jsem Mirzaten, po kterém jsem přibral 15 kg. Po vysazení a změnu na Trittico jsem od vánoc zhubnul už skoro 20 kg a pořád to jde pomalu dolů (nyní 115 kg). Co je pozitivní - dobře spím a jak říkal lékař, že to má vliv i na erekci tak skutečně, cítím se jako v 15ti - každé ráno erekce jak za mlada, větší výdrž, chuť znovu velmi brzo, ne jako dřív... (je mi 50). Ten lék je zázrak, jsem v pohodě, spím a to další taky %)

Návštěvník (Pá, 8. 2. 2019 - 23:02)

Jsem viděl paní v lékárně, jak se ptala na tritico. Mne nevím tyhle preparáty nelákají, ale fakt, že to je hlavně pro lid pracující v sociálních kontaktech a tam to asi třeba je.Když má nutnost pracovně zvládat spoustu lidských emocí za den tak asi když si včas nechá napsat něco, předejde tím nějakému vyhoření, prostě takový občasný povolený doping. Tak nevím. A alkohol samozřejmě nebrat dohromady, to je past, pak může tak akorát vytírat někde podlahu protože se chichotá každé blbosti jak úplná dilina či pitomec.Účinky se nějak násobí či co a to mluvím pouze třeba pivo a lexaurin, což nevím proč jsem byl v stavu,kdy jsem toto měl dohromady.Takže pokud máte návyk na alkohol, byť pivo, tak tedy to řekněte upřímně lékaři, protoře si svůj alkoholmok ze zvyku, návyku, setrvačnosti patrně neodepřete i na ty léky.

Steve (So, 9. 12. 2017 - 18:12)

No tak jí tam napiš ... však tam uvedený kontakt má :-) Aspoň budeš vědět reál. Hlavu ti přeci nikdo neutrhne.

No. (So, 9. 12. 2017 - 13:12)

Já to právě tak daleko do Prahy nemám. Na venkově je to úplně "zabité"! V Benešově též nikdo nepřijímá. V Praze, jedině některé soukromé kliniky, v krajním případě FN Praha-Královské Vinohrady, nebo "Karlák", stomatochirurgie. Steve, máš pravdu, že se zubaři je problém! Opravdu, velký problém.
Ty to máš do Prahy z Mariánek přece jenom moc daleko, i když tam máš vlastně tetičku zubařkou. U vás jsi sehnal nějakého zubaře?

Steve (So, 9. 12. 2017 - 02:12)

Steve, tys to všechno tak...V Praze je to přecpaný ... Nevím, být tebou tak sháním spíš něco v nejbližším okolí. Já mám taky zubaře v místě ... někdy popadne bolest a letíš co nejblíže, a když je v místě tak nejlépe. Moc si nedovedu představit někde dojíždět daleko k zubařovi a pak tam nečekaně naléhat, i tak je problém aby vůbec vzal, nebo se čeká kdo nedorazí ... Ano, je to těžké ted' ze zubařema. Proto nedojíždím do Prahy ... moc daleko a nesmysl.

Jo, v Neděli odpoledne budu koncertovat s kolegy v Chebském hlavním kostele na náměstí dole. Kdo chcete, můžete přijít, vstupné bude jistě Dobrovolné. Já teda budu doprovázet jen jednu písničku od Bacha, leč přesto tam účinkovat budu.

http://www.hospiccheb.cz/rubrika/akce/beneficni-svatojirske-koncerty-cantilo-vip-pro-hospic-sv-jiri.html

a Jiří bude dirigovat :-D (aby těch Jiříků nebylo málo)

Boža (Pá, 8. 12. 2017 - 12:12)

oprava:nejlépe

Boža (Pá, 8. 12. 2017 - 11:12)

To by chtěl každý, aby mu někdo dohodil svého známého doktora! Já bych také leccos chtěla, ale není to vždy možné.
Pro No. Snaž se sám, někoho si sehnat. Sedíš denně u internetu, "chytáš lelky", tak si tam někoho najdi. Podle Tvého psaní, jsi dost inteligentní na to, aby sis v životě poradil sám. Vím, že je to těžké. Lhát Ti nebudu. Hloupý rozhodně nejsi. Rozumů máš dost! Když tak "studuješ" léky, najdi si i zubaře, nejépe v Praze. To budeš mít asi nejblíž. Steve, nemám pravdu? No. by si měl umět poradit sám, i bez maturity! Nikdo přece nemůže čekat, až ho ten druhý někam dostrká. Přesto, i já pevně věřím,že Tvá tetička, Steve, bude určitě dobrá a zkušená zubařka!
Takoví všichni ale mají většinou stop-stav. Nikoho dalšího už neberou.

No. (Čt, 7. 12. 2017 - 23:12)

Steve, tys to všechno tak úžasně popsal. Dokonce jsi sem napsal i adresy tvých příbuzných lékařů. Bydlím na vesnici, mezi Prahou a Benešovem. Sháním zubaře. Nemám kam jít. Přijímá 2.teta nové pacienty na ošetření. Nikdo v okolí mě nechc vzít. Všude mají narváno. Zubařů je prý velký nedostatek. Nechci jít k žádným cizincům, ani velmi mladým doktorkám, těsně po škole. Věřím, že paní MUDr. Helga Tůmová určitě bude starší zkušená dáma. Mám problém s uvolněnou plombou a parodontitidou. Nechci o zuby definitivně přijít. Třeba i více lidí bude mít typ, kde hledat lékaře. Za tyto informace Ti upřímně děkuji. Moc mě překvapilo, že jsi se takto rozepsal, i o své rodině.
Jednou jsi psal, že někde hraješ v Maránských Lázních na koncertech.Ještě tam pořád účinkuješ? Osobně si já myslím, že ty léky jsi bral proto, že na Tebe byly kladeny vysoké požadavky, i co s vzdělání týče. To víš, dnešní doba jde velmi rychle kupředu, klade veliké nároky na výkonnost a na znalosti. Zřejmě i ti Tví rodiče byli přísní, a chtěli z Tebe mít vzdělaného člověka s vysokoškolským diplomem. Psal jsi, že máš ukončeno Absolutorium. Nevím sám, co to přesně je. Jsem jenom vyučený dělník, bez maturity. V současné době bez práce. Pracuji v zemědělství - sezónní práce. A Ty jsi profesionální hudebník? Hraješ vážnou hudbu? Škoda, že to mám do těch Mariánek tak daleko! Rád bych si Tě přijel poslechnout, jak hraješ.Já hrát na nic neumím, ale zpívám rád. Miluji dechovku, folk, lidovky, country, některé moderní. Nemám rád ty dnešní divočiny a prostoduché slátaniny, kterými se baví naše mladá generace. Jsem ve středním věku.

Steve (Čt, 7. 12. 2017 - 17:12)

setra práce: http://usti.nempk.cz/detske

tatíček - již je ve vyšším věku (80 - minulý měsíc jsme oslavili) https://www.znamylekar.cz/zdenek-stranik/chirurg/zamberk
http://www.klp.cz/Images/Seminare/110119/image001.jpg

moje zlatá tetička z podkrkonoší (min 2x do roka za ní jezdím na návštevu + celé její rodiny)
https://www.znamylekar.cz/vladimira-karaskova-2/prakticky-lekar/vichova-nad-jizerou

2.teta, ta zubařka (Praha)
http://www.toplekari.cz/lekari/mudr-helga-tumova-prakticka-zubni-lekarka/

Steve (Čt, 7. 12. 2017 - 17:12)

"Dokonce jsi psal, že jsi z lékařské rodiny. Nebo se snad mýlím?"

Ne, nemýlíš ... Ale jsou z jiného oboru. (otec chirurg, matka vyštudovaný pediatr) A jak už to tak bývá, tak samozřejmě tato můza je prorostlá do celého rodu takže máme v rodině i zubařku, gynekologa, obvodní, sestřenka dělá něco spešl u srdcařů ... generace starší ale i následná následuje rodiče ve zdravotnictví. Krom toho ještě máme různé učitele a hudebníky (někteří jen amatérsky, někteří se snažili o profi, nedodělali, nebo částečně, někteří to studují nebo se k tomu možná budou chystat - z další generace ... Psychologa či psychiatra v rodině ale teda nemáme :-D Má sestra dělá zdr.sestřičku na dětském oddělení v UO nemocnici. Já nemám zdravotnické vlohy teda ani trošku, bohužel ... Když potřebuju něco vědět ohledně zdraví či jak řešit zdr.problémy, mám se kam obrátit. (není-li to jiný specifický obor) Táta např. nemůže znát a taky že nezná tyto léčiva ... ale má kdyžtak doma po ruce tu bibli kde jsou napsány a popsány všechny možný léky i mimo jeho obor.

Steve (Čt, 7. 12. 2017 - 17:12)

Steve, to jsem slyšel,...No výborně ... sláva :-)

Asi tak, na spaní jsem musel používat jiný oblbovák - Quetiapin Mylan.

Rozdíl v kg po obou lécích nevím, ale vím jak na mne moc působila večerní žravka ... Po Mirtazapinu jsem si musel vyloženě dělat ještě dodatečnou malou večeři, po Mirzatenu jsem nemusel ... čili jistě byl nějaký rozdílný efekt v kg. Po Mirtazapinu jsem vypadal jak kulička, hnus jsem přibral, i kalhoty musel koupit větší. Po jeho ukončení ty kg začaly pomalu klesat ... Možná že tak reaguje jen mé tělo, nevím ... já jen popisuju své zážitky a efekt na léčivo.

Reklama

Přidat komentář