Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Znalec (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

asi žádný nebudou....

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

17. Ne je to chlap středních let a v příběhu se už dvakrát odhalil, že Libore?

Honič (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

Holky moje, je to skvělý a zase jsem byl u toho hotovej. To jak čůráš po kafi to musí být proud jako blázen z tvý pipky.

Jarek (Pá, 24. 1. 2020 - 15:01)

Já si myslím, že problém čůracích dívek a kluků je hlavně v mládí. Já to měl podobné a byl jsem z toho nemožnej jako třeba Honič nebo Sedmnáctý a buď jsem špehoval holky, co chodily chcát nebo jsem koukal na stránky a u toho jsem to vždy nezvládnul a bylo to venku. Našel jsem si dívku a tyhle praktiky jsme opatrně taky navodili a vydrželo nám to asi dva tři roky a pak už to ochablo a ani na čůrací holky se teď nedívám moc často. Ale chápu velmi proč to kluky láká.Toliko moje zkušenost. Má někdo podobnou nebo naopak jinou?

Návštěvník (Pá, 24. 1. 2020 - 14:01)

Tady jste na jiné diskuzi. Ty svým vyblitiny pište jinam

Kikina (Pá, 24. 1. 2020 - 09:01)

Ahojky Klárko. Taky jsem včera kakala ale trochu jinak a jinam než ty :0) každopádně hezky napsáno. Nejenom pipinky ale i zadečky je třeba občas vyprázdnit a je to zcela přirozené a o nic nejde. Taky pozdravuji Mišku a rovněž bych jí přála nějakého hodného kluka který by jí zahrnul láskou po všech těch trápeních kterými si prošla. Zatím si holt se svou pipinkou musí hrát sama ale určitě v tom dokáže být kreativní :0) zdraví Kiki.

Klára (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

Kikino taky tě zdravím a jsem ráda, že sis na mne vzpomněla. Miška se tím, že nemá lásku moc netrápí, nebo to tak vypadá asi a s pipinkou si občas hraje sama a já jen stále nemůžu zapomenout, jak jsme to v létě na chaloupce udělaly tak, že jsem jí to udělala já až se počůrala u toho jak sejí to stalo. Nejsem na holky, ale tohle mně opravdu hodně příjemně dostalo, taky jsem si vyčítala, že když jsem byla u ní, že jsme to pak nezopakovaly, ona trochu jednou to naznačila a já se asi zalekla a pak mi to bylo líto. Vždyť na tom nic není a ona mne má moc ráda a já ji taky. Vy kluci,co jste sem napsali ty blbý poznámky, že když holka blinká ,že je to vzrušující tak to je naprostá blbost. Když je mi špatně tak jsem spíš z toho vyřízená a chci to dostat ven a pak jen ležím a když je špatně Nikolce někdy tak to je taky blbý a spíš ji udělám hořkej čaj nebo jí držím vlasy aby si je nepoblinkala a nic na tom teda vzrušujícího není a to i Libor ví, že když mi bylo špatně asi jednou nebo dvakrát s ním, tak spíš se mnou soucítil a pomáhal mi se dostat do pořádku a vůbec žádný vzrůšo nebylo.To by mně tedy vůbec taková vaše myšlenka nenapadla. Dnes jsem nečůrala venku ,ale vyzvedla mně mamča a tak jsem si došla ve škole a pustila to tam na WC, ale nesedám si na záchod ale čůrám trochu nad mísou. Zítra a v neděli budu s Liborem a dnes s Nikolou. Mamča nás chce pozvat na pizzu večer a to se těšíme i se ségrou moc.

Kikina (So, 25. 1. 2020 - 10:01)

Klárko já rozumím a znám to. Taky jsem to zažila s jinou holkou. Trochu jinak než ty a Miška ale nebudu to okecavat já udělala jí a ona zase mě nebudu to tady do detailu vypisovat. Jednak se to sem tématicky úplně nehodí a jednak to vnímám jako svou privátní záležitost a o tom se nechci rozepisovat na veřejné diskuzi ale taky se mi to moc líbilo a ráda na to vzpomínám i když podobně jako ty celkem bezpečně vím že na holky taky nejsem. Ale mezi dvěmi dívkami je to takové něžné a roztomilé a vůbec při tom nemusí být lesbičky. Takže plně chápu a opravdu to není nic kvůli čemu je třeba se cítit špatně.

Jolanka (Pá, 24. 1. 2020 - 17:01)

Víš, mě zase nepřijde vzrušující čůrat před klukem a vůbec před lidma. Zvracení je jen moje. Mně je šestnáct a s klukama jsem ještě sex neměla, to až si budu jistá. Ty jsi zkušená žena

No nevim (Pá, 24. 1. 2020 - 18:01)

Protože Klára má 17.

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

17. Ne, starej dědek to je.

Ha!!!!!! (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

Hm , a ty jej znáš???? Nebo podle čeho tak otravně argumentuješ??? Leda,že bys byl autor ty.

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

Provalilo se to.

Ha!!!!!! (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

fajn, tak bližší údaje sem.

