Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Pá, 24. 1. 2020 - 18:01)

Číňané sežerou všechno co se hýbe, a tak chytají hady a i je chovají na maso. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nekončící vlna epidemií nových kmenů chřipky přichází z Číny nejen proto, že kvůli své žravosti jsou neustále v kontaktu s divokými zvířaty, ale i proto, že na chudém venkově bydlí v těsném kontaktu s drůbeží a vepři, z nich se přenesou zvířecí kmeny chřipky na Číňany a v nich zmutují.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 1. 2020 - 19:01)

no já bych ale řekl,že lidské sounažívání z kurem a turem činí člověka imunním vůči nemocem z této zvěřeny...tam se člověk léčí tím čím se zkazil,pokud jsi měl někdy kocovinu,potom bych doporučil zatnout zuby a jakkkoli je ze kořala blivno,prostě to do sebe kopnout a uvidíš jak se ti uleví.Imunita vůči nemocem funguje naprosto stejně a od toho je očkování,ti lidé na vesnici prostě se zvířaty neustále žijí a proto jsou pernamentně ve styku s nemocema z nich a proto mají imunitu.Já bych ale čínskou chřipku spojoval s něčím umělým na co ta imunita asi nestačí....a něco jako jahodový selský rozum mě nyní říká,jestli tento problém není uměle nastolen ne zvířaty,ale člověkem.Jako by někomu unikl umělý nějaký neřád stvořený člověkem mezi lidi .....AIDS vznikl třeba právě takto a nemoc šílených krav taky takto,všechno zásah člověka!Já jako zemědělec třeba vím,že na různé infekce ze zvěřeny jsem zcela jistě více imunní jak kdejaký pražák co neviděl prase,slepice ,husy a tak ani z rychlíku!

Návštěvník (So, 25. 1. 2020 - 12:01)

To bude Mossad za tím, nebo CIA, případně MI5 a Kreml...

tvoje (Pá, 24. 1. 2020 - 20:01)

wifi má dosah do chléva, když tam spíš?

aladin (Pá, 24. 1. 2020 - 18:01)

"Fiala: ODS bude vládnout. Nic jiného si nepřipouštím"....To už je třetí fašista v naší politice !!! Kdypak založá NSDAPCZ ???

aladin (Pá, 24. 1. 2020 - 18:01)

"USA oficiálně protestovaly proti zavedení digitální daně v ČR"....Co je Americkejm businessSionistům do toho, jaké daně se u nás schvalují a zavádějí ???

aladin (Pá, 24. 1. 2020 - 18:01)

"Americký blízkovýchodní plán by mohl umožnit Izraeli další anexe"....Americké "mírové" plány už všichni známe, stály planetu od II sv. války přes 18 milionů životů !!! USFT v této teroristické politice stále pokračují !!!

Rakato (Pá, 24. 1. 2020 - 14:01)

Co říká ekonom Pikora o ekologické ideologií: ------------- To však podle jeho názoru nemění vůbec nic na tom, že požadavek ekologických aktivistů, abychom se v zájmu záchrany planety uskromnili a spokojili jsme se v dalších letech s tím, co jsme vyrobili v minulosti. Podle Pikory je to požadavek zcela nesmyslný.

„V pozadí takové úvahy stojí vlastně přesvědčení, že každý má nárok na tolik, kolik potřebuje. Nikoliv na tolik, kolik si zaslouží svou prací. Pokud schopnému, který je schopen vyprodukovat a vydělat si, vezmeme tuhle možnost posunout se dál a mít vyšší zisk, budeme tím trestat schopného ve prospěch neschopného. Pokud vezmeme hybatelům pokroku, firmám, které umí vydělávat a vyrábět, možnost vyrábět pořád víc, tedy růst, zařízneme tím evoluci. Zadusíme tržní mechanismus a jedinou známou ekonomickou motivaci, totiž motivaci zvyšovat zisk.

24.1. (Pá, 24. 1. 2020 - 13:01)

Dobře Draku tak jak je to s tou nabytou svobodou pro ostatní národy?

Rakato (Pá, 24. 1. 2020 - 15:01)

Svoboda je poznána nutnost. Svoboda je přeceňovaná. Také je důležité, o jakou svobodu nám jde, a co jsme zač. ----------------- a) Např. přihlouplí Piráti (kteří se zkompromitovali už svým idiotskym názvem) by chtěli nejraději zrušit autorská práva. Pro autory by to ale svoboda nebyla. Američané si třeba prosadili právo svobodně terorizovat jakékoliv místo na zemi. Skoro nikdo je za to nekritizuje a neuvaluje na ně sankce. Vyčůraná svoboda. ---------------- b) Pro malé národy je svoboda nebezpečná věc. Protože tak jako v přírodě jsou malá zvířátka ohrožena predátory, jsou malé státy ohrožený velkými. (To jen v EU dnes si mohou malé národy vyskakovat a volat po samostatnosti.) --------------------- c) Hodně také záleží na tom, co jdou zač obyvatelé státu.Svoboda sluší inteligentním lidem jako jsou Estonci, Lucemburčané, Nizozemci apod., ale je katastrofou např. pro primitivní negry. Viz živoření dvě stě let samostatných kudrnáčů na Haiti, a většiny Bantu států v Africe, které se osamostatnily - např. negři v severní Rhodésie nemají po vyvraždění bělochů co žrát a bohatou JAR čekají podobné vyhlídky. ---------------------------------------------- Také platí, že hlavně primitivním muslimákům sluší světský diktátor, protože jen pod ním se dokáží rozbíjet a roste jim životní úroveň. Protože je potlačen vliv islámu, který každý národ stahuje do středověké primitivnosti a zahnívání. Viz Libye, Sýrie, Irák. Číňané jsou zase spokojeni se svou komunistickou diktaturou, idiologicky přitom zcela dementním režimem, který ve jménu socialisty a masového vraha Maa vládne kapitalistickému státu. --------------------------------------- Když to shrnu - svoboda není pro každého. A vývoz a vojenské nastolování demokracie v cizích státech je kravina.

