Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Návštěvník (Ne, 2. 2. 2020 - 07:02)

Promiň, překlep: Kristýno.

Návštěvník (Ne, 2. 2. 2020 - 07:02)

Ahoj Krystýno, tak to je škoda, že máš málo soukromí. Ale mohu poradit, že když nemáš příložitost si objednat plenky, tak dobrým řešením je vystlat si kalhotky toaletním papírem. To je pocitově podobné plence a i úklid je snadnější. Papír se dá také přirozeně spláchnout do záchodu, ale bude-li ho více, tak ho raději splachuj po částech, ať neucpeš záchod.

Eliška (So, 1. 2. 2020 - 10:02)

Aha, tak tomu rozumím. No já nemusím ty plenky nikde skrývat, protože můj přítel mi je nejenom toleruje, ale i mně v jejich nošení podporuje a taky mně přebaluje, když se počůrám nebo pokakám. Jeho to hodně bere a já v tom taky našla zálibu, tak proč ne. Hrajeme u toho i různé hry. Včera jsem se pokakala, abych ho příjemně překvapila. Když přišel pozdě večer z práce domů, tak hned říkal, že musí své holčičce zkontrolovat plenku, jestli není počůraná. Pak ucítil ten závan a hned mu došlo, že mám v plence i něco jiného a hráli jsme hru, že se jako nechci přiznat, že jsem pokakaná a taky se nechci nechat přebalit, ale nakonec jsem si dala říct :-) Tenhle víkend strávím celý v plenkách a budu do nich dělat veškerou potřebu. Jinak tě zcela chápu. Když jsem byla v tvém věku, tak jsem taky chtěla takovou ostudu, jak píšeš zkusit, ale nikdy jsem k tomu nesebrala odvahu, tak snad všechno vyjde podle plánu. Fandím ti.

Scatter (Pá, 31. 1. 2020 - 19:01)

Větší nudu jsem nezažil, to aby všem mužům na světě přivodilo impotenci...

Kristýna (Čt, 30. 1. 2020 - 20:01)

Jitko a Kikino, máte pravdu, ujela jsem. Pak mi to zpětně došlo, že kdyby zrovna máma nebo ségra vlezly do koupelny, tak bych se z toho jenom těžko vymlouvala. Chtěla jsem to prostě zkusit, bylo to spontánní a neodhadla jsem riziko. Tohle už neudělám. Mohla bych zkusit tu "nehodu" až bude už venku tma, a když si ještě vezmu tmavé džíny, tak by to snad nemuselo být tolik vidět, že jsem se pokadila co? A nehodlám se pak dlouho producírovat po ulici, takže to udělám kousek od našeho domu. Jenom nevím, jak vyvolat ten průjem, proto jsem se tu už ptala, jestli existuje nějaká zaručená kombinace něčeho, po čem se nezvladatelně podělám. Projímadlo si radši brát nechci. Terka, jak mi to líčila, tak říkala, že se to snažila ze všech sil udržet, ale prý to byl šílený tlak v zadečku, tak silný, že to prostě vyjelo ven proti její vůli. Tohle bych taky chtěla, ale nevím právě, jak na to. Já průjmy moc nemívám, spíš je to většinou právě pevný bobek. Vím, že někteří jste tu psali, že třeba nejdete tři až čtyři dny na velkou, ale já tak dlouho nevydržím. Jsem naučená chodit celkem pravidelně, a už ten minulý víkend, kdy jsem v sobotu nebyla, jsem pak potřebovala v neděli docela dost, a dlouho bych to neudržela. Taky nechci takovou ostudu jako Terka, která kromě toho, že se jí smáli ve škole, musela ještě jít za bílého dne domů s tím viditelným flekem na zadku na těch světlých džínách a doma jí prý ještě máma vynadala, že v tomhle věku dělá ostudu. To moje máma by to vzala v pohodě, tím jsem si jistá, ale je fakt, že by bylo fajn, kdyby u toho nebyla ségra. Bydlíme a chodíme do školy ve stejném městě, a nerada bych kdyby to rozkecala a i k nám do školy se doneslo, že jsem byla druhá ze třídy, která měla plný kalhoty. Ještě to promyslím. Ségra měla v únoru jet na týden na lyžařský výcvik, to bych to provést mohla, ale hrozí, že nepojedou, protože tam co měli jet je málo sněhu. Každopádně to co v neděli ráno už neprovedu. Byl to úlet, to máte pravdu a vezmu si z něj ponaučení. Naštěstí se na nic nepřišlo.

Návštěvník (St, 29. 1. 2020 - 11:01)

Je tady toho málo.

Scatter (St, 29. 1. 2020 - 05:01)

Kikinka samozřejmě, ach ta korekce.

