Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Kristýna (Ne, 26. 1. 2020 - 10:01)

Zdravím všechny. Tak dnes jsem se k vám přidala, a poprvé jsem to úmyslně udělala do kalhotek. Včera jsem výjimečně na velké nebyla, a tak jsem tušila, že dnes budu potřebovat docela dost. To se potvrdilo, potřeba mě vzbudila v sedm ráno, máma i ségra ještě spaly, tak jsem sebrala odvahu a vydala se na záchod. Usedla jsem na mísu, ale nestáhla jsem si kalhotky a vykadila se do nich. Docela zajímavý pocit, jak se na zadku plnily a nafukovaly, bylo to takové netradiční, ale nemohla jsem tak dlouho setrvat. Podle očekávání jsem se pokadila docela dost, ale byl to naštěstí pevný velký bobek, a tak jsem ho jenom z kalhotek vyklepala do záchoda, a hned jsem šla do sprchy, kde jsem kalhotky vyprala a nepřišlo se na to. Chci to někdy zopakovat, ale ráda bych to udělala mimo záchod do kalhot a chvíli si je nechala na sobě. Adame možná, že někdy zkusím tvůj návod. Uvažovala jsem taky, že bych zkusila přijít pokaděná ze školy, a zahrát to jako, že jsem to nestihla. Přeci nehoda se může stát každému ne? Ale bojím se to pustit venku, abych nepotkala nikoho známého, to bych se hanbou propadla. Navíc ségra, když na to přijde, tak to vykecá mámě, jak jí znám. Jak jsem se v páté třídě cestou ze školy počůrala, tak to na mě řekla, i když to mohlo zůstat jenom mezi námi. Ona je takový žalobníček. Uvidíme, nebudu to hrotit. Chtěla jsem jenom napsat, že první experiment mám za sebou, a od těch dalších mně to neodradilo, spíš naopak.

Kikina (St, 29. 1. 2020 - 17:01)

Dobře provedeno! Taky jsem to občas takhle provedla když bylo málo času a soukromí že jsem sedla na záchod v kalhotkách a udělala to do nich. Ten pocit pokakání se tam je a když je pevné hovínko tak je i snadný úklid ale bacha Jitka dobře radí docela jsi zariskovala a kdyby tě mamka nebo ségra přistihla tak taková nehoda do kalhotek na záchodě se dost blbě vysvětluje. Jednou to prošlo příště by nemuselo. Zkusila bych taky ten scénář co ti poradila Jitka. Já když jsem se dávala dohromady po té zlomenině nohy tak jsem se jednou takhle schválně pokakala cestou z rehabky pár metrů od našeho domu a svedla jsem to na tu špatnou nohu že kdybych mohla jít normálně tak bych to určitě stihla. Musíš být ale dobrá herečka aby to bylo přesvědčivý. Mě právě moc nešlo to předstírání že jsem z toho jako špatná a když jsem pak těch jakože nehod měla víc tak už mi to mamka nevěřila a obvinila mě že to dělám schválně což teda vlastně byla pravda :0) takže pozor na to. Přeji mnoho zdaru!

Jitka D (St, 29. 1. 2020 - 13:01)

