Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jedovatej (Pá, 24. 1. 2020 - 06:01)

Ať jsou ty příčiny jakýkoliv, jedno je jistý - ubohej trapnej blbeček sdfg, hrdej socanskej volič, je beznadějně vodsouzenej bejt ubohej trapnej blbeček až do svýho skonu, a je taky jistý, že jeho cena nikdy ani zdaleka nedosáhne ceny psího hovna, rozšláplýho na chodníku. Vím, vopakuju se, ale co novýho napsat k tý žalostný karikatuře lidský bytosti? Pokud se něco takvýho voparavdu zrodilo z lidský matky, je překvapivý, že z porodnice nezdrhla v tu ránu, když to neštěstí poprvý spatřila, muselo jí bejt naprosto a skálopevně jasný, že jí ukazujou neopravitelnýho zmetka... vodmítnutí a nepřevzetí takovýho exempláře by jí přece nikdo nemoh vyčítat.

Richard (So, 25. 1. 2020 - 11:01)

Geniální, naprosto vystihuje toho polo-tvora vzdáleně lidské morfologie. Ve skutečnosti patří mezi neinteligentnější praslovanské opice z čeledi homiides, který patřil mezi šamany v středoafrické a kontinuálně vycvičil tlupu, který mu do korun krade mobilní telefony od turistů.

Velký (Pá, 24. 1. 2020 - 08:01)

souhlas

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 22:01)

Je to úpadkovost!Já sám jsem chtěl vyvolat Mužána, který bude rozmrzen a ujmem se nápravy a to se stalo. Rakoto alias Mužán se toho chopil a vzal to správně pevně, takže je hotovo a uděláno.

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 22:01)

Na jeden řádek reagovat desetit, může jen vůl...

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 11:01)

Nevím proč se tato doba jmenuje informační atnropocén a ne dezinformační perturboscén. Na internetu mají volný vstup různí deprivovaní jedinci s dutou hlavou a vyvádějí psí kusy. Nebudu Jedovatého jmenovat, nejsem nezdvořák.

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 11:01)

KDYŽ nemusíš tak nemluv, když nemusíš tak nepiš, když musíš psát, tak se nepodepisuj, když se podepíšeš, tak se nediv.

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 11:01)

Koukám, že jsem to s těma chlapi v minisukních včera přehnal a Jedovatý z tohodostal pajtlováka. Teď uvídíme jestli se rozdráždil nebo vydráždil. Mezi ultrapravicí je dle mého nadprůměrný počet skrytých gayů. Takoví ti hooligans. Co může být silnějšího než fotbal pro heteráka, aby si slíknutý v tričku nechal v mužném obětí v dýmu dělobuchů skandovat Sigi zařiď to!

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 11:01)

"mužném obětí v dýmu dělobuchů skandovat Sigi zařiď to!"
Ano, řada lidí z tzv. Tvrdého jádra zejména Sparty, ale jistě i Slavie, Ostravy, Příbrami a dalších klubů jsou regulerní nevyoutovaní gayové, kteří šustí se svými subkami, kteří jsou těmito chlapáky přitahováni jako magnet.

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 10:01)

Blázni který znám berou různý léky...
Tak ukamenovali toho Leva, nebo neukamenovali toho Leva?

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 09:01)

S hlavními údy této inscenace se můžete seznámit každý den. Poluce samovolná-Úd Č.1-omen nomen-Jedovatej-seznámit se s títmto trolem můžete již od 5h 41min každý všední den a o něco později o víkendech. ÚD č. 2- "Okamova břitva inverzní" JahÚD-diskutuje jak se mu to hodí, mele blbosti a baví se tím jak vše zmatlá, zamotá. ÚD č. 3- "návštěvník" snaží se nehlásit se k jeho omen nomen a dřívějšímu nicku SDFG. Chudák na hlavu. ÚD č. 4 - Tony-to samé co Jedovatej, ale vyjadřuje se rychle , jednoslovně, jednovětně, patrně vytížen pracovně asi na tomto fóru. ÚD č. 5- Rakato - to samé co Jahoda- exhibuje zvrácenost a nenávist s přídomkem modernizmu a pragmatičnosti. ÚD č. 6 - Datumka, omen nomen komentuje jednovětně s asi vědeckým despektem komentáře, jak se jí zachce. Nepouští se do delších než jednovětných výroků, většinou přísloví z nějakých knížek.
---------------------------------------------------
Jen pro případ, že to nečet, ten co to z knížek nevyčet.

