Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Po, 27. 1. 2020 - 06:01)

díky za odkaz,shlédnul jsem to a bez urážky...vím že jednáš se mnou slušně ,ale jako repák s hubou rovnou etéru si nemohu odpustit poznámku,že autor toho videa je zalezlej až po paty v řiti Kremlu a možná i dále a dělá zde proruskou propagandu,kdy USA ohrožuje bezmocné a bezbranné Rusko a štve celý svět proti němu a tak....o ruské propagandě proruských webů na českém internetu jsem již včera psal,to jsou ty weby které zde pořád propaguje Jedovatej a já jahoda ho s nima poslal prdele

Jedovatej (Po, 27. 1. 2020 - 16:01)

„...to jsou ty weby které zde pořád propaguje Jedovatej a já jahoda ho s nima poslal prdele“ --- Do prdele si táhni sám, Jahodovej, tam budeš mezi svejma. Je asi zbytečný ti už po x-tý vopakovat, že nepropaguju žádný weby, jen dávám vodkazy na zajímavý články a ukázky z nich, ať jsou uveřejněný kdekoliv. Je jenom problém tvý tupý a propagandou dokonale zpracovaný palice, že vše, co se ti nehodí do krámu a k těm tvejm idiotskejm chvalozpěvům na EU a USA, voznačíš za dílo proruskejch webů.

Rakato (Ne, 26. 1. 2020 - 18:01)

Už jsem ti několikrát psal, že tzv. rasismus u většiny lidí je výmysl agresivních sluníčkářů - lidi prostě nemají rádi kriminálníky a parazity, a je nepopiratelný fakt, že ti jsou většinou barevní. -------------------------------------------- Můj názor na negry a Židy se opírá o fakta, která ty ignoruješ, a proto jsi názorově mimo. A ta fakta jsou, že negři v historii ani dnes nedokázali skoro nic, kdežto Židé obrovské věci. Takže jaksi nevážit si negrů a vážit si Židů mám opodstatněné. Na rozdíl od tebe, který si tady (zřejmě v rámci přetvářky) údajně vážíš každého člověka. No to určitě. (Ale klidně se tady můžeš vypisovat, jak si vážíš muslimáků, budeš tady za největšího exota.)

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 26. 1. 2020 - 19:01)

ale já se vyhrazuji hlavně proti teroristům jedno od kud ,proti muslimům jako takovým nic nemám a za to,že Allah dostává od Hospodina zástupů pernamentně přes tlamu taky nemůžu.Vždy,když Allah vyjel po Israeli dostal takový nášup,že měl před očma hebrejské pěticípé hvězdičky.Já teda ale vážně nevím co je na tom exotického?

Rakato (Ne, 26. 1. 2020 - 21:01)

No nevím, poslední válku Izraelci ustáli tak tak. A teď, když se se svými zbraněmi zapojí i Irán (přes Sýrii a Hizballáh v Libanonu) to možná neustojí a budeme mít ve vzduchu atomový spad.

je (So, 25. 1. 2020 - 14:01)

to pravda. to pravda. Víš prd. Kdy jsi byl naposledy v Německu? Lidé začínají velmi rychle střízlivět. Postoje a názory normálních lidí ovlivňují naprosto nesmyslné programy vlády. Francouzi i Němci se dnes bojí říci svůj skutečný názor nahlas. A to jsou doma

Shabbatot-Jahoda (So, 25. 1. 2020 - 14:01)

A kdo zde mluví o prostém lidu ?; Zde je řeč o vládě a politickém směru a ten je nyní takový, jaký je vláda v Německu zakázala všechny projevy neonacismu a všechna tato hnutí zakázala a to taky platí a bude to vyžadováno.Prosazovano!