Teda Kristýno, ty jsi dobrý démon. Podělat se naschvál, když jsou máti a ségra doma a spí pár metrů o tebe. To mohlo nedobře skončit. Co by dělala, kdyby se některá vzbudila a šla na záchod. Jak bys to vysvětlila? To sis koledovala o pěkný malér. Já to poprvé provedla, když jsem byla sama na chatě, kde jsem mohla v klidu chodit po zahradě a v sádku za ní aniž bych riskovala odhalení a ostudu. Tam jsem se mohla zřídit doslova jak batole, což se mi nastopro povedlo a v klidu si v tom užívat.
Jako skoro lepší nápad vypadá ta "nehoda" cestou ze školy, i když i tam hrozí dost problémů. To už bych jako proveditelnější viděla "nehodu", když se budeš vracet večer z nějakého kroužku, od kamarádky a tak podobně. Pak je zaprvé menší riziko, že to někdo pozná na dálku podle map na kalhotách. A zadruhé můžeš sehrát scénu, jako že se ti chtělo docela dost, ale že nebylo kam se uchýlit a pak na tebe znenadání vybafl nějaký bezďák nebo ožrala. Že ses prostě lekla, povolily ti svěrače a pak už to nešlo zastavit. Ovšem pozor, konzistence by tomu měla odpovídat. To znamená žádný tuhý bobek, ale takové to řídké mazlavé blátíčko. Pak můžeš i přihrávat a před mamčou brečet, jaký je to hnus, jak to máš rozmatlané po zadečku a mezi nohama, jak strašně smrdíš a tak dále. Pokud je jen trochu tolerantní, tak by s tebou měla v takové chvíli soucítit. Ovšem pozor. Nevím, kde bydlíš a zda je u vás taková konstelace okolností reálná. Jestli máš chvíle, když se vracíš večer domů sama a jestli se u vás vyskytují takové nějaké existence. Aby z toho nebylo hned cítit divadlo. Ohledně tvé ségry by bylo nejlepší, kdyby byla odjetá na nějaké soustředění, školu v přírodě nebo tak něco.
A závěrem už jen stejné varování jako jsem psala před časem Terezce. Otevíráš příslovečnou Pandořinu skříňku, a pokud se ti to zalíbí, tak si tím můžeš docela slušně rozházet život, co se budoucích vztahů týče. Pokakandy totiž lákají chlapy hlavně na internetu, protože tam se mohou v klidu kochat nad tím, jak se dotyčná slečna krásně zaneřádila. A přitom u toho není ten zápach, který je nezřídka skutečně síla.

Adam (Pá, 24. 1. 2020 - 17:01)

Kristýno není zač, jsem rád, že se situace pomalu lepší a nakonec bude ta nehoda zapomenuta a spolužačka bude mít klid. To se bohužel stává, že to člověk nezvládne těsně před toaletou - jak jsem psal výše, sám s tím zkušenost mám. V předchozím příspěvku zmiňuješ, že sama jsi ve škole kadila na prvním stupni - to jsi tehdy měla průjem?

A k té tvé příležitosti...není to asi správné nabádat tě k záškoláctví, ale pokud by jsi zůstala pro nevolnost doma měla by jsi k tomu během dopoledne dost času ne? Osobně si však myslím, že by pro tebe na poprvé bylo lepší pokud by šlo o tuhou stolici.

Pozorovatel (Pá, 24. 1. 2020 - 13:01)

Holky, nechcete se některá posrat? Je tu nuda.

Kristýna (St, 22. 1. 2020 - 21:01)

Adame a Kikino, díky za podporu pro Terku. Už se to kolem ní začíná uklidňovat. Pár rejpalů jsme odpálily, a už je to týden a pro třídu to naštěstí přestává být téma. Terka to nevydržela těsně před záchodem. Už brala za kliku a potřebovala to zadržet ještě tak minutu a zvládla by to. Bohužel to nedala, a všechno pustila do kalhot. Takhle to prý proběhlo dle jejích slov. Sebrala jsem odvahu se jí na to zeptat. Sama jsem ještě nic nespáchala, čekám na příležitost, ale ta se asi hned tak nenaskytne, a o žádnou ostudu nestojím.

Adam (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Ahoj Kristýno, zážitek tvé spolužačky opravdu není nic příjemného už sám o sobě, ale ty následné urážky a posměšky ostatních jsou ještě horší, protože narozdíl od té nehody s nimi nelze nic dělat. Pokud by to nevydržela někde o samotě bude to pro ní samotnou sice psychicky náročné, ale někde se umyje, převleče a za pár dní si na to nevzpomene. Takto jí to budou spolužáci ještě týdny a možná i déle připomínat a bude se tím trápit. Nejlepší je jim zpočátku říct, že se to může stát každému a dále už na to vůbec nereagovat a doufat, že je to zkrátka přestane bavit. Co se týče tebe můžeš pro ní být oporou, že si z toho nemá nic dělat a zkusit jí šetrně, ale opravdu šetrně říci, že není ani první ani poslední komu se něco takového přihodilo - například před pár lety po youtube kolovalo zahraniční video, kde se televizní reportérce přihodila nehoda v přímém přenosu, zkrátka chvíli se držela za břicho, pak se předklonila a s jasně hnědým flekem na bílých kalhotách utekla s omluvou pryč. Možná by jí mohlo povzbudit, že jí vidělo pár lidí a takovou reportérku stovky? tisíce? diváků a díky youtube tomu tak bude už navždy.

