Reklama

Pás cudnosti

Hanina (Út, 11. 2. 2020 - 06:02)

Ahoj, koukam tady je to asi jen o panskych pasech co? Nebo ma nekdo zkusenosti i s damskyma? Pro holky?

birdlocked (St, 12. 2. 2020 - 12:02)

spíše z doslechu. S dámskýma je potíž v ceně a konstrukci (pokud se bavíme o delším zamčení), běžné u mužů jsou klícky, levné a dostupné. Pas který upevněn v pase a pokračuje do rozkroku je třeba uzpůsobit na míru postavě a od toho se odvíjí cena na zakázku (platí pro pánské i dámské). Pokud je řeč pro nošení jen po krátkou, dobu pak s tím není problém, jsou varianty z pásků atp.

XT (Út, 11. 2. 2020 - 14:02)

Nejsou ženy, které by vyhledávali dobrovolné uzamčení do pásu cudnosti - ať již k vůli pohodlí a nebo hygieně. Spíše je to mužská parketa. A nebo se mýlím a máš na to jiný názor? A nebo tě popohání zvědavost?

birdlocked (Pá, 7. 2. 2020 - 14:02)

měl by si to šetřit pro svou milou.. škoda že je málo žen které na to přijdou a doma zavedou..

láďa (St, 5. 2. 2020 - 13:02)

Nerad ale musím zasáhnout holytrainer jsem jako první ale po roce užívání jsem přešel na CAPTOR a mě sedí líp díky širšímu kroužku,

Marwel (St, 5. 2. 2020 - 16:02)

Captor PVC jsem měl také, ale víc škrtí a cca po roce se rozpadl, Holytrainer sedí líp, ale je to individuální

láďa (St, 5. 2. 2020 - 16:02)

Omlouvám se ale já měl oba v kovu a delší což mi rozmlouvali že kratší je lepší ale oba se osvědčili i při močení ve stoje a nemohu si stěžovat CAPTOR mi sedí líp kvůli šířce a tvaru kroužku je i o málo těsnější a váha pásu přináší další rozměr z pocitů zamčeného alespoň pro mně .

Sen (Po, 3. 2. 2020 - 08:02)

Taky doma používáme pás cudnosti a je to super když musím škemrat o uvolnění ....ale většinou jednou týdně máme sex a super.

George39 (Po, 3. 2. 2020 - 09:02)

Nejlepší je sex max 1x za 14 dní a soulož se zkaženým orgasmem 1x měsíčně.
Pak už tě uspokojí orgasmy manželky a ty už je tolik nepotřebuješ.

George39 (Ne, 2. 2. 2020 - 11:02)

Dneska bylo kràsné ráno.
Nejdříve jsem manželku probudil masáží a 2x jí přivedl k orgasmu orálkem .
Pak jsem si mohl za odměnu nasadit přes pás vibrační kroužek a na chvíli zasunout. Tekla že mě proudem průhledná tekutina, ale manželka nepovolila. Klíčky prý nemůže najít.

Iff (St, 29. 1. 2020 - 16:01)

Dobrý den, prosím o radu. Chci partnerovi pořídit pás cudnosti. Očekávám od něj to, aby byla masturbace nemožná, švindlovani - vytažení nemožné, zároveň aby mohl fungovat v běžném životě, dlouhé sezení v autobuse, thajský box 3x týdne...odemikat ho budu cca jednou týdně za účelem sexu. Poradíte konkrétní modely, typy, zkušenosti? Zkrátka vše, co by mi pomohlo s výběrem. Potřebuji koupit co nejdřív

Jan (So, 15. 2. 2020 - 21:02)

Mam dva pasy cudnosti Bon 4 silikon je s rozdelovacim prouzkem na varlata jeden sedy pruhledny a jeden transparentni jsou super ,tezke je to s ranni erekci cele se to napne a ten prouzek koule pekne rozdeli vetsinou je pouzivame pres vykend ,ale i v tydny ted jsem objednal pro jeji radost kovovy tak uvidim jake to bude manzelce se libi vic penis zamknuty nez jen tak ,takze vetsinou doma chodim jenom v pasu pro jeji spokojenost jako pyzamo je super tahle hracka.Klidne si to vezmu i misto plavek kdyz bude chtit .

