Reklama

plenková disciplína

W (Ne, 1. 3. 2020 - 15:03)

Je lepší být kokot nežli být v posteli mokrý či posrany pleny a punčocháče mít je dobré aspoň nenastydne všichni se teď bojíte koronaviru. Ale až to přijde jednou tak v nemocnici bude mít určitě také pleny ať si každý se svim dítětem dělá co chce když mu pleny a punčocháče nevadí tak až je klidně nosí i když se nechá prebalovat od rodičů je jeho věc a vaše zbytečná starost.

W (Ne, 1. 3. 2020 - 06:03)

Záludna otázka je lepší většímu dítěti dávat pleny a punčocháče nežli by bylo nemocné? Našemu dítěti jsme je začali dávat pro jistotu s pomoceni se a vzal to normálně tak uvidíme jak dlouho mu tento způsob vydrží dostal ji teprva včera večer dostal 2 látkové pleny s jednotlivými plenky plus gumové kalhotky a punčocháče...prespaval dne včera u kamaráda sousedky a ta právě synovi dává pleny. Večer si ho vyzvednu teď jedu z práce. Punčocháče nosí pod kalhoty ještě normálně jelikož jse mu ve skole nikdo neposmiva tak je má ale říkal že dva kluci je také noseji.

W (Ne, 1. 3. 2020 - 06:03)

jsi kokot.

Honzík 13 (So, 29. 2. 2020 - 18:02)

Tak včera jsem dostal nijaky záchvat a v nemocnici zjistili že byl epilepticky z domova jsem měl už látkové pleny a mamky se ptali jestli jsem se nepomocil a oni to nevím ale to jde zjistit prý se musejí kouknout mezi nohy že mám pleny tak jak jsem ležel na lehátku tak mi mamka sundala punčocháče a rozepla gumové kalhotky a koukla na pleny a byl jsem celý mokrý tak mi tu plinku sundala a sestra ji přinesla jinou ale pouze jednorázové pleny byli dvě a obě pleny mi nasadila pak prepla i gumové kalhotky a dala zpět i punčocháče. Ale stejně jsi mne nechali v nemocnici na pozorování tak jsem na dětské neurologické klinice ale pleny mi stejně nechali ale nemám dvě jednorázové ale jednu ale silnější plenu a erarni dětské pyžamo před chvílí jsem byl prebaleny do čisté pleny a kolem 22:00 hodiny je kontrola plenek ostatní děti mne to říkali a asi si řeknu o Dudlík dávají ortodenicky prý nezkazí zoubky spíš to pomáhá ale doma mi mamka dává klasicky dudlík. Stejně jsem připojen na přístroje takže se pleny hodí je to lepší než mít cevku a kadit do nocniku.

Otakar (Po, 24. 2. 2020 - 18:02)

Tak to máš dobrý hochu že na noční spaní dostaneš pleny automaticky a přes den si řekneš sám že je chceš jsi dobrý jak toto dávání plen chceš nadále vládnout.!!! Hlavně do kolika let.

Honzík 13 (Čt, 20. 2. 2020 - 18:02)

Jsem zdravé dítě ani na invalidním vozíku nejsem víte proč mi mamka dává pleny jelikož se každou noc pocuravam tak mi je dává ale přes den si o ně říkám já sám osobně a mamka vše doplní sama co k plenkam patří jako gumové a svrchní kalhotky punčocháče s bodyckem a dětskou zimní kombinézu vždy dostávám a pak mi dá obuv prestige mám číslo 38 ale i úzkou nohu a tak se dostanu i do 36 mám buď kotníkové barevné a nebo bilo růžové a nebo bilocervene to přinesla mamka z práce od kolegů že jejím dětem už jsou malé. A že mne v lese prebaluje je její věc ale i moje ale byl jsem vidět i jinými dětmi jak mne mamka musela prebalit a dostal jsem jen látkové pleny a teď doma mne musela prebalit. Když jsem přišel ze školy odpoledne tak jsem se celý vysvlekl úplně do naha a pak jsem si šel lehnout na postel a čekal jsem až my půjde dát pleny se vším všudy ale v pokoji bylo něco na víc a bylo to přikryté přišla mamka a odkryla to a byl to prebalovaci stůl a pod ním celá výbava pro děti co musejí nosit plenky byli tam jak pleny látkové tak i jednorázové pleny a jiné věci pro mě masti a pudry tak jsem si musel lehnout na přebalovací podložku a pak jsem čekal až my nasadí pleny mezi nohy ale nejdřív použila ještě depilační krém a celého mne oholila hlavně mezi nohama abych byl krásný heboucky a krásné batole pak mi do pusy dala dudlík a pak konečně konala svojí práci dávání 6 látkových plen a gum kalhotky, bavlněné punčocháče a na konec i bodyčko. Pak ke svačině my dala kojeneckou lahev se sunarem. A teď jsem se i pochcal a i posral a musím říct o prebaleni mamce o čisté látkové pleny.