Abych zůstal u tématu a trochu vám přispěl, tak sám jsem měl pár nehod..naposledy asi ve 3 třídě, kdy jsem na zahraniční dovolené tak dlouho hledal co jsou pánské a co dámské toalety, až jsem měl plné plavky, pak jsem zapadl na první WC jsem jsem viděl a teprve mi došlo, že jsem to měl udělat rovnou. Celá příhoda byla navíc smutnější o to, že jsem pak zjistil, že ty toalety rozdělené nejsou. Lidí to vidělo jen pár, ale naštěstí nikdo koho bych znal a ještě někdy potom viděl.

Na závěr se chci zeptat o jaké diskuzi je řeč? Je tu hned několik místností s těmito tématy.

Marika (So, 25. 1. 2020 - 15:01)

To video, o kterém se zmiňuješ, jsem viděla. Jelikož mě tohle téma lákalo, dívala jsem se na něj dost často, na jednu stranu mě fascinovalo, ale na druhou mě děsilo. Tedy děsila mě ta představa být na jejím místě, že by mě při takovém trapasu vidělo obrovské množství lidí a to nejen cizích, ale i těch, kteří mě znají, kamarádi, známí a to i ti, kteří mě třeba nemuseli a přáli by mi to. A navíc jak píšeš, ta ostuda nikam nezmizí a zůstane zvěčněna na netu. Docela mi to vzalo odvahu.

Veřejnou ostudu jsem si střihla s počůráním a i tak se to se mnou vezlo dost dlouho.

Miška (Ne, 19. 1. 2020 - 22:01)

Ahoj po dlouhý době mam zase co napsat. Já měla ted pár dní s nehodama klid kromě toho když jsem to nevydržela a pokadila se na sjezdovce 2 týdny jsem bez plen a nosim zase jen kalhotky ... no jo jenže já ted byla přes výkend přespávám u martina protože mamka je pryč a já nechci být sama a dneska jsme šli spolu na výlet jenže já ráno dostala průjem a když jsem se vraceli a já začala cítit že budu muset kakat tak sem se svěřila ale stejně jsem to nevydržela a pokadila se v autě takže jsem půl cesty probrečela a bála se co na to řekne moje mamka jestli se to dozví každopádně martinova mamka na mě byla opravdu hrubá ale nakonec mi pomohla se po návratu očistit což pro mě bylo ještě stresující když jsem jí podávala pokaděné legíny a kalhotky ted se bojím že to na mě v noci zase příde a já to zase pustím to už bych se před ní asi sesypala nezažil jste někdo něco podobně stresujícího když se pokadíte před cizí osobou a ta vám pak ještě pomáhá s očistou

Denisa (Po, 20. 1. 2020 - 15:01)

Tak na rovinu si retardovaná nebo si z nás děláš srandu?

Kristýna (So, 18. 1. 2020 - 20:01)