AVP (Ne, 2. 2. 2020 - 00:02)

Poradil bych captor kov, ale s něčím takovým bych na box nešel ani za nic. Maximálně tak nějaký silikonový, ale stejně...

Petra (Út, 28. 1. 2020 - 19:01)

Dobrý den, ráda bych pořídila PC pro svého muže. Chtěla bych se vás, kteří s tím máte zkušenosti, zeptat, na několik věcí. V čem jsou kromě ceny mezi nimi rozdíly? Nemůže se stát, že by ho to bolelo, pokud by ho měl nasazený celý den? Jak řešíte WC? Abych to trochu vysvětlila. Manžela mám ráda, ale dlouhou dobou spolu sex skoro nemíváme, protože svoji sexualitu nezvládá.

AVP (St, 29. 1. 2020 - 23:01)

Každému vyhovuje něco jiného. Mě na delší dobu vyhovuje nejvíc captor. A neboj se menších kroužků. Já jsem si koupil kovový s největším kroužkem, ale postupně jsem se dostal až na nejmenší. Ten mi vyhovuje, takže mám teď tři kovové captory s třemi různými kroužky. Jeden mohu prodat.

láďa (Čt, 30. 1. 2020 - 16:01)

Tak tady musím souhlasit a asi i doporučit pohodlný a není vidět pod civilem.

Návštěvník (St, 29. 1. 2020 - 00:01)

Pro začátek bych použil plastový , rozdíl v kvalitě je hlavně v šířce kroužku , čím užší tím víc bolí biskup .
délka pro začátek 7.5cm a po čase nasadit 5cm a pak 3,5cm , při nasazování PC stáhněte předkožku , je to pro něj lepší , čůrání jde přímo do dírky na močení,
WC neřešte , prostě když bude chtít čůrat bude si muset sednout na mísu, časem postoupíte na vyšší level a pořídíte PC s urino trubičkou, nebudete vy i on řešit kam teče moč (může močit ve stoje) .super je integrovaný zámek a cena od 700kč nahoru
T pásy jsou méně intimní , více viditelné ale izolují většinou i varlata ale cena je od 18.000 ty za 2500 jsou jen na okrasu.

Petra (Pá, 31. 1. 2020 - 13:01)

Děkuji,  dívala jsem se v jednom sex shopu, chtěla bych tenhle. https://www.erosstar.cz/you2toys-cock-cage-klec-na-penis-a-varlata

Je i na varlata, aby se třeba nemohl nějak dráždit. S tím močením to nechápu. Moč snad z penisu vytéká vždycky stejně, ne? Nejsem žádná domina, jsem normální ženská, které vadí, že chlap večer heká, jak je unavenej, když přijde na pretřes sex. Mně jde o to, aby ho mohl nosit trvale a nemohl pořád masturbovat a dívat se přitom na porno. O svátcích jsem u něj našla 5 harddisků s pornem. Pak se není čemu divit, že nemůže... je na tom závislý. Nabízela jsem mu, že půjdeme do manželské poradny, že s ním půjdu k psychologovi, obojí odmítá. Sliboval, že se změní, ale vidím, že toho není schopen. Nehodlám být dál za blbce, dělat mu kuchařku, pečovatelku, chodit přitom do práce a nechat se sebou zametat. Rozvádět se nechceme kvůli dítěti. Dohodli jsme se, že zkusíme ještě ten pás jako poslední možnost. 

XT (Po, 10. 2. 2020 - 15:02)

Ahoj Petro, pokud chceš poradit, projdi si mé příspěvky, kde popisuji různé druhy pásu cudnosti, které sem odzkoušel v normálním životě a při různých aktivitách. Případně, pokud by si to chtěla osobně zkonzultovat, napiš mi na [email protected] a napiš mi na sebe číslo a čas kdy ti mohu zavolat. Psaním toho moc nevyřešíme. XT

Tomík (Út, 4. 2. 2020 - 19:02)

Petro, tenhle model určitě nekupuj, je příliš robustní a celkově se nepohodlně nosí, jen ho tím odradíš, doporučuji model Holitrainer, pro začátek spíš plastový, seženeš levně i na Aukru. Přeju hodně zdaru!

Reklama

Přidat komentář