Reklama

Děti a punčocháče.

Jana (So, 1. 2. 2020 - 08:02)

Pro M(anonym),nevím ale úplně mimo téma mi to nepřipadá, zvlášť když je to pravda a navíc je to o punčocháčích,toto téma je děti a punčocháče a o tom jsem snad psala, takže ty jsi snad mimo téma a asi i rozumu mdlého

Jana (Pá, 31. 1. 2020 - 08:01)

Jelikož jsem se dlouho v noci počůrávála,tak jsem za totálního režimu 1980 musela nosit na noc látkové plenky a igelit.kalhotky,tak aby mi dobře seděly,tak mi maminka dávala i punčocháče a to nebyly jak teď,ale takové hnědé s pruhama

Patrik (Pá, 31. 1. 2020 - 07:01)

Mám oblečené, potom napíšem.

K2 (Pá, 31. 1. 2020 - 07:01)

Ja som piatak a tiež ich nosím, žiadny problém.

Patrik (Čt, 30. 1. 2020 - 14:01)

Aj u nás dievčatá nosia pančucháče, ale chalani ich nosia menej. Neviem či sa mi nebudú posmievať?

Káča (Čt, 30. 1. 2020 - 15:01)

Proč by se ti posmívali? Já si myslím, že ve tvém věku většina kluků teď v zimě punčocháče nosí. Jen se k tomu nechtějí přiznat, protože punčocháče považují za dívčí nebo dětské oblečení. Ale to vůbec není pravda. Mnoho starších kluků punčocháče taky nosí. I já jich několik znám. A například na našem lyžařském výcviku je měla možná polovina mých spolužáků.

Patrik (Čt, 30. 1. 2020 - 15:01)

Keď ja sa bojím, že sa mi budú posmievať. A aj sa trochu hanbím.

Káča (Čt, 30. 1. 2020 - 16:01)

Vezmi si je a uvidíš, pak můžeš napsat. Není za co se stydět.

Patrik (Čt, 30. 1. 2020 - 11:01)

Pod stromček som od babky dostal pančuchové nohavice. Musel som si ich u babky skúsiť, či Ježiško trafil veľkosť. Nepomohlo ani moje tvrdenie, že ja už pančušky nenosím. Babka povedala, že keď mi ich Ježiško doniesol, tak dobre vedel prečo. Musel som si ich nechať aj na cestu domov. Mama mi povedala, že keď chcem môžem ich nosiť a keď nie, tak si ich oblečieš keď pôjdeme k babke, aby jej nebolo ľúto. Súhlasil som. Myslíte, že sa hodí, aby som nosil pančuchové nohavice, keď chodím do 6. triedy? Asi dvaja chlapci ich u nás v triede nosia.

Káča (Čt, 30. 1. 2020 - 12:01)

Ahoj, určitě je můžeš nosit. Můj brácha má už 15 a taky dostal pod stromeček punčocháče. Doufal, že už je taky nebude muset nosit no naše máma-mu řekla, že když už je dostal, tak je bude taky nosit. Takže je nosí. Vím to, protože někdy ho kontroluji, jestli je má na sobě.

Patrik (Čt, 30. 1. 2020 - 13:01)

To naozaj? Ja som dostal také obyčajné detské, hnedé a modré. Myslíš, že to nevadí? A prečo ho kontroluješ?

Káča (Čt, 30. 1. 2020 - 14:01)

Je kupa kluků ve tvém věku, kteří nosí punčocháče. I o dost starší, takže to neřeš a klidně si je v zimě oblékej. Máma i babička budou spokojeny. Já bráchu kontroluji, protože mně o to požádala máma. Jsem starší a máma chodí z práce někdy pozdě a když není doma tak mám na něj dohlédnout. Takže když je venku chladno a on se chce courat až do večera někde s kamarády, tak si ho zkontroluji jestli je dobře oblečený. A i když jemu se to moc nelíbí, zahrnuje to taky punčocháče. Když je teď v zimě nosím pod kalhotami já, tak je může nosit i on.

Cc (Čt, 30. 1. 2020 - 13:01)

Kontroluje to preto,lebo trpi fetišom na pancuchy.

A (Pá, 17. 1. 2020 - 13:01)

Já skor každé ranko nosím bavlněné punčocháče 70 den a jestli je telpo aj zimno tak též je mám na sobě aj i děcka je maju pod kalhotami každé ranko maju dětské bavlněné z obrázky.