Taky si myslím, že je to zbytečné a hnusné. Jasně, nejsme na prvním stupni, nebo ve školce, ale myslím si, že pustit na záchod toho, kdo nic nesimuluje, a opravdu akutně potřebuje, snad není takový problém. Všimla jsem si, že je tu i přímo diskuze k tomuto tématu, ale tam to jsou jen samé urážky a osobní útoky, tak tam přispívat nebudu. Každopádně chudák Terka je z toho dost špatná. Ty posměšky spolužáků jí taky nepřidaly. Já šla trochu hlouběji do historie této diskuze, a jsem překvapená kolika holkám se něco podobného stalo. Já naštěstí nikdy ve škole tenhle problém neměla. Na velkou jsem ve škole musela naposledy někdy na prvním stupni, jinak to s kaděním zvládnu vždycky až domů, ale taky už jsem zažila, asi jako každý, co je to mít fakt brutální průjem, kdy jde o minuty. Naštěstí jsem to vždycky na WC stihla včas, ale občas to bylo opravdu o fous. Akorát, jak už jsem tu psala, tak jednou jsem se počůrala cestou ze školy, ale to byla moje chyba. Z toho nemůžu vinit nikoho jiného než sebe. Myslela jsem tenkrát, že to vydržím až domů, a ve škole jsem nešla a neklaplo to. Moje chyba no.

Kikina (Ne, 19. 1. 2020 - 13:01)

Kristýnko vypadáš jako fajnova holka a dobrá kámoška. Měla by ses Terezky zastat pokud ona sama není schopná ty posměváčky odpálit. Tady platí zásada na hrubý pytel hrubá záplata ale chápu každý na to nemá povahu. Nicméně když bude bulet a stydět se tak oni poznají že se nechá rozhodit a nedají pokoj. Takže jedině nekompromisní odpal a nezájem a kdyby ještě viděla že má i kamarádku která se jí zastane tak to bude hned snášet statečněji. Tu tebou zmíněnou diskuzi sleduji ale zatím se tam neobjevilo žádné pokakání takže nic pro mě :0) počůrávani mě moc nebere i když se musím přiznat že jsem se taky jednou počůrala a to bylo přímo ve škole o velké přestávce venku před školou v osmé třídě. Taky to byla vesměs moje chyba. Jediné štěstí v neštěstí bylo že jsem měla černé legíny a tak si toho nikdo nevšimnul a povedlo se mi to utajit ale být teda tři hodiny ve škole v mokrých kalhotách nic moc :0(

Olina (So, 18. 1. 2020 - 18:01)

Tak o učitelích, profesorech raději ani nemluvit. Nejsou sice všichni tak přísní v tomto směru a bezohlední, ale bohužel se vždy někdo najde. A to asi nebude sdílet stejný názor sama. Vím o takových případech od svých spolužaček a kamarádek co měli smůlu na takovéto pedagogy , ale i měli smůlu jako ta zmíněná Tereza. Je to smutné, ale je to tak. Sama jsem měla také smůlu na ZDŠce, kdy třídní se mnou jednala , tak jako v příspěvku od Kristýny. A přijít s nadílkou v kalhotách v sedmé třídě pro posměch spolužáků a ještě mě učitelka vynadala a doma to nebylo o nic lepší. Po druhé to bylo už na učilišti při tělovýchově a opět tělocvikářka jako ras a absolutní nezájem z její strany. Cvičilo se ještě v trenýrkách a bílém tílku a samozřejmě šlo jen asi o 10minut do konce tělocviku a že to musím vydržet. Byla dost drsná a nepříjemná a bohužel během chvíle jsem měla řádnou nadílku v trenýrkách. Flek a boule byla vidět dost a ještě měla vůči mě řeči a musela jsem s plnýma trenýrkama být až do konce. Pak mě milostivě poslala domů a příjemné to tedy nebylo a ona už vůbec.

Zlata (Pá, 17. 1. 2020 - 07:01)

O věku to rozhodně není i když nějací naivkové si to hloupě myslí a když se na vlastní kůži přesvědčí o tom, že se i jim to může přihodit, tak pak koukají. Kritizovat umí každý a udílet rady a jestli s tím má někdo problémy, tak zaslouží politování a nikoliv ponižování, úšklebky apod. Lidí s těmito problémy je dost a stejně i ti co mají úniky moč. Pokud s tím někdo jen tak experimentuje, tak je to zase jen a jen jeho věc a to ať se s tím zde i jinde chlubí. Tyto potíže jsem musela řešit také a moc příjemné to asi jak každý znalí asi sám ví. Používám pratelné kalhotky na únik stolice a osvědčili semi v tomto směru. Kritériem dalším je i typ prádla. Tanga a jemu podobné prádlo je problém. Je to hned všude a očista je horor. Já používám klasické bavlněné prádlo a dobře se mi nosí i pánské boxerky a bavlněné slipy a v některých případech se mi hodně toto pánské prádlo osvědčilo. Kristýno i jiní můžete si to vyzkoušet a uvidíte

