Reklama

Dráždění pomocí tření žaludu

Dave (St, 29. 1. 2020 - 09:01)

Jo tak záleží jak ta předkožka je natáhnutá. Nejlépe na ni položit koneček ukazováku a přetáhnout jakoby dolů na uzdičku a začít kmitat. Brácha má teď 15 a nijak jinak by to nedělal. Já taky ne.

Dave (St, 29. 1. 2020 - 08:01)

Ale to je přece běžné. Já jsem takto začal a naučil to pak i mladšího bráchu a dodneška tímto způsobem onanuje. Prostě prstem si prejíždět přes žalud ale navíc přes předkožku. Semeno pak většinou zůstane pod předkožkou a utře se, takže povlečení zůstává čisté. A ten pocit při této technice onanování je suprový. Nikdy bych si to nedělal nějakým stahováním předkožky.

tmf (Ne, 2. 2. 2020 - 18:02)

Takto jsem to také dříve dělával, že semeno pak zůstalo pod predkozkou a jednoduse se utrelo. Dneska už by mi to nešlo protože žaludek už nejde úplně zakryt

tmf (St, 29. 1. 2020 - 00:01)

Já taky nehonim klasickým způsobem. kůžičku mám pořád přetaženou a žalud stále venku. I masturbace je podobná jako kdybych měl obřízku. Prostě predkozku nevyužívám, jako kdyby nebyla. Dotyky žaludu už nevnímám jako něco zvláštního, ale beru to normální

Milan (Út, 2. 6. 2015 - 10:06)

Mě to dělá přítelkyně....Hmm,a odkud máš ty hodinky?

zbyněk (Út, 2. 6. 2015 - 08:06)

onanovat lze i bez stahování předkožky.třeba mačkáním celého těla penisu, a ano třeba přes látku slipů nebo trenek. vrchol je silný a doporučuji

Ton (Út, 2. 6. 2015 - 01:06)

Mě to dělá přítelkyně. Když se mi stopoří penis, tak mi stáhne předkožku za žalud co to jen jde a drží jí tam jednou rukou, aby byl celý žalud venku a předkožka nepřekážela. Druhou rukou si dokáže hrát s mým žaludem, třeba hodinu, hodinu a půl do doby než nevystříkne sperma. Prsty různě jezdí po žaludu. Nebo dlaní přejíždí různě přes žalud. Používá i nehty, nebo různé věci co doma najde a tím pak žalud dráždí. Musím říct, že mě se to moc líbí a stojí to opravdu za to. Orgasmus je po té více jak hodině dost mohutný. Když je po všem tak mám žalud a kůžičku někdy dost červenou, ale dá se to vydržet.

ales (Út, 24. 3. 2015 - 17:03)

Tak to mam asi žalud nějaký citlivější. Ještě tak přejíždění prstem zvládnu déle, ale tření punčochou jen tu minutu.
Zkusím na tom nějak zapracovat - postupně s přestávkami natahovat interval. Nebo to dát pod kontrolu nějaké slečně, která bude nemilosrdně pokračovat dál a dál.

béda (Út, 24. 3. 2015 - 13:03)

Ahoj,
kdo praktikujete...Já si ho nehoním přetahováním předkožky. Předkožku teď mám pořád vzadu, co mám zas partnerku. Honím si ho hlazením žaludu dlaní, lze použít gel nebo i nasucho. Přes tu látku to taky není špatný. Když mi ho honí partnerka, tak si taky dlaní, buď mi rukou tře žalud, nebo z dlaňě udělá takovou jako trubičku, zkrátka takovou umělou kundu a já dělám pohyby jak v normální kundě. Nebo ona hýbe rukou, těch možností je celá řada. Někdy jí třu žaludem o zadnici, nebo jí souložím mezi stehna. Mezi prsa to u ní nejde, má takový lentilky. Ale i tak je hezký žaludem jezdit po malých kozičkách a bradavkách a stříknout na ně. K samotnýmu vyhonění to ale nestačí.

ales1978 (Út, 24. 3. 2015 - 13:03)

O té punčoše to psal jeden...Onanovat se ale přeci dá i bez předkožky. Běžně třeba s předkožkou staženou dolů ze žaludu, takže i po obřezání.

gin (Út, 24. 3. 2015 - 08:03)

O té punčoše to psal jeden Němec. Matka ho nechala obřezat, aby nemohl onanovat, a tak se to naučil s punčochou. Pak si to dělal několikrát denně a hlavně ho blažilo vědomí, jak na svou bigotní matku vyzrál.

Aleš (Po, 23. 3. 2015 - 18:03)

Ahoj,
kdo praktikujete sexuální stimulaci pomocí tření žaludu?
Mě to strašně bere. V podstatě mam vyzkoušené 2 způsoby:
1. Pomalé obkružování močové trubice prstem. To sice až tak intenzivní jako druhá metoda není, ale vyvolává to takové zvláštní pozvolna narůstající vzrušení a doprovází to touha začít masturbovat. Orgasmus hned tak nepřijde, nicméně prý se ho tím dá dosáhnout a je pak velmi intenzivní. Já jsem ho takto ale ještě nicky nedosáhl, protože to dlouho nevydržím.
2. Tření vršku žaludu pomalými pohyby ze strany na stranu nějakou jemnou látkou, nejlépe punčochou. Ta umožňuje dlouhé nepřerušené tahy, které jsou nejdráždivější. Tento způsob dráždění je neskutečně intenzivní a nutkání začít masturbovat v podstatě neodolatelné. Při ovládání jinou osobou by se to dalo považovat i za rafinované mučení. Popravdě nevím, jak rychle se dostaví orgasmus a vůbec jaké je to když se pokračuje delší dobu (třeba 10 minut), protože nejdéle jsem to vydržel tak minutu.

Docela by mně zajímalo jaké je fyziologické pozadí takového dráždění a hlavně proč je při tom takové nutkání začít masturbovat.
Pak by mě zajímalo, jestli jste třeba někdo zkoušel to tření žaludu punčochou vydržet dostatečně dlouho, co se děje dál a jaké to je a jestli se tím dá dosáhnout orgasmu.

Díky

Reklama

Přidat komentář