Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sdfg-čssd (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

„Urážel je slovy blbče, kriple, ovarová hlavo či smradlavá kejdo. Dále vyhrožoval, že podpálí jejich dům a propíchne je vidlemi. S nožem v ruce pak naznačoval, že jim podřízne krk, a v jednom případě se po sousedovi ohnal teleskopickým obuškem,“ stojí dále v obžalobě.„Úmyslně se nahý natáčel tak, aby ke mně stál čelem. Hrál si přitom s přirozením, dělal prasárny a chechtal se,“
------------------------------------------------------------
Dle individua zde diskutujícího chovám názor slušného sociálního demokrata, že Jedovatý by se měl prověřit, pokud to není onen důchodce co akorát přesunul své aktivity sem na tuto diskusi, ze které dělá kanál.

Tony (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Nedělá kanál, má věcné příspěvky. JENOM BLBEC VOLÍ A PROPAGUJE SOCANY!!!

Důchodce sympaťák (Čt, 16. 1. 2020 - 19:01)

„Urážel je slovy blbče, kriple, ovarová hlavo či smradlavá kejdo. Dále vyhrožoval, že podpálí jejich dům a propíchne je vidlemi. S nožem v ruce pak naznačoval, že jim podřízne krk, a v jednom případě se po sousedovi ohnal teleskopickým obuškem,“ stojí dále v obžalobě.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nes.al se s Pražákem a lufťákem !

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

"Jak o íránské krizi informují ruská média? Za všechno může Západ!".....To je bohužel PRAVDA !!! Západ může za první světovou válku, za druhou světovou válku a za všechny (kromě snad jedné-Korea) války po světě od druhé světové války !!! USFT zavraždily od II sv. v. přes 18 milionů lidí !!! Západ v čele se Sionisty je jeden obrovský amorální HNŮJ !!!!!!!!!!!!!!

aladin (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

"Europarlament bouřlivě diskutoval kvůli zemím Visegrádu"......Nejlepší pro nás a i celou Evropu by bylo, kdyby ta zasraná fašistické EU i se Sionistkou Jourovou táhla někam hodně daleko do prdele a nebo ještě dál !!! Přinášejí jen rozvrat genocidu EVROPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tony (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Jahodovej to může svést na chlast ale sdfg nechlašče, ten má tu blbost od přírody.

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

Kdo ještě nepochopil, že nám hrozí kolaps finančního systému z důvodu vysokých dluhů států, firem i jednotlivců, zde malé připomenutí: https://www.youtube.com/watch?v=GXcLVDhS8fM

16.1. (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Víme...

ShabbaTotů-Jahoda (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

v seriálu na Prima Policie v akci byl případ,kdy šel občan z Brna po Praze s trikotem na kterém byl nápis-BRNO JE NEJLEPŠÍ-.....AT ŽIJE BRNO- ...a dostal za to od pražáků přes tlamu....Prá se jednalo o provokaci,já jahoda si ale myslím,že to není pravda.Přímo l Brnu ani tak vztah nemám,ale okolí Brna je super,stačí vyjet pouze několik km za město a již je tam jiná krajina...taková lepčí a hezčí...všude vesnice a u nich samé vinice...ve vesnici skoro u každého baráku sklépek a v něm plno velice dobrých věcí jako je víno,uzeniny a jiné dobroty a tak.....a v Praze je zase moc pěkná atmosféra v parcích,kde jsou super fotogenická zákoutí a zátiší,to je atmosféra pouze Prahy a dokonce i ve středu města.Praha je město zeleně a já se tam cítím moc dobře a pražáci jsou docela příjemní lidé...teda pokud je někdo neprovokuje že Brno je nejlepčí...a taky v Praze čepují dobré a chutné pivo

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

Jsem to, ale bručoun, když si ze mne dělá někdo kamarádskou soudružskou legraci, tak to beru jako útok třídního nepřítele do pozic socialismu.

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

Spíš přizdis.ráč a utřisnos a poseroutka, sračičkář.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 15:01)

Autistická spektra poruch osobnosti, charakterové vady co jim neumožní mít skuteční vtahy. Invalidita to nejmenší tzn. tělesné neduhy.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 15:01)

Lidé co jsou příliš posedlí politikou a zejména jedním jejím poltiickým spektrem nejsou tak trochu zcela normální. To je můj názor a zejména jsem si ho vytvořil tady na tomto fóru.
Ještě se dá pochopit, že pravicový politik vstupuje do politiky. Má na mysli přijít si bokem rychle k nevídaným ziskům, než jeho stranu převálcuje jiný mladší a dravější pravicový polititk.
Ale ruku na srdce, kdo může trávit hodiny a hodiny diskutováním sám se sebou na politickém vláknu zejména pro psychicky nemocné pacienty na doktorka.cz a řešit hraboše??!

Jedovatej (Čt, 16. 1. 2020 - 15:01)

"kdo může trávit hodiny a hodiny diskutováním sám se sebou na politickém vláknu zejména pro psychicky nemocné pacienty"? Jednoduchá vodpověď - ubohej trapnej blbeček sdfg, hrdej socanskej volič, vo kterým je všeobecně známý, že i psí hovno, rozšláplý na chodníku, má vyšší cenu...

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Cha, cha, chá. Jako člověk s vysoko převyšující mentální úrovní i vzděláním se musím smát i tvým rádoby urážkám, tím jen ukazuješ svůj mentální deficit.

(Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

jen text …..Jako člověk s vysoko převyšující mentální úrovní i vzděláním ….. jasně ukazuje na to, že tu mentální úroveň fakt nemáš

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

A od čeho tahle diskuse jinak je, než vysapávání vlastního koše? Jen oplácím stejnou mincí, a pokud mne chce někdo urazit, tak avizuju, že to tady nečtu.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Já jsem byl na deseti pivech, takže moje mentální úroveň je pořád výše, než Jedovatého za střízliva. Můžete to snad zkontrolovat, nemůžete.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

no on je sdfg volič ČSSD asi proto,protože jako blázen na hlavu pobírá invalidní důchod a ten mu ČSSD popřeje mírou nadměrně vrchovatou a má v tom jistotu.Čož by se třeba u jiných stran říci nedalo.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

A ty asi tady nediskutuješ sám se sebou a nepoodepisuješ se Jedovatej. Si vyndej trám z oka, když druhým reklamuješ třísku v oku. Jsi neúnavný politický sereperičkář.

Reklama

Přidat komentář