Kristýna (St, 15. 1. 2020 - 22:01)

Zdravím. Hledala jsem něco s touto tématikou na internetu, a jsem ráda, že jsem objevila tuhle diskuzi. Určitě mi tu poradíte. V pondělí se ve škole jedné mojí kámošce stala taková věc, no nebudu to okecávat, prostě se ve škole pokadila do kalhot. O přestávce nestihla doběhnout na záchod, a já nevím proč, ale hodně mě to zaujalo. Do teď by mě nenapadlo, že v našem věku (chodím na střední) by se někomu mohlo něco takového stát. Měla na sobě hodně těsné džíny světle šedé barvy, ve kterých to bylo fakt hodně vidět. Hnědý flek přes celý zadek, a asi se opravdu dost zřídila. Já nevím proč, ale něco mě na tom fascinovalo. Hned jsem si říkala, jaké by to bylo, kdybych se sama pokadila, a od té doby na to nemůžu přestat myslet. Uvažuji nad tím, že bych to zkusila, ne před lidmi, to by byl trapas, ale tak aby se o tom nikdo nedozvěděl. Poradíte mi někdo, jak na to? Existuje nějaký zaručený recept, co mám sníst, abych se po tom pokadila? Chtěla bych to taky jako nevydržet, bojovat s tím a nakonec to pustit do kalhotek. A jaký je to vůbec pocit, pokadit se do oblečení? Omlouvám se předem, za tyto dotazy, které možná někomu budou připadat hloupé, ale nemám tím žádnou zkušenost. Ta kámoška se za to hodně stydí, a ostatní spolužáci u nás ve třídě se jí teď posmívají, že je pokakánek, a tak nemám odvahu se jí zeptat, jaký to byl pocit, když to pustila. Asi by si myslela, že nejsem normální. Já sama jsem zmatená z toho, že myslím na takové věci, ale ať dělám co dělám, tak se těch myšlenek nemůžu zbavit. Předem děkuji za vaše případné rady a odpovědi.

Kikina (Pá, 17. 1. 2020 - 10:01)

