Reklama

Honění

Dana (Čt, 23. 4. 2020 - 03:04)

Já jsem to vyřešila jednoduše. Když jsem syna přistihla při honění, byl úplně nahý, strašně se lekl, neřekla jsem nic, sama jsem byla v šoku. Netušla jsem, že má tak velkýho čůráka. Vyjekl, klesla mu erekce a utekl k mé matce, která žije s námi. Když jsem ho dohonila, spatřila jsem, že se babička chopila díla, penis mu postavila a vyhonila ho sama. Stříkal jako hydrant a při tom křičel. Já na to koukala jako tele. Máma mi ještě vynadala, že ho ruším a nemám soucit. Na důkaz, že je vše v pořádku, mne ukecali abych ho vyhonila i já. Stál mu pořád, ale nějak se mi nedařilo ho vycákat. Ruce mi bolely a pořád žádné semeno. Vzpoměl si, že pomůže, když se svléknu a ukážu mu kozy a píču. To už bylo moc. Ještě, ten rošťák chtěl, abych mu ukázala jak onanuju já. A máma se ho ještě zastávala, a vyčítala mi, že před ní jsem se nikdy nestyděla. Onanovat před mámou je něco jiného, než před synem. Nakonec mne ukecali. Svlékla jsem se, honila se rukou, ale penis už jsem nemohla ovládat. Chopila se ho babička. Když jsem měla orgasmus, máma ho zkušeně vystříkala. Takže jsem jí ho svěřila do péče, protože jako honička je lepší. Včera mu nechala prostudovat svojí vagínu a honili se spolu až se z nich kouřilo, nazí a šťastní. Budu se muset naučit honit ptáky, abych alespoň jako babička byla k užitku. Potřebuji chlapa na trénování. Synek to chce jen od babičky, protože já jsem nešikovná a ona to umí. Máma ho chce naučit mrdat. Dohodly jsme se, že je ještě brzy, ale bojím se, že až se to synek naučí bude to chtít i po mě. Snad to máma zvládne sama.

Simona (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Kam dáš syna, do útulku? Je to vše nějaké zvláštní.

Sabrina (Út, 28. 1. 2020 - 13:01)

Vracíme se v noci ze soboty na neděli. Jedem jen kousek za německé hranice ke Štrasburku. O vše se jako vždy postará moje maminka.

Sabrina (Út, 28. 1. 2020 - 12:01)

Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem taky sama. Ač snad atraktivní, jak někdo říká, ale ani už moc nikoho nehledám. Stačí mi můj syn.

Simona (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

Ahojky, já jsem ho už taky viděla jak si ho honil, ale ta představa když to jen slyšíš je taková jiná.Můžeš mít větší fantazii. Jsem sama tři roky a někdy jsou ty sny a představy opravdu k zešílení.S

Sabrina (Út, 28. 1. 2020 - 12:01)

To je přesně jak říkáš, Simono. Já třeba syna viděla jen jednou při onanii. Bylo to úplnou náhodou a pár vteřin, snad ctvrtminutku jsem ho sledovala jak si tím prstem jezdil přes ocas. A že by mě to zas až tak vzrušilo, to ani ne. Jen jsem si říkala, co už v tom svým věku všechno zná, jak už si dokáže dělat dobře a ví jak na to. Ale pod tou peřinou, to je úplně něco jiného. Když si představím ty jeho ruce, jak má mezi nohama a ten jeho ukazováček jak po tom ocasu kmitá, tak to je opravdu k zešílení.

Robin (Út, 28. 1. 2020 - 07:01)

Já si nejčastěji ráno potřebuju ulevit a mám ho ztopořenýho a abych to nenastřikal do postele,dám si na pinďu ponožku a její konec nechám volně. Když se začnu honit konec ponožky mně lechtá na pytlíku a to je tak silně dràždivý že do ponožky vyteču skoro okamžitě a v takové extázi, že vystříkám ze sebe i poslední kapičku.

Mirek (Út, 28. 1. 2020 - 08:01)

Ty vole,to jsem ještě nezkoušel. Zkusím
.

Alča (Po, 27. 1. 2020 - 07:01)

Před dvěma lety jsme bydleli v takovém provizoriu a spali jsme se synem na jedné posteli. To měl 12 a samozřejmě bez toho nemohl být. Vždy jsem teda dělala že už spím a jen poslouchala to šustění. Dělal to vždycky velice potichu, ani se nepohnul ale o všem jsem věděla. Až pak usnul tak byla řada na mě. Dnes má syn 14 a honí ještě víc.