Rakato (Pá, 24. 1. 2020 - 13:01)

Tato diskuse nutně potřebuje Velkého draka (nebo aspoň Velkého kyklopa), aby vše uvedl na pravou míru a vyjevil pravdu o světě, označil, kdo je buzna a kdo má zdravé názory. Protože my se tady v tom trochu ztrácíme.

aladin (Čt, 23. 1. 2020 - 23:01)

"Polští Židé žádali Brity o pomoc, odpovědi se nedočkali"....Druhá sv.válka byla válka Židů !!! Válka Chazarů proti Chasidům !!! Obrátili jste se na Sionisty, kteří tuto válku připravili, dostali Hitlera k moci a finančně ho podporovali do léta 1943, až do prohrané bitvy u Kurska !!! Šlo jim o zničení Sovětského svazu-nového židovského státu s jinou ideologií !!! Za všechny mrtvé nesou zodpovědnost Chazarové !!!

aladin (Čt, 23. 1. 2020 - 23:01)

"Nespokojenost na Slovensku. Extremisté tam mohou vyhrát volby"...Co je na tomhle programu pravicového a extremistického ???................................................................................... " 1. Zavedieme trestný postih politikov a vysokých štátnych úradníkov za zneužitie právomoci, a to aj z nedbanlivosti. 2. Sociálnu politiku postavíme na princípe zásluhovosti a odstránime zvýhodňovanie nielen cigánskych príživníkov pred slušnými ľuďmi 3. Platy politikov a vysokých štátnych úradníkov stanovíme v závislosti od minimálnej mzdy. 4. Nezamestnaných zapojíme aj do prác, ktoré doteraz predražene vykonávali súkromné firmy 5.Rozšírime právo pri ochrane života a majetku použiť zbraň. 6. Výchovu a vzdelávanie mládeže postavíme na tradičných národných a kresťanských princípoch a hodnotách. 7. Obnovíme potravinovú, hospodársku a energetickú sebestačnosť Slovenskej republiky. 8. Slovenské záujmy staviame nad diktát Bruselu a preto odmietame obmedzovanie suverenity členských štátov Európskej únie 9. Nedopustíme narušenie územnej celistvosti Slovenskej republiky a posilníme obranyschopnosť vlasti. Takovýto program by měla mít každá vlada !!! Ale když se do vlád dostli Sionisté, tak to také tak vypadá, chtějí zničit všechny Evropské státy a proto je třeba je při volbách VYŠACHOVAT !!!!!!! Až budou volby u nás, nevolte strany ve kterách jsou Sionisté !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 1. 2020 - 00:01)

Aladin...a nyní jedno video na You Tube specielně pro tebe,kotlebovce...tvé ideologické spolubratry ,antisemity a neonacisty,s těma si budeš rozumět a nyní to video pro tebe Aladin,tak ho zkoukni,bude se ti líbit. You Tube:Was wollen wir trinken...a ještě jedno video pro tebe Aladin a tvé souknenovce kameraden in derbrawn ja wöhl !You Tube:Oh ,du schöner Westerwald...Alles gutte Aladin
!

aladin (Pá, 24. 1. 2020 - 04:01)

Jsi hlupák !!!

aladin (Čt, 23. 1. 2020 - 23:01)

"Nespokojenost na Slovensku. Extremisté tam mohou vyhrát volby"...Co je na tomhle programu pravicového a extremistického ???...................................................................................
"
1. Zavedieme trestný postih politikov a vysokých štátnych úradníkov za zneužitie právomoci, a to aj z nedbanlivosti.

2. Sociálnu politiku postavíme na princípe zásluhovosti a odstránime zvýhodňovanie nielen cigánskych príživníkov pred slušnými ľuďmi

3. Platy politikov a vysokých štátnych úradníkov stanovíme v závislosti od minimálnej mzdy.

4. Nezamestnaných zapojíme aj do prác, ktoré doteraz predražene vykonávali súkromné firmy

5.Rozšírime právo pri ochrane života a majetku použiť zbraň.

