Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

Kdo ještě nepochopil, že nám hrozí kolaps finančního systému z důvodu vysokých dluhů států, firem i jednotlivců, zde malé připomenutí: https://www.youtube.com/watch?v=GXcLVDhS8fM

16.1. (Čt, 16. 1. 2020 - 18:01)

Víme...

ShabbaTotů-Jahoda (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

v seriálu na Prima Policie v akci byl případ,kdy šel občan z Brna po Praze s trikotem na kterém byl nápis-BRNO JE NEJLEPŠÍ-.....AT ŽIJE BRNO- ...a dostal za to od pražáků přes tlamu....Prá se jednalo o provokaci,já jahoda si ale myslím,že to není pravda.Přímo l Brnu ani tak vztah nemám,ale okolí Brna je super,stačí vyjet pouze několik km za město a již je tam jiná krajina...taková lepčí a hezčí...všude vesnice a u nich samé vinice...ve vesnici skoro u každého baráku sklépek a v něm plno velice dobrých věcí jako je víno,uzeniny a jiné dobroty a tak.....a v Praze je zase moc pěkná atmosféra v parcích,kde jsou super fotogenická zákoutí a zátiší,to je atmosféra pouze Prahy a dokonce i ve středu města.Praha je město zeleně a já se tam cítím moc dobře a pražáci jsou docela příjemní lidé...teda pokud je někdo neprovokuje že Brno je nejlepčí...a taky v Praze čepují dobré a chutné pivo

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

Jsem to, ale bručoun, když si ze mne dělá někdo kamarádskou soudružskou legraci, tak to beru jako útok třídního nepřítele do pozic socialismu.

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

Spíš přizdis.ráč a utřisnos a poseroutka, sračičkář.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 15:01)

Autistická spektra poruch osobnosti, charakterové vady co jim neumožní mít skuteční vtahy. Invalidita to nejmenší tzn. tělesné neduhy.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 15:01)

Lidé co jsou příliš posedlí politikou a zejména jedním jejím poltiickým spektrem nejsou tak trochu zcela normální. To je můj názor a zejména jsem si ho vytvořil tady na tomto fóru.
Ještě se dá pochopit, že pravicový politik vstupuje do politiky. Má na mysli přijít si bokem rychle k nevídaným ziskům, než jeho stranu převálcuje jiný mladší a dravější pravicový polititk.
Ale ruku na srdce, kdo může trávit hodiny a hodiny diskutováním sám se sebou na politickém vláknu zejména pro psychicky nemocné pacienty na doktorka.cz a řešit hraboše??!

Jedovatej (Čt, 16. 1. 2020 - 15:01)

"kdo může trávit hodiny a hodiny diskutováním sám se sebou na politickém vláknu zejména pro psychicky nemocné pacienty"? Jednoduchá vodpověď - ubohej trapnej blbeček sdfg, hrdej socanskej volič, vo kterým je všeobecně známý, že i psí hovno, rozšláplý na chodníku, má vyšší cenu...

sdfg (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Cha, cha, chá. Jako člověk s vysoko převyšující mentální úrovní i vzděláním se musím smát i tvým rádoby urážkám, tím jen ukazuješ svůj mentální deficit.

(Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

jen text …..Jako člověk s vysoko převyšující mentální úrovní i vzděláním ….. jasně ukazuje na to, že tu mentální úroveň fakt nemáš

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

A od čeho tahle diskuse jinak je, než vysapávání vlastního koše? Jen oplácím stejnou mincí, a pokud mne chce někdo urazit, tak avizuju, že to tady nečtu.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 20:01)

Já jsem byl na deseti pivech, takže moje mentální úroveň je pořád výše, než Jedovatého za střízliva. Můžete to snad zkontrolovat, nemůžete.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

no on je sdfg volič ČSSD asi proto,protože jako blázen na hlavu pobírá invalidní důchod a ten mu ČSSD popřeje mírou nadměrně vrchovatou a má v tom jistotu.Čož by se třeba u jiných stran říci nedalo.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 16:01)

A ty asi tady nediskutuješ sám se sebou a nepoodepisuješ se Jedovatej. Si vyndej trám z oka, když druhým reklamuješ třísku v oku. Jsi neúnavný politický sereperičkář.