Scatter (St, 29. 1. 2020 - 05:01)

To je nuda, kde jsou ty časy, kdy se tu milé dívky předháněli v tom, která z nich se krásněji zesere, v oblečení, v postýlce, na procházce, jo to byly časy, to bylo ještě nad čím pohonit...fakt o ničem, ještě že je tu Kolonka, ke které se můžu vždy uchýlit, když je mi smutno a ona se umí tak krásně pokakat! Je to moje srdíčko.

Kristýna (Ne, 26. 1. 2020 - 10:01)

Zdravím všechny. Tak dnes jsem se k vám přidala, a poprvé jsem to úmyslně udělala do kalhotek. Včera jsem výjimečně na velké nebyla, a tak jsem tušila, že dnes budu potřebovat docela dost. To se potvrdilo, potřeba mě vzbudila v sedm ráno, máma i ségra ještě spaly, tak jsem sebrala odvahu a vydala se na záchod. Usedla jsem na mísu, ale nestáhla jsem si kalhotky a vykadila se do nich. Docela zajímavý pocit, jak se na zadku plnily a nafukovaly, bylo to takové netradiční, ale nemohla jsem tak dlouho setrvat. Podle očekávání jsem se pokadila docela dost, ale byl to naštěstí pevný velký bobek, a tak jsem ho jenom z kalhotek vyklepala do záchoda, a hned jsem šla do sprchy, kde jsem kalhotky vyprala a nepřišlo se na to. Chci to někdy zopakovat, ale ráda bych to udělala mimo záchod do kalhot a chvíli si je nechala na sobě. Adame možná, že někdy zkusím tvůj návod. Uvažovala jsem taky, že bych zkusila přijít pokaděná ze školy, a zahrát to jako, že jsem to nestihla. Přeci nehoda se může stát každému ne? Ale bojím se to pustit venku, abych nepotkala nikoho známého, to bych se hanbou propadla. Navíc ségra, když na to přijde, tak to vykecá mámě, jak jí znám. Jak jsem se v páté třídě cestou ze školy počůrala, tak to na mě řekla, i když to mohlo zůstat jenom mezi námi. Ona je takový žalobníček. Uvidíme, nebudu to hrotit. Chtěla jsem jenom napsat, že první experiment mám za sebou, a od těch dalších mně to neodradilo, spíš naopak.

Kikina (St, 29. 1. 2020 - 17:01)

Dobře provedeno! Taky jsem to občas takhle provedla když bylo málo času a soukromí že jsem sedla na záchod v kalhotkách a udělala to do nich. Ten pocit pokakání se tam je a když je pevné hovínko tak je i snadný úklid ale bacha Jitka dobře radí docela jsi zariskovala a kdyby tě mamka nebo ségra přistihla tak taková nehoda do kalhotek na záchodě se dost blbě vysvětluje. Jednou to prošlo příště by nemuselo. Zkusila bych taky ten scénář co ti poradila Jitka. Já když jsem se dávala dohromady po té zlomenině nohy tak jsem se jednou takhle schválně pokakala cestou z rehabky pár metrů od našeho domu a svedla jsem to na tu špatnou nohu že kdybych mohla jít normálně tak bych to určitě stihla. Musíš být ale dobrá herečka aby to bylo přesvědčivý. Mě právě moc nešlo to předstírání že jsem z toho jako špatná a když jsem pak těch jakože nehod měla víc tak už mi to mamka nevěřila a obvinila mě že to dělám schválně což teda vlastně byla pravda :0) takže pozor na to. Přeji mnoho zdaru!

Jitka D (St, 29. 1. 2020 - 13:01)

Teda Kristýno, ty jsi dobrý démon. Podělat se naschvál, když jsou máti a ségra doma a spí pár metrů o tebe. To mohlo nedobře skončit. Co by dělala, kdyby se některá vzbudila a šla na záchod. Jak bys to vysvětlila? To sis koledovala o pěkný malér. Já to poprvé provedla, když jsem byla sama na chatě, kde jsem mohla v klidu chodit po zahradě a v sádku za ní aniž bych riskovala odhalení a ostudu. Tam jsem se mohla zřídit doslova jak batole, což se mi nastopro povedlo a v klidu si v tom užívat.
Jako skoro lepší nápad vypadá ta "nehoda" cestou ze školy, i když i tam hrozí dost problémů. To už bych jako proveditelnější viděla "nehodu", když se budeš vracet večer z nějakého kroužku, od kamarádky a tak podobně. Pak je zaprvé menší riziko, že to někdo pozná na dálku podle map na kalhotách. A zadruhé můžeš sehrát scénu, jako že se ti chtělo docela dost, ale že nebylo kam se uchýlit a pak na tebe znenadání vybafl nějaký bezďák nebo ožrala. Že ses prostě lekla, povolily ti svěrače a pak už to nešlo zastavit. Ovšem pozor, konzistence by tomu měla odpovídat. To znamená žádný tuhý bobek, ale takové to řídké mazlavé blátíčko. Pak můžeš i přihrávat a před mamčou brečet, jaký je to hnus, jak to máš rozmatlané po zadečku a mezi nohama, jak strašně smrdíš a tak dále. Pokud je jen trochu tolerantní, tak by s tebou měla v takové chvíli soucítit. Ovšem pozor. Nevím, kde bydlíš a zda je u vás taková konstelace okolností reálná. Jestli máš chvíle, když se vracíš večer domů sama a jestli se u vás vyskytují takové nějaké existence. Aby z toho nebylo hned cítit divadlo. Ohledně tvé ségry by bylo nejlepší, kdyby byla odjetá na nějaké soustředění, školu v přírodě nebo tak něco.
A závěrem už jen stejné varování jako jsem psala před časem Terezce. Otevíráš příslovečnou Pandořinu skříňku, a pokud se ti to zalíbí, tak si tím můžeš docela slušně rozházet život, co se budoucích vztahů týče. Pokakandy totiž lákají chlapy hlavně na internetu, protože tam se mohou v klidu kochat nad tím, jak se dotyčná slečna krásně zaneřádila. A přitom u toho není ten zápach, který je nezřídka skutečně síla.