Ahojky jmenovkyně :0) se zájmem jsem si přečetla tvůj příspěvek a musím konstatovat že na tom není nic neobvyklého když je někdo svědkem hnědé nehody někoho jiného a zaujme ho to natolik že se to rozhodne sám zkusit. A už vůbec to není důvod proč být z toho špatná. Takzvaná normálnost je relativní a když existují lidé které třeba vzrušuje nechat se svázat a zbičovat tak nevím proč by si někdo nemohl pro potěšení nakakat do oblečení. Ono je to prostě spojené s tím že je to pořád do jisté míry tabu. Prostě něco co se od určitého věku netoleruje a ne nadarmo se říká že zakázané ovoce nejvíc chutná :0) a ty jsi přímo viděla jak se ta kámoška pokakala nebo jsi to viděla až když se na to přišlo? A ty sama jsi nikdy ve vyšším věku třeba nechtěnou nehodu do kalhotek neměla že se ptáš jaké to je? No je v tom ten příjemný pocit úlevy asi jako když tě něco tíží v bříšku a jdeš se vykakat na záchod to určitě znáš. No a když to uděláš do oblečení tak je s tím ještě spojený ten pocit úžasné svobody prostě nic neřešit a pustit to do prádla. Pak je bezva projít se v tom sednout si do toho a užívat si jak se to měkké teplé blátíčko matla po zadečku a stehnech aspoň takhle to mám já. Ale bacha že se ti to bude líbit ti nemůžu zaručit. Ona fantazie je jedna věc a realizace věc druhá. Nesmíš být úplně cimprlich holka budeš smrdět a když se ti povede se třeba víc zřídit tak potom ta očista je občas docela mazec. Já to beru tak že to k tomu patří a už to dávno neřeším ale někoho kdo na to není zvyklý to může znechutit to už je individuální. Univerzální recept co sníst nemám někdy stačí i aby ti jenom zrovna něco nesedlo a můžeš se po tom zkakat že ani nebudeš vědět jak se ti to povedlo. Pak se dá zplacat páté přes deváté ale ten efekt se nemusí zákonitě dostavit. Můžeš si taky vzít projímadlo a pak máš určitě jistotu že až to na tebe přijde tak to zaručeně nedáš a prohrajes boj s vlastním tělem ale to bych napoprvé neradila. Ono po medicíně je to někdy takový hardcore že se můžeš pokakat až do bot a pak už je ten úklid docela složitý. A jak často chodíš kakat? To je důležité pro plánování aby se ti to pak nestalo někde kde by to nebylo žádoucí. Ideální je to udělat doma v soukromí a bez svědků ale bacha psala jsi že jsi na střední takže asi ještě bydlíš s rodiči a tak to chce třeba naplánovat tak až budeš sama doma a budeš mít jistotu že se na to nepřijde chce to i nějaký ten časový prostor pro úklid a důkladné vyvětrani bytu protože ten smradek je někdy opravdu nářez. Budu ti držet palce ať už to uděláš nebo ne a můžu dát spoustu rad podložených mými mnohaletými zkušenostmi ale to finální rozhodnutí pokakat se už musíš udělat ty sama tak hodně štěstí přeju!

Ron, (Ne, 19. 1. 2020 - 09:01)

Ahoj, no to projímadlo jsem také zkusit, ale na mě nemá účinky....raději to tak tři až čtyři dny zadržím a pak si to užiju.... jak se patří

Kikina (Ne, 19. 1. 2020 - 13:01)

Ahojky tak na každého to Funguje jinak a každý organismus je tak trochu unikát. Na mě právě ta medicína funguje až moc. Když jsem to naposledy zkusila jenom s ní tak jsem se zkakala úplně strašně všechno se mi vyvalilo na stehna a na nohy a měla jsem to úplně všude jenom ne v kalhotkách a to bylo o ničem. Takže taky se držím spíš tvojí metody. Pro mě taky není problém dva až tři dny vydržet a pak mám pěkně plno. Nemluvě o tom že po medicíně jsem měla rozhozené bříško a pak třeba týden v kuse průjmik takže jsem od toho ustoupila. Poslední dobou mi to jde dobře i bez chemie :0)

Kristýna (Pá, 17. 1. 2020 - 21:01)