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 09:01)

Hraničář patrně. Hej vy Chodové!

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 09:01)

Jednak jsem se chtěl ráno trochu povzbudit a vyprovokovat se, jednak mne durdící se nesmysl baví a pak co mi není rovno, tak ....on ví.

Jedovatej (Čt, 23. 1. 2020 - 05:01)

„Evropská unie nemá jinou možnost, než se Spojenými státy dojednat novou obchodní dohodu. Novinářům to dnes v Davosu řekl americký prezident Donald Trump. Avizoval také změny ve fungování Světové obchodní organizace (WTO), které označil za dramatické.

Dosavadní jednání s Evropskou unií Trump označil za náročná, Evropa ale podle něj Ameriku dlouho využívala. „„Máme už opravdu spoustu let obrovský deficit (zahraničního obchodu), s Evropou je to přes 150 miliard dolarů,“ řekl Trump. Dodal nicméně, že by byl velmi překvapen, kdyby nakonec musel cla zavádět.“

(https://www.seznamzpravy.cz/clanek/trump-v-davosu-evropa-ameriku-dlouho-vyuzivala-86937?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu) ----------

Vobrovskej deficit s Evropou? Čím to asi bude? Kdy jste si naposledy koupili něco vyrobenýho v USA? Co může Amerika Evropě nabídout, aby deficit klesal? Co tam vlastně vyráběj kromě zbraní a vojenský techniky, která je vobvykle „spravedlivě prodávaná“ voběma válčícím stranám? Letadla? Vobjednávky klesaj, Boeing 737 MAX je vodstavenej a nejspíš ještě nějakej čas bude… a ten břidličnej plyn se taky nějak nedaří Evropě nacpat… Pár americkejch vrtulníků, koupenejch českou vládou bez výběrovýho řízení a nejspíš notně předraženejch to nevytrhne… Vlastně jediný, co amíci soustavně vyvážej, jsou jejich vojáci... a to by Trump chtěl po zemích, kde se uhnízděj, platit veškerý náklady a jako bonus ještě 50% navrch... --- Snad by to šlo zkusit se suvenýrama, takovej gypsovej orel bělohlavej by moh bejt náramnej… votázkou ale je, kolik je takovejch fanatiků, jako Jahodovej… a kolik z nich by se prásklo přes kapsu, aby si toho gypsoptáka pořídili...

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 12:01)

Ale pokud jde o neprůmyslovost a omezenou výrobu zboží ve vlastní zemi, jsme v tom všichni, nejen USA. Protože Čína s nízkými mzdami a nakradenými licencemi a know-how dokáže vyrábět tak lacino, že i přes dovoz přes půlku zeměkoule je její zboží laciné. Přesto si ale my a USA nemáme na co stěžovat, protože sice máme s Čínou vleký deficit, ale přesto nízkou nezaměstnanost.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 23. 1. 2020 - 06:01)

You Tube:ORIGAMI EAGLE -Simplifield version (Jo Nakashima)

23.1. (Čt, 23. 1. 2020 - 02:01)

Pořád nechápeš,že je to vážné.

23.1. (Čt, 23. 1. 2020 - 02:01)

I hladina mužských hormonů klesá,jedním z hlavních příčin může být i stres.

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 01:01)

Buzeranti se nesmí podporovat. Protože každý chytrý člověk,který se podporuje, pak dělá psí kusy, připadá si privilegovaný, předvádí se a je neprůstřelný jako v tom filmu Nedotknutelní.
Nakonec ti nejdrzejší z nich obsadí všechny vedoucí státní funkce, média a svým vlivem vychovají lidi k obrazu svému už od mládí. Buzerantská moda tzn. intersex a unisex, přišla z anglie a byla velkým hitem i mezi heterosexuály. Tím , že to je moda homosexuálů, tak tím přišli heterosexuálové o svojí sexualitu. Teď nepoznáte ženskou od chlapa, dokudu neroztáhne nohy. No kde to jsme?!

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 01:01)

Teda když je to mužsky oblečená profesionální ženská kulturistka,která si píchá deset, dvacet let mužské steroidy. Fajn, ať přiznají že jsou to všechno lesby a že to mají v rámci sexuální léčby a nedělají ze sebe hvězdy, je to nechutné!

Reklama

Přidat komentář