Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Gába (Ne, 26. 1. 2020 - 05:01)

Tak to taky syn po mě pokukuje a snaží se mě spatřit třeba při převlékání. Sem tam mu tu radost udělám a ukážu se mu jen v tričku a kalhotkách hlavně večer než jde spát. Dokážu si představit co potom se sebou v posteli provádí a docela mě to rajcuje.

Běta (Po, 20. 1. 2020 - 12:01)

Je to nějaký týden co jsem zahlédla synův ocas. No něco šíleného jak ve svých necelých jedenácti něco už takového může mít. Určitě deset cenťáků a víc. No to byl pohled.

Leňa (Pá, 17. 1. 2020 - 09:01)

Je to rok, co jsem přistihla syna. Pololežel v křesle, hrál si s kulema a zkoumal ho. Byl ke mně zády a já hned vycouvala z obýváku. Ale pár vteřin jsem ho viděla a jak tady už někdo psal, nedá se na to zapomenout. Svoje syny bereme pořád jakoby takové drobečky, ale co oni už ve 12 znají a čím se zabývají.

Rozka (Ne, 19. 1. 2020 - 06:01)

Syna jsem nahého naposled viděla tak v těch jeho necelých desíti. To bylo normální při koupeli a tak. Pak se začal stydět a i při umývání zad se krčil, no nastupující puberta. A teď až po čtyřech letech jsem ho náhodně spatřila na dovolené v kempu. Sice jen na okamžik ale taky jsem málem vyhrkla, jéžiš, co to tam má! Jak tady už někdo taky psal, tak je to málem šok. Rychle jsem zavřela a pak zase otevřela, jako že vcházím, tak měl čas aby si ho schoval.

Majka (Ne, 19. 1. 2020 - 08:01)

Je to tak. Jakmile kluci zjistí na co ho ještě mají, tak se začnou velice stydět. Alespoň ten náš. Vejít k němu do koupelny sice můžu, ale i v té pěně se stydí. Taktak ho vidím při převlékání. Nerad ukazuje i nohy když je ve slipech. V kratasech je to samozřejmě normální, tak si říkám alespoň tak. A s onanií to už teprve nadělá tajností. Myslím, že vůbec nepřipustí že vím, že to dělá. Ale doma to utajit nejde a víceméně přesně vím doby, kdy se uspokojuje. První syn byl na tom podobně. Dělalo mu problém být před námi v plavkách. Ale nakonec to dal, překonal se.

Tamča (Ne, 19. 1. 2020 - 15:01)

Nás syn byl dost stydlivý od začátku puberty, to bylo umění zahlédnout ho ve spodním prádle. Teď má 14 a zdá se mi, jako by se i rád předváděl. Jednou dvakrát ho na moment ukázal v erekci u vody když se převlékal. Řekla bych, že to bylo určitě úmyslně. Zatím to teda nijak moc nepřehání ale poznám, že se mu to líbí když se může trochu ukázat.

Simon (Ne, 19. 1. 2020 - 16:01)

Kluci to tak mají. Nejdřív se stydí ale kolem těch 15 se rádi ukážou třeba před ségrou nebo mamkou. Jak ho měl velkýho když si ho tak viděla?

Tamča (Ne, 19. 1. 2020 - 17:01)

To ležel na pláži, osušoval se a plavky napolo stažený. Já byla za ním a jenom na pár vteřin ho viděla. No pěkný, přes 10 cm určitě.

Mamca (Út, 14. 1. 2020 - 11:01)

Mam syna 13 let a taky stale jenom to honeni a predvadeni,chodi stale nahy,ma jenom tricko a nic a stoji mu teda slusne,v pokoji normalne zbiram kapesniky od semena,proste dospiva az na to ze si mysli ze nic nevim,hned poprve jsem se vzbudila kdyz prisel v noci do loznice ale delala jsem ze spim,snezil se mi pod perinou dostak mezi nohy tak jsem se jako otacela a zustala jsem s nohama od sebe a cekala co bude,tak jemne se nedokazu udelat ani sama,jenom jsem citila jak dycha u lize,krasa a dela to hodne casto

Eva (Út, 14. 1. 2020 - 12:01)

Já mám 16ti letého syna a když přijde ze školy a převléká se do domácího oblečení taky se producíruje chvíli nahý.Šulínek se mu pohupuje. Už jsem mu to zakázala ale dělá to stále. Doufám že z toho"vyroste".

Jakub (Út, 14. 1. 2020 - 14:01)

A proč mu to zakazuješ? Měla bys být ráda, že ti důvěřuje a nestydí se nahý před tebou. Spousta maminek se těší pohledem nato, jak se jí syn povedl, tak si to taky užívej. A pochval ho, jak ho má hezkýho, na to kluci čekají. Kdysi jsem měl pochybnosti, jestli ho nemám malýho. Mamka mne běžně vídala nahého, i s erekcí, a řekla, že jsem už přerostl tátu. To mně moc potěšilo.

Eva (Čt, 16. 1. 2020 - 21:01)

Zakazuji, ale přesto se podívám. Jsem delší dobu rozvedená a bez partnera.Nemyslím si že už patřím do "starého železa".

Tatca (Út, 14. 1. 2020 - 11:01)

Ahoj mamco, jsem na te sluzebni ceste, priletime nekdy v patek vecer, vse jde OK. Jsem rad, že je ti dle doktora lip, hlavne pis,nestyd se, at mají co vyhodnocovat. Libam te

Návštěvník (So, 4. 1. 2020 - 10:01)

Nikomu, kluci tady píšou jako holky, holky jako kluci a je to jen banda úchylů.

Jarek (So, 4. 1. 2020 - 09:01)

hm a komu mám teď věřit?

Slávka (So, 4. 1. 2020 - 09:01)

Ten debyl co sem napsal v 9 18,že to nejsem já je debil,protože to jsem já

Slávka (So, 4. 1. 2020 - 09:01)

Příspěvek v 9:06 signovaný jménem Slávka jsem nepsala. Opět nějaký idiot, ubožáček se zde vydává za pravého pisatele.

Jana (So, 4. 1. 2020 - 09:01)

Bráchovi je třináct a jednou mi chtěl ukázat,jak to dělá,vůbec se nestyděl a ráno když se vzbudil mi ukázal jak ho má velkýho a začal si ho honit, já měla velkou chuť mu ho honit sama a tak jsem se ho lehce dotkla,on neprotestoval a mně se to strašně líbilo,pak si přikryl rukama obličej, asi se styděl a hned z něj vyteklo víckrát za sebou bílý semeno asi čtyřikrát a na mou ruku. Chtěla bych to zopakovat. Jsem o tři roky starší.

Slávka (So, 4. 1. 2020 - 09:01)

Vzrušilo a musela jsem na to myslet. Pak jsem ho viděla jak si to dělá od dva dny později a z něho vyšly tři proudy semene za sebou na zem a to jsem byla úplně vlhká,že jsem si to v koupelně udělala rukou behem chvíle.

Slávka (So, 4. 1. 2020 - 06:01)

Může to být pro matku až šokující, když poprvé uvidí jaké ho má v erekci její syn. Já toho mého přistihla při onanii když mu bylo jedenáct. Naštěstí mě neviděl a chvilku jsem ho mohla sledovat. Představte si takové útlé tělíčko, nožky, jak se říká, jak dráty do betonu a mezi nimi pořádný klacek. Tedy měl ho asi tak akorát na svůj věk, těch 10 centimetrů, ale přece jen. V první vteřině úplně v šoku mě napadlo, jéžiš, co to tam má? No ale pak to byl pěkný pohled jak si ho mastil.

Reklama

Přidat komentář