Adam (Pá, 24. 1. 2020 - 17:01)

Kristýno není zač, jsem rád, že se situace pomalu lepší a nakonec bude ta nehoda zapomenuta a spolužačka bude mít klid. To se bohužel stává, že to člověk nezvládne těsně před toaletou - jak jsem psal výše, sám s tím zkušenost mám. V předchozím příspěvku zmiňuješ, že sama jsi ve škole kadila na prvním stupni - to jsi tehdy měla průjem?

A k té tvé příležitosti...není to asi správné nabádat tě k záškoláctví, ale pokud by jsi zůstala pro nevolnost doma měla by jsi k tomu během dopoledne dost času ne? Osobně si však myslím, že by pro tebe na poprvé bylo lepší pokud by šlo o tuhou stolici.

Pozorovatel (Pá, 24. 1. 2020 - 13:01)

Holky, nechcete se některá posrat? Je tu nuda.

Kristýna (St, 22. 1. 2020 - 21:01)

Adame a Kikino, díky za podporu pro Terku. Už se to kolem ní začíná uklidňovat. Pár rejpalů jsme odpálily, a už je to týden a pro třídu to naštěstí přestává být téma. Terka to nevydržela těsně před záchodem. Už brala za kliku a potřebovala to zadržet ještě tak minutu a zvládla by to. Bohužel to nedala, a všechno pustila do kalhot. Takhle to prý proběhlo dle jejích slov. Sebrala jsem odvahu se jí na to zeptat. Sama jsem ještě nic nespáchala, čekám na příležitost, ale ta se asi hned tak nenaskytne, a o žádnou ostudu nestojím.

Adam (Po, 20. 1. 2020 - 21:01)

Ahoj Kristýno, zážitek tvé spolužačky opravdu není nic příjemného už sám o sobě, ale ty následné urážky a posměšky ostatních jsou ještě horší, protože narozdíl od té nehody s nimi nelze nic dělat. Pokud by to nevydržela někde o samotě bude to pro ní samotnou sice psychicky náročné, ale někde se umyje, převleče a za pár dní si na to nevzpomene. Takto jí to budou spolužáci ještě týdny a možná i déle připomínat a bude se tím trápit. Nejlepší je jim zpočátku říct, že se to může stát každému a dále už na to vůbec nereagovat a doufat, že je to zkrátka přestane bavit. Co se týče tebe můžeš pro ní být oporou, že si z toho nemá nic dělat a zkusit jí šetrně, ale opravdu šetrně říci, že není ani první ani poslední komu se něco takového přihodilo - například před pár lety po youtube kolovalo zahraniční video, kde se televizní reportérce přihodila nehoda v přímém přenosu, zkrátka chvíli se držela za břicho, pak se předklonila a s jasně hnědým flekem na bílých kalhotách utekla s omluvou pryč. Možná by jí mohlo povzbudit, že jí vidělo pár lidí a takovou reportérku stovky? tisíce? diváků a díky youtube tomu tak bude už navždy.

Abych zůstal u tématu a trochu vám přispěl, tak sám jsem měl pár nehod..naposledy asi ve 3 třídě, kdy jsem na zahraniční dovolené tak dlouho hledal co jsou pánské a co dámské toalety, až jsem měl plné plavky, pak jsem zapadl na první WC jsem jsem viděl a teprve mi došlo, že jsem to měl udělat rovnou. Celá příhoda byla navíc smutnější o to, že jsem pak zjistil, že ty toalety rozdělené nejsou. Lidí to vidělo jen pár, ale naštěstí nikdo koho bych znal a ještě někdy potom viděl.