Ahoj Kikino. Díky za tvé obsáhlé vyjádření. Já si taky pročetla některé tvoje starší příspěvky, a ty jsi úžasně odvážná. Já bych asi neměla odvahu, nadělat si do kalhot na veřejnosti. Asi bych se styděla a bála se, že si toho někdo všimne.. No a teď k tvým dotazům. Já přímo neviděla, jak se Tereza (doufám, že to nebude číst) pokadila. Chtělo se jí už o hodině, ale máme hodně přísnou třídní profesorku, a ta jí na WC nepustila s tím, že už snad není malá holka a může to vydržet. No do konce hodiny to ještě zvládla. Pak spěšně zmizela ze třídy, a když se vrátila, tak už byla pokaděná. Asi to pustila někde na chodbě, když se to snažila stihnout, nevím... Každopádně profesorka jí vynadala, že je jak malé dítě, a ať si vezme svoje věci a jde domů. Muselo to pro ní být hodně ponižující, já bych to tedy zažít nechtěla. Mě se to naposledy stalo ve školce, a na to už si moc nevzpomínám. V páté třídě jsem se cestou ze školy počůrala, když jsem si neměla kde odskočit, a to se mi po pravdě moc nelíbilo, ale možná, že hlavně proto, že jsem se bála, že si toho někdo všimne. Já musím kadit denně. Jsem sice docela drobná, ale dokážu toho sníst docela dost. Většinou jdu na velkou, když přijdu ze školy. Často už se mi stalo, že se mi taky chtělo tam, ale vždycky jsem to nějak donesla domů. Nicméně kdyby to bylo opravdu akutní, tak se vykadím tam, i když ke školním záchodům mám odpor. Už jsem rozhodnutá, že to provedu, ale nevím kdy. S tím plánováním bude asi trochu problém. Bydlím s mámou a mladší ségrou. Naši jsou rozvedení. Máma je většinou v práci přes týden až do večera, ale potíž je v tom, že sestra chodí do sedmičky a většinou je doma dřív než já. Pokoj máme se ségrou společný, a tak toho soukromí mám pro sebe málo, takže nevím kdy to udělám. Jenom málokdy se mi poštěstí být sama doma. Každopádně díky za rady. Jsem ráda, že nejsem jediná, koho něco takového napadlo. Myslela jsem si, že jsem nějaká vadná, ale ty jsi mě uklidnila. S tím, že budu smrdět počítám, ale snad to nebude tak hrozné. Já když kadím do záchoda, tak nemám pocit, že bych sama sobě nějak extra smrděla, ale je fakt, že když se Tereza pokadila, tak to bylo cítit docela dost. Je mi jí docela líto. Dneska ve škole, si do ní jeden namistrovaný borec u nás ve třídě rýpnul, jestli si prý nezapomněla vzít plenky, a ona hned začala bulet. Nevím proč jsou na ní ostatní tak hnusní. Přeci se to může stát každému ne? Já bych tomu neuvěřila, kdybych to neviděla na vlastní oči, ale na rozdíl od jiných holek ve třídě, které jí dávají najevo, že se jí štítí, se s ní normálně kámoším dál. Je to fajnová holka, máme hodně společných zálib, a nevidím důvod jí zavrhnout jenom proto, že se jí stala nehoda do kalhot. Každopádně ještě jednou díky za povzbuzení a pochopení. Já si počkám na vhodnou příležitost, až to budu moct utajeně provést, a pak sem když tak napíšu, jak to dopadlo.

Kikina (Út, 14. 1. 2020 - 17:01)

Já na to video nekoukala ani koukat nebudu. Dokážu si jeho obsah představit mám velkou fantazii :0) ale tyhle hardcory to pro mě není. Mě se líbí taková decentní videjka třeba když se holka pokaka do legín nebo jenom do kalhotek a je vidět jenom ta boulička na zadečku nebo takový pěkný hnědý průsak. Můžu se i koukat jak se v tom holka udělá ostatně dělám to sama ale explicitní detaily točené vyloženě pro kluky aby si nad tím mohli honit to už mě nezajímá a pokakaný sex to mi přijde jako vyloženě úlet. Možná to zní ode mě divně ale každá holka co je pokakanda nemusí zase až tolik ujíždět. Ony ty takzvané kaviár holky existují ale to je zase úplně jiná kategorie. Tam nejde ani tolik o ten samotný akt pokakání jako spíš o ty hrátky které s tím souvisí proto bych tohle dohromady nespojovala. Já se taky umím odvázat a jsem caknuta i v jiných směrech. Taková procházka bosými nožkami v bahynku může být určitě velmi příjemná. Koukala jsem i na videa dívčích zápasů v bahně a nevypadá to špatně klidně bych to prubnula. Já se třeba ráda koupu v oblečení natáhnu si legíny a těsné tričko a hupsnu v nich do rybníka nebo do řeky. To je taky fajnový odvaz. Nicméně i já mám jednu cimprlich kámošku která se v přírodě nevykoupe ani kdyby se měla usmažit na slunci. Přitom třeba v bazénu je mnohem větší šance chytit nějaký ekzém nemluvě o tom že ta chlorovaná voda asi taky nebude úplně zdraví prospěšná. Tolik jenom taková moje malá odbočka od tématu a moje postřehy k tomu co se tu zrovna řešilo.

Reklama

Přidat komentář