Otakar (St, 19. 2. 2020 - 13:02)

Ten Honzík má smůlu že tak ve 13 letech být v plenkách ale se vším všudy to kdyby mu mamka dávala pleny jen doma a ne venku ho nikde prebalovat to si má nechat. Na domácí péči a ne venkovní zajímalo by mě jestli to dítě není vystresovane když ho prebali venku pochopím že je třeba nemocný že neudrží moč ale takto ho mučit s latkovymi plenkami když by stačila jednorázově pleny to by ho prebalila i ve stoje přece ty kombinézy mají dvoucesny zip že se rozepne k nohavici pak by stačilo jenom stáhnout punčocháče a sundat pospinenou plenu a dát jinou. A nutit ho pít s kojenecké láhve a nosit dudlík je také přehnané to se mi nezdá. Kdyby dítě bylo postižené třeba na invalidním vozíku tak proč ne že má klasické látkové pleny s jednorazovkami to by se ještě dalo pochopit.

Honzík 13 (Pá, 14. 2. 2020 - 11:02)

Včera jsem šel s mamkou do přírody ven ale měl jsem látkové pleny na sobě asi 3 a punčocháče dětské. A sebou si mamka vzala igelit pytlík kdybych se posral či pocural do plenek ale jelikož jsem udělal vše tak mne musela prebalit do čistých plenek měla sebou jenom jednorázové pleny tak co byli jsme v lese a nikdo nikde nebyl tak vytáhla přebalovací podložku a rakla my ať si sundam zimní kombinézu a lehnu si na zem tak jak řekla tak jsem udělal stáhla my punčocháče odlepila gumové kalhotky a bavlněné špinavé plenky vytáhla a byli jen trochu posrane ale hlavně hodně pocurany tak jsem ležel v lese polonahy na podložce pak mne otrela vlhcenymi ubrousky namazala mastí a zaspala pudrem a pak my řekla že si vzala i dvě látkové pleny tak my dala kombinaci plenek. Říkal jsem mamce ať my nedává zimní kombinézu ale jen Když tak oteplovacky že by pak bylo jednodušší přebalování. Ale pak řekla že mi bude chtít dávat funkční prádlo a punčocháču že i to bude také lepší mne prebalit stáhne funkční prádlo a punčocháče a plenky a bude hotovo a já souhlasím mamko a pak přišel čas oběda ona si dala něco malého a mne dala kojeneckou lahev s kaší tak jsem cumlal s láhve a po nakrmeni mne pak dala dudlík a potom se šlo dál. Po cestě domů a v zimní kombinéze ale s punčocháči a plenkami a dudlikem v puse.

(Út, 11. 2. 2020 - 16:02)

Tak jsem měl plenku na posledy v neděli na noc a v pondělí a úterý ji snad taky nebudu mít ale co musím nosit jedině punčocháče pod kalhoty zatím vždycky ra se jsou punčocháče připravený pak jsem skontrolovan jestli je mám na sobě. Pokud prý nebudu aspoň nosit punčocháče tak mne čeká trest nošení plenek a to bych nerad stejně si myslím že v pátek mne budou dávat pleny zase až do pondělí rána. Ale řekl jsem mamce že do školy asi chodit nebudu jelikož mne není moc dobře průjem stále více mám. A jdu tam zítra k dětské lékařce. Dnes jsem se při vyučování dvakrát málem posral a když jsem šel domů tak jsem už přišel posrany domů vše bylo v trenkach a v punčocháčích nikdo nebyl doma tak jsem všechny věci dal do pračky a mamka se ptala co se mi přihodilo a já řekl že když jsem šel domů tak jsem to nevidrzel a vše pustil do gati že už mne ta sračka začíná otravovat život a ona mi řekla že zítra dojdeme tedy k lékaři a milí honziku teď ti přinesu 4 látkové pleny s gum kalhotky abys se netrapil a já prohlásil děkuji mnohokrát za pleny že máš semnou takovou trpělivost. Tak už mi začíná dávat pleny a říká že mne dá bodyčko a punčocháče a já souhlasím ano dej mi je prosím. Tak už mám pleny teď. Skoro jeden den jsem je neměl. Ale to prejde ta hnacka jednou a pak budu zase bez plenek.

(Ne, 9. 2. 2020 - 17:02)

Mám pleny na sobě celý den a noc to bude asi taky tím že jsem včera s venku přišel posrany jelikož nebylo kam si zajít do křoví tak dlouho jsem to držel až to najednou proteklo skrze tepláky a punčocháče. Tak my bylo přikázáno až se umyji tak dostanu pleny 4 látkové a punčocháče se ksandami ale i s bodyckem nejdříve jsem dostal pleny a gumovimi kalhotky pak bodyčko a na konec punčocháče já jsem protestoval že to takhle nechci ale protest byl zbytečný. To kdybych prý neprotestoval že bych dnes pleny celý den neměl ale stejně mám průjem takže se pleny stejně hodí. Ale už nemám bodyčko ale pouze punčocháče a tepláky ty tu plenu pěkně drží na místě tam kde má mezi nohama

(Ne, 9. 2. 2020 - 16:02)

Nejsem v pohodě jelikož mám pleny na sobě od včerejška a před chvilkou jsem byl prebaleny do čisté pleny a punčocháču a veškera potřeba jde právě do plenek jelikož mám průjem tak jsem byl furt na WC tak táta s mámou se dohodli že my budou radši dávat pleny a punčocháče a budou mne radši prebalovat to je prone lepší než abych stále obsazoval wc.

Alena (Út, 4. 2. 2020 - 17:02)

Když jsem hlídala děti sousedky tak její děti přišli už v plenkách měli jednorázové ale večer při přebalování to bylo náročné prebalit 4 děti sousedka my řekla že musím použít pouze jednorázové pleny že do látkových plen je nedostanu ale to u mne mají smůlu látkové pleny se u nás používají hlavně na noc tak nejdříve přišel na řadu syn honzik dostal 4 látkové pleny gumové kalhotky a bodyčko s dlouhým rukávem. Pak to samé jsem udělala dceři janicce a pak to nastalo přišli na řadu sousedky dvojčata to jsem se ptala jestli budou chtít být bez plinecek a nebo s plenkami a jeden z nich řekl že s plenkami ale mohu vám nabídnout pouze látkové pleny tak ten co byl na prebalaku tak prohlásil že skusi látkové pleny tak dostal 3 látkové pleny a gum kalhotky a také bodyčko s dlouhým rukávem a pak už to bylo jednodušší přebalování toho druhého dostal to samé. Potom jsem všechny 4 dala do manželské postele a zapla jim telku s pohádky a já si šla také lehnout na gauč a pak volala sousedka jak dopadlo přebalování a já řekla že jsou prebaleny do látkových plen a ona tomu nevěřím že mají látkové pleny jo mají je tak to jó a pak v ten den přišla se na ně jen kouknout a nevěřila vůbec že leží v lat plenkách s gum kalhotky a bodyčkem. A pak mi řekla že jsou všechny pohromadě v jedné posteli a kam jsem je měla dát plenkare. To bys honzik s janickou museli být v dětském pokoji na svých postelich a ty dva dát jedině do cestovní postýlky. Tu máme radši ještě v záloze kdyby náhodou se hodila.

jebe? (Pá, 7. 2. 2020 - 17:02)

sory jsi v pohodě?

Alena (So, 1. 2. 2020 - 11:02)

No nevím co je slabý tady co asi těm dětem mám dát plenky už mají se vším všudy co malým dětem patří. Odpoledne ale až po spánku snimi půjdu ven tak zvolím že jim dám 2 látkové pleny a jednorázové pleny s gum kalhotky a slabé punčocháče a kombinézu teplakivou kterou už měli předtím než začali nosit plenky ale uvidím jaké pleny budou chtít oni dnes ke snídani měli krupicnou kaši nejdřív jsem nakrmila dceru a koukala že jí krmim a po snídani dostala 4 látkové pleny také na široko a gum kalhotky a punčocháče s laclem ale už růžové a synovi ten samý zábal ale měl už modré punčocháče teď si hrajou v pokojíku a po odpoledním spánku je prebalim do čistých plenek a možná na večer ještě přibudou další dvě děcka od sousedky na hlídání ale já jsem řekla jí že moje děti nosí pleny aby se jim nesmaly a ona neboj neboj oni je také nosí protože se začali s ničeho nic pomocovat tak jsem zvolila pleny. Večer bude pokračování.

Návštěvník (So, 1. 2. 2020 - 09:02)

která matka říká svým dětem "synu" "dcero" ?

