Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Meaculpas (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Triumvirát socialistů, křesťanů a muslimů není v Evropě nakonec návrat ke kořenům a není falešně exkluzivistický a favoritický.

Meaculpas (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Nepropadejme falešnému techno-triumfalismu liberalismus a bílému protekcionismu, izolacionismu, Spencerovu americkému a evropskému bílému nativismu.

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 21:01)

"Je to začátek konce íránského režimu, tvrdí někdejší korunní princ Pahlaví" Jestliže Pahlavi diskutoval ve Washingtonu, tak za vším jsou Američtí Sionisté !!! Jen nechápu, že se tento člověk (Peršan a věřící v Allaha) spojil se svými úhavními nepřáteli (Sionisty) a plánuje převzetí moci v Iránu !!!

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 23:01)

Jaký konec iránského režimu? Neznám stabilnější diktaturu než je ta v Iránu. To je tím, že imámové mají vlastní gardy - zfanatizované tupce, kteří budou stát vždy při nich, a tím, že ty gardy jsou schopny porazit pravidelnou iránskou armádu, která je i hůře vyzbrojená. Milice vládnoucí strany jsou zárukou její neochvějné vlády.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Íránci jsou praví árijci. Z tohoto pohledu josu nepřátelé sionismu, ale i přátelé alt-right.

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 21:01)

"Nenápadná elektrická součástka může doma ušetřit statisíce korun".....380V - pokud proud, který proteče bude nižší, než 30mA, chránič nevyhodí síť a vás to může při výstupu na špatně uzemněnou kostru zabít !!! 220V - chránič 10mA, dtto ( Záleží v které fázi pulzu je vaše srdce, když dostanene ránu ) !!! Problém s chrániči : Stačí aby se někde v obvodu objevil přechodový odpor, chránič vypne obvod a vy budete běhat od čerte ďáblu s Avometem a hledat přechoďák, pěkná zábava, to si pište !!! Nejlepší řešení u dřevostaveb a ostatních hořlavých staveb : El. dát do kovových trubek a na několika místech uzemnit !!! Když dráty vyhoří, vyměníte je a jede se dál !!! AFDD ano, ale bez chrániče !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale pak to chce síť rozdělit na několik větví (krabice ve zdech), aby se jednotlivé větve daly proměřit bez proudu (Ómetrem). Závada se ale může ztrácet a znova objevovat, vliv tepelné roztaživosti materiálu !!! Při zkratu vám to vyhodí jistič, pak musíte zkontrolovat konkrétní obvod !!! Pamatuji asi před 20-25 lety humbuk s chrániči, od té doby jsem o nich neslyšel !!! Jen elektrikáři mi řekli, že to je pro zlost, ale podle předpisu u zásuvek vně stavby a novostaveb musí být chránč !!! Představte si, zapojíte si cirgulárku a ona nejde, co teď ??? Baba vám neporadí !!! Málokdo má doma Avomet a ví si rady jak ho použít !!! PRVNÍ zásada je : ODPOJIT OD SÍTĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud jsou kondenzátora - VYBÍT JE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud je akumulátor s měničem, odpojit akumulátor a vybít kondenzátory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nejlepší řešení je ale ODBORNÍK - ELEKTRIKÁŘ !!! Zůstanete NAŽIVU !!! (Varování pro odborníky typu : A je TO !!!)
P.S. Po zapojení přístroje s kovovou kostrou (ne s dvojitou izolací) proměřím jeho ukostření !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pak ho teprve zapnu a během provozu ho opět proměřím se zemí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Může se totiž stát, že se někde vinutí motoru dotýká velmi slabě kostry a na kostru jde nízký proud, ktery jistič ustojí, ale vás může ZABÍT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Používám SUCHÉ kožené rukavice a stojím na Suché podložce - nevodivé, neklouzavé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na dešti nepracuji, vypnu to, přikryju a jdu domu !!! Práce není zajíc a nikdo ji za vás neudělá !!!

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 23:01)

Je vidět, že tomu rozumíš víc než já. S elektřinou není legrace.

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Ty jsi tak chytrý ...

16.1. (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

To jsou tři, ti se hledali až se našli.

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Moje řeč, vrána k vráně sedá. Bez vzájemného duševního sebepoškozování se už neobejdou, takže se nutně potřebují.

