Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

pozorovatel (Út, 21. 1. 2020 - 18:01)

Nějak se Milčo ztratila Kača co?

Miluna (Út, 21. 1. 2020 - 23:01)

Jo to sem se taky všimla.A jinak dnešek teda nic moc.

Miluno (St, 22. 1. 2020 - 13:01)

Dnes byla v Tv reportáž o autobus. nádraží v Písku, jak to tam máte hezké a energeticky soběstačné na solární panely. To se hned tak nevidí, teplá čekárna pro pohodlí lidí, kterým jede spoj až za dlouho, info tabule atd. Ukazovali i okolí, jsi na hezkém místě.

Miluna (St, 22. 1. 2020 - 14:01)

Já sem dneska zrovna z toho nádraží odjížděla protože sem v Praze a auto má Sergej.Jo je to tam hezký a v Budějovicích je zase prozměnu autobusák na střeše.Tak je ten jih nejhezčí mi připadá.Nejhorší jsou severní čechy a severní morava co takhle lidi píšou.Oto nic mi Sergej neříkal a vůbec jsme o tobě nemluvili tak nevim.

Miluna (Út, 21. 1. 2020 - 14:01)

13:44 to se ti to snadno řekne.Taky sem měla názor aby jedli kousek chleba s čajem nebo nějaký pečivo,prostě aspoň maličkost.Ale jako malý to oba vyblejvali a začli ráno odmítat jíst oba dva.Tak nevim co by si s nima dělal??? Když do teď odmítaji a chtěji jíst až ve škole o svačině.Souhlasim s 13:53 že žádná výmluva ale nedostanu to do nich.A mě to provokuje že když nejí tak tráví dvacet min v koupelně kolem zubů.

Jak (Út, 21. 1. 2020 - 13:01)

jsou děti naučeni, takové jsou. Jak snadné je vymlouvat se, že odmítají snídani. A ne, zuby se čistí minimálně dvakrát denně

no (Út, 21. 1. 2020 - 13:01)

o snídani je to sporné. Někdo doporučuje vydatnou snídani a jiný odborník varuje, že po takové snídani je dítě unavené, pze tělo spotřebovává hodně energie na trávení. A stačí příjem tekutin. Nemusí jít o výmluvu, dítě si samo řekne, co mu vyhovuje.

Návštěvník (Út, 21. 1. 2020 - 13:01)

vydatnou určitě ne. Čaj a kousek chleba s něčí. nebo cornfleks s mlíkem, prostě něco malého

Miluna (Út, 21. 1. 2020 - 13:01)

Oni ráno nechtěji jíst.Maji to takhle od mala že to odmítaji že na to nemaji chuť.Tak co mam s nima dělat? Svačinu jim připravuju pořád ještě já,tak jí rovnou ve škole.Určitě má větší smysl si čistit zuby před spanim než ráno.

Návštěvník (Út, 21. 1. 2020 - 12:01)

bez snídaně, bez svačiny, bez umytých zubů?

. (Út, 21. 1. 2020 - 12:01)

Holky nesnídaj, svačinu si koupí, čistila večer :D

Miluna (Út, 21. 1. 2020 - 12:01)

Andy to on byl všechny roky v pohodě a spolehlivej.Jako malej se stíhal vypravit daleko dřív.A teď takhle začal a kouká na mě že to tak řešim,jenže já to řešim kvuli tomu že jestli bude v prváku postupovat timhle tempem ujedou mu autobusy.A řešim to v porovnání se Zdenou.Ta si zuby čistí večer a ráno se napije obleče a jde.A on si zuby čistí ráno a ještě tak dlouho a pak nestíhá.Pak leze v tom mrazu určitě rychle.A provokuje mi jak je k tomu nestíhání flegmatickej.No dneska sem se tak nasrala jako už delší dobu ne.Tak to máš lepší jestli se ti daří být obrněná. Jo Fernando už radši nevyzvídam.Bianko a kdyby měl ten mobil zamklej jako já tak by se mu tam nepodívala a zajímalo by mě jestli by spolu byli dál a jestli třeba spokojený.Alčo jo vyléčilo mi to poslední setkání a pustila sem jí z hlavy.Samo to ze mě přešlo a zmizelo a sem za to ráda.Jako kamarádku jí ale ráda mam,jen už mi tak nezajímá a netoužim jí vidět.Je mi to už jedno kdy jí uvidim.A kdy se sejdem my dvě spolu zatim nevim.

Andrea (Út, 21. 1. 2020 - 10:01)

Milu,to je v podstatě normální záležitost každé ráno u nás, vždycky má jedno z našich dětí nějaký problém,já už jsem se obrnila

Miluna (Út, 21. 1. 2020 - 08:01)

Fuj to si potřebuju ulevit až je mi zle!!!! Ten muj kluk se už neumí vypravit do školy normálně včas!!! Je to každý den horší!!! Leze na poslední chvíli.Holka už byla pomalu ve škole ale on se sral ještě v koupelně,je tam každý ráno snad dvacet minut jen kvuli zubum!!!! A ještě mi řekne že je to jedno a do toho zpoždění se mu sekla bunda ten zip tak sem mu to rvala tu látku z toho a křičela sem,už sem nemohla vzteky vydržet až koukal na mě vystrašeně ale mě už ruply nervy i při těch práškách prostě:'( Ani nevim jestli to pak dozapnul ke krku,jestli nešel v mrazu s holim krkem!!! Pak sem z toho třískala dveřma když odešel a nevim jestli sem je nerozbila,nějak se ta klika víc hýbe:'( já nevim co mi to vzteky chytlo ale nešlo to ovládat.Teď je mi to líto že mi takhle viděl ale fakt nechápu proč si takhle škodí a zhoršuje se tim.

Alice (Po, 20. 1. 2020 - 16:01)

Ahoj,díky za přání k svátku Sany a Fernando.Já jsem se dostala ke čtení až teď.Byli jsme s Jirkou v Itálii kamionem a střídali se v řízení tak jsem se trochu odreagovala.A co vy jak se máte? Jak se vám tam Sany bydlí? Milčo tak kdy bude další schůzka? Co Lucka,koukám že už si jí nějak pustila z hlavy? To tě to naše poslední setkání tak vyléčilo a nebo AD.makají a máš to pozměněný?

Miluna (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

On má Sergej telefon někde v šatně ve skříni,jak dělá ve fabrice tak to asi ani neví.To je spíš jen jeho známej,ani ho moc neznam.No necham to na Sergejovi.

bianka (Po, 20. 1. 2020 - 06:01)

Kéž by to byla minulost.Ten strach z basy a to jak tě dovedl rychle zklidnit, když byl u vás Ota, něco napovídá. Dej si pozor Miluno.

Miluna (Po, 20. 1. 2020 - 12:01)

Teď k nám přišel jinej ukrajinec a prosil jestli ho necháme u nás přespat jeden den.Přišel s dvěma igelitkama protože ho jeho (češka) vykopla z bytu ale nevim proč.A Sergej tu neni tak nevim co bude říkat.Sem chlapovi řekla ať si nechá tady igelitky a počká někde že mu pak Sergej se ozve a domluví se.A tak tu igelitky nechal ale koukam že nešel pryč a z okna vidim jak chodí dole před barákem kolem lavičky a hulí a klepe se:-( Tak nevim co s nim:-(

Miluno (Po, 20. 1. 2020 - 13:01)

A to je Sergejův kamarád? Proč nejdřív nezavolal Sergejovi, má mobil a číslo na něj?

Lalla (Po, 20. 1. 2020 - 12:01)

Určitě se napřed dohodni se Sergejem

Reklama

Přidat komentář