Návštěvník (Pá, 31. 1. 2020 - 19:01)

To je slabý...

Alena (Pá, 31. 1. 2020 - 15:01)

Tak syna pustili včera z nemocnice a dceru dnes syn musí používat plenky stále zjistili mu inkotenci dá se stim něco dělat ale operativně ale musí si počkat až mu bude osmnáct let tak si hold počká 4 roky až dovrsi 18 let a u dcery zjistili jak psychologické a psychické vyšetření bylo v pořádku tak se paní lekarce přiznala že to dělá prý schválně aby mohla být v plenkách. Takže syn bude v plenkách celo denně a dceři dávám pleny jenom na noc teď jsou doma ale v plenkách. Pooletni vysvědčení mi přinesla paní učitelka. Tak dceři jsem tedy řekla že bude nosit také pleny jak přes den tak i v noci ale se vším všudy jako bratr teď po obědě spí chtěli si dát slofika prý v nemocnici to takto probíhalo. A pro nikoho kdyby jste děcko chtěli dát na toto vyšetření tak nejdříve to musí posoudit dětský lékař ale záleží jak který nikomu narvou prášky a v plenkách ho nechají nadále. A ještě k dceři po prázdninách jsem ji řekla že pleny bude mít jenom na noc a přes den bude používat wc a nebo nočník když bude po obědě jíti spát a souhlasila stim. A občas muzez i bratrovi vyměnit plenky když bude jenom pomoceny ano mamko to bych mohla ale když bude obojí tak si ho prebalim sama teď po celé prázdniny vás oba budu prebalovat já sama mám dovolenou v práci celý týden takže se o vás postarám a mami na odpolední spánek mohu také dostávat plenky přeci si mi něco slíbila že budeš používat nočník že ho budeš mít u postele já vím mamko slíbila jsem ti to. Tak jo milá dcero budeš tedy prebalovana i ty po dobu prázdnin a pak ji budeš mít jenom na noc vždy souhlasíš ano souhlasím moje maminko tak dcero vysvlect úplně do naha abych ti mohla dát pleny dostaneš 2 látkové pleny plus jednorázové a gum kalhotky bavlněné punčocháče a pak bodyčko a pak to samé udělám i synovi až se vzbudí stejně bude asi mokrý a pokadeny protože tady něco začíná smrdet a už se syn probudil a kouká že dávám pleny dceři ona už je také doma jó je už doma z nemocnice jí přivezli nemohu tě tady nechat samotného přeci no vidíš to jak si s tebou povídám tak jsem dobalila dceru. A tobě udělám stejný zábal plenek a mami promiň že jsem se i pokadil nemusíš se omlouvat odtoho jsou přeci plenky aby se do ní dělali obě potřeby. Tak tedy počkej dám pod tebe podložku mami nemusíš ona tady je nojo vidíš ani jsem si jí nevšimla tak v klidu lež odepnu ti gumové kalhotky a sundam ti plenky koukám že si málo pokadeny tak tě otru jen vlhcenymi ubrousky mezi nohama a vyndala jsem plenu měl jenom jednorázově pleny tak synů zůstaň chvilku nahý sundej si jenom kalhotky od pyžama plus i kabátek a já jdu připravit pleny. Mami chci 4 látkové pleny složené na široko dobře jak chceš ty tak jsem i tak udělala já mu říkám gumové kalhotky máš čisté ne jsou trochu pomoceny tak jsem tedy vzala i čisté gumové a svrchní kalhotky a dupačky to bude mít místo bodycka a punčocháču. Tak jsem tady a lehnout takže milí synu dám ti 4 látkové pleny s gum a svrchnimi kalhotky a místo bodycka a punčocháču dostaneš dupačky ale mami když si říkala že mne dáš to samé co ségře to jsem říkala máš pravdu ale já jsem ti také vyhověla ze 4 látkovimi plenky na široko tak pokrc nohy a nadzvednu te mám 4 látkové pleny i s plenkami dám ti je pod zadek a nohy dolů a roztáhnout nohy abych ti mohla protáhnout a upravit plenky a zapnout gumové kalhotky a dáme jenom tedy bodyčko a dupačky dostanete oba až na noc a mami zapomněla si my dát nejdříve dětské bavlněné punčocháče ono to nevadí dostaneš je teď klidně ale se slemi. Ale mám jenom modré nebo růžové jsem přeci kluk tak modré prosím bohužel máš smůlu jse ještě nevyprane takže buď růžové a nebo dupačky chceš to my radši dej dupačky a nebo víš co nechám tě tady jen v bodyčku když je tady teplo je děkuji mamko ale večer až my budeš dávat čisté látkové pleny tak si na spaní nechám dát dudlík a kojeneckou lahev ale i ty dupačky. Tak jo souhlasím s vámi tak milé děti dám vyprat pračku s plenkami a dětskými věcmi aby jste měli do čeho čůrat a kadit tak tedy abych šla koupit dva dudlíky plus dvě kojenecké láhve tady snad chvilku vydržíte samý pleny máte zatím suché a dcera mami proč musíš jít koupit dudlíky a kojenecké láhve protože jste prozatím moje batolata budu vás krmit jak z lahvi tak i normálně krmit dostanete vzdyi brindaky a budete dostávat i kojeneckou stravu chcete plenky tak se vším všudy.

