Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (So, 25. 1. 2020 - 21:01)

Pozdavuji taky z Dačic. Baculka mi čurá stále svižně, ale kluka zatím nemám,jeden mně chtěl, ale byl otravnej a nelíbil se mi. Tak stále se i ta velká làska vyhýbá.

Honič (So, 25. 1. 2020 - 23:01)

Napiš i něco prosím jak ti čůráš pipinky dnes,jestli hodně nebo málo a taky jestli venku nebo na záchodě.

Miška (Ne, 26. 1. 2020 - 17:01)

Slibuju,budu psát časteji. Dnes moje baculka čurala venku za domem na zahrádce a udělala jsem pod sebou hodně vody a teklo to hned hodně prudce a pak dlouho mírně, protože jsem to držela na poslední chvíli a kdybych si nesundala kalhoty domů bych to nevydržela. Baculka už povolovala a trochu jsem čurala hned jak jsem se svlékala a počurala jsem se na ruku ale do kalhotek jen asi kapičku. Byla jsem dlouho venku a byla mi zima a to se pak čůrání špatně drží. Ale myslela jsem si,že to vydržím nejprve,ale potřebovala jsem tak,že to začalo pomalu jít samo a musela jsem na místě hned stáhnout kalhoty a přitom už jsem čurala.

Klárko (So, 25. 1. 2020 - 21:01)

Klárko, prozraď nám, kde máš ten domeček.Prosim.

Honič (So, 25. 1. 2020 - 20:01)

Klárko jestli jsi s Liborem, tak si to užij a nezapomeň zase pak až budeš mít někdy čas na nějaký čůráníčko. Děkuji.

Martina (So, 25. 1. 2020 - 13:01)

Nevěřím. Ale pokud ano ,pak je to výkon zasluhující obdiv.

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

Adam Nikituš, Liberec, 76 let, bývalý voják z povolání. Asi se nudí a tak píše.

Martina (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

Budu se opakovat, pro mne není podstatné autorství. Já Klárku a spol. mám za reál a je jedno co je okolo. Mám dost indicií abych mohla reálu věřit a časem se s Klárkou a Nikolou setkat.

Znalec (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

asi žádný nebudou....

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

17. Ne je to chlap středních let a v příběhu se už dvakrát odhalil, že Libore?

Honič (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

Holky moje, je to skvělý a zase jsem byl u toho hotovej. To jak čůráš po kafi to musí být proud jako blázen z tvý pipky.

Jarek (Pá, 24. 1. 2020 - 15:01)

Já si myslím, že problém čůracích dívek a kluků je hlavně v mládí. Já to měl podobné a byl jsem z toho nemožnej jako třeba Honič nebo Sedmnáctý a buď jsem špehoval holky, co chodily chcát nebo jsem koukal na stránky a u toho jsem to vždy nezvládnul a bylo to venku. Našel jsem si dívku a tyhle praktiky jsme opatrně taky navodili a vydrželo nám to asi dva tři roky a pak už to ochablo a ani na čůrací holky se teď nedívám moc často. Ale chápu velmi proč to kluky láká.Toliko moje zkušenost. Má někdo podobnou nebo naopak jinou?

Návštěvník (Pá, 24. 1. 2020 - 14:01)

Tady jste na jiné diskuzi. Ty svým vyblitiny pište jinam

Kikina (Pá, 24. 1. 2020 - 09:01)

Ahojky Klárko. Taky jsem včera kakala ale trochu jinak a jinam než ty :0) každopádně hezky napsáno. Nejenom pipinky ale i zadečky je třeba občas vyprázdnit a je to zcela přirozené a o nic nejde. Taky pozdravuji Mišku a rovněž bych jí přála nějakého hodného kluka který by jí zahrnul láskou po všech těch trápeních kterými si prošla. Zatím si holt se svou pipinkou musí hrát sama ale určitě v tom dokáže být kreativní :0) zdraví Kiki.

Klára (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

Kikino taky tě zdravím a jsem ráda, že sis na mne vzpomněla. Miška se tím, že nemá lásku moc netrápí, nebo to tak vypadá asi a s pipinkou si občas hraje sama a já jen stále nemůžu zapomenout, jak jsme to v létě na chaloupce udělaly tak, že jsem jí to udělala já až se počůrala u toho jak sejí to stalo. Nejsem na holky, ale tohle mně opravdu hodně příjemně dostalo, taky jsem si vyčítala, že když jsem byla u ní, že jsme to pak nezopakovaly, ona trochu jednou to naznačila a já se asi zalekla a pak mi to bylo líto. Vždyť na tom nic není a ona mne má moc ráda a já ji taky. Vy kluci,co jste sem napsali ty blbý poznámky, že když holka blinká ,že je to vzrušující tak to je naprostá blbost. Když je mi špatně tak jsem spíš z toho vyřízená a chci to dostat ven a pak jen ležím a když je špatně Nikolce někdy tak to je taky blbý a spíš ji udělám hořkej čaj nebo jí držím vlasy aby si je nepoblinkala a nic na tom teda vzrušujícího není a to i Libor ví, že když mi bylo špatně asi jednou nebo dvakrát s ním, tak spíš se mnou soucítil a pomáhal mi se dostat do pořádku a vůbec žádný vzrůšo nebylo.To by mně tedy vůbec taková vaše myšlenka nenapadla. Dnes jsem nečůrala venku ,ale vyzvedla mně mamča a tak jsem si došla ve škole a pustila to tam na WC, ale nesedám si na záchod ale čůrám trochu nad mísou. Zítra a v neděli budu s Liborem a dnes s Nikolou. Mamča nás chce pozvat na pizzu večer a to se těšíme i se ségrou moc.

Kikina (So, 25. 1. 2020 - 10:01)

Klárko já rozumím a znám to. Taky jsem to zažila s jinou holkou. Trochu jinak než ty a Miška ale nebudu to okecavat já udělala jí a ona zase mě nebudu to tady do detailu vypisovat. Jednak se to sem tématicky úplně nehodí a jednak to vnímám jako svou privátní záležitost a o tom se nechci rozepisovat na veřejné diskuzi ale taky se mi to moc líbilo a ráda na to vzpomínám i když podobně jako ty celkem bezpečně vím že na holky taky nejsem. Ale mezi dvěmi dívkami je to takové něžné a roztomilé a vůbec při tom nemusí být lesbičky. Takže plně chápu a opravdu to není nic kvůli čemu je třeba se cítit špatně.

Jolanka (Pá, 24. 1. 2020 - 17:01)

Víš, mě zase nepřijde vzrušující čůrat před klukem a vůbec před lidma. Zvracení je jen moje. Mně je šestnáct a s klukama jsem ještě sex neměla, to až si budu jistá. Ty jsi zkušená žena

No nevim (Pá, 24. 1. 2020 - 18:01)

Protože Klára má 17.

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

17. Ne, starej dědek to je.

Ha!!!!!! (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

Hm , a ty jej znáš???? Nebo podle čeho tak otravně argumentuješ??? Leda,že bys byl autor ty.

Reklama

Přidat komentář