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Fakt nechápu jak takového trouby a mentálního zmetka jako jsi ty Jedovatej nechá admin tady diskutovat. Zřejmě je stejný kripl jako jsi ty ubožáku!

Tony (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Tečou ti nervy?

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Američtí vojáci se ve strachu před íránskými raketami vrhali do Saddámových bunkrů"..........
Irán nastavil špatné parametry, Američtí vojáci nejsou zodpovšdní za svinstvo na Středním východě, Američtí vojáci jsou stejní chudáci, jako všichni ostatní v té oblasti !!! Za veškeré svinstvo na Středním východě jsou zodpovědni Američtí Sionisté !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"USA by rády rozmístily hypersonické střely u pobřeží Číny. Ale nemají je"....Připadá mi, že Ryan McCarthy a ostatní Sionsté chtiví války žije v nějaké bublině !!! Rusové už mají střely o M8 a Avangard dosahuje až M27 !!! Proč zaspali, nemají prachy !!! A když si státy nebudou půjčovat od MMF, tak na tom budou ještě hůř, protože nebudou moct žít z úroků z úvěrů !!! Je třeba tento Sionistický teroristický stát IZOLOVAT !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Reakce na útok ruského viru v Benešově, Vojtěch nechá prověřit kyberochranu nemocnic"...
Pane Vojtěch, už jste také nechal prověřit virus, která do světa rozeslala CIA ???

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Ve slánské nemocnici útočil muž s nožem, ochranka ho střelila do nohy"....Potrestat ochranku za špatné míření a poslat ji znova na výcvik ve střelbě !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Europoslanci připouštějí, že zbaví Puigdemonta imunity".....Franko je už dávno pod drnem a Španělsko a EU jsou pořád FAŠISTICKÉ !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Ideální čokoláda podle Čechů? Bez tuku a cukru".....Čokoláda bez tuku nejde vyrobit !!! Bez cukru je nepoživatelná !!! Důležité pro lidi je jaký tuk v čokoládě je !!! Nekupuji čokoládu ve které je palmový olej a řepkový olej, považuji je za škodlivé pro lidský organizmus !!! Preferuji olivový, slunečnicový a palmojádrový !!!

Baba (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

Alfred Loose-ornament je hřích. Vše podřídil funkci a jednoduchosti a účelnosti.
Na Babě se ve třicátých letech sešla pozoruhodná společnost – jakási esence toho, co bývá označováno jako vyšší střední vrstva první republiky. Nová komunita se vesměs vyznačovala dobrým, ba vybraným vkusem. Hned mezi prvními se stěhoval do nového domu Karel Herain, ředitel Uměleckoprůmyslového muzea. Usadil se tu architekt Pavel Janák a bydlel zde typograf a designér Ladislav Sutnar nebo výtvarnice Emílie Paličková.
Dům si tu nechal postavit malíř Cyril Bouda a spisovatel Václav Řezáč, dále hudební skladatel Karel Balling, historik Julius Glücklich, ředitel libeňského gymnázia Václav Linda. Žil zde také lékař Jan Bělehrádek, děkan lékařské fakulty Univerzity Karlovy, ředitel Národního divadla Stanislav Mojžíš-Lom.
Tihle lidé – jakkoliv šlo o rozdílné, velmi složité osobnosti – prostě vyznávali určité společné hodnoty, což se projevilo volbou slohu, v němž se rozhodli žít. Pochopitelně, také zde by se našly výjimky. Podle ná vrhu architekta Františka Kerharta si nechal postavit svůj dům ředitel tiskárny Ludvík Bautz. K němu Stephan Templ uvádí velmi stručné údaje: Aktivní český fašista, v roce 1945 zastřelen na úpatí vrchu Baba při břehu Vltavy.

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Podle ná vrhu architekta Františka Kerharta si nechal postavit svůj dům ředitel tiskárny Ludvík Bautz. K němu Stephan Templ uvádí velmi stručné údaje: Aktivní český fašista, v roce 1945 zastřelen na úpatí vrchu Baba při břehu Vltavy.
--------------------------------------------------
Dnes by byl veleben za fašismus jitými individui jeho ražení, diskutujících zde non plus ultras způsoby vola z vesnice viz. onen plebs důchodce ,stejný kanál exluzivně zažívá své orgie i zde na můj účet.

Reklama

Přidat komentář