6. Výchovu a vzdelávanie mládeže postavíme na tradičných národných a kresťanských princípoch a hodnotách.

7. Obnovíme potravinovú, hospodársku a energetickú sebestačnosť Slovenskej republiky.

8. Slovenské záujmy staviame nad diktát Bruselu a preto odmietame obmedzovanie suverenity členských štátov Európskej únie

9. Nedopustíme narušenie územnej celistvosti Slovenskej republiky a posilníme obranyschopnosť vlasti.
Takovýto program by měla mít každá vlada !!! Ale když se do vlád dostli Sionisté, tak to také tak vypadá, chtějí zničit všechny Evropské státy a proto je třeba je při volbách VYŠACHOVAT !!!!!!!

aladin (Čt, 23. 1. 2020 - 23:01)

"Německo zakázalo krajně pravicové hnutí Combat 18"......."„Dnešní zákaz je jasným signálem toho, že pravicový extremismus a antisemitismus nemají v naší společnosti místo,“ prohlásil Seehofer.".....Sakra, ten mluví jako Hitler, když zakazoval komunistickou stranu Německa !!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 24. 1. 2020 - 16:01)

nejdřív si něco zjisti o Combat 18 a pak pindej.Číslo 18 odkazuje i iniciálám Adolfa Hitlera neb A a H je první a osmé písmeno latinské abecedy .Combat 18 jsou neonacistická organizace která je spojena s vraždama ,ideologickým terorem a je založena na souhlasu s nacionálně-socialistickým odkazem,tj nacizmu ,antisemitizmu a rasizmu.Členové neronacistické organizace Combat 18 jsou ozbrojení a nebezpeční.Díky jejímu zákazu má nyní neonacizmus v Německu totální útrum a narozdíl od Česka a Slovenska jsou u nich neonacistické strany zakázány.Německé Combat 18 udržují kontakty i českou neonacistickou zcénou.Jo a jestli na Slovensku začnou útoky proti Židům a jakože Slovensko má k tomu dosti našlápnuto,viz útoky na místa spojená s Judaizmem a židovstvím,tak si to Evropa s Kotlebou vyřídí a nepomůže u toho ani svěcená voda!...Víš ty Aladin co je to germánská důslednost ?!...Tam se vše dotáhne totiž do maximálního detailu a to tak,že se vším pořádkem a přes ten teda Němci jako Germáni jsou .Tam je všechno na Befel a když Německo zakázalo neonacitická hnutí u sebe,bude dosti sledovat to samé i v ostatních státech EU a žídný divoký východ tolerován nebude.Budeš se divit,ale oni ti Němci mají dosti dlouhé prsty a žádný nepnacistický teror a propagace naciszmu,rasizmu a antisemitizmu od Němců tolerován nebude.Kotleba si zahrává...tak,aby mu z toho nebylo nakonec blivno...několik dalších útoků na židovské hřbitovy,Židy,synagogy a ideologická podpora nenávisti na Slovesku pod jeho politickým vedením ve vládní straně a nacista pozná ,že není sám kdo umí vyvolávat nenávist.Evropa s ním zatočí a Němci hlavně a to tak,že důsledně ,vždy a všude a se vší rozhodností!

Rakato (Pá, 24. 1. 2020 - 17:01)

Žádný divoký východ tolerován nebude? Nebuď jelen. Ten už v Německu částečně je, a právě kvůli beztrestnému pronásledování Židů. A ve Francii je to ještě horší, odtamtud už Židé kvůli pronásledování zdrhli do Izraele. A místo aby politikové aktivizovali policii, stíhali konkrétní provinilce, tak jen velkohubě řeční, jak něco takového v Německu (ve Francii) nedovolí. Jsou to ulhaní ubožáci. A hlavně francouzská policie je slaboučká jak čajíček, ta nedokáže ochránit vlastní lidi před řádením muslimácké svoloče, viz její řádění cca před třemi roky v Calais a jinde. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za vším není jen hitlerovská kampaň proti Židům, přetrvávající v Němcích, ale hlavně ta církevní a křesťanská nenávist proti Židům.

aladin (Pá, 24. 1. 2020 - 17:01)

Tohle všechno je důsledek práce Sionistů !!! Pokouší se prostřednictvím imigrace islámu do Evropy Evropu zničit !!! Jestli to nevidíš, tak jsi houpací kůň !!! Jestli to vidíš, tak v sobě máš asi nějaké procento Sionistické krve, protože jsi farizej !!! Další plány Sionistů jsou: ovládnout celý svět i politicky - mocensky !!! Vyhubení 90% obyvatelstva planety je plán na přežití asi o 450let NADLIDEM,kteří věří, že je k vládě nad planetou určil jejich bůh !!! zbytem lidí na ně bude pracovat !!! Jen absolutní ignorant a nebo hlupák by se těmto plánům nebránil !!! Nemá to nic společného s rasizmem za který se právě Sionisté snaží skrýt, aby na ně lidé nemohli !!! Za druhé sv. v. se schovali za Chasidy a nechali je vyvražďovat Hitlerem a ještě ho finančně podporovali !!! Jsi zkrátka IDIOT a nebo HAJZL !!!

Reklama

Přidat komentář