Jedovatej (Ne, 26. 1. 2020 - 04:01)

„… vláda v Německu zakázala všechny projevy neonacismu“ - jo, to je sice možný, Jahodovej, ale velice, velice nedostatečný, v Německu bobtná a roste jinej problém:

„"Po celá desetiletí zavírala policie oči nad zločiny rozvětvených zločineckých rodin, částečně proto, aby nebyla obviněna z rasové diskriminace. Díky tomu jsou dnešní problémy ještě složitější, protože se klanové struktury upevnily, vytvořily se celé paralelní společnosti a náš nepřítel zesílil." — Deutsche Welle, 3. února 2019.
"Dnes v Německu patří do některého klanu půl milionu lidí... Klany se chovají v německém prostředí, jako v kmenovém společenství někde v poušti. Všechno mimo klan je nepřátelské území, které je možné plundrovat." — Ralph Ghadban, libanonsko-německý politolog a přední odborník na zločinecké klany v Německu, The German Times, říjen 2019.
(Zdroj a mnohem více máš tady: https://cs.gatestoneinstitute.org/15473/nemecku-radi-stredovychodni-zlocinecke-klany)

Rakato (Ne, 26. 1. 2020 - 15:01)

Jak někdo řekl: Kdo přijímá migranty z rozvojového světa, bude mít problémy rozvojového světa.

Rakato (So, 25. 1. 2020 - 15:01)

Je to problém definice neonacismu (což je zkratka pro národní socialismus). Podle Wiki je nacismus totalitní ideologie založená na vypjatém nacionalismu, rasismu, prvcích socialismu, militarismu a antisemitismu. --------------- Když si to porovnáme se současnou ideologií německé vlády a většiny Němců, tak to Němci mají dnes přesně obráceně: a) místo nacionalismu prosazují rozpuštění Němců v mnohamilionové bandě blbých parazitních přistěhovalců z Afriky a Asie b) místo rasismu miluji kudrnáče a multikulturalismus, c) u socialismu to nejsou prvky, ale celá státní a nezisková mašinérie, která financuje povaleče a přivandrovalce, kteří nikdy neodvedli korunu na daních, d) misto militarizace Němci udělali z Bundeswehru jen papírového čerta, kterého ještě kopla do koulí bývalá ministryně obrany ubožačka Leyenová. ----------------------------------------------- Jen ten antisemitismus v Němcích přetrval dodnes. --------------------------------- Dějiny nad ovšem učí, že veškeré extrémy a hurá akce se těžce nevyplatí, takže čím více nejen Němci prosadí dnes svoji zdegenerovanou a iracionální ideologií, tím více dostanou tvrdší lekcí v budoucnosti. Viz my s naším nesmyslným socialistickým experimentem - za vyspělým západem máme zpoždění tak dvacet let. ------------------------------ Problém je, že Němci dvojí degenere filosofii zavádějí hitlerovským stylem "účel světí prostředky", takže díky náhubkovému zákonu dostává na prdel svoboda projevu. Smutné. A jak nás zkušenosti učí, po čumáku od vlády budou dostávat nejen ti, co mají nacistické projevy, ale i všichni nepohodlní, co budou například proti imigraci, neziskovkám nebo proti nečinnosti úřadů při řádění imigrační svoloče. Ostatně to se už dávno děje. -----+------------ Kromě toho - ne všechno bylo na nacismu špatné (např. nacionalismus, prvky socialismu). Takto mluvit je dnes ovšem tabu na celém západě včetne nás, takže zdravý rozum je vytěsňován ve prospěch nelogičnosti a výmyslů. Začíná mi to připomínat vznikající totalitu a středověkou dobu temna. Ještě se dočkáme věci od přiblblíků že Západu.

Shabbatot-Jahoda (So, 25. 1. 2020 - 15:01)

Nacizmu je dílo sexuální frustrace,to mohu doložit ostatně samotným jeho zakladatelem A.H. který nebyl schopen mít s Evou ani normální sex a děti.Kdyz se okolí Evy ptalo proč nemá s Adolfem děti,Eva odpověděla
.. Kdyby to chtěl...kdyby jenom tohle chtěl
... takže mám se svou psychoanalýzou pravdu a já jahoda jsem dobrý analytik

rád (So, 25. 1. 2020 - 17:01)

bych ti napsal, co jsi. Dnes si ale nechci kazit večer, tak se do toho pouštět nehodlám

ShabbaTot-Jahoda (So, 25. 1. 2020 - 13:01)

a ještě jedno video na You Tube:Einmarsch Grober Zapfenstreich 50 Jahre Bundeswehr.....tak to Aladin s Kotlebou a všema českým,a neonacistickýma kurvama zkoukněte a děste se!...Síla které nebudete schopni čelit!Ta s váma zatočí !!!!!