Petr (Pá, 31. 1. 2020 - 09:01)

Ach..taky jsem to vedle mámy dělal...co si asi myslela...

Alča (Pá, 31. 1. 2020 - 10:01)

Pokud byla sama a navíc nadržená, tak to pro ni bylo šíleně vzrušující.

Abe (Ne, 22. 3. 2020 - 23:03)

Pravděpodobně si to dělala nenápadně též. Takové decentnosti jsem neměl příležitost prožít. Měl jsem velmi erotické dětství. Předesílám, že nešlo o incest. Začlo to tím, že mi v pěti letech ptáček natekl a šíleně bolel. Zanedbaná hygiena a přirostlá předkožka. Doktor mámě šíleně vynadal a já musel na operaci. Otec chtěl obřízku, ale máma to odmítla, s tím, že mne nepřipraví o potěšení. A už jsem jel v onanii. Po operaci šílená bolest , živé maso. Honily mne sestřičky a vůbec se s tím nepáraly. Ponávratu domů se mne mamá nechtěla dotýkat, tak pozvala místní babku mastičkářku. Ta si s mým "výstupkem" pěkně pohrávala. Koupele, mazání, mazlení. Byla fantastická. Časem to bylo stále příjemnější. Osahával jsem jí při tom kozy, i do vagíny jsem si směl sáhnout. Bohužel jsem se pochlubil mámě, že byla mokrá a hluboká a idylka skončila. Od té doby probíhalo přetahování jen mojí rukou, pod jejím dohledem a často. V deseti se objevila první kapička semene a orgasmus. Teprv mne to začalo bavit. Babka mastičkářka projevila zájem o mé sperma. Honil jsem se doma do skleniček, nebo u babky přímo do lektvarů. Ve třinácti mne připustila, aby sperma bylo kvalitnější. Matka nás přistihla a od té doby jsem se honil vždy pod jejím dozorem. To, že se při tom sama svlékala a masturbovala už je jen taková třešnička na dortu. Nikdy ale nedovolila abych to ní vnikl.

Petr (Pá, 31. 1. 2020 - 09:01)

Ach..taky jsem to vedle mámy dělal...co si asi myslela...

Sabrina (Út, 28. 1. 2020 - 05:01)

Taky mám tyto zkušenosti. Jak to jde tak přebýváme na chatě a syna při tom taky slyším. Nejsme teda v jedné posteli ale je ode mne kousek. To šustění mě přivádí úplně k šílenství. Nikdy se nevzruším více, než jak tady když to slyším. Až je po, tak ještě nějakou dobu ležím bez hnutí a až syn usne tak se začnu sama znásilňovat.

Simona (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

Já po rozvodu bydlím s 15ti letým synem a zatím máme jen malý byt .Taky slyším když si "to" dělá a protože jsem viděla jakého má na svůj věk šulínka, jsou ty představy co se děje pod peřinou opravdu na zbláznění.

Sabrina (Út, 28. 1. 2020 - 11:01)

Ty šulinky už mají kluci pořádný v jedenácti, ve dvanácti letech. A taky si představuju jak si ho tam trápí pod tou peřinou, jak mu dává zabrat, jak kmitá tím prstem. Syn si to dělá tak, že přejíždí přes předkožku. Jednou jsem ho tak přistihla a když si ho honí (je kousek ode mě) tak se peřina jen neznatelně pohybuje. Jak píšeš, Simono, ta představa, co se pod tou peřinou děje, je opravdu na zbláznění.

Honim (Ne, 1. 5. 2022 - 16:05)

Jeee

Věra (Po, 27. 1. 2020 - 09:01)

Když jsi tak syna vedle sebe sledovala, jak dlouho onanoval až do výronu? Vím, že se kluci kolikrát předhánějí kdo se udělá nejdřív, ale jde přece o to si také něco užít.

Alča (Po, 27. 1. 2020 - 11:01)

To jsou takový ty klučičí řeči udělat se co nejrychlej. Syn v té době onanoval tak deset minut, čtvrt hodiny. Ale přestával při tom. Samozřejmě jsem toho moc ve tmě neviděla, jen slyšela, ale většinou asi těch 10 minut a měl orgasmus.

Návštěvník (So, 18. 1. 2020 - 14:01)

Mamka by mě za honeni pindoura sesekala na prdiznu.

Reklama

Přidat komentář