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 13:01)

Proč bližší údaje? Jako nabonzovat chudáka, kterému takové psaní pomáhá? Hnus. To snad poznáte, že to nepíšou pubertačky s takovýma sexuálníma praktikama. A hlavně ty adresy jak celá ta pratička uvácí….a není to jedno? ...bavte se

Gita (So, 25. 1. 2020 - 17:01)

Hm, já se ti nedivím. Asi máš v sobě problém. Proto piš dál, mně se to taky moc líbí a Klárka a ostatní její blízcí jsou pro mně živoucí bytosti a možná,že jsou doopravdy a o to by to bylo suprovější.

Honič (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

Já jsem z tebe Kláro nemocnej touhou a nemůžu s tím nic udělat. Chtěl bych vidět tvou pipinku jak čůrá a jestli vydržíš hodně nebo musíš čůrat často a jestli při čůrání je vidět až do pipinky na dírku okud to proudí nebo čůráš s pipinkou staženou k sobě. Jsem asi trapnej, ale já to nemůžu nenapsat. Klidně to přehlídni a ignoruj a neodepiš.

Klára (Pá, 24. 1. 2020 - 20:01)

Já tě moc chápu ale moje pipinka je jen pro toho, koho miluju a proto ji nemůžeš vidět jak čůrá. Ale asi čůrá jako u každé jiné holky. Když se mi chce hodně, tak čůrám prudce proudem a když málo tak čůrám pomalu a ne hned ale až se uvolním nebo trochu zatlačím. Někdy čůrám proudem přímo a je to vidět jak to jde z čůrací dírky, někdy to jde přes celou pipinku a mám štěrbinku staženou k sobě. Dnes jsem čůrala ráno a po obědě když jsem šla ze školy s pipinkou sevřenou,ale o velký přestávce chodím preventivně a čůrala jsem jen tak středně hodně, ale pipinka byla víc otevřená, že jsem viděla na tu dírku jak to pouštím tudy ven. Za chvilku přijde Nikolka a budeme se tulit, přišly jsme před chvilkou z pizzy a taky jsem čůrala doma ale to jsem si pipinku nesledovala ale asi taky čůrala normálně a potřebovala jsem dost nutně. Já si ji sleduju jak čůrá hlavně když čůrám venku nebo jinde než doma a nebo když čůráme doma se ségrou,ale teď se jí moc nechtělo a mně jo, protože jsem si dala o jedno mojito navíc, ségra ho měla taky,ale bez alkoholu a mně mamča dovolila i to pravý, ale pak to pak moč tlačí do pipinky a chce se hodně čůrat.

Martina (Pá, 24. 1. 2020 - 20:01)

Každá dívka asi čůrá podobně jak popisuješ . Já taky hlavně po kávě musím na záchod rychle a rychle stáhnout kalhoty a hned to jde, protože káva odvodňuje a pak se musí na záchod rychle a moc se to nedá vydržet. Já asi dokážu pochopit, že to kluky vzrušuje i jen o tom číst nebo ty dívky sledovat jak vykonávají malou. Klárko ale hlavně ti posílám pozdrav a přání pířjemného víkendu i s Liborem. Hezkou dobrou noc s Nikolkou.

Klára (So, 25. 1. 2020 - 08:01)

Martino já když si dám kafe ,tak do půl hoďky musím čůrat taky a je to takový nepříjemný, že se chce rychle a víc a musíš a nedá se to moc dlouho vydržet a pak mně to jde hodně rychle, ale zase třeba jen chvilku a nevyčůrám velkou louži, ale ten tlak z močáku do pipinky je velký a prostě musím to pustit. Dnes ráno jsem si kafe dala taky asi před hodinou, ale my jsme byly s Nikolou před tím hned na malé ráno a měly jsme pipinky po noci plné, protože nás to na záchod nevzbudilo a tak sice se mi už začíná chtít znovu, ale ještě se to dá vydržet . Až to bude víc tak odběhnu na WC a rychle to vypustím do záchodu a pohoda. Libor přijede dopoledne a půjdeme do domečku a po obědě někam na výlet. Chtěli jsme jet i na hory si zalyžovat,ale není moc sněhu a tak budeme asi někde okolo nebo pojedeme do Schandau si užít sauny a vymokřit se ve vodě. Už se tam nebojím po tom incidentu a ještě měl Libor nápad zajet do Prahy na orchideje a tak se dohodneme průběžně. Večer bude se mnou tady a tak Niki má dnes smůlu a bude spinkat u sebe. Ale když je tady Libor, tak to jí tolik zase nevadí a není smutná, jen je pak zvědavá na ty holčičí věci a co a jakej je a tak já jí to trochu říkám, ale ne všechno, ale ona stejně ví, že už byl v mojí pipince a že mně miluje a tak trochu žárlí, že když bude se mnou pak tady vedle v domečku, tak že na ní zapomenu. Ale to vůbec ne, Je to moje nejmilejší zlatíčko a nedám ji za nic na světě.

Reklama

Přidat komentář