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 23:01)

Svoboda jednotlivce končí tam , kde začíná svoboda někoho jiného....

aladin (Čt, 23. 1. 2020 - 22:01)

"Máte slovo s M. Jílkovou ".....Nechrání občany České republiky, chrání zájmy Amerických Sionistů !!!

aladin (Čt, 23. 1. 2020 - 22:01)

"Máte slovo s M. Jílkovou ".....Lidé chlastají proto, že to tady stojí za HOVNO !!!

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 22:01)

Znáte ten vtip... Soudruhu Gorbačově, my jsme se v sauně zahalili, že sme mysleli,že za vámi je vaše žena Raisa?! Ale sourdruzi, já jsem muž jako vy, odvětí ten nýmand....

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 21:01)

Dejte si pozor na Rusky. Viděl jsem teď film Anna od Luca Bessona. To děvče z Magadanu vyřídilo najednou asi patnáct cvičených agentů, že byli tuzí. Sice je docela hezká, tato Anna, ale neriskoval bych s ní jít ani na kávu. ----------------------------------------------------------------------------------------------
Ani s Francouzkami to není bezpečné, jak ukazuje Nikita (zase natočil Besson). No a dokonce teenegerky brutálně zabíjejí, viz film Joe Wrighta "Brutální Hanna". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když si dáme dohromady stále větší brutalitu žen a ideologii agresivního feminismu, vychází mi, že nám mužům začíná jít o život.

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 14:01)

Podíl vládního dluhu Česka k HDP loni ve třetím čtvrtletí klesl na 32 procent. Nižší zadlužení mají ze zemí EU jen Estonsko, Lucembursko a Bulharsko. Nejzadluženější jsou naopak Portugalsko, Itálie a Řecko, kde tento poměr činí skoro 180 procent. Vyplývá to z údajů, které v úterý zveřejnil Eurostat. -------------- Unie přitom požaduje, aby poměr dluhu k HDP nepřekračoval 60 procent. --------------- Z toho je vidět ubohost EU a její nevyváženost. Pár finančních debílků, kteří se rozhodli žít na dluh, může snadno přivodit pád eura a finanční krizi. Vždyť i Francie má namále, vždyť i hrozící bankrot Řecka EU profinanvovala s problémy. Vždyť i 60% z HDP je obrovský dluh, větší půlka ročního produktu země.

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 12:01)

Je ho škoda, zde diskutujícího jedince, dočista se sociálně ztratil, pochybuje o své sexualitě a žvatlá jak malé dítě na nočníku o všem, co ho napadne. Moc toho není, tak se tady chlubí vším, co vymyslel. A za celým tím úpadkem je nejen gumový projektil, ale i hormonální nerovnováha. Teď už to vidím zcela jasně. Je to tragické doplnění předchozí diagnózy, už tak dost na hraně příčetnosti. ---------------------------------------------------
Těžko říct, co ho tak hormonálně rozhodilo. Je možné, že uvěřil vědě, která donedávka tvrdila, že moslo a žloutky jsou nezdravé, a rostlinné oleje zdravé . Ale jak se ukázalo (po letech doporučování stravovat se nízkotučně a nahrazovat „arterie ucpávající” máslo a vejce rostlinnými margaríny), věda se řádně sekla a vysoce průmyslově upravované rostlinné oleje škodí, zatímco máslo a vejce prospívají. Jinak řečeno - i nadbytek rostlinných olejů může rozhodit hormony.

Reklama

Přidat komentář