Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Jirko, zeptám se tě napřímo: Co mi chceš, ty svině?

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Ale ten feťák jen prská z anonymity. Říkám, že stačí obyčejný telefon a pobožní zcela mění tón. Jen z pozice anonyma si dovolí psát to, co píše na internetu. V reálu by si to nikdy ta svině nedovolila.

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Kritizovat náboženství je v našem státě zcela legální. Já jsem nic neporušil. Žádný zákon. Ale feťák Jirka bral pervitin. Podporoval přímo drogové dealery. To je porušování zákona!

Jirka (Po, 20. 1. 2020 - 20:01)

Jirko tady ale nejde o porušování zákona republiky, však se taky nebavíme o žádném městském nebo krajském soudu, ale o tom posledním.

! (Po, 20. 1. 2020 - 20:01)

Nebavíme se o žádném posledním soudu! Žádný takový soud, neexistuje, pobožný feťáku! A kdyby byl, musel by být s tebou, ty naparující se kurvo!

Návštěvník (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Když vyloučíme "Boblingy" tak většina inkvizitorů byla spíše konzervativního ražení a jednalo se spíše o "ideologicko-mocenský boj s cizí (křesťanství..) nábožensko-mocensko-ideologickou koncepcí". Dnešní "alternativní křesťané" jsou sice lidsky "hodní" (spíše se stylizují do role ukřivděných a ublížených "obětí") ale nad jejich nápady a rigorismem by asi čuměli i oni (staří) inkvizitoři ..

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Ta svině Jirka dobře ví, že neexistuje v našem státě zákon o rouhání. NEEXISTUJE! Jsme sekulární stát. A ta pobožná kurva si tu směle píše, že prý jsem se rouhal. To je neuvěřitelné. On tady píše, jako bychom žili ve středověku.

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Každým jeho komentářem se vine neuvěřitelná nenávist k těm, co nevyznávají jeho pobožné sračky. Náboženství, křesťanství je mor. Čistá esence zla a nenávisti. Je mi z tebe na blití, ty pobožná svině.

jen nevěřícně čumím (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Tak ostře bych - "hovadsky" bych to neviděl ale prostě jak v islámu tak v křesťanství se prosazuje model "mladých/starých rozhorlených aktivistů (tzv. "rychlokvašek")". Prostě model všech revolucionářů počínaje Marxem a konče Islámským státem ...

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Je to opravdu největší hovado tohoto serveru. Ještě že církev už nemá moc, páč tohle hovado by dělalo inkvizitora i upalovali lidi. Úchylné pobožné hovado - Jirka.

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Jak je ten feťák povýšený a arogantní, to nemá obdoby.

jen nevěřícně čumím (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

A napojení na křesťanské/ká vlákno/ká? - podobní alternativci jsou dnes v ("lidovém") křesťanství dominantní ..

jen nevěřícně čumím (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

nejlepší jsou asi ty "koleje na Sibiři co tam zbyly po Velkých Tartarech (aka údajně Slovanech)". To fakt nevíš, jestli se máš smát nebo plakat .. Trochu mě to evokuje jedno úsloví Jaroslava Žáka: "už staří Římané mazali lokomotivy suříkem".

! (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Jirko, jsi bývalý alkoholik, feťák, troska. Máš sadistické sklony, jsi úchylný, poslouchal jsi satanistickou hudbu. Proto ti vyhovuje hovado Jehova. Jsi zkrátka stejné hovado. Svůj k svému. Nemáš mi co dát a proti mě jsi podstatně nižší level. Jsi charakterový mrzák. A jestli to někdo manipuluje, tak leda ty, pobožná svině.

Jirka (Po, 20. 1. 2020 - 20:01)

Pokud jde o hudbu, tak vyloženě satanistický je spíš black metal, tam je hlavní téma protikřesťanská agitace, ale ten jsem nikdy moc neposlouchal. Tam ten zpěvák ječel jak ženská, tak jsme si z toho dělali srandu, že je to metal pro děti. Poslouchal jsem hlavně death metal, tam byl "zpěv" spíš takové hluboké "žbluňkání" a téma většinou nebylo zaměřené proti křesťanství, ale šlo o jakousi výpověď stavu světa a člověka, byť nechutnou, ale nikoli nepravdivou. Bral jsem to tak, že oni to jen kritizovali, jejich hudba byla forma projevu nesouhlasu. Nešlo tam o žádný úspěch a zisk, protože toto vždy byl hluboký underground. Ale i tak jsem si uvědomil, že z křesťanského hlediska není v pořádku toto poslouchat a tak jsem to zanechal. Texty byly těžce nechutné.

