Reklama

Ježíš Kristus, Boží Syn

dv (Čt, 23. 1. 2020 - 22:01)

Retardační role výkřiku "Jéžiši Kriste!".¶ Výkřik "Jéžiši Kriste!", jakož i výkřiky podobné (zejména ještě "jéžišmarjá!"), pokud vydány hlasivkami v obtížných (zejména sociálně napjatých a konfrontačních) situacích, často zpomalují vývoj událostí. Když třeba ta matka v Erbenově "Polednici" vykřikla po příchodu zmíněného běsa to svoje "Kriste Pane, odpust hříchy hříšnici", možná to tu Polednici trochu ovlivnilo, a její blížení se k dotyčné matce a jejímu dítěti se o vteřinu nebo dvě zpomalilo. Podobný efekt mohlo mít i slavné "jéžišmarjá" Rudolfa Slánského, když byl zatýkán, na jeho zatýkací komando.

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 21:01)

Skutečný vztah s Kristem? Vždyť je mrtvý a ani nemá hrob, tak jakýpak vztah. Jsi normální?

Velvysněnec (Čt, 23. 1. 2020 - 21:01)

On dokáže změnit Tvůj život od základů, jakýkoliv Tvůj problém může být vyřešen, protože Jemu není nic nemožné... ----- Nepovídej. A proč nevyřešil Jirkovi obsedantně kompulzivní poruchu, zoufalou sociální situaci, že musí jezdit na rohlíky do Lidlu, hygienické návyky, že si čistí zuby jen jednou za měsíc? To má Jirka nějakého slabšího Ježíše, než ty?

Velvyslanec (Čt, 23. 1. 2020 - 20:01)

Rakato pokud jsi opravdu hnul sirkou - pokud treba nefoukl trochu pruvan nebo vitr, ona přece ta sirka neváží dohromady nic, ani gram :) ... tak Tě zklamu nebyl jsi to Ty kdo jí hnul, pokud Tě to zajímá do hloubky tak na netu jsou volně ke stažení 2 knihy od Rebecy Brown, Přišel osvobodit zajaté a Připrav se k boji ... tam je do hloubky popsáno jak fungují duchovní praktiky chceš-li snad pod nějakou rouškou našich ,, skrytých sil, potenciálu vědomí apod. " ve skutečnosti je to podstatně jednodušší ;) .... Ježíš Kristus zemřel i za Tebe, můžeš ho poznat osobně i dnes i když je neviditelný, stačí ho poprosit aby přišel do Tvého života, odpustil Ti každý hřích a dal se Ti poznat jako živý Bůh a On to udělá, On dokáže změnit Tvůj život od základů, jakýkoliv Tvůj problém může být vyřešen, protože Jemu není nic nemožné...neni to o nejakem náboženství, denominaci ale o Kristu, o skutečném vztahu s Ním..

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 21:01)

Já chci pohnout lžičkou, ne poznat Krista. Ježíš byl popraven jako zločinec, protože se kvůli své toxoplazmóze dobrovolně vydal svým katům. Tak bezectná smrt si nezaslouží komentář, natož nějaké patologické řečičky o tom, že se obětoval. Já jsem to po něm nechtěl, tak mě do Ježíšovy smrti netahej. A nevím, co má společného s telekinezí. To už bych spíše reagoval, kdyby se mi ozval Šimon kouzelník, který uměl létat (zřejmě s pomocí telekineze). Byl to vyspělý telekinetik, od toho bych hodně naučil. Ježíš myslel jen na přízemní věci jako je chlast a chleba, protože prý měnil vodu na víno a vyráběl chléb z ničeho. To mě nemůže oslovit.

Lalla (Čt, 23. 1. 2020 - 20:01)

Ty jsi to tady zase rozsvítil, Rakato….haha

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 19:01)

Dejte mi pevný bod ve vesmíru a pohnu zeměkoulí (také psychokineticky).

Návštěvník (Čt, 23. 1. 2020 - 17:01)

Rakato - jsi anonymní nula.

dv (Út, 21. 1. 2020 - 09:01)

A co se týče těch vizí, ve kterých někdo uvízne v "bahně své přízemnosti a triviálnosti", a volá "mezi řádky" o pomoc - není to taky nějaká konina?¶ Nedrží se lidé při zemi a nejsou triviální spíše z pudu sebezáchovy? Nevolají o pomoc - a nehážou si to - spíše nějací kvadriviální éterici, neřku-li kvintiviální spritualisté?

Rakato (Út, 21. 1. 2020 - 12:01)

Věř mí, voláš o pomoc. A že o tom ani nevíš znamená, že jsi na tom opravdu hodně špatně. Tvé zmenšující se psychicky zdravé jádro zoufale prosí - pomozte tomuto zmatenému jedinci, jinak je po mě.

dv (Út, 21. 1. 2020 - 21:01)

A můj obzor se mi trvale zužuje, druhé mám jen k vlastní potřebě... Ode mě nic nevyloudíš.

Rakato (Út, 21. 1. 2020 - 21:01)

Přesně. Tvoje osobnost se pomalu vytrácí a zužuje asi tak, jak člověk přichází o periferní vidění. Druhá fáze je, že budeš čučet na svět s kapkami na očích, a poslední fáze, že tě zcela obsadí dábel, možná ta neslavná Legie, se kterou měl problémy Ježíš. Škoda soudruha.

dv (St, 22. 1. 2020 - 06:01)

A jakým tragickým dramatem prochází tvoje osobnost?

Rakato (St, 22. 1. 2020 - 12:01)

Moje osobnost? Víš, co je to kondiciogram? Tak já jsem dokázal, že se držím trvale na intelektuálním maximu. (Já vím, že tě to nepřekvapilo, vždyť je to jasné z kvality mých příspěvků.) A abych tě dorazil: Fyzicky a emocionálně také! ---------------------------------------------------- To čumíš. Jenže k tomu potřebuješ zmáknout holotropní dýchání, a na to ty nemáš.

dv (St, 22. 1. 2020 - 21:01)

Ty ses nechal oblbnout tím šašuldou Grofem? Fakt jsi až takové lečo?

Rakato (Čt, 23. 1. 2020 - 16:01)

Mluví z tebe závist. Holotropního dýchání usnadňuje odstraňování různých psychických bloků. Tím umožňuje lepší porozumění sobě samému a také zdokonalení vztahu k jiným lidem. Holotropní dýchání je chápáno jako technika určitého seberozvíjení a sebepoznání. ----------------- No a já jsem si odstranil psychokinetický blok, který lidem znemožňuje pohybování předměty na dálku. Už jsem pohnul sirkou a teď jdu na lžičku. (Ale když jsi taková přizemní jedinec, že ti stačí pohybovat předměty rukou, tak si u toho zůstaň.)

Návštěvník (St, 22. 1. 2020 - 08:01)

Ty vole, to ti fakt není jasný že je to starej impotent?

dv (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Omezují moderní irreverentní kristovská dilda potenciál Jezáji "JezuKrista" Pomazance jakožto strašidla? Ano.

Rakato (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Někdo tady je těžce stravitelný. Zacyklovaný v mystických kravinách, uvízlý v bahně své přízemnosti a triviálnosti volá mezi řádky o pomoc. Ale já říkám: Utop se buzno ve svých myšlenkových výkalech.

dv (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

"Buzno"? Mluví z tebe oprávněný mindrák z hrubé neznalosti moderního sortimentu sexuálních hraček!

Reklama

Přidat komentář