Na závěr se chci zeptat o jaké diskuzi je řeč? Je tu hned několik místností s těmito tématy.

Marika (So, 25. 1. 2020 - 15:01)

To video, o kterém se zmiňuješ, jsem viděla. Jelikož mě tohle téma lákalo, dívala jsem se na něj dost často, na jednu stranu mě fascinovalo, ale na druhou mě děsilo. Tedy děsila mě ta představa být na jejím místě, že by mě při takovém trapasu vidělo obrovské množství lidí a to nejen cizích, ale i těch, kteří mě znají, kamarádi, známí a to i ti, kteří mě třeba nemuseli a přáli by mi to. A navíc jak píšeš, ta ostuda nikam nezmizí a zůstane zvěčněna na netu. Docela mi to vzalo odvahu.

Veřejnou ostudu jsem si střihla s počůráním a i tak se to se mnou vezlo dost dlouho.

Miška (Ne, 19. 1. 2020 - 22:01)

Ahoj po dlouhý době mam zase co napsat. Já měla ted pár dní s nehodama klid kromě toho když jsem to nevydržela a pokadila se na sjezdovce 2 týdny jsem bez plen a nosim zase jen kalhotky ... no jo jenže já ted byla přes výkend přespávám u martina protože mamka je pryč a já nechci být sama a dneska jsme šli spolu na výlet jenže já ráno dostala průjem a když jsem se vraceli a já začala cítit že budu muset kakat tak sem se svěřila ale stejně jsem to nevydržela a pokadila se v autě takže jsem půl cesty probrečela a bála se co na to řekne moje mamka jestli se to dozví každopádně martinova mamka na mě byla opravdu hrubá ale nakonec mi pomohla se po návratu očistit což pro mě bylo ještě stresující když jsem jí podávala pokaděné legíny a kalhotky ted se bojím že to na mě v noci zase příde a já to zase pustím to už bych se před ní asi sesypala nezažil jste někdo něco podobně stresujícího když se pokadíte před cizí osobou a ta vám pak ještě pomáhá s očistou

Denisa (Po, 20. 1. 2020 - 15:01)

Tak na rovinu si retardovaná nebo si z nás děláš srandu?

Kristýna (So, 18. 1. 2020 - 20:01)

Taky si myslím, že je to zbytečné a hnusné. Jasně, nejsme na prvním stupni, nebo ve školce, ale myslím si, že pustit na záchod toho, kdo nic nesimuluje, a opravdu akutně potřebuje, snad není takový problém. Všimla jsem si, že je tu i přímo diskuze k tomuto tématu, ale tam to jsou jen samé urážky a osobní útoky, tak tam přispívat nebudu. Každopádně chudák Terka je z toho dost špatná. Ty posměšky spolužáků jí taky nepřidaly. Já šla trochu hlouběji do historie této diskuze, a jsem překvapená kolika holkám se něco podobného stalo. Já naštěstí nikdy ve škole tenhle problém neměla. Na velkou jsem ve škole musela naposledy někdy na prvním stupni, jinak to s kaděním zvládnu vždycky až domů, ale taky už jsem zažila, asi jako každý, co je to mít fakt brutální průjem, kdy jde o minuty. Naštěstí jsem to vždycky na WC stihla včas, ale občas to bylo opravdu o fous. Akorát, jak už jsem tu psala, tak jednou jsem se počůrala cestou ze školy, ale to byla moje chyba. Z toho nemůžu vinit nikoho jiného než sebe. Myslela jsem tenkrát, že to vydržím až domů, a ve škole jsem nešla a neklaplo to. Moje chyba no.

Kikina (Ne, 19. 1. 2020 - 13:01)

Kristýnko vypadáš jako fajnova holka a dobrá kámoška. Měla by ses Terezky zastat pokud ona sama není schopná ty posměváčky odpálit. Tady platí zásada na hrubý pytel hrubá záplata ale chápu každý na to nemá povahu. Nicméně když bude bulet a stydět se tak oni poznají že se nechá rozhodit a nedají pokoj. Takže jedině nekompromisní odpal a nezájem a kdyby ještě viděla že má i kamarádku která se jí zastane tak to bude hned snášet statečněji. Tu tebou zmíněnou diskuzi sleduji ale zatím se tam neobjevilo žádné pokakání takže nic pro mě :0) počůrávani mě moc nebere i když se musím přiznat že jsem se taky jednou počůrala a to bylo přímo ve škole o velké přestávce venku před školou v osmé třídě. Taky to byla vesměs moje chyba. Jediné štěstí v neštěstí bylo že jsem měla černé legíny a tak si toho nikdo nevšimnul a povedlo se mi to utajit ale být teda tři hodiny ve škole v mokrých kalhotách nic moc :0(

Reklama

Přidat komentář