Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Honič (Pá, 17. 1. 2020 - 21:01)

Hm,tak čůráníčko nebude, to má Klára přes neděli Liborka na tyto věci. Tak se budu těšit až nám z toho něco svěří do diskuze. Klárko chybí mi to !

Klára (Pá, 17. 1. 2020 - 20:01)

Libor přijel,domeček se upravuje. Myslím na vás holky, budu o víkendu s Liborem ozvu se. Klára

Klára (Pá, 17. 1. 2020 - 06:01)

Maxíku,kdybys byl normální, tak nebudeš holku špehovat a nebudeš ji tak strašit dopředu. To víš že tam radši čůrat nebudu a pustím to ve škole nebo jinde venku nebo to vydržím až domů. Adame, ta louže se rychle vsákne, takže tvý představy jsou legrační. Když vás tak baví sledovat jak holka čůrá,tak tady byly odkazy na videa a tam teda jsou dost hustý záběry a já jsem to ani neshlédla celý,protože těch holek mi bylo líto a vůbec si neuvědomily ,že tam má někdo ukrytou kamery a čůraly úplně vklidu. My už jsme s Nikolou vyčůraný doma a čůraly jsme normálně a dnes v noci se Nikola na čůrání vzbudila a já šla s ní a tam ona chtěla víc a dělala z pipinky větší proud.

Maxík (Pá, 17. 1. 2020 - 08:01)

Já bych tě ale chtěl vidět jak vypadáš, asi budeš moc hezká ,A jak čůráš. To musí být nádhera. Ty videa na voyeurpissing jsem neznal,je to taky krásný taky,ale areál s tebou by byl nej... Jestli máš strach dnes čůráš u viaduktu tak se bát nemusíš ,tohle bych za tvými tady tajně nikdy neudělal.

Sedmnáctý (Pá, 17. 1. 2020 - 13:01)

Zkus ještě jade-net-home nebo eroprofile. Nefixuj se na Kláru, co má kluka.

Míla (Pá, 17. 1. 2020 - 09:01)

Ještě že ti to docvaklo, mluvila jsem s Klárou a byla hodně vylekaná. Najdi si na tohle volnou holku. Jestli nevíš proč je Klára tak citlivá, tak si to přečti zpátky co musela prožít. Proto se za ní přimlouvám.

Adam (Pá, 17. 1. 2020 - 01:01)

Jo a jak ta louže zamrzne můžete si hned zabruslit

Maxík (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Budeš zítra Klarko dělat louži pod viaduktem? Že bych se rád podíval jak ti to půjde.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

Nějak se nám to opakuje to nachlazení

Klára (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Návštěvníku, besedu o Zanzibaru bych udělala zatím u nás ve škole. Vůbec ale nevím ,co mne tam čeká, ale Miška mi poradila, abych fotografovala a dokonce nejen na mobil, ale že mi půjčí i svůj foťák ,který je hodně dobrý a nemá složité ovládání a chce mi ho než odjedu přivést a natočím taky nějaký videa. Víc ,jak to bude opravdu budu schopna říci po návratu. Dnes bylo čůrání, šla jsem s kamarádkou domů, ale nebylo ji moc dobře a asi bude doma ,protože ve škole usnula a bolela ji hlava a i čůrání. Šly jsme pod viaduktem a já se tam vyčůrala a udělala jsem normální proud a vytvořila větší loužičku, ona říkala, že potřebuje taky hodně a stáhla si kalhoty na bobeček vedle mně, ale nešlo jí to moc z pipinky a bolelo ji to a musela trochu tlačit aby to teklo víc, ikdyž nakonec toho vyčůrala hodně, ale asi bude mít třeba zánět a doktor si pamatuju jednou říkal, že může být i bakterie, že močová roura oteče a pak to bolí a čůrá pomalu ikdyž se potřebuje čůrat hodně. Dovedla jsem jí domů, ona si hned lehla a počkaly jsme na její mamču a mám od ní SMS ,že teď má horečku a zimnici a pojedou na službu, protože ji pipinka při čůrání stáleí bolí a tak asi taky nastydla. Libor nakonec nepřijede sem, ještě se necítí a zítra už ano a chce mne vzít na výlet a tak jestli pak bude do rána u nás nebo v Liberci se uvidí. Chtěla bych zase nakrmit ptáčky na chaloupce,ale zatím není sníh a celkem sluníčko a tak to možná nechám o týden být, abych je moc nerozmazlovala. Tak snad si prožijeme hezký víkend.Nikolka je dnes v pohodě,zatím u sebe,ale už se hned ráno ptala,jestli může přijít večer, takže určitě ano,ona v té své hlavičce je stále moc smutná,ale včera už nebulila,jen se strašně chtěla tulit a povídat si. Prý se na ni balí jeden kluk ze třídy, ale že ona ho nechce, protože je hnusnej. Tak to mne pobavilo teda taky.