jen nevěřícně čumím (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Jsem sice asi "alternativec" a Putinovec, ale takováhle demagogie mě opravdu sere:

ak ja som magor, tak ty musíš ešte vela študovať, aby si to na môj level magora dotiahol. Zatial si len primitívny hlupáčik, nič viac.
Choď na ruské weby, ktoré sa venujú histórii Ruska. Oficiálna história im totálne nesúhlasí s nálezmi, so zasypanými mestami, s divne vyrovnanými pohoriami, so sibírskymi lesmi bez starých stromov aké sú u nás bežné, s vykopanými zvyškami železničných kolajníc v Sibíri vedúcich odnikiaľ nikam, s exportom čohokoľvek čo nesúhlasí s demografiou, s výrobným potenciálom, atď.
Obrovské množstvo nezrovnalostí a protirečení faktov tej tak zvanej "oficiálnej histórii Ruska".
Ktorá je vymyslená, vedome zmanipulovaná.
Opakujem pre teba hlupáka: Big Tartarie nemá nič spoločné so štátom nejakých Tatárov alebo Kalmykov.
Celé tatáro-mongolské jarmo Ruska Tatármi je vymyslené, žiadni Mongoli nevedia nič o svojich "predkoch", ktorí vraj mali okupovať aj Rusko aj časť Európy. Aj tí Maďari, ktorí vraj pochádzajú z kmeňov starých Ungrov, ktoré vraj okupovali vtedajšie územie Maďarska, sú vymyslení. Maďarská genetika národa Maďarov nemá v sebe absolútne nijaké gény po týchto "starých dobyvateľoch", lebo žiadne kmeňe do Maďarska neprišli, preto žiadna genetika po nich neexistuje.
Vela študuj, menej kecaj. Zatial si len obyčajný hlupák, ktorý sa o celej tejto téme dozvedel z tohto jedného článku, ale cítiš sa majstrom sveta, lebo si tomu venoval možno celých 10 minút.
Hej, bohužiaľ, vela hlupákov si prečíta jeden článok založený na nezmysloch od iného hlupáka, ale všetci hlupáci sa cítia majstrami sveta.

http://skrytapravda.cz/domaci/2948-cikani

Tak nějak cítím, že se podobné smýšlení v alternativě stále více a více šíří a je jen otázkou času kdy se - v alternativě - stane dominantní. Má to obdobu i v křesťanství .. Po přečtení podobných "pravd" mám opravdu chuť se prostě ožrat a na všechno se vysr..

Rakato (Po, 20. 1. 2020 - 20:01)

A na co vlastně reaguješ, všeználku, který si ani neumí vymyslet nick? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Historii píše vítěz." Už jsi to někdy slyšel? No tak tady naivně nevykládej, že historie Ruska je zfalšovaná a nesouhlasí s věcnými nálezy. No jistěže je zfalšovaná. A co jsi čekal, jelimane? Stejně tak falšuje svou historii každý národ - jeden více, jiný méně. Např. Turci dodnes popirají arménskou genocidu a považují Kurdy za horské Turky. --------------------------------------------------------------------------------------------------
Se svou znalostí historie bys ovšem měl jít do páté třídy a rychle se doučit aspoň základy, abys tady nevypadal jako vyoraná myš. Např. tvrdíš, že v Maďaři nemají v genofondu geny příchozích kmenů. Nevím, kde jsi vyhrabal ty Ungry, ale svou hunskou krev Maďaři dokáží těžko, i když od nich odvozují svůj původ. Nicméně v obsazené Panonii se s ugrofinskými Maďary smísili kočovní Kumáni a Jasové. Podle Wiki je to s maďarskou krví takto: Mongoloidní (tj. východoeuroasijské) genetické znaky tvoří u dnešních Maďarů jen 5 %[20] resp. 1,7 %[21], přičemž zbylá procenta jsou shodná s ostatním evropským obyvatelstvem. Blíže viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%8Fa%C5%99i ------------------------ (To je asi důvod, proč v Hungárii možno někdy potkat křivonohého podsaditého týpka s trochu šikmými očima. Ale to je drobnost, každý národ má něco. Vy Slováci budete mít zase něco židovské krve, protože Židů u vás bylo před válkou neúrekom. Než jste je poslali do plynu.) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svou historii s chutí falšují i Slováci, takže s oblibou vykládají něco o tom, že Velkomoravská říše byla říší starých Slováků (i když v té době žádní Slováci ještě neexistovali), a že Tiso nebyl válečný zločinec. Také se rádi zabývají tím, jak jim Češi sestřelili Štefánika.

Rakato (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Když už křesťané vyhrožují peklem a věčným zatracením, tak by neměli vyhrožovat ateistům, ale spíše agresivním muslimákům, aby zpochybnili jejich víru a oslabili islamizaci.

Jirka (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Tak soud se vztahuje na všechny, že jo. Věřím, že rouhat se může i ateista. A vůbec nejde o vyhrožování, je to hlavně služba. Boháč tomu taky nevěřil a pak čuměl. Nechal vzkazovat bratrům, aby se na toto místo taky nedostali. A co mu řekl Abraham?

Jirka (Po, 20. 1. 2020 - 19:01)

Tak se zamysli. Protože to hloupé plkání, co tady dnes a denně dokolečka opakujete s Rakatem a nějakými anonymy taky jednou ustane. A najednou se ocitnete na pravdě Boží. Jestli si myslíte, že usnete a budete mít pokoj navždy, tak na to nespoléhejte. Odplatě nikdo neunikne, všechno skryté bude odkryté. Budete se nejspíš plazit nazí před trůnem, bude pozdě něco vysvětlovat. Povyšovali jste se a rouhali, co čekáte, když umřete v hříchu a nevíře? Co za to očekáváte? Na co si myslíte, že máte tak nárok?

Reklama

Přidat komentář