Jedovatej (Čt, 16. 1. 2020 - 14:01)

"Snahy o použití nebezpečného jedu Stutox II v boji proti přemnoženým hrabošům neutichají. Plošná aplikace tohoto jedu je v Evropě zakázaná. Krajské úřady jsou zahlceny stovkami žádostí zemědělců, které nemohou povolit. Cílem žádostí však zjevně není domoci se povolení použití pesticidu, nýbrž získání finanční kompenzace od státu poté, co budou žádosti zamítnuty. Ani na ty však zemědělci nedosáhnou. ---
 
Během několika dnů (od 5. do 9. srpna 2019), kdy byla v ČR povrchová aplikace rodenticidu Stutox II povolena, se ukázalo, jak je tento jed pro naší přírodu nebezpečný. Po pozření jedovatých granulí uhynuly desítky zajíců a bažantů; po pozření Stutoxem otrávených hrabošů byl prokázán úhyn několika čápů. Nic takového se přitom dle tvrzení odborníků Ministerstva zemědělství nemohlo stát. Ministerstvo životního prostředí usilovným tlakem docílilo toho, že byla plošná aplikace jedu Ministerstvem zemědělství opět zakázána. ---
Nutno podotknout, že hraboší kalamita je opravdu nebývalých rozměrů a zoufalství postižených zemědělců z obrovských ztrát pochopitelné. Použití pesticidů by jim však při takové kalamitě prakticky vůbec nepomohlo. Je prokázáno, že i při úplném vyhubení hrabošů na daném pozemku se jeho populace do dvou měsíců obnoví do původního počtu prostě tím, že se na pozemek nastěhují hraboši z pozemků v okolí. K zmírnění škod v takových případech nevedou jednorázové aplikace jedů, nýbrž průběžná biologická ochrana – zejména celoroční podpora dravců, sov a jiných predátorů. Místo aplikace chemických jedů pak má smysl ve správné chvíli provádět obyčejnou hlubokou orbu. (https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/petrn-styblo-stutox-ii-urady-jsou-zahlceny-zadostmi-o-plosnou-aplikaci-jedu.povolit-ji-vsak-nelze?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) ---------- Několik uhynulejch zajíců, bažantů a čápů na straně jedný (a je skutečně jistý, že na vině je Stutox II?) … a stamiliónový škody na straně druhý, docela nepoměr. A protiargumenty? Že se za dva měsíce vobnoví původní počet díky hrabošům, který se přistěhujou z pozemků v okolí? No, pak by zase chyběli tam… pokud by nebyl Stutoxem II vošetřenej i ten vokolní pozemek, pak by je mohla stěhovat leda tak pohřební služba… A ta „celoroční podpora dravců, sov a jiných predátorů“? Kde se asi vezmou? Ledaže… ledaže by kontaktovali Jahodovýho, aby poprosil vo výpomoc svýho kámoše – orla bělohlavýho, i když ten má asi jiný starosti… --- A pokud to s orlem bělohlavým nevyjde, může ta zelená pakáž vyrazit na pole a cpát jed do každý hraboší ďourky zvlášť, jak propagujou… a vony by je ty nápady přešly.

Jedovatej (Čt, 16. 1. 2020 - 14:01)

Mají europoslanci právo mít v europarlamentu na stole vlaječky států, které reprezentují? Mohlo by se zdát, že jde o otázku zcela triviální. Ale zdá se, že ne tak docela. Podle několika zdrojů byly vlaječky států, které měli europoslanci u svých míst, odstraněny ze stolů. A to proto, že je údajně předseda europarlamentu David Sassoli překvalifikoval na transparenty. A někteří europoslanci to nenechali bez odezvy. Padla dokonce slova o socialistické soldatesce.