Martina (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Klárko to čůrání venku jí tedy moc nepomohlo. Ono je sice sluníčko,ale je chladno a čůrala pomalu a dlouho a ještě více nastydla a jestli to mohla vydržet domů, tak by to bylo lepší. Taky se těším, jak si užijete víkend s LIborem a doufám,že časem napíšeš i jak pokračují práce na vašem novém bydlení a kdy to plánujete se sestěhovat. Nikoly je mi trochu líto,ale ona si zvykne a bude to mít k tobě kousek. A že po ní už kouká nějakej kluk? Jestli je jí jedenáct tak už se z ní pomalu stává slečna a dokonce může mít brzy i první měsíčky. Já je měla ve třinácti poprvé. Ale to asi s maminkou nebo i spolu probíráte taky. Tak hezké tulení v pelíšku a pozdravuju vás doma.

Honič (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

holky bude čůráníčko?

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 06:01)

Klårko uděláš besedu o Zanzibaru i na naší škole, když si tě pozveme do Nového Strašecí?

Martina (St, 15. 1. 2020 - 22:01)

Klárko buď s Nikolou hodně a ono se to srovná.Ona tě má moc ráda a je to hezký. A držím palečky ve všem!

Klára (St, 15. 1. 2020 - 18:01)

Liborovi je dnes už lépe a tak slíbil ,že přijede na víkend za mnou a zkontrolujeme ty práce na domečku a když mu bude dobře tak pojedeme někam na výlet, ale koupat asi ne, protože by zase nastydnul, ale on tvrdí, že by sauna pomohla, tak se ještě dohodnemem. Návštěvníku na ten zájezd jedeme s cestovkou a budeme na Palumbo reef v hotelu, prý je to s Italským majitelem a jezdí tami hodně Čechů. Dnes jsem měla čůrací zážitek přímo ve škole, protože něco opravovali na dámských toaletách a tak jsme měly záchody společné s klukama a já chodím čůrat jen o velké přestávce a spíše preventivně a tak vyčůrám spíš málo, ale kluci byli zvědaví a tak provokovali, že by nás u toho chtěli vidět ale nechali nás vyčůrat v kabince , tak daleko zase nešli do důsledků. Přesto to nebylo příjemné a já se nemohla uvolnit a nešlo mi to moc až po delší chvíli a tak jsem si uvědomila, že jsem čůrala s klukama jen dvakrát.Poprvé s tím ve škole jak mne nechal a pak s Vilíkem a vlastně třetím je nyní Libor a jinak bych se styděla. Včera byla Nikola moc ráda, že může být u mně a chvilku se přitulila a pak se rozplakala a zase řešila to, že se bojí, že se odstěhuju s Liborem a prosila, jestli může být v pelíšku se mnou teď každou noc. Ona je taková opravdu z toho smutná a ikdyž je do něco málo přes 200 metrů od nás, tak se tím ona trápí a tak jsem ji to dovolila s tím, že když tu bude Libor nebo budu mít nějakou důležitou práci ,tak bude u sebe. Ráno jsme se vzbudily na čůrání taky až po noci a Niki už teď dokáže vydržet do rána častěji než dříve, ale pak zase ráno se její pipinka může přetrhnout, jak rychle to pouští ven, ale já taky ráno čůrám hodně a to asi každý po celé noci.

Klára (Út, 14. 1. 2020 - 17:01)

Holky tak to, že bych udělala nějakou besedu po návratu, to určitě ano a dám včasný echo. Ve škole už to vědí a sami mi to nabídli a je to v OA v Lípě kam chodím. Dnes jsem k Liborovi nejela, protože leží a má teploty a kašle a tak abych to nechytla taky. Dnes nebylo žádný zvláštní čůrání a mamča byla pro zboží a tak mně vzala v Lípě a tak jsem čůrala na WC ve škole a doma jsme čůraly normálně. Na ten zájezd je ještě dost času, ale začínám se těšit, ale dnes budeme s Nikolkou doma a jestli bude chtít přijít ke mně, tak jí to dovolím a může tam být do rána. Já jsem včera ji byla dát dobrou noc do pelíšku a ona byla trochu smutná,neřekla to,ale já jsem vycítila ,že by chtěla spinkat u mně,protože mně držela za ruku a nechtěla ji pustit a tak jí to nabídnu. Snad se Libor do víkendu uzdraví abychom mohli být zase spolu.

Návštěvník (St, 15. 1. 2020 - 11:01)

A Klárka,kde tam budete na Zanzibaru a to jedete s cestovkou nebo sami?

Návštěvník (Po, 13. 1. 2020 - 22:01)

Souhlas,taky přijedu mj. Rád bych Kláru taky osobně poznala.

Gita (Po, 13. 1. 2020 - 21:01)

Tak to ti taky přeji. Určitě třeba ve škole udělej o tom přednášku a ukaž nějaký fotky a videa. Jestli je to ta Obchodní akáda v Český Lípě ,tak když dáš echo tak se taky ráda přijedu podívat.

Návštěvník (Po, 13. 1. 2020 - 17:01)

Snad to letadlo na Zanzibar sestřelí íránská protivzdušná obrana, aby se tu konečně objevila nějaká pořádná piss story.

Reklama

Přidat komentář