Honza (So, 21. 12. 2019 - 16:12)

Když mi bylo dvanáct, je to u nějakých 42 let, tak k nám sousedka přivedla kluka, necelých pět let. A poprosila, abych ho pohlídal, že musí na dvě hodiny jít nutně pryč. Byl jsem sám doma, souhlasil jsem. Kluk ale strašně zlobil, pořád na mě dorážel a chtěl se prát. Napadlo mě, že ho pořádně zlechtám. Povalil jsem ho na zem a zul mu bačkory. Měl punčocháče a mě ty nohy v punčocháčích najednou hrozně vzrušily. Začal jsem ho lechtat na chodidlech. Kluk vřískal, ale smál se, líbilo se mu to. Já měl tvrdého pindíka a zatoužil jsem klukovi ty punčocháče stáhnout. Raději jsem ho ale odvedl do koupelny, tam jsem ho znovu povalil, svlékl mu kalhoty a stáhl mu punčocháče. Hrozně mě to vzrušilo a začal jsem mu lechtat bosý nohy. Klučík vřískal a pak začal volat, že musí čůrat. Rychle jsem mu svlékl trenky a klučík pustil teplou moč, teklo mu to po nohách a na zem, já jsem se udělal, cítil jsem, že stříkám semeno do trenek. Chvíli jsme oba leželi za zemi, pak jsem malýho popadl, přehnul ho přes vanu a naplácal mu na holou, za to, že se pochcal. Brečel, mě se při tom znovu postavil. Položil jsem ho na zem, popadl jsem klukovi punčocháče a jednu nohavici jsem mu tou šlapkou napřed narval pořádně do pusy, aby tak neřval. Zase jsem mu lechtal bosý nohy a pak i malýho nahatýho pindíka a mnul jsem mu ho, až mu taky stál. Viděl jsem, že se mu to líbí, už neřval, vytáhl jsem mu z pusy punčochy a kluk říkal ještě, ještě, tak jsem mu pindíka ještě dlouho opatrně mnul, až vzdychal slastí. Já jsem se při tom znovu udělal. Pak jsem malýmu sundal i svetřík a košili, umyl ho ve vaně, oblékl ho, umyl jsem podlahu a za chvíli jsem spokojeného (a uspokojeného) kluka předal sousedce, která byl taka spokojená…

Anonýmní Anoným (Út, 7. 1. 2020 - 12:01)

To si vyriešil. Našiel si spôsob ako ukončiť túto diskusnú stránku - "Ďakujeme pekne!"

Tirolak (So, 11. 1. 2020 - 10:01)

Dufajme, ze diskusia bude na stranke pokracovat. Neodradi nas prispevok od predosleho diskujuceho ako uvadzas, ze bude ukoncena.
Skusim na nu nadviazat. Ako ste v tejto zimnej sezone s nosenim klasickych vrubkovanych pancusiek? Nakolko zima pre ich nosenie je zatial dost tepla. Zatial aspon mne stacia klasicke hladke pancusky maximalne 60 DEN. V mojej mladosti si pamatam som uz vrubkovane cvernove resp.obycajne a neskorsie krepsilomove nosil uz aj v oktobri. Uz vtedy boli chladnejsie dni ako su teraz. A dokonca na strednej skole ked sme v septembri chodili na zamiakove brigady som ich mal uz tiez oblecene. Nakolko na poli bolo chladnejsie ako v meste. Hlavne v rannych a dopoludnajsich hodinach.
A ked sa pancusky kupovali v sezone pravidelne, kazdy rok som ich dostal aj ako vianocny darcek.

Nikto (Čt, 19. 12. 2019 - 12:12)

Tu sa to nepekne zvrhlo. Rozbieha : puncochace.cekuj net. Kto má záujem nech sa prihlási.

Návštěvník (St, 18. 12. 2019 - 16:12)

mam problem ja nosím nějak často punčocháče bavlněné a na to si davam boxerky a hraju si na super hrdinu (ano v šesté třídě)

Jana (St, 18. 12. 2019 - 10:12)

Vy není to příspěvek náhodou děti a punčocháče já v tomto názvu nevidím napsaný retard alebo kokot tak se držte tématu a neurazejte se navzájem. A že k puncocham nosí ještě něco jiného je každého věc.

Reklama

Přidat komentář