Já jsem z Prahy 9 do pupíku jsem si pichnul injekční jehlu mnohokrát ,je to fakt super vzrušující pěkně jsem se udělal píchám se injekční jehlou i jinde na těle ,do svalů a do žil na rukou, je to fakt vzrušující to dělat ,mohl bys mě propichovat pupík injekční jehlou, mohl bys mě nabírat krev , pichat do těla injekční jehlou, mám zkušenosti Martin
Já jsem z Prahy 9 , taky mám rád mučeni pupíku, propichování injekční jehlou , propichování i jinde na těle , mohl bys mě propichovat mohli bychom se pichat navzájem mučit se navzájem silně se udělám je to fakt vzrušující dobrodružství Martin
27. Listopad 2019 - 22:05
pupicek - nabebup (anonym)
zdravim vsechny. pokud je zde nekdo z moravskoslezskeho kraje pisnete. nabebup@seznam.cz
Jsem z Prahy 9 mohli bychom se domluvit mohli bychom se pichat navzájem silně se vzrusim jehly mám
6. Leden 2020 - 23:54
košilka (anonym)
Ahoj zrovna si oblíkám holčičí košili (jsem kluk) a začnu si mučit pupík dlouhou slabou tyčkou kterou tlačím do pupíku a jak to bolí tak se hned udělám a nekdy si na tu tyčku ještě lehnu na zem aby to hodně bolelo. Je to super.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář