Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Reakce na útok ruského viru v Benešově, Vojtěch nechá prověřit kyberochranu nemocnic"...
Pane Vojtěch, už jste také nechal prověřit virus, která do světa rozeslala CIA ???

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Ve slánské nemocnici útočil muž s nožem, ochranka ho střelila do nohy"....Potrestat ochranku za špatné míření a poslat ji znova na výcvik ve střelbě !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Europoslanci připouštějí, že zbaví Puigdemonta imunity".....Franko je už dávno pod drnem a Španělsko a EU jsou pořád FAŠISTICKÉ !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Ideální čokoláda podle Čechů? Bez tuku a cukru".....Čokoláda bez tuku nejde vyrobit !!! Bez cukru je nepoživatelná !!! Důležité pro lidi je jaký tuk v čokoládě je !!! Nekupuji čokoládu ve které je palmový olej a řepkový olej, považuji je za škodlivé pro lidský organizmus !!! Preferuji olivový, slunečnicový a palmojádrový !!!

Baba (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

Alfred Loose-ornament je hřích. Vše podřídil funkci a jednoduchosti a účelnosti.
Na Babě se ve třicátých letech sešla pozoruhodná společnost – jakási esence toho, co bývá označováno jako vyšší střední vrstva první republiky. Nová komunita se vesměs vyznačovala dobrým, ba vybraným vkusem. Hned mezi prvními se stěhoval do nového domu Karel Herain, ředitel Uměleckoprůmyslového muzea. Usadil se tu architekt Pavel Janák a bydlel zde typograf a designér Ladislav Sutnar nebo výtvarnice Emílie Paličková.
Dům si tu nechal postavit malíř Cyril Bouda a spisovatel Václav Řezáč, dále hudební skladatel Karel Balling, historik Julius Glücklich, ředitel libeňského gymnázia Václav Linda. Žil zde také lékař Jan Bělehrádek, děkan lékařské fakulty Univerzity Karlovy, ředitel Národního divadla Stanislav Mojžíš-Lom.
Tihle lidé – jakkoliv šlo o rozdílné, velmi složité osobnosti – prostě vyznávali určité společné hodnoty, což se projevilo volbou slohu, v němž se rozhodli žít. Pochopitelně, také zde by se našly výjimky. Podle ná vrhu architekta Františka Kerharta si nechal postavit svůj dům ředitel tiskárny Ludvík Bautz. K němu Stephan Templ uvádí velmi stručné údaje: Aktivní český fašista, v roce 1945 zastřelen na úpatí vrchu Baba při břehu Vltavy.

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Podle ná vrhu architekta Františka Kerharta si nechal postavit svůj dům ředitel tiskárny Ludvík Bautz. K němu Stephan Templ uvádí velmi stručné údaje: Aktivní český fašista, v roce 1945 zastřelen na úpatí vrchu Baba při břehu Vltavy.
--------------------------------------------------
Dnes by byl veleben za fašismus jitými individui jeho ražení, diskutujících zde non plus ultras způsoby vola z vesnice viz. onen plebs důchodce ,stejný kanál exluzivně zažívá své orgie i zde na můj účet.

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Ten, který hořel, aby zažehl jiskru. Příběh Jana Palacha. Příběh první pochodně"....Byla to vražda !!! Palach před tím, než ztratil vědomí křičel : Proboha, vždyť to pálí !!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Válková to ustála, zůstává vládní zmocněnkyní pro lidská práva"........Horáková patřila ke Slánského skupině !!! Už jste všichni zapomněli na masakr, který zavinil Slánský ???

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Dvojí metr na černé stavby. Úředníci chtějí zdemolovat domek mladé rodině".....Milá maminko, to musíš namazat úřednický aparát, jinak to u nás nefunguje !!! U nás jsou stovky, snad i tisíce černých staveb a nic se neděje, protože MAŽOU !!!

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

Za nejnižší výdělek v současnosti v Česku pracuje přibližně 150 tisíc lidí. Právě ti platí podle průzkumu společnosti Picodi za jídlo větší část ze svého příjmu než třeba v sousedním Polsku. Útraty za jídlo jim spolknou každý měsíc skoro 19 procent z jejich čistého příjmu. Tématu se věnuje Radiožurnál.

Analytici vybrali celkem osm základních potravin – chléb, mléko, vejce, rýži, sýr, maso, ovoce a zeleninu. Ukázkový nákupní košík naplnili s ohledem na měsíční spotřebu. Celkem za 2132 korun.
Právě takovou průměrnou částku platí za jídlo Češi s nejnižším výdělkem. Měsíčně jde skoro o pětinu jejich čistého příjmu, dodává obchodní manažerka společnosti Picodi Ewa Čepcová.
-------------------------------------------------------------------------------
Knedlíky s vajíčekem, rýže s masem, párky s chlebem, špagety s kečupem a sýrem, bramborák, vlhký sen o jídle. A hromada lahvových piv. 100kg metráčci.

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

"Jourová: Výsledky Babišových auditů budou pro EU precedentem"......EU vymýšlí s účastí té krávy Jourové program. jak odstranit premiéry států, kteří nechtějí pustit do země imigranty - teroristy !!! Přeji to Jourová, aby ti islámisté po svém způsobu poděkovali za zradu Českého národa !!!

16.1. (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Pedikůra proběhla,už jen stačí zopakovat na co která vidlička je,
oháknout se a už jen zjistit jestli „Boží náruč: děsí nebo přitahuje“

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Takže nějaká sekta tě chce motivovat ke vstupu obědem v luxusní restauraci? To je hodně lstivé. Napiš, jak jsi dopadla. (Chtějí celý tvůj majetek, jak je zvykem?)

16.1. (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Trochu mi to připomíná ty důchodcovské zájezdy,uvidíme.

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Já bych se tomu nebránil. Kdyby tě někam na oběd chtěli odvést, měj po ruce kámoše s autem, mobil a čum z okna, kam jedeš. Pak můžeš poobědvat a odejít, aspoň je někdo jednou přečůrá. A hroz policií, kdyby zamykali.

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

"Pavel Oharek, Tišnov
Dnes 17:48 +51|-7"demonstruje postoj a kulturní přesvědčení, které jdou proti přesvědčení Whitfieldské akademie"
Je zoufalé, jak se ideologický boj opakuje znovu a znovu. Když jste za komunistů roztrhli kus červené hadry, bylo z toho hned znevažování simbolu pracujícího lidu."...........................
Pane Oharek z Tišňova, vy jste demagog !!! Nepamatuji, že by jsem já a i ostatní měli takové problémy pro roztřžený červený hadr a to jsem žil v okrese s nejtvrdšími komunisty !!! Vy asi patříte do stejné skupiny, jako ti šéfové na té škole, vypadá to, že komunisté byli proti vám úplná ořezávátka !!!

Vylepšováci (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Liftago chce pro převážení zásilek využít svou stávající síť řidičů. Podle společnosti proto nehrozí navýšení už tak hustého provozu ve velkých městech. Pro Liftago aktivně jezdí kolem 1500 řidičů. „S dalším technologickým rozvojem platformy bude řidič moci během dne rozvážet v kufru zásilky, mezitím nabírat pasažéry na blízkých místech a prakticky nejezdit na prázdno. Kromě větší efektivity jsou to pro něj samozřejmě i vyšší výdělky a pro město nižší zatížení automobily,"uvedl šéf Liftaga Ondřej Krátký.
-----------------------------------------------------------------------------
Co takhle, kdyby ještě uspokojoval nadržené zákazníky a to celé za jeden plat?

USA-zlepšováci (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Burger King zavedl rozvoz jídel do aut stojících v kolonách. Zatím tato služba funguje v Mexico City, další budou následovat.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Kromě dopravní zácpy si přivodí i zácpu střevní.

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

"Vysoce intimní záležitost, která trápí řadu žen po třicítce"....Kolik žen mělo stresovou inkontinenci u nás za komunistů ????????????????????????????????????????????????????????

Důchodce?Prase! (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Muž terorizoval sousedy, soudy neměly slitování
Až u Nejvyššího soudu v Brně (NS) hledal zastání důchodce, který si za své chování vůči sousedům v malé osadě na Benešovsku vykoledoval od obecných soudů podmíněný trest.

Nelíbilo se mu především to, že vstupem na volně přístupný pozemek u sousední nemovitosti spáchal trestný čin porušování domovní svobody. Hájil se tím, že nevnikl do žádného obydlí. Nejvyšší soud ho ale vyvedl z omylu.

„Za obydlí lze považovat i neoplocenou zahradu, která náleží k domu a vytváří s ním jeden celek. Pokud pachatel na takový pozemek úmyslně vstoupí s cílem narušit soukromí jeho majitele, tak svým jednáním naplnil veškeré znaky trestného činu porušování domovní svobody, a to i přesto, že nešlo o oplocený pozemek, a nemusel tak překonat žádnou překážku,“ stojí v rozhodnutí Nejvyššího soudu, které má Právo k dispozici.

POUTÁK: [Uříznu vám makovici, útočil muž motorovou pilou na sousedy]
Překonání zábrany, která brání vniknutí na pozemek, je podle NS jen přitěžující okolností a pachateli může být uložen vyšší trest. Ze spisu vyplývá, že obžalovaný muž opakovaně vstupoval na pozemek u rekreačního domu starších manželů. „Sprostě jim nadával, vyhrožoval, fotil je a natáčel. Když nebyli přítomni, tak na jejich pozemku venčil psa,“ uvedl státní zástupce.

Zažívali si peklo

Upozornil na to, že vstup obviněného na zahradu sousedů byl přímým nástrojem narušení jejich soukromí.

Hrozil, že na našeho syna pošle albánskou mafii a vnoučata přejede autempoškození„K trestnosti takového jednání nebylo zapotřebí, aby byl pozemek oplocený,“ vysvětlil žalobce. Manželé zažívali s nevraživým sousedem doslova peklo.

„Urážel je slovy blbče, kriple, ovarová hlavo či smradlavá kejdo. Dále vyhrožoval, že podpálí jejich dům a propíchne je vidlemi. S nožem v ruce pak naznačoval, že jim podřízne krk, a v jednom případě se po sousedovi ohnal teleskopickým obuškem,“ stojí dále v obžalobě. Poškození poukázali i na další sousedovy naschvály. „Už od časného rána pouštěl rádio na plné pecky a bezdůvodně startoval motorovou pilu,“ vypověděli před soudem. Přiznali, že z něho měli strach, vyhýbali se mu a raději nevycházeli ven z objektu.

„Hrozil, že na našeho syna pošle albánskou mafii a vnoučata přejede autem,“ dokreslili atmosféru, kterou museli snášet více než tři roky.

POUTÁK: [Z vraždy ženy u Prahy obvinila policie 70letého souseda]
Podle státního zástupce obžalovaný svým jednáním omezoval poškozené v plnohodnotném a nerušeném využití rekreační nemovitosti. „Vytrvale a systematicky vystupoval vůči nim nepřátelsky, kdy tak činil na základě nějaké smyšlené křivdy. Je jasné, že takové jednání se vymklo z běžného rámce standardních soukromoprávních vztahů,“ doplnil žalobce.

Poslední kapkou bylo, když obžalovaný muž měl navést svoji partnerku, aby lhala na policii, že se soused před ní schválně obnažuje.

„Úmyslně se nahý natáčel tak, aby ke mně stál čelem. Hrál si přitom s přirozením, dělal prasárny a chechtal se,“ oznámila žena na místní služebně a požadovala jeho sexuologické a psychiatrické vyšetření. Za pomluvu ji soud později potrestal čtyřměsíční podmínkou.

Kromě porušování domovní svobody byl důchodce ještě odsouzen za nebezpečné vyhrožování a pronásledování. „Byla to jen silná slova, která u sousedů nemohla vzbudit žádnou obavu o život či újmu na zdraví, jelikož jsem se k nim takto choval několik let,“ hájil se důchodce, který už má v trestním rejstříku záznam za fyzické napadení jiného souseda. Podle nařízení soudu se nesmí k sousedům přibližovat a vstupovat na jejich pozemek.

Reklama

Přidat komentář