Jednací řád Evropského parlamentu říká: „Poslanci nesmí narušovat řádný průběh jednání v plenárním sále a zdržují se veškerého nevhodného jednání. Nesmějí vystavovat transparenty.“ Co však je a není transparent, v jednacím řádu zakotveno není.
O tom, proč se tak stalo, informoval europoslanec ODS Jan Zahradil. „Na četné dotazy potvrzuji, že vedení EP zařadilo národní vlaječky na poslaneckých lavicích v plenární místnosti do kategorie ‚banner‘, jejichž používání je na plénu zakázáno. V klubu ODS si českou vlajku na lavici sice nedáváme, ale proti této stupiditě budeme protestovat,“ napsal na Twitter.
Na Zahradilova slova reagoval už europoslanec lidovců Zdechovský. Píše, že pokud má Jan Zahradil problém, může si buď stěžovat na předsedu EP a vyvolat debatu, nebo si dát vlaječku do klopy. „Osobně mám při jednáních rád čistý stůl a kauzu považuji za malichernost,“ prohlásil. --- „Je naprosto neuvěřitelné, co se v tomto EP děje. Předsedu bych přirovnal k význačnému komunistickému vůdci, který si může dovolit vše a nenese za to žádnou odpovědnost. Nechal nám odstranit národní vlajky ze stolů, řka, že bannery, plakáty a jiné transparenty do sálu nepatří. Symbol svrchovaného státu je pro něj banner. Hnus, co si ta socialistická soldateska dovoluje.“, europoslanec SPD Hynek Blaško. (Zdroj: Článek na PL „Europarlament zakázal českou vlajku. Zakročíme! říká Zahradil. A co Zdechovský? A SPD?“)
------- Za socíku byly sice vo státních svátcích vyvěšovaný sovětský vlajky, vždycky ale spolu s československejma… Byrokraticko-socialistickej bordel, zvanej EU, už pokročil na vyšší level, a národní vlajky zakazuje? A že to nevadí lidoveckýmu europoslanci? Nic překvapivýho, lidovci přece vždycky fungovali a fungujou v duchu „kam vítr, tam plášť“… --- V týhle diskusi se vobjevujou názory vo nedemokratičnosti Ruska, nebo Číny… ale vobávám se, že Evropská socialistická unie je docela schopná tyhle země trumfnout… Odstraňovaný vlaječky, imigranti, vnucovaný jednotlivejm státům, idiotský zelený náboženství… tohle nedokázali ani komančové za socíku.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 14:01)

|Tak to by stačilo, má trpělivost je u konce. Polib si.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 14:01)

U černého vola, kam máš asi taky namířeno, ti také nenalejou!

Rakato (Čt, 16. 1. 2020 - 14:01)

Poslaneckou sněmovnu čeká další čtení zákona o případném zrušení povinné maturity z matematiky. Jak dopadne závěrečné hlasování, není vůbec jisté. ----------------- Prošel jsem si diskusi poslanců a jen se mi potvrdilo, že to jsou paka. Pořád melou dokola, jak to vidí oni, jaké jsou jejich názory. Přitom je rozhodující, co říkají budoucí zaměstnavatelé studentů, kteří mají maturovat. Ale o tom, jaké pracanty potřebuje průmysl a jiná odvětví, ani slovo. ------------- A řekl bych, že je to typický způsob, jak poslanci rozhodují o všem - něco se jim vylíhne v hlavách a podle toho hlasují. Fakt by mě zajímalo, kdo z nich zná prognózy a extrapolace vývoje hospodářství, kdo zná situaci ve vyspělejším Německu, aby mohl správně rozhodovat.

Návštěvník (Čt, 16. 1. 2020 - 14:01)

Ale je pěkně, že ?

Reklama

Přidat komentář