Alena (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Tak si myslím že mu bude tak kolem 14 a 15 let když paní píše že mu je více jak 12 let. On můj syn s dcerou jse několikrát také pomocí já jim dávám do postele zatím igelit pod prostěradlo plus ještě velkou sací podložku ale řekla jsem jim jestli to pomocovani bude dlouho trvat tak jim budu dávat pleny na noc. Nedávno jsem s nimi byla u dětské lékařky že se oba v noci pomocuji a ona je poslala na kompletní vyšetření tak jsou v nemocnici tak uvidím co s nimi je jsou tam od minulého čtvrtka včera jsem za nimi byla ale zatím se nic nezjistilo zatím ještě pokračuje vyšetření ale na tom oddělení měli volný pokoj s dvemi lůžky tak je dali k sobě udělali to výjimečně jinak to prý nedělají ale všimla jsem si že oba dva jak dcera a syn museli mít plenky jelikož tam byli nakládané na stole bylo jich tam kolem 30 kusů. Pak si mne zavolala paní lékařka a že se domnívá že syn bude inkotentni a dcera jestli to nedělá schválně že se pocurava. Tak mi řekla že museli nasadit pleny že ještě dvakrát se to dalo prevlect postele plus oba dva pak nastal den že prostě ty pleny museli dáti. Pak se mne zeptala doktorka mne jak jsem to dělala s nimi doma a já řekla měli igelit plenu v posteli plus inkotentni savou podložku ale pouze jsem je upozrnovala jestli se budou pomocovat na dále tak budu muset použít hold plenky. A místo plenek jsou tady u vás v plinkach to jste udělala dobře že jste je dala na velké vyšetření a koukám že se rosvitila signál a to jde s pokoje co jsou vaše děti. Tak jsem domluvila s lékařem a šla jsem současné že zdravotní sestrou a copak milé děti se vám přihodilo my jsme asi oba pomoceny a pokadeny já řekla sestře aby šla že je tedy prebalim tady na tom pokoji je malá koupelna s přebalovacím lehatkem ok a děkuji. Tak jsem se dozvěděla že oba dva máte pleny ano mami máme. Kam šla ta sestřička pryč odešla já vás prebalim.

Návštěvník (Út, 28. 1. 2020 - 20:01)

Už se těším na druhý díl

Návštěva 2 (Po, 27. 1. 2020 - 10:01)

Tak jsem mile sousedce řekla jestli ho bude chtít nikdy hlídat tak ať ho nechá doma ze občas nanej dohlidnu že se synovi vysmiva že nosí plenky a veškeré dětské oblečení. Jak jsem mu dala pleny tak si je sundal ale nevím jak to udělal. Našla jsem pleny v posteli a ne mezi nohama tak pak to bylo k ránu tak jsem se ho zeptala co to znamená a on že není batole či mrne aby nosil pleny a ostatní věci dětské. Tak dobře teď vstanes a dám ti trest jiný a on jaký uděláš deset kliku a pak budeš klecet v koutě ale úplně nahý dokud si tě mamka nevyzvedne. A před chvilkou mi volala tvoje mamka že do školy nejdeš a ptala se jak to s tebou šlo a já jsem ji řekla že si jse posmival tak jsem ti dala pleny a ona jak to dopadlo s plenkami a já jsem ji řekla že pleny si měl ráno sundane a neměl si je mezi nohama ale na posteli tak jsem ti dala trest deset kliku a že teď klecis v koutě úplně nahý a ona dobře si udělala. No copak je mě se chce kadit mohu na WC nemuzez buď ti dám pleny a nebo použij nočník takto radši bych chtěl pleny zkusit a pak si řeknu o čisté pleny. Ono mu více jak 12 let tak zrovna jsem mu dala pleny a jiné věci co k tomu patří